עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by overload,

זה המודינג הראשון שלי ואני צריך עזרה וגם: * 2 קטודות בצבע כחול. * מכשיר כזה ששולט בעוצמת האור לפי עוצמת המוזיקה. התקציב הוא בערך 150 שקל לא יותר מ 190. יש לי כמה וכמה שאלות: -המחיר הזה בכלל הגיוני? -את המכשיר ששולט באור לאן מחברים במחשב? הוא יפעל גם עם הWINAMP?הוא פועל בסטריאו (לכל קטודה בנפרד?) -איך קוראים לדבר הזה? : -מה הגודל הסטנדרטי של הקטודות? כי אני רוצה משהו כמו 30 ס'מ אבל אני יסתפק גם בפחות. -אפשר לנתק את הכבל של הקטודות בלי לפתוח את המחשב (לנתק מקטודה עצמה)?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Arik.G,

השגתי קצת סביבים ובידוד מתקווץ וחשבתי לאסוף קצת את החוטים. זה לפני:

• 83 תגובות
    • 8.9k צפיות
  3. Started by bneli,

אני צריך להזמין דבר כזה מאייבי למאוורר 120 אני יודע שיש כזה דבר עם שרוול וזה מה שאני צריך למודינג שאני בונה איך זה ניקרא באנגלית?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by amitbatito,

יש לי מארז tt soprano ורציתי לשאול אם זה יהיה כחם לקדוח ולהוסיף מאורר מתחת למארז הוא עמוד על רגליות כאלה אז זורם שם אויר

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, נכון להיום, אין לי מלחם וקורה שאני צריך מלחם כבר בפעם השנייה בחודשיים האחרונים. אני מחפש לקנות משהו שיהיה יחסית אוניברסלי - שיתאים לשימוש בייתי כללי ושלא יהיה ייעודי כלשהו (למשל אלקטרוניקה מזערית או משהו גס מאוד). אני לא רוצה לקנות את המלחמים של ה-30 שקל, חשוב לי שיהיה משהו איכותי. ראיתי שהמחירים ב-EBAY יותר טובים ושיש היצע טוב, רציתי לשאול על מה אתם ממליצים בתקציב של 250 ש"ח? אני לא מבין כ"כ בתחום ולפיכך איני יודע להגיד איזה הספק אני מחפש, מחפש משהו אוניברסלי ככל הניתן. ראיתי 2 דגמים ב- EBAY, רציתי לשאול מה דעתכם עליהם ואם יש משהו אחר שאתם ממליצים אשמח לשמוע: זה הראשון: http://www.ebay.com/itm/GOOT-PX-201-Temperature-Controlled-Soldering-Iron-220V/13092613821…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by יניב432,

שלום יש ברשותי מסך סמסונג דגם 2253BW קניתי איתו מכשיר שמחבר בין הממיר למסך לדגם המכשיר קוראים ITV 901 עכשיו חיברתי את הממיר למחשב עובד אבל ההאיכות על הפנים רואים כחול שחור לבן ניסיתי לסדר בהגדרות של המסך/המכשיר ללא כל הצלחה אני מאוד אשמח אם תעזרו לי בקשר לזה איך אני מסדר שהאיכות תיהיה חלקה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by gor84,

אני מחפש ג'וק קטן 1X1 לכל היותר כך שאוכל ליצור פנס מאותת....אם יש אלטרנ' אחרת אז אחלה העיקר שיהיה קטן ויקבל מתח משתי סוללות 1.5 V.. מאוד חשוב! תודה לכולם!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Hi all I'm currently on vacations in France, on the border of switzerland - what means ~10 minutes from Geneva..... Great computer shops there !! here is a project that i started on the 15.4.04 and was finished a bit later.... what means that it is a project was done before 4 months ENJOY Here is a DEMO for the window: based on that: I finished the sleeving & the window starting with some pics of fireworks of 56th Independence day of Israel - this evening: mod pictures following: Tomorrow will update with window continuation, and probably case modification for painting in…

