עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by infer73,

טוב אני עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184 והכל הלך חלק הלדים עובדים ע"י שימוש במקור כוח חיצוני (בטריות למשל) וגם אם זה מחובר למחשב ואני עושה ריסטרט כל הלדים נדלקים למשך שנייה או שתיים (אני משער שהמחשב בודק או משהו את היציאה) אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד דרך וינאמפ! השתמשתי בתוכנה הזאת userport (יש לי XP) אבל זה משום מה עדיין לא עובד יש למישהו רעיון כלשהו?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by HydroIT,

קניתי לא מזמן, כחלק מהמוד שלי, מתג ON/OFF ונגד משתנה. עובדים מעולה, רק ש... זה נראה תעשייתי יותר מדי. יש דרך אולי לייפות את זה? כיסוי מסוג שהוא?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  3. המראה המשעמם של המקלדת והעכבר נמאס אז התחלתי לעבוד על מוד למקלדת ולעכבר שהוא!.... מוד למקלדת!!!!!! *פרוק כל המקלדת ! *הכנת מבנה למקלדת מפרספקס ! *החלפת הלדים של המקלדת ע"י לדים אחרים חשבתי על כחול...וגם חשבתי לעשות תאורה לכל המקלדת בצבע כחול או שכל קבוצת מקשים תיהיה בצבע שונה וגם להוסיף כפתור ON ו OFF כדי שאני יוכל להדליק תתאורה מתיי שמתחשק לי בעיקר בלילה...!!!! *בניית כפתורים שטוחים מפרספקס לפחות אני ינסה לעשות את זה במקרה הכי גרוע אני ישים תכפתורים המקוררייים של המקלדת....! **על זה אני עוד לא סגור אבל אני רוצה להוסיף 2-3 מאווררים קטנים זוהרים למקלדת לאיוורור של האצבעות ...***עוד חושב על זה*** *** והשלב הסופי אחרי שאני יעשה בהצלחה מה שאני רוצה לעשות חיבור המלקדת והפעלתה…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  4. אהלן חברה, אני מחפש בנרות איך נקרא החלק הבא בעברית: והיכן ניתן להשיגו בארץ? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by 4x4,

יש חומר כזה שכאשר עושים חור אז כדי לישר אותו עם הפלסטיק מורחים אותו משו כמו חימר או משו עזרה מה זה החומר הזה איפה כונים ומחיר

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by SuB,

איזה ראש מומלץ לשיוף פח? אני מעוניין בראשים ממתכת ולא מסדרת ה-SANDING וה-GRINDING על-מנת שיחזיק להרבה זמן ובגלל שאני צריך ראש דק יחסית (כמו 9904 שיוכל לשייף חיתוך שאני עושה בגג המארז) מישהו שחתך עם ראש דומה המליץ על -9904 לשיוף ו-9909 לחיתוך בפח, רציתי לדעת האם הם באמת מתאימים לזה..?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by pc student,

