עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. חברה בבקשה מי שיכול שיעזור לי. כמה שיותר מהר כי אני חייב לעוף ואני לא חוזר הבית עוד איזה שבוע שבועיים אני נוסע לבסיס.. קניתי HARDCANO13 של טרמלטייק... וזה בא עם 4 חיישני טמפרטורה... אבל אחי לקח את האריזה מהחנות כי הייתי בבסיס והוא איבד לי שני חיישני טמפרטורה... איפה אני יכול לקנות עכשיו חיישני טמפרטורה כאלו - או לפחות כאלו שיעבדו עם הארדקנו 13 שקניתי.. (החיישן הזה דק מאוד ומחובר עם שני חוטים אדום ושחור לארד קנו) ומה המחיר ??? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by Freddy,

שלום וערב טוב לכל גולשי Hwzone. תקופת החגים קרבה ובאה ולכן החלטתי בתור פרוייקט, לקנות מארז פשוט בסיגנון compucase ולעשות לו מודיינג משוגע. למרות שהפורום "יומני פרוייקטים" מלא יומנים ותמונות של מודינג אשמח לקבל עוד כמה בעיקר מחו"ל. חרשתי את האתרים הישראלים בחיפוש אחר לינקים אך לא מצאתי. אשמח אם תוכלו להביא לי גלריות של מודינג, תודה מראש אודי

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by DimaX,

הי! יש לי עכבר רגיל ביותר של מייקרוסופט: Wheel Mose Optical 1.1A 100mA 5V. עשיתי חיפוש ומצאתי חמישה ת'ראדים שימושיים אבל באף אחד לא הייתה התשובה לשאלתי... אז לשאלה שלי: יש לי מאוורר 5 ס"מ שמתאים לגודל של העבר שלי(בס"מ פחות מהרוחב של העכבר עצמו אז יש מקום) כתוב על העכבר שלי שהוא 5 וולט... אבל על המאוורר כתוב 12V... ניסיתי להדליק אותו עם 2 בטריות שטוחות כמו של עונים(כל אחד 3 וולא אז בחיבור טורי רגיל יצא שהן היו 6 וולט).. המאוורר עבד אבל ממש לאט ולא כל כך יצר רוח... :-\ אז רציתי לשאול אם יש דרך להגביר את המתח של העכבר איכשהוא בלי לפגוע ברכיבים שבתוכו...? אני חשבתי על משהו בסיגנון ממיר מתח של קתודה... זה משהו שממיר מתח של ספק-12V וזרם לא יודע כמה למתח של 620V וזרם …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by טולה,

במדריך ליצרית חורי איוורור (מאוורר) יש שבלונה אבל היא לא עגולה למה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by שורטי,

אני חושב על לעשות את המוד זה ורציתי לדעת כמה דברים כשאני קונה כוס: 1. כמה עולה? 2.האם זה מתאים לכל מקדחה? ועוד משהו כשאני קודח חובה להוציא את הלוח אם והכל? כי זה נראה לי קצת מסובך ומסוכן! או שאולי יש טריק יותר נוח? אני מתכנן לעשות החיתוך בשלדה של הפאנל הקדמי ובחלק האחורי. חוץ מזה יש לכם עוד טיפים?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by icebreak,

http://www.russellware.com/liquidpc/ http://www.russellware.com/liquidpc/images/LiquidPC.mov

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ras81,

שלום כאשר ניסיתי להחליף את המולקס נקרע לי אחד מהחברים (נקבה) של החוטים של הספק, והחוט נשרק ביד והפין בתוך נשאר תקוע במולקס. לקחתי חיבור ממאוור ישן וחברