עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by PuMbA,

תודה לעוזרים אני מחפש פאנל 5.25 שיכנס מקדימה של המארז מתחת לכונן סי די רום וישלוט על התאורה במחשב אם אני חושב נון אז גם אם אני קונה פאנל בקרת שליטה של מאווררים ומחבר אותו לקתודות וללדים במארז זה ישפיע אבל בדרך כלל לפאנל שליטה על מאווררים יש רק שלוש מצבים כבוי 7V או 12V אז זה לא עוזר לי אני רוצה לשלוט בתאורה על העוצמה כמו שיש בבתים מפסק של אור באיזה חדר שמסובבים והאור מתחזק ומתחלש כזה פאנל אני רוצה למחשב אם מישהו יודע ומכיר שיגיד תודה אחים שלי ..

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  2. Started by יניב51,

שלום לכולם (: רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר מאורר של מארז ( 4 פינים ) לחשמל ולא לספק כוח. אם יש אפשרות והיא לא כ"כ מסובכת ( שלא דורשת יותר מדיי ידע ) אשמח את תעזרו.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  3. Started by gal1,

יש דבר כזה לדים UV אם כן איפה אפשר לקנות?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by moshedj2005,

שלום זה שוב אני יש לי מחשב פנטיום 4 2.4ghz עשיתי לו חלון עם פרספקס הוספתי נאון ומאוורר צבעוני האם אתם יכולם להציע לי מה עוד כדי לי לעשות??. בתודה d.j-m

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by shimiger,

מדריך ריאובאס בת'רד "תחרות מדריכים" ישנם שתי קבלים האחד 0.1 מיקרו-פאראד והשני 10 מיקרו-פאראד למה צריך אותם במעגל הזה?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by tulicooli,

אני לא מצאתי בחיפוש משהו מדויק שמסבירים לי הכל אז אולי את תוכלו להסביר לי אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב ואני רוצה לרשום שם איושיהם פרטים (שעה,תאריך,שורת כתיבה חופשית וכו') ואני רוצהל דעת כמה עולה מסך LCD מואר ואיפה קונים ובכמה ואיך להתקין אותו!!! תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  7. המארז שלי (לוג'יק קונספט) מועמד לזריקה, תמונות תוכלו למצוא בחתימה יש לו כבר חלון, והפאנל שלו מתפורר ועומד למות אני צריך עצות והצעות למודינג, כל מה שעולה לכם בראש צביעה של המארז אני לא רוצה כי אני אוהב את הגוון הכסוף הזה חלון כבר יש לי בצד, ולדעתי החלון מספיק גדול ככה שאין צורך להגדיל אותו חשבתי על חלון בגג, נשמע נחמד מאוד, ולעשות מאורר בחלון שיהיה בגג ובנוסף מאורר בחלון שקיים בדלת (יש לי כבר מאורר בגג אבל הוא יפול לטובת החלון, ובחלון בדלת היה לי מאורר אבל החלפתי פרספקט לאחר שהתפוצץ) בקיצור אני מקווה לשמוע פה כמה שיותר הצעות, ובבקשה שלא יחזרו על עצמם עוד הצעות יתקבלו גם בקשר לפאנל, מה אפשר לעשות איתו (הצעות דרסטיות! כי הפאנל במצב אנוש..) אני יודע שקצת קשה לחשוב על דברים כא…

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  8. שלום לכולם! בזמן האחרון אני קצת עסוק במטרה לשפר את המראה של המחשב הישן שלי (Modding), אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש אז אני מתעלל קצת בישן. מפרט: (למרות שלא מתוכנן שינוי חומרתי כלשהו) CPU: Intel Pentium IIIE, 600 MHz 4.5 x 133 Motherboard: MSI MS-6199VA 2 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM System Memory 384 MB SDRAM Video Adapter: GeForce2 MX 100/200 64 MB Audio Adapter: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage Disk Drive WDC WD205AA 19 GB, IDE Optical Drive: ATAPI CD-ROM 50X CD-ROM Optical Drive: SONY CD-RW CRX220E1 52x/24x/52x CD-RW (איך אני מסתדר עם מחשב כזה אלוהים רק יודע (: ) בתכנון יש הרבה מטרות להשיג, אבל העיקריות מביניהם: 1. חיתוך חלון במארז, בצ…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  9. שלום לכולם . יש לי רמקולים קיטים של שנות ה 70 שניתן לראות פה Marantz 2226 in excellent condition אמנם זה רק סרטון , אבל מרגישים בעוצמת הבאס ובשרניות הסאונד . מאוד מאוד אהבתי אותם . אחרי הסרטון שמתי להם מידים וטווטרים חדשים . מאיזה רמקולים מדפיים שמצאתי . את הוופרים המקורי השארתי . הקרוס אובר נשאר כמו שהוא . עכשיו הם מנגנים בסדר . אבל קשה לא לשים לב שהבאס נהיה חלש באיזה 50 אחוז פחות יותר . ואני לא מצליח להבין למה . חשבתי לעצמי בלאו הכי הקרוס שלהם נראה על הפנים . אז אבנה להם קרוס חדש וזהו . אני אשמח לקבל מימכם המלצה לסכימה של קרוס 3 WAY פשוט זול יעיל ונציל . הייתי רוצה שתדרי החיתוך יהיו 800 5000 תודה סופ"ש טוב

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by House M.D.,

קודם כל אני אף פעם לא עשיתי שום מודינג למחשב אז תכבדו את זה בבקשה ותסבירו לי כמו למתחיל. במארז שלי , היה פעם מקדימה לוח כזה שעליו מורכות 2 יציאות אודיו ושני כניסות USB , הלוח הזה נשרף והוצאתי אותו בגלל אי שימוש . עכשיו במקום שבו היה את הלוח יש שני חורים קטנים וחור אחד מרובע גדול שהיה של ה USB , אותו כיסיתי בסלוטייפ שחור ככה שלא יבלוט אבל בחורים הקטנים רציתי לשים שני לדים. יש לי חבילה של 20 לדים כתומים פשוטים. חיברתי את הלדים והדבקתי עם דבק מגע מאחורה, והם יציבים הבעיה שאני לא יודע לאיפה לחבר אותם. בספק עצמו, בחיבורי ה מולקס יש 5V לפי מה שידוע לי שזה לא מתאים ללדים. איפה לחבר אותם? בלוח אם אי אפשר כי הלדים של הדיסק קשיח וההפעלה מחוברים שם

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by Adielr95,

שלום,לאחרונה קניתי מגבר פונו בשביל הפטיפון שלי. מאחוריו כתוב שהוא מותאם לרמקולים של 8-16 אוהם,אבל העניין הוא שיש לי רמקולים שהם רק 6 אוהם(כל אחד בנפרד). הפעלתי את המכשיר והוא פעל,ונראה שאפילו בצורה טובה,מה שרציתי לדעת איזה בעיות יכולות להיגרם גם בטווח הארוך וגם בטווח הקטן?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by yakovkz,

שלום לכולם. אני מעוניין להדליק שלושה לדים בצבעים: כחול ירוק ואדום. מקור החשמל הוא ספק כוח של מחשב ויציאת חמש וולט של חיבור סאטה (אדום ושחור) איך אני יכול להדליק את שלושתם ביחד בלי שחלקם ידלקו ויאירו בעוצמה טובה וכמובן מבלי שישרפו? אם יש צורך בנגדים איזה ערכים תודה. אם אפשר גם שרטוט חשמלי זה יעזור לי מאוד.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by albert13,

אני מנתניה רציתי לדעת איפה אפשר לקנות לדים מתגים מולקסים וכל מיני דברים כאלה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  14. כותרת מצאתי את זה: http://www.coolaler.com/forum/showthread.php?t=123334 אבל זה בשפה זרה,וראיתי שם שלא סתם חיברו את החוט הצהוב ממקום למקום אלא לעוד מכשיר, הייתי שמח לדעת מה זה. תודה רבה לכולם!

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  15. יש לי מארז ישן שאין לי חיבורי אודיו מקדימה ואני רוצה לעשות חיבור לאוזניות. יש לי מין דבר כזה כמו בתמונה : http://www.gigabyte.us/FileList/Accessory/mb_accessory_spdif_33.jpg רק שלי בנוסף לחיבורים האופטיים יש גם חיבורים של 6 ערוצים (שניים קדימה, שניים אחורה, סנטר וסאב) החיבורים בלוח אם הולכים ככה (אין לי תמונה) של כוככבית זה פין. (מצורפת גם תמונה) ***** *** * יש שם פין חסר כמו שאתם רואים. השאלה שלי איזה פינים אני צריך כדי להכין יציאה לאוזניות? כאמור יש לי את החיבורים, אני רק צריך לדעת איזה פינים לחבר. ויש לי גם חיבור בלוח אם של הS/PDIF אבל הוא לא חשוב לי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  16. יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by udif,

לחובבי המודינג - לאחר הפסקה ארוכה (למיטב ידיעתי) - לוחות VIA שוב נמכרים בארץ. למי שלא מכיר, חברת VIA מייצרת לוחות בתקן miniITX בגודל 17cmx17cm שפופולריים בהרבה מאד מודים (www.mini-itx.com). חלק מהלוחות נמכרים עם קרור פסיבי ללא מעבד, וחלקם עם מאוורר קטנטן. הביצועים לא מי יודע מה, אבל הגודל ממש קטן. המחירים לא ממש זולים (בערך 20% יותר ממה שעלו אותם הלוחות בלמיר לפני חצי שנה עד שנה!) הלוחות נמכרים בפלונטר http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=VIA

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  18. Started by mosheva,

מה כל אחד מהצבעים אומר (לגבי VOLT) והאם כשאני מחבר לקוטב השלילי זה משנה לאיזה חיבור שחור אני מחבר...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by bykeking,

שלום, אני מחפש חניות אשר מוכרות ציוד מודינג. אני לא מדבר על חנויות שמוכרות קטודות וכאלה, אני מחפש חנויות שמוכרות כל מיני שטויות כאלה למודינג כמו mnpctech.com. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  20. שלום חיברתי לCD שלי מולקס חתוך,ואני רוצה להפעיל אותו משנאי איזה חוט לחבר לאיזה צבע? ועל כמה לשים את הוולט?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  21. יש לי מקלט אינפרה אדום שדרכו אני מעביר דברים לפלאפון וכו' רציתי לדעת אם אני יכול להתקין תוכנה או משהו שבעזרת שלט שאני יגיד (hot או שלט אחר אם אפשר) אני יוכל לשלוח על המחשב?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by alon7,

האם כדי לחתוך את המארז באמצעות דרמל או באמצעות ג'יגסו? במיוחד למתחיל. יש ברשותי ג'יגסו אבל אני חושב שנורא קשה לעבוד איתו בעדינות אז חשבתי אולי כדאי דרמל. אם כדאי דרמל, תוכלו להציע על דיסקיות מתאימות לחיתוך הפח של המארז? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  23. אני בבעייה רצינית! הזמנתי מאוורר לדים + קטודה, עכשיו הם אמורות להגיע ביום שני או ראשון והיום פתחתי את המחשב וגיליתי שאין לי מולקסים פנויים, הכל תפוס!!! אז תקשיבו, נראה לי שיש לי תקוע באיזה שהוא מקום ספק ישן עם מולקסים, מה אתם אומרים, אני ייקח שני מולקסים מהישן וישים במחשב (בעזרה הלחמה ואז בידוד בעזרת איזולרבנד ואז סליבינג? זה לא יעשה לי בלגן? זה מומלץ? יש לי בעייה שיש לי ספק ג'נרי, אז עד שאני אביא את החדש אני אעשה זאת? עוד משהו, עם ההזמנה אני רוצה לעשות חיתוך של חלון, הנה הדלת של המארז שלי: עכשיו אני רוצה לחתוך את החלק הבא: יש לי דרמל של וולף שבעזרתו אני רוצה לחתוך את הצורה הזאת, יש לך טיפים? שימו לב שהצורה מוטבעת בתוך הדלת, ככה שאיו לי בעייה עם סימון.. יש לך …

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by luluv,

מישהו מכיר חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?, אני רוצה להזמין ראשים לדרמל (בעיקר חיתוך וחריטה), מכיוון שהמחירים בהום סנטר הם מטורפים לגמרי... ושאלה נוספת למישהו יש מדריך טוב לדרמל, שמפרט (מלמד מה שיש כאן באתר), את השימוש של הראשים השונים של הדרמל, לאילו חומרים הם מתאימים ובאיזה מהירות צריך לעבוד עם כל ראש/חומר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.