אני רוצה ליצבוע א המסך והמקלדת איך אני צריך לעשות זאת

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by erandob,

שלום, אני מעוניין לבנות קופסה עם תאורה רכשתי מנורות LED כמפורט בלנק http://cgi.ebay.com/100-pcs-5mm-Round-white-Superbright-LED-Light-20000MCD-/180697356380?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1266d85c אני עוד לא בטוח בכמה מנורות אשתמש אני מתכוון להתשמש בבטריות של 1.5V בתור מקור כוח איך מתרגמים את מקור המתח של הבטריות בשביל מחשבוני הנגדים? תודה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  9. רוב המודינג שעושים כאן נועד לשם קבלת אסטטיקה משופרת אז יתכן שמה שאני הולך להגיד ישמע לכם הזוי ולכן אני מבקש שתקראו היטב ותחשבו לעומק לפני שאתם מגיבים. יש לי מארז compucase רגיל דגם 6A19 אם אני זוכר נכון. חיפשתי זמן רב מארז יותר נוח אולם לא מצאתי משהו שהוא שאפשר לומר שהוא שונה בצורה משמעותית מהמארז שלי. העניין הוא שיש לי מערכת עמוסה מאוד מבחינת כוננים קשיחים ואופטיים ,ובנוסף מורכבים אצלי במערכת הרבה כרטיסי הרחבה (כרטיס קול,טלויזיה,פקס מודם,בקר RAID,כרטיס רשת) שמחייבים אותי כל פעם מחדש לסובב את המארז הכבד על מנת להגיע לחלקו האחורי על מנת לאפשר לעצמי גישה לכל החיבורים של כרטיסי ההרחבה השונים. המצב הזה פשוט יצא לי מכל החורים ולכן החלטתי ללכת על פיתרון שהוא אולי קיצוני וממש …

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  10. יש אפשרות לעשות מוד לשלוט על נורות הלד, על ידי כפתור?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  11. Started by or0126,

אני רוצה לנסות את מזלי השנה בתחרות מישהו יכול לתת לי יותר פרטים עליה למשל מה הקטגוריות של השיפוט וכדומה

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  12. כל מי שמכיר אתרים המכילים שירטוטים או שיש לו המתאימים ל LCD גראפיים , לא משנה אילו שיעלה בבקשה

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by _DucK_,

סך הכל LDR ששולח בסיריאל מידע לפרוססינג.. הפרוססניג מצייר נקודה מ0 עד 200 (הגובה של החלון)

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by shaharezra,

קראתי את המדריך שבאתר (זה) :http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/3/ ובטבלה שמסבירה מה מתחבר לאן כתוב פין מספר חמש בLCDמתחבר לפין מספר אחד בכבל הפרללי ופין מספר שש בLCD מתחבר גם הוא לפין מספר אחת בפרללי זה נכון או שזו טעות? עריכה: הלחמתי הכל לפי המדריך חיברתי את המסך למחשב והתקנתיאת התוכנה והדרייבר אבל חוץ משני השורות של ההפעלה והתאורה אנילא מצליח להפעיל כלום בתוכנה מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתת רעיונות?

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  15. המארז שלי (לוג'יק קונספט) מועמד לזריקה, תמונות תוכלו למצוא בחתימה יש לו כבר חלון, והפאנל שלו מתפורר ועומד למות אני צריך עצות והצעות למודינג, כל מה שעולה לכם בראש צביעה של המארז אני לא רוצה כי אני אוהב את הגוון הכסוף הזה חלון כבר יש לי בצד, ולדעתי החלון מספיק גדול ככה שאין צורך להגדיל אותו חשבתי על חלון בגג, נשמע נחמד מאוד, ולעשות מאורר בחלון שיהיה בגג ובנוסף מאורר בחלון שקיים בדלת (יש לי כבר מאורר בגג אבל הוא יפול לטובת החלון, ובחלון בדלת היה לי מאורר אבל החלפתי פרספקט לאחר שהתפוצץ) בקיצור אני מקווה לשמוע פה כמה שיותר הצעות, ובבקשה שלא יחזרו על עצמם עוד הצעות יתקבלו גם בקשר לפאנל, מה אפשר לעשות איתו (הצעות דרסטיות! כי הפאנל במצב אנוש..) אני יודע שקצת קשה לחשוב על דברים כא…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by sub_man,

התחלתי להלחים למדתי וזה הלחמתי כל מיני לדים וכאלו אז אולי למישהו יש רעיונות למעגלים למתחילים דברים יפים או שימושיים אבל עם איך המעגל נראה וחלקים או שמישהו יש לו תאתר של המעגלים...

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by DannyBoy1904,

האם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר למקלט אינפרא אדום שבניתי מהמדריך באתר... כי אם אני ישיג דרייבר אני יוכל להשתמש בתוכנה של הפלאפון שלי SK ודרך האינפרא יהיה אפשר להעביר אנמציות וילצולים...

