אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
-
טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
אל תגידו google... וזה צריך ליהיות תמונות עתיקות כאלו כלומר אל תביאו לוחם חלל אלא אבירים,נו הבנתם...(תחשבו warcraft ימי הביניים...) אמרו לי שgrey meter הוא האיש שאני מחפש אבל זה מופנה לכולם,ותודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים פרוייקטים שבהם העבירו את החוטים של הספק אל מאחורי הלוח אם וזה מה שבעצם רציתי לדעת : איך עושים את זה לעזאזל ??? תודה !
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
השאלה שלי האם אפשרי לעשות דבר כזה? אני מתכוון לקחת מחשב ישן ולנסות לחבר לו מסך של DVD נייד על מנת שאני אוכל לצפות בו בסרטים\ אינטרנט וכו.. האם אפשרי? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום יש לי FAN גדול רשום 12V 0.74 AMPERES מישהו אמר לי ליקנות נגד של 220 אוהם אבל זה לא מתאים אני רוצה להשאיר אותו דולק על 1000 סל"ד (הו 5500 סל"ד)
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אלוהים אדירים!!! עכשיו שתיקנתי את הפנטיום 2 שלי ראיתי על הספק כוח בחלק האחורי כזה מתק שמשנה את הזרם, ולא ידעתי שזה משנה את הזרם לזרם אמריקאי, עכשיו המחשב לא היה דלוק אבל הוא היה מחובר לשקע! אז איך שהרמתי את המתג פתאום יצא כזה חשמל מהספק והוא עשה רעש מוזר... ניסיתי להדליק את המחשב מחדש. לא נדלק! :'( . ברור שהספק כוח נשרף... אבל השאלה אם יכול להיות שחלקים פנימיים אחרים נשרפו?? ועוד דבר כמה עולה ספק כוח בסיסי של 200 ואאט נגיד לפנטיום 2? :'(
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות קופסה עם תאורה רכשתי מנורות LED כמפורט בלנק http://cgi.ebay.com/100-pcs-5mm-Round-white-Superbright-LED-Light-20000MCD-/180697356380?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1266d85c אני עוד לא בטוח בכמה מנורות אשתמש אני מתכוון להתשמש בבטריות של 1.5V בתור מקור כוח איך מתרגמים את מקור המתח של הבטריות בשביל מחשבוני הנגדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב והשקעתי בכל החלקים כולל קירור אני מודע לכך שהוא נמצא במקום שאין בו כל כך אוויר אני מעלה תמונות של הקירור ושל המיקום שלו למישהו יש רעיונות רכיבים וכו' לפתרונות קירור כמה שיותר זולים ומועילים לא להשתגע בגז,מים וכו' יש איזה מדריכים להוסיף עוד מאווררים בנוסף על המאוררים הקימים ואיך לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעבור עם המחשב הוא ממש מרעיש אני לא יודע מה יהיה איתו בקיץ... http://img17.imageshack.us/gal.php?g=62438443.jpg
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני יתאר לכם את הסיטואציה בקצרה יש לי GPS בפלאפון והמסך שלו קטן (יש לו TV-OUT) אני רוצה לקנות מסך בין 5-7 אינצ' לאוטו עם יציאת קומפוסייט פשוטה היכן אני יכול למצוא מסך כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
סך הכל LDR ששולח בסיריאל מידע לפרוססינג.. הפרוססניג מצייר נקודה מ0 עד 200 (הגובה של החלון)
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ביום ראשון להתחיל את הפרוייקט שלי ויש לי שאלה קטנה בקשר לנגדים, נגיד אני הולך לחנות וקונה 5 לדים צבועניים (UB אני חושב,תקנו אותי אם אני טועה) ואני צריך לקנות גם נגדים. עכשיו המוכר ישאל אותי איזה נגדים,מה אני אמור להגיד לו? אני לא ממש מבין בזה,אני רק צריך שתגידו לי איזה סוג נגד לקנות :] תודה רבה רבה מראש , דור.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני בבעייה רצינית! הזמנתי מאוורר לדים + קטודה, עכשיו הם אמורות להגיע ביום שני או ראשון והיום פתחתי את המחשב וגיליתי שאין לי מולקסים פנויים, הכל תפוס!!! אז תקשיבו, נראה לי שיש לי תקוע באיזה שהוא מקום ספק ישן עם מולקסים, מה אתם אומרים, אני ייקח שני מולקסים מהישן וישים במחשב (בעזרה הלחמה ואז בידוד בעזרת איזולרבנד ואז סליבינג? זה לא יעשה לי בלגן? זה מומלץ? יש לי בעייה שיש לי ספק ג'נרי, אז עד שאני אביא את החדש אני אעשה זאת? עוד משהו, עם ההזמנה אני רוצה לעשות חיתוך של חלון, הנה הדלת של המארז שלי: עכשיו אני רוצה לחתוך את החלק הבא: יש לי דרמל של וולף שבעזרתו אני רוצה לחתוך את הצורה הזאת, יש לך טיפים? שימו לב שהצורה מוטבעת בתוך הדלת, ככה שאיו לי בעייה עם סימון.. יש לך …
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי סוללה ניקל מטל חדשה, ללא מטען. האם אני יכול לחבר אותה עם שנאי מתאים ישר לזרם החשמל ? הסוללה 13.2V 4500mAh, האם אני יכול לקחת שנאי 13.2V (או 14V) ולחבר את הסוללה ישירות לשקע ? אין צורך במטען מיוחד ? אם השנאי הוא 1000mAh, אז הטעינה תהיה 4.5 שעות ? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
-
האם חיבור לדים במקביל משמעו רגל קצרה של לד אחד לארוכה של השני ולהפך וכך הלאה...או פשוט כל הרגליים הארוכות בטור וכל הקצרות בטור?האם זה לא יקרא מקביל במקרה השני? כמו שאמרתי אני צריך תשובה מהר
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להסיר את המתכת שמכסה את חורי האיוורור במארז בשאיפה להפחית את רעש המאווררים למינימום הבעיה ניגמרו לי דיסקיות החיתוך מהמוד האחרון שלי.... אני מחפש דיסקיות חיתוך למתכת(מארז) במחיר סביר באיזור הקריות\חיפה מישהו שמע על מבצע טוב שיש באחת החנויות או שיש חנות זולהה שהוא נוהג לרכוש בה בדרך כלל ? ואם כן ראיתי כל מיני דגמים בסטיקי על איזה אתם ממליצים? תודה מראש מורן
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הדגם הוא TA350DC http://www.nidec.com/ta350dcm/ta350dcm.htm
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קודם כל אחלה מדריך, מסודר ומפורט. כל הכבוד!! עכשיו יש לי שאלה. אני רוצה לצבוע את העכבר שלי בשני צבעים, אדום ברקע, ושני פסי מירוץ לבנים מעל באמצע, איך אני משלב את שני הצבעים עם כל השיופים וכו'...?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום... קיבלתי לא מזמן מחשב מהעבודה של אבא שלי...משהו ממש גרוע....WIN 98....ישן ביותר ....בלי כרטיס מסך בכלל..ולא ניראה לי שהוא תומך גם בכרטיסמסך.....בקיצור...אפשר לקרוא לזה מארז שכושה רעש יותר ממחשב... .והוא עומד מתחת לשולחן...ליד המחשב שאני משתמש בו...וניראה כלכך מסכן ודורש איזה שיפוץ.... אז החלטתי להתנסות עליו עם מודינג.... רציתי אולי שתעזרו לי עם רעיונות....אני וחבר שלי החלטנו לקחת את זה כפרויקט...ולא יודעים ממה להתחיל אפילו....חשבתי אולי לבנות מארז לבד....אבל אני לא יודע כלום על סידור החלקים בפנימיים של המחשב....וכמה מאוררים צריכים להוציא ולהכינס אוויר... בקיצור הינה כמה תמונות http://img261.imageshack.us/my.php?image=71287883gn5.jpg http://img261.imageshack.us/my.ph…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם כדי לחתוך את המארז באמצעות דרמל או באמצעות ג'יגסו? במיוחד למתחיל. יש ברשותי ג'יגסו אבל אני חושב שנורא קשה לעבוד איתו בעדינות אז חשבתי אולי כדאי דרמל. אם כדאי דרמל, תוכלו להציע על דיסקיות מתאימות לחיתוך הפח של המארז? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-