• 43 תגובות
    • 10.4k צפיות
  9. Started by T-80,

בוקר טוב קניתי צג LCD 4X16 הבעייה שבמחשב שלי אין יציאת LPT אני קניתי כרטיס PCI עם יציאת LPT חיברתי כל החיוט כמו צריך בדקתי כמה פעמים אני רואה ריבועים שחורים בשתי שורות וזהו אף תוכנה לא מצליחה לתקשר עם הצג מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by infer73,

טוב אני עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184 והכל הלך חלק הלדים עובדים ע"י שימוש במקור כוח חיצוני (בטריות למשל) וגם אם זה מחובר למחשב ואני עושה ריסטרט כל הלדים נדלקים למשך שנייה או שתיים (אני משער שהמחשב בודק או משהו את היציאה) אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד דרך וינאמפ! השתמשתי בתוכנה הזאת userport (יש לי XP) אבל זה משום מה עדיין לא עובד יש למישהו רעיון כלשהו?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by Moty_p,

קניתי את הדראמל הזה ב - 300 שקל וחוץ מהחלון שעשיתי איתו למחשב ועוד כמה דברים קטנים לא עשיתי איתו כלום למישהוא יש המלצה מה לעשות עם דראמל בשעות בפנאי או משהוא יפה לעשות?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by ~BaRaK~,

יש לי כמה מאווררים של ספקים הבעיה שייש להם 2 פינים ובלוח אם יש חיבורים של 3... יש משהו לעשות כדי לחבר אותם ללוח אם??

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by LazyCat,

יש לי סט Microsoft Wirless Laser 6000, המקלדת באה עם מקשים שקופים למחצה, האותיות באנגלית בצבע שחור ורואים אותן מעולה אך האותיות בעברית הן בצבע ירוק@כחול בהיר ולא רואים אותן כלכך טוב, למזלי הן שקועות ולכן אני יכול לצבוע אותן בקלות, השאלה באיזה סוג צבע להשתמש (שיהיה עמיד ואיכותי כאילו שהמקלדת היתה כך תמיד)? רוב תודות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. אני הולך לקבל שני רמקולים חדשים של מכונית,אני עוד לא יודע איך נראים החיבורים,אבל כנראה סטנדרט. יש לי מחשב עם כ. קול מובנה בלוח אמ,ואני רוצה לחבר את הרמקולים למחשב ושהמתח גם יגיע מהמחשב עצמו. אפשרי? ומה תהיה איכות/עוצמת השמע?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Anonymics,

שלום לכולם.. כל דבר כמעט שאני בונה(ואני בונה די הרבה דברים חחח) עשוי מכל מיני דברים שפירקתי בעבר או שאני מפרק בשביל מה שאני בונה... לדוגמא מערכת שפותחת את הדלת ע"י האייפון על ע"י קוד נבנתה מכספת חוטים כמה מנועים(ששימשו בתור ריליי) ומנוע של מנעול לאוטו.. עכשיו מה שאני רוצה להכין זה שלט שלחיצה על כפתור בו תסגור מעגל.. והמטרה היא לעשות את זה מדברים שיש לי כבר.. אז לצורך העיניין רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות לדבר כזה מדברים שיש בבית.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  16. שלום לכולם... לפני די הרבה זמן התחלתי את הפרויקט שלי Athlon Inside... הנה הת'רד הראשון: (התמונות לא פועלות, אבל אתם מוזמנים לקרוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72432.0 בכל מקרה, הנה המארז שלי כמו שהוא נראה כרגע: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/c/h/e/f/a/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312112020064302/200411032049037880/DSCF0742.JPG טוב הנה מה שאני מתכנן למחשב: לעשות שיפוץ לדלת - להחליף את הפרספקס ואם כבר אז לשנות את מיקום שני מאווררי הלדים, לחרוט חריטה חדשה, לשייף קצת את הדפנות של החלון לקדוח את גריל ה120 מ"מ שיש מאחורי המאוורר האחורי לקמבן סינק חדש לNB למצוא דרך להשתיק את הOTES הארור ואת כרטיס המסך אולי לחדש את הסליבים …

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by bbnbbn,

פעם הייתי באיזה מסיבה ביתית והיה שם DJ שהיתה לו קופסה שהוא עשה ששולטת במהירות של 3 אורות (יענו כמו VOLUME שהוא מגביר המעבר בין אור לאור יותר גדול). רציתי לדעת איך בונים דבר/מעגל כזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הפכתי את המצלמה הישנה שלי למצלמת אינפרה אדום עם איזה מדריך http://homepage.ntlworld.com/geoff.johnson2/IR/ http://digitalcameras.hackaday.com/ עכשיו אני רוצה לבנות מעגל מלא מנורות לד אינפרא על בטריות בשביל שאני יוכל לראות ולהיראות מגניב בחושך חחחחחחח ;D הבעיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני יקנה לדים (איפה כדאי לי גם לקנות ) אינפרא + את הלוח המעגל אבל איך אני אלחים את שניהם ופלוס את הבית לבטריות שיעבוד טוב.......................

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Omer DA,

ברשותי זוג מאווררים 70MM של COOLERMASTER שהוצאתי ממשטח קירור למחשב נייד,הם צורכים 5V ומחוברים יחד לאותו חיבור,שלוקח את הכוח שלו מUSB http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4323 האם יש אפשרות שהם יעבדו בחיבור לבקר מאווררים שהכניסה שלו היא 12V? ואם כן אילו רכיבים דרושים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, יש לי מנורת לילה ללא מפסק - כשמחברים לחשמל היא נדלקת, כשמנתקים היא נכבית. קניתי את המפסק שבתמונה המצורפת. השאלה שלי: איך הוא עובד ואיך אני מרכיב אותו על חוט החשמל של המנורה? תודה!

21. Started by Stanly,

אני רוצה לחבר מאוורר למחשב, האם יש הבדל בין חיבורו ל5V לבין 12V? אני יודע שהזרם הדרוש הוא 0.14A=I אז ההבדל הוא רק בהספק שהוא יקבל? עכשיו אני רוצה גם לחבר אותו לנגד משתנה-פוטנציומטר(כך שאוכל לשנות את ההספק הנכנס באופן ידני) איזה נגד עליי לבקש בחנות?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. אחרי הניסיון הכושל הקודם שלי... מצאתי סרטוט אחר... Part Total Qty. Description R1 1 39K 1/4 Watt Resistor C1,C2 2 10uf 25V Electrolytic Capacitor C3 1 100uf 25V Electrolytic Capacitor C4 1 47uf 25V Electrolytic Capacitor C5 1 0.1uf 25V Ceramic Capacitor C6 1 2200uf 25V Electrolytic Capacitor U1 1 TDA1554 Two Channel Audio Amp Chip MISC 1 Heatsink For U1, Binding Posts (For Output), RCA Jacks (For Input), Wire, Board אני צריך לדעת אם אפשר להחליף את הנגד הזה בנגד משתנה בשביל לשנות את הווליום

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oded6188,

המחשב הנייד שלי היה שרוף שנה וחצי עד שהחלטתי לטפל בו, ותיקנתי אותו בכוחות עצמי. אבל בגלל שמשהו היה חייב להידפק - נדבק לי כבל שמעביר את נתונים של של מנורות החיווי והטאצ'פאד (העכבר). ככה נראה הקצה של הכבל: אפשר למצוא כאלה דברים בחנויות אלקטרוניקה? או שחייב לפנות לחברה של המחשב? תודה.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  24. אהלן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות תאים פוטו אלקטריים ומה בערך המחירים ? בלי איביי וכו'. זקוקים להם בזמן הקרוב ואין זמן לחכות למשלוחה...

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by andd,

כותרת^ יש איזה מדריכים או משהו? כל דבר

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.