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by Mimon Cohen,

מדוע מכשירי חשמל מיטלטלים המוחזקים ביד , נדרשים ליהיות בעלי תקע עם 2 פינים בלבד , כלומר ללא הארקה ?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  19. Started by PuMbA,

תודה לעוזרים אני מחפש פאנל 5.25 שיכנס מקדימה של המארז מתחת לכונן סי די רום וישלוט על התאורה במחשב אם אני חושב נון אז גם אם אני קונה פאנל בקרת שליטה של מאווררים ומחבר אותו לקתודות וללדים במארז זה ישפיע אבל בדרך כלל לפאנל שליטה על מאווררים יש רק שלוש מצבים כבוי 7V או 12V אז זה לא עוזר לי אני רוצה לשלוט בתאורה על העוצמה כמו שיש בבתים מפסק של אור באיזה חדר שמסובבים והאור מתחזק ומתחלש כזה פאנל אני רוצה למחשב אם מישהו יודע ומכיר שיגיד תודה אחים שלי ..

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  20. אורח

אוקי אז הסיפור הוא שאני הולך לתומי בבית ופתאום מבחין במשהו נוצץ שאני בדיוק רציתי.. מה זה? 1.כוס קולה אם קרח. 2.משחה להורדת יבלות מהרגל. 3.שלוש כריות אם ציורים של צבי הנינגה. בעעעעעעע אף אחד מהם..מצאתי טלפון ישן... מה היה כל כך מועיל הטלפון הזה? 1.זה הטלפון שסבתא רבה שלי התקשרה למד"א כשאמא שלי צרחה מצירים. 2.הטלפון מנותק ולכן אפשר היה לזרוק אותו על השכנים או פשוט לתת לחתולה לאכול את הרכיבים ולראות אם היא הופכת לרובוקופ. 3.אח שלי נורא נורא עיצבן אותי ובדיוק זה נפל לי לידיים אז... כן כן גם פה אף אחד מהם...היה בו צג קטנטן ובדיוק נזכרתי באיזה מדריך פה מה שאפשר לעשות אם צגים. אז עכשיו אין לי מושג איזה צג זה ואם אפשר לעשות איתו משהו...אז הנה תמונות תגידו לי מזה..ואם אפשר לעשות א…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  21. טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני רוצה לעשות משהו יפה למארז שלי אבל לא כולל חריטות ולא כולל משטח פרספקט (איך שלא קוראים לזה) רק צביעה של המארז או כמה ציורים, כלומר, לרסס איזה משהו יפה על המארז הנה כמה תמונות של המארז שלי ... תנו לי רעיונות לגבי דברים שאני יכול לעשות . וגם תפרטו לי את הכלים והמוצרים שאני צריך . http://img204.imageshack.us/img204/9578/dscn08936sx.jpg http://img204.imageshack.us/img204/6636/dscn08958zu.jpg http://img204.imageshack.us/img204/614/dscn08964xc.jpg http://img529.imageshack.us/img529/7435/dscn08945gm.jpg תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  23. מישהו בבקשה יכול להגיד לי מהו השם המקצועי של החיבור של האוזרניות (זה שמתחבר לכרטיס קול במחשב).. *אופציונלי - סכימה שמראה את החיבורים שלו...? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by guy124,

ראיתי בכמה פורומים פרוייקטים שבהם העבירו את החוטים של הספק אל מאחורי הלוח אם וזה מה שבעצם רציתי לדעת : איך עושים את זה לעזאזל ??? תודה !

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

שלום יש לי FAN גדול רשום 12V 0.74 AMPERES מישהו אמר לי ליקנות נגד של 220 אוהם אבל זה לא מתאים אני רוצה להשאיר אותו דולק על 1000 סל"ד (הו 5500 סל"ד)

• 5 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים