אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
כי אני רוצה ללכת להום סנטר בביג בבאר שבע אז עם מישהו יודע אז שיגיד לי
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי כמה חלקים ואני משדרג ת P1 שהיה לי קניתי לוח מעבד וכרטיס מסך חדשים (זכרונות עוד מעט) עכשיו יש לי מארז של P1 יש לי בעיה קטנה בספקים הישנים היה כפתור כזה שלוחצים עליו ואז המחשב היה נדלק עכשיו הוצאתי תכפתור הזה כי אני מחליף תספק. נשארו לי כפתור של ריסט וכפתור סטנד-ביי הכפתור של הPOWER נשאר בלי לחצן כי הוא היה מותאם לספק. אז עכשיו יש לי שתי כפתורים כמו של הריסט שאלתי היא אם אני יכול לחבר את החיבור של הסטנד-ביי שיהיה זה שמפעיל תמחשב? הלחצנים של הריסט והסטנדביי הם קפיצים כאלהת לא נשארים לחוצים.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום , קראתי ת'מדריך על חיתוך חלון אבל הוא לא ממש מובן כל הגומי H הזה וכל השיט הזה חח לא מדבר אלי S: דברו איתי צעד צעד ממה כדי להתחיל בכלל.. איזה כלי אני צריך ? ואם ונגיד לקחתי דיסקיט .. זה לא יעקם לי את הפח ?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי Gamepad ישן של microsoft sidewinder עם חיבור MIDI כמו שהיה בכרטיסי קול הישנים ושהחלפתי מחשב אין לי יותר את היציאה הזאת.. האם יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך לחתוך את הכבל ולהרכיב שם כבל USB במקום.. נראה לי שזה אפשרי ואפילו לא ממש מסובך.. מצאתי תמונה של הגיים פד+החיובר MIDI הישן הנה תודה מראש לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב הכל התחיל כשהמארז הישן שלי(ג'נרי סוג ג')התחיל לעלות לי על העצבים וגם ככה דפקתי לו עיקום קטן. אז החלטתי להתחיל עם מארז חדש. מצאתי פטפון ישן(בן 25 ליתר דיוק,מרוסיה)אז התחלתי לעבוד על הפטפון.לכך לי 3 שעות ברצף בשביל להבין איך לפרק וגם לפרק את הפטפון.בסוף פירקתי אותו,את הפאנל הקידמי שברתי ושמתי פרספקס.מאחורה עשיתי מקום לחיבורים של הלוח.התאמתי את הפאנל של הלוח אם לריצפת הפטפון. את החלק העליון העשוי מפרספקס אני עאשה בו חורים לצורב וכו'. המארז יצבע ובעתיד תוסף תאורה. למאלה אני אעשה חורים למאווררים.סה"כ עבודה של חודש(על פי ימי עבודה). תמונות אני מכווה שעוד מאט.
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אזהרה: הת'ראד הזה מציג תמונות של מקלדת מלוכלכת מאוד. מי שלא מסוגל לעמוד בזה, שלא יפתח אותן ויעבור לתראד הבא (או לדיסני...). המקלדת העתיקה מאוד שלי (מ 1995 בערך, אפילו לא PS-2 אלא AT, מעולם לא נוקתה) הייתה מלוכלכת מאוד ונמאס לי מזה. פירקתי, ניקיתי ואלה התמונות מהתהליך. לקח חשוב! כשמנקים את המקשים, לא להשתמש במברשת קשה או סבון חזק מדי. אצלי ירד קצת צבע מהמקשים בגלל זה. לפני הניקוי: המקלדת הייתה סגורה בפיני (?) הפלסטיק המעצבנים האלה. לקח לי כמה דקות להבין איך פותחים את זה בלי לשבור אותם: האירים האלה יודעים לבנות מקלדות... (רמז: מדבקה). ככה נראה פין סגור (אחד שעשיתי עליו ניסוים): סוף סוף פתחתי את זה, ואיזה הפתעה, כמויות היסטריות של ליכלוך: כמו ש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה : יש לי בערך 200$ אם לא יותר לקנות מ eBay.com דברים למחשב חשבתי בהתחלה מארז אבל הרבה תלוי שמה ב Shipping אם רשום Worldwide או Asia\Europe אם אפשר בבקשה תמליצו לי משהו שיש שמה בתודה איתי
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הנגד הוא בעצם בא לחליש את הזרם נכון? או שאני טועה..? דוגמה: מנוה של 12 V אם נשים נגד הוא יחליש את העוצמה שלה ל5 V? או שאני דפוק?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה.. ובכלל שנושא הזה של מודינג.. אולי זה ישמע לכם קצת מוזר אבל השגתי נגד מחנות של אלקטרוניקה שמצוייר עליו 4 פסים (מימין לשמאול) זהב חום/בורדו אדום כזה ככה וירוק ככה... עכשיו ביקשתי מהבן-אדם שעובד בחנות נגד של 430 אוהם.. והוא אמר לי שאין כזה הכי קרוב לזה זה 450 אז אמרתי לו 12 V והוא אמר לי אז שזה 4.3 אוהם... אז לקחתי.. והרכבתי כבר חצי מערכת... ועכשיו השאלה שלי אם זה לא נגד של מתח גבוהה מידי? בתודה לכל מי שיעזור לי.. ושיהיה לו בהצלחה בהמשך
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הי יש לי 2 מארזים ישנים כאלה של P1 ..... זוכרים יש לי גם לוח ומעבד של P2 400 MH אז חשבתי לבנות מזה איזה HTPC נחמד שיתבסס על המארז של ה P1 נראה לכם???? יש הצעות יותר טובות ???? כי אני חשבתי לבנות אבל יש לי מחסור בזמן (צבא וכאלה .. ) אז קיצר אם יש לכם הצעות שיכולות ליעל את לוח הזמנים (מבחינת בניה כן... ) אז תגיבו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם!!! ככה השאלה שלי די ראיתי אצל אנשים כל מיני מודינג מוזרים.. והאחד המוזר שהדליק אותי וסיקרן אותו זה המודינג הזה (לא לא החלון אלא מה שיש בפנאל הראשון) מה זה הדבר הזה שנמצא בפנאל הראשון (איפה שהכונן סי-די) מישהו מוכן להסביר לי מה הדבר הזה עושה? ואיך בונים אותו? בתודה אלעד
