אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה... בשביל הפרויקט מודינג שלי אני מתכנן לבנות לייטבאס ועדיין לא הצלחתי למצוא שרטוטים באף מקום אם מישהו יכול לעזור לי להכין (או למצוא לי שרטוט או סכמה) לייט באס של 4 ערוצים (האמת שלא חובה אבל רצוי) אני צריך ערוץ אחד של 3.5V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד של 2V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד לקטודה וערוץ אחד לאלמנט תאורה משולב עם 4-5 לדים הלדים שאני משתמש בהם הם: כחול 3ממ 5000MCD מתח: 3.2-3.8 זרם:30ma אדום 5ממ 5000MCD מתח: 1.8-2.2 זרם: 30ma מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש דרך כלשהי לחבר דיסק קשיח USB ואני לא מתכוון לקנות משהו
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את המדריךלחיבור צג LCD, יש לי שאלה. כמה וואט צריך שיהיה לנגד המשתנה ?? (שאלו אותי באריהב) האם צריך 100ohm או 10ohm (פעם כתוב 100 ופעם 10, במדריך). איזה נגד משתנה אני יצתרך עבור שליטה על מאוורר שיתן לי שליטה על מתחים 5-12V . תודה.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מצאתי אתך המארז הישן ששכב אצלי בבית והחלטתי לעשות לו מוד עצבני אבל בגלל שזה פעם ראשונה: 1. אני לא יודעכ אם הוא יצא כל כך עצבני 3. אני אצטרך ממכם קצת עזרה ולשאלות: 1.אתם יכולים להסביר לי איך לצבוע את המארז? (אל תגידו לי תריץ חיפוש כי חיפשתי) 2.גם את הפלסטיק של הפאנל הדמי צריך לשייף 3.מה זאת אומרת לשיף? כאילו אני מבין מה זה אומר אבל עד מתי לשייף? עד לאיזה שלב? 4.מה זה נייר מים? מה אני יצטרך לצביעה הזאת? ואיפה אני אוכל להשיג את זה?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר הרבה זמן לבנות סאב - וופר... לפי מה שאני יודע, אני צריך רמקול, ואת זה יש לי. בנוסף לכך, ראיתי במספר סאבים שיש בתוכם מעגל חשמלי שכנאה מגביר את עוצמת הבאסים ואת הקול הנמוך. איך אני בונה את המעגל הזה ואיזה חלקים אני צריך? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מכין מפרט של מחשב רוצח שיחזיק לכמה שנים טובות, ומאחר ואני עם אותו מחשב כמה שנים טובות, בחרתי בקירור מים(להשוויץ, שיראו אותו) ויש את הפאנל הקידמי של gatewatch, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 עכשיו, בגלל שיש קירור מים וחלק מהפאנל מיועד למאווררים, האם זה יהיה ביזבוז, או שזה משתלם(אחרי הכל, הוא יתריע אם המערכת מים תחליט לשבות פתאום)
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
בעיקרון אני רק רוצה לקחת ממנו חשמל מה המתח שיוצא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי gamepad של מיקרוסופט הוא כבר בן איזה 7-8 שנים הנה תמונה: עכשיו יש לו יציאה של 15 פינים ולי אין כזאת במחשב רק במחשב הישן והרקוב שלי יש כזה יציאה עכשיו מה אני עושה איתו???? הנה תמונה של היציאה:
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חברה האם זה יכול להבא לתחליף? האם זה יכול לעבוד כבונדו? האם זה מתייבש על פלסטיק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת תודה ואם יש לי לד שצריך 1.5 וואט והוא מקבל מבטריה של שלט הוא יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.casemodgod.com/cmg/Worklog-story--9.html פשוט מדהים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם...ניכנסתי למדריך של חיתוך המארז באתר..(כמו שיעצו לי..)..ורשום במדריך שצריכים גומי חיפוי U או הגומי H....אז סבבה הלכתי וחיפשתי מאיפה אני משיג את זה....חלק אמרו לי בחנויות של עבודות אלומיניום וכזה הלכתי ואין להם את זה....אז השאלה שלי מאיפה אני משיג את זה??.....כי כבר חתכתי וזה ניראה נורא ככה....לראות שפיצים ועיקומים......אז עם מישהו מוכן לומר לי מאיפה אני משיג את זה..זה יעזור המווןןן... תודה לכולם.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: אאאא כן אני יודע שאפשר לשייף הבעיה שאין לי את הכלים האלה......אין לי שופיין או דיסק שיוף...(נייר כסף לא נידמה לי יעזור כל כך..)..אני חתכתי את המארז עם מקדח…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי חבר'ה! שמעו כבר עשיתי שבלונה של להבות אבל נשאר לי רק לקנות ספריי. אני חשבתי ללכת על אדום ולצבוע הכל רגיל באדום כי זו פעם ראשונה שאני עושה מודינג כלשהו למחשב. ראיתי שמישהו פה כתב שעושים פס מכל צבע ואז זה יוצא טוב, אבל לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות בעת הצביעה... אני אודה לכם אם תדריכו אותי איך לצבוע ב-2 או 3 צבעים (אדום וכתום או אדום,כתום וצהוב). תודה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, מאז שהתחלתי פה אני עוד זוכר את הפעם הראשונה ששאלתי מה אפשר לעשות עם המאזר שלי וישר אמרו לי "המארז צועק לצבע!!!" וכמובן שצבעתי אך לא הייתי מרוצה כי זה לא היה עם חריטות ועיניינים (למרות שגם עכשיו אין חריטות)! טוב בלי הרבה דיבורים קבלוווווו את המארז שלי: מצטער על איכות התמונות פשוט המצלמה שלי הלכה לטייל בסין עם דוד שלי,(משווק דברים לארץ).. בקרוב יבוא פאן באס ותאורה... תודה רבה ל...: אני חייב תודה ענקית ל-super guhan שהייה סובלני אלי מאוד בבנית המפסקי on off K למאוררים!!! סוף שבוע טוב וחג שבועות שמח!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע להבות אבל אני לא מוצא את ה"שבלונה" שהיתה כאן באתר לא מזמן אז מישהו יכול להביא אותה אני אודה או להביא שבלונה אחרת??? תודות מראש
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כן שלום...מישהו יכול להגיד לי איך אני חותך את המארז עם איזה מכשיר?....יש מכשיר מיוחד?...או להשתמש בדיסק?....רק תגידו במה להשתמש בבקשה..תודה לכולם..
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון במארז באיזה עובי של פרספקס כדאי להשתמש? טל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אנשים הדודה שלי הביא לי מכשיר כזה שאיתו מלטשים וכל מיני דברים שעושים לציפורניים אז יש שמה לוח שליטה שהוא מכבה או מדליק את המכשיר ( מפסק רגיל ) ויש מן פוטנציומטר שהוא שולט אל המהירות של הסיבובים. היא הביא לי את זה ואני פתחתי אותו וראיתי שכל הלוח שרוף עכשיו אני צריך להכין "חדש" אני לא רוצה להתעסק בשום דבר קשה אז אני עשיתי שהפלוס ילך דרך המפסק ואז דרך הפוטנציומטר ואז למנוע והמינוס ישר ילך למנוע. או קיי זה הסיפור עכשיו אני עשיתי את כל מה שצריך אבל יש בעיה והיא : כשאני מפעיל את המפסק אז המכונה לא עובדת כי הפוטנציומטר מסובב עד הסוף ואז שאני מסובב את הפוטנציומטר בחצי דרכו אני רואה שיש שמה משהו נשרף נראה שזה החוטים הדבוקים האלה שאל הPCB של הפוטנציומטר. יש עוד כמה דברים שאתם צריכי…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הכוננים הלבנים נראים זוועה על המארז המטאלי שלי, ראיתי פה המלצות על מוטיפ,אבל לא ראיתי חנות שמוכרת אותם.
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחלה פורום, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
טוב מי שלא זוכר אז קניתי לפני משהו כמו חצי שנה את הזלמן,7000B מנחושת,עלה לי 250 (יחסית זול לחנות שלא מהאינטרנט.......) וכמובן שהפעלתי אותו והוא היה עובד פיקס אך אחרי איזה יום ניסיתי לסדר איזה מאורר של הגשר הצפוני ובום נשברה לו כנף והוא התחיל לעשות שריקות ורעשים וובירציות מטורפות,עצוב וכועס שמתי אותו בצד ועברתי לקירור סטוק אך אתמול לקחתי על עצמי פרוייקט לחדש אותו בלי שהCFM של המאוורר ייפגע,לקחתי דבק שעולה משהו בסיבות ה300 שקל(אבא שלי קנה אז לקחתי,מה אסור?) קיצר התחלתי להדביק והדבק הזה מה שמיוחד בו שהוא הופך להיות כמו בטון אחרי שמדביקים אותו יענו אי אפשר לשבור אותו בשום צורה,ממש ממש חזק,הפעלתי את המאוורר והמהירות שלו נשארה כמעט אותו דבר (2413 כשלפני כן היה 2480) והנה התמונו…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.! אני צריך כתלובות של חנויות אלקטרוניקה באזור כפר סבא והוד השרון.... תודה.
-
- 12 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-