אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי מחשב והשקעתי בכל החלקים כולל קירור אני מודע לכך שהוא נמצא במקום שאין בו כל כך אוויר אני מעלה תמונות של הקירור ושל המיקום שלו למישהו יש רעיונות רכיבים וכו' לפתרונות קירור כמה שיותר זולים ומועילים לא להשתגע בגז,מים וכו' יש איזה מדריכים להוסיף עוד מאווררים בנוסף על המאוררים הקימים ואיך לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעבור עם המחשב הוא ממש מרעיש אני לא יודע מה יהיה איתו בקיץ... http://img17.imageshack.us/gal.php?g=62438443.jpg
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מספר תרגילים באלקטרוניקה ואני צריך מעט עזרה בהם. 1. שני נגדים בטור: 1K ו4.7K. המתח: 9V. חשב את הזרם הכללי ואת המתח על כל נגד. אני עניתי: I=1.57A לא הצלחתי להגיד מה המתח על כל נגד. 2. שני נגדים במקביל: 1K ו1K. המתח: 9V. חשב את הזרם הכללי ואת המתח על כל נגד. אני עניתי: I=18A R1[1K] = 4.5V R2[2K] = 4.5V 3. שני נגדים במקביל: 1K ו1K. אחריהם נגד בטור של חצי K. המתח: 9V. חשב את הזרם הכללי ואת המתח על כל נגד. אני עניתי: I=9A R1[1K] = 2.25V R2[1K] = 2.25V R3[1\2K] = 4.5V תודה.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, יש לי עונן אופטי בן ואני עומד לקנות מארז שחור. רציתי לצבוע אותו באיזשהי דרך (את הכונן). חשבתי על ספריי. מה אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מישהוא מכיר כרטיס (לא כרטיס טלווזיה) שיש לו 2 חיבורים חיבור בננה קול וחיבור בננה וידיאו אני רוצה כרטיס כזה כדי לפות בטלוויזיה בתור מסל אבל גן לחבר ממיר לטלוויזיה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם...מחפש מקדחי כוס למתכת.. כל מה שמצאתי ברשתות הגדולות (ACE הוםסנטר וכו'..) הייה רק לחומרים רכים כמו פלסטיק.. אני מעוני לקדוח במארז... תודה!
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
קודם כל אני אף פעם לא עשיתי שום מודינג למחשב אז תכבדו את זה בבקשה ותסבירו לי כמו למתחיל. במארז שלי , היה פעם מקדימה לוח כזה שעליו מורכות 2 יציאות אודיו ושני כניסות USB , הלוח הזה נשרף והוצאתי אותו בגלל אי שימוש . עכשיו במקום שבו היה את הלוח יש שני חורים קטנים וחור אחד מרובע גדול שהיה של ה USB , אותו כיסיתי בסלוטייפ שחור ככה שלא יבלוט אבל בחורים הקטנים רציתי לשים שני לדים. יש לי חבילה של 20 לדים כתומים פשוטים. חיברתי את הלדים והדבקתי עם דבק מגע מאחורה, והם יציבים הבעיה שאני לא יודע לאיפה לחבר אותם. בספק עצמו, בחיבורי ה מולקס יש 5V לפי מה שידוע לי שזה לא מתאים ללדים. איפה לחבר אותם? בלוח אם אי אפשר כי הלדים של הדיסק קשיח וההפעלה מחוברים שם
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מהמדריכים עם יש לי 3 לדים ואני מחבר אותם בטור זה אומר שהם צורכים 9v ושאני צריך לחבר אותם ל ספק בחיבור של 12v אז אני צריך נגד של 150אום השאלה שלי היא 150 אום זה מקטין את צריכת החשמל ב 3v? לא? ככה שאם אני רוצה לחבר בטור 2 לדים ל 12V אז אני צריך נגד של 300 אום? או 2 של 150?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, מודינג זה נושא שמעניין אותי, אבל אף פעם לא עשיתי מודינג בעצמי. לפעם הראשונה, החלטתי פשוט לצבוע את המארז בכחול (כמה מסובך זה כבר יכול להיות?..) anyway, אני רוצה שיווצר מעין אפקט "מראה" (כלומר שיהיה צבע כחול מבריק). הבנתי שאפשר לעשות את זה עם שיוף של המארז לפני כל שכבה. רציתי לדעת, כמה צריך לשייף את המארז? ממש עד שיראו שהוא כסוף, או שמספיק לעבור עם נייר שיוף גס כמה פעמים? עוד שאלה קטנה, הוצאתי את הפאנל הקדמי, ואת הפאנלים הצדדיים של המארז, ואין לי בעיה לשייף ולצבוע אותם, אבל החלק העליון של המארז שלי מחובר במין ניטים כאלה.. (אשתדל להעלות תמונה ברגע שהפאקינג אינטרנט שלי יזוז :-\) מה אפשר לעשות? יש דרך פשוטה להוציא אותם ולהחזיר אותם בחזרה? האם אפשר להשאיר את הפאנל העליון מ…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם אני יתאר לכם את הסיטואציה בקצרה יש לי GPS בפלאפון והמסך שלו קטן (יש לו TV-OUT) אני רוצה לקנות מסך בין 5-7 אינצ' לאוטו עם יציאת קומפוסייט פשוטה היכן אני יכול למצוא מסך כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
צבעתי את העכבר שלי לפני חודש בערך ויצא ממש מגניב. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נהייה דביק כזה ומלוכלך וכשמורידים את הלכלוך זה מוריד גם את הצבע... אם איזה צבע מומלץ לצבוע את העכבר? צבעתי עם ספריי כמה שכבות ועל זה שתי שכבות לכה בספריי... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מערכת פלטת DJ פיוניר 400 ומיקסר 400 הבעיה היא שאני עוזב לארה''ב והמערכת מתאימה רק לוולטים של אירופה( ישראל (230V)) (אין סוויץ' של הוולט) האם יש מכשיר שאני יוכל לקנות כדי להתאים את הוולטים שאני מקבל בתקע של ארה''ב ל230V שיתאים לפלטה? אשמח לפתרונות נוספים.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
המארז שלי (לוג'יק קונספט) מועמד לזריקה, תמונות תוכלו למצוא בחתימה יש לו כבר חלון, והפאנל שלו מתפורר ועומד למות אני צריך עצות והצעות למודינג, כל מה שעולה לכם בראש צביעה של המארז אני לא רוצה כי אני אוהב את הגוון הכסוף הזה חלון כבר יש לי בצד, ולדעתי החלון מספיק גדול ככה שאין צורך להגדיל אותו חשבתי על חלון בגג, נשמע נחמד מאוד, ולעשות מאורר בחלון שיהיה בגג ובנוסף מאורר בחלון שקיים בדלת (יש לי כבר מאורר בגג אבל הוא יפול לטובת החלון, ובחלון בדלת היה לי מאורר אבל החלפתי פרספקט לאחר שהתפוצץ) בקיצור אני מקווה לשמוע פה כמה שיותר הצעות, ובבקשה שלא יחזרו על עצמם עוד הצעות יתקבלו גם בקשר לפאנל, מה אפשר לעשות איתו (הצעות דרסטיות! כי הפאנל במצב אנוש..) אני יודע שקצת קשה לחשוב על דברים כא…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמצריכה ממני חלק מסויים להשבוע הקרוב ולכן אני נאלץ לחפש חנויות בארץ או יותר נכון להעזר בכם במציאת חנות שיש לה את מה שאני צריך. מה שאני צריך בגדול זה מחבר IDE שבצד אחד הוא נקבה ובצד השני הוא זכר כמו שיש בקשיח לדוגמה, פשוט פינים חשופים. אני צריך את זה כי אני רוצה להלחים חוטי חשמל מהזכר שבקשיח אבל זה קשה כי הפינים שם שקועים ולכן אני צריך מחבר שיהיה נקבה ויתחבר לקשיח ומהצד השני יהיה זכר חשוף. תמונה להמחשה מאיביי איפה אני יכול למצא כזה דבר בין רחובות לת"א? מצאתי באיביי אבל יקח לזה לפחות שבועיים להגיע לארץ ואני קצת קצר בזמן ולכן מעדיף לקנות בארץ.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
צבעתי במארז שלי את שני הדלתות לכסוף נוצץ עשיתי 2 שכבות של צבע אחד לבן ועליו הכסוף בשביל מראה מושלם עכשיו דלת אחת יצאה מושלמת ואחת יצאה לא כולכך טוב כי בהתחלה עשיתי קרוב בטעות ופתאום נגמר הצבע וכו ועכשיו שצבעתי טוב יש מלא סימנים וכו מדובר במארז CM690 ובקרוב אני יעלה תמונה בנתיים הדלתות יושבות בחוץ בשביל להתייבש מה אתם אומרים אפשר לעשות עם הדלת שלא יצאה טוב זאת דווקא הדלת שיושבת מול המערכת זאת השמאלית ודווקא זאת שיצאה מושלמת בצד שלא רואים הימיני תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אלוהים אדירים!!! עכשיו שתיקנתי את הפנטיום 2 שלי ראיתי על הספק כוח בחלק האחורי כזה מתק שמשנה את הזרם, ולא ידעתי שזה משנה את הזרם לזרם אמריקאי, עכשיו המחשב לא היה דלוק אבל הוא היה מחובר לשקע! אז איך שהרמתי את המתג פתאום יצא כזה חשמל מהספק והוא עשה רעש מוזר... ניסיתי להדליק את המחשב מחדש. לא נדלק! :'( . ברור שהספק כוח נשרף... אבל השאלה אם יכול להיות שחלקים פנימיים אחרים נשרפו?? ועוד דבר כמה עולה ספק כוח בסיסי של 200 ואאט נגיד לפנטיום 2? :'(
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב אני עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184 והכל הלך חלק הלדים עובדים ע"י שימוש במקור כוח חיצוני (בטריות למשל) וגם אם זה מחובר למחשב ואני עושה ריסטרט כל הלדים נדלקים למשך שנייה או שתיים (אני משער שהמחשב בודק או משהו את היציאה) אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד דרך וינאמפ! השתמשתי בתוכנה הזאת userport (יש לי XP) אבל זה משום מה עדיין לא עובד יש למישהו רעיון כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
מדריך ריאובאס בת'רד "תחרות מדריכים" ישנם שתי קבלים האחד 0.1 מיקרו-פאראד והשני 10 מיקרו-פאראד למה צריך אותם במעגל הזה?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
סך הכל LDR ששולח בסיריאל מידע לפרוססינג.. הפרוססניג מצייר נקודה מ0 עד 200 (הגובה של החלון)
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
Im using this calculator for the led below plz help me to calculate the resistor i need for one single led. im using 3-1.5V C batterys . i just dont know what to write in voltage drop [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר קצת בקשר לסליבינג: 1. סליב עובד כמו היט-שרינק? ז"א מתכווץ? 2. חייבים להסיר את הראש של החוט אם הפתח של הסליב לא מספיק גדול בשביל לעבור דרכו? אפשר לגזור ולהדק? מישהו ניסה? 3. מאיפה הזמנתם את שלכם? כמה עלה? חייב לברר אחת ולתמיד... :s05:
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-