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
זה מה שיש לי, איך אני מחבר את זה לכבל LPT? אני יודע שהתמונה לא ברורה אין באפשרותי לעשות יותר טובה, החיבורים הם פינים כאלה ואין שום מספור איך לדעת? עריכה: יש מספור אבל יש רק 14 פינים ולמסך יש תאורה אחורית [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך ת'מארז שלי למעלה בגג כאילו לעשות חלון דיי גדול יש לכם המלצה לצורה או שבלונה ? בתודה איתי
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כי אין ישרכארט לקנות באתרים ואין אוטו כדי לנסוע למקומות מחוץ לבאר שבע אז אולי מישהו מכיר מקום שמוכר דברים כאלה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד שקניתי את כל הרכיבים, המאווררים האולטרה הכל הלך נתתי את דלת המארז לחבר של אבא שלי יש לו מכונת חיתוך, הוא שם אותה על אוטומט ודלת המארז הלכה קפוט. אני מבואס לאללה. איפה אפשר לקנות דלת של מארז?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
צבעתי את הקופסא של הספק ורשום עליו amd ובצד השני יש דגל ש ישראל כמובן (רוקנתי את הספק אני יעשה ממנו מן תיבה שתהיה על המארז ובמארז למעלה יהיה חור ולספק יהיו שלושה מאוררים 2 ששואבים את האויר והמארז ואחד שמוציא מ"התיבה")מה דעתכם על הרעיון? הנה כמה תמונות http://photos.walla.co.il/ariekar המרקם יצא ממש יפה אולי לא רואים כל כך בתמונות אבל זה יפה מאוד כמו צביעה של איזה מכונה או משהו צבעתי ממרק של 20 ס"מ
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמעתי על חנות בנתניה אבל שכחתי איפה זה בדיוק. מישהו יכול לתת לי עוד חנויות אתרי אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף LED למאווררים שלי?? נראה לי שפעם ראיתי מדריך באתר אולי אני טועה ואם אין אז למישהו יש הסבר איך לעשות את זה? ;D
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
פרויקט המודינג שלי נמצא בעיצומו..והגעתי לשלב של חיתוך החורים למאווררים... המאווררים יהיו מאווררי 120 MM אז השאלה שלי היא האם אני צריך לעשות חור בקוטר 120 MM או חור יותר קטן?בעצם השאלה שלי היא האם קוטר המאוורר עצמו הוא 120MM או שהמאוורר כולל המסגרת שלו ביחד הם 120 MM? תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כחלק מהמוד המתבצע בימים אלו ממש (למרות שהתעכב קצת, בגלל דיסקיות חיתוך שלקח להם זמן להגיע להום סנטר...) יש תיכנון לחלון להארד דיסק (עם תאורה באמצעות לדים 3MM). מברג כוכב יש לי והוא פותח את הארד דיסק. לאחר פתיחה של הארד דיסק והתבוננות זהירה מאוד, לא מצאתי ליד הדיסקים או ליד המחט שום מקור מתח חשמלי. וגם אני לא ממש רוצה להלחים מהצד של הצלחות והמחט. לכן למישהו יש הצעות איפה ניתן להעביר חוטי חשמל על מנת לספק מתח ללדים שיהיו ממוקמים באיזור הדיסקים. המתח צריך להיות מועבר מהמחיצה השניה של הארד דיסק, בו נמצא המעגל המודפס (שלשם מתחבר חיבור המולקס). אם למישהו יש רעיונות, אשמח לשמוע. תודה רבה, רן.
-
- 35 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז Wavemaster בצבע אלומיניום רגיל מבית Coolermaster ובורצני לצבוע את המארז שלי ובנוסף לכך אני רוצה שיהיה לו גימור מבריק. ברצוני לדעת באיזה צבעים להשתמש,איזה כלים,איזה חומרים וגם שיטות לצביעת המארז וכל מה שקשור לעניין , אם אתם יכולים לתת לי קישורים לפרויקטים כאלה או הסברים זה יעזור לי מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום קוראים לי אלעד ואני חדש בפורום הזה ובאתר בכלל היום בבוקר ראיתי תוכנית ביאס בערוץ 26 על תחרויות בכל מיני משחקים והיה שם גם את תחום המודינג(משם הגעתי לאתר...) אין לי בכלל נסיון במודינג אבל התלהבתי מזה ואני רוצה אז רציתי לבקש אם אתם יכולים להביא לי מדריכים איך עושים את זה(אני מתכוון למארזים כאלה לחתוך אותם ולעצב עם הפלסטיקים השקופים האלה וכל זה....) ובכלל להסביר לי על מושגים בתחום.....כי אין לי בכלל נסיון בזה.... וגם רציתי לשאול אם ואיפה יש חנויות של זה של כל הפלסטיקים של המארזים וכל הכלים..... וגם אני רוצה לדעת על כל התחרויות...... מקווה להשתלב מהר בתחום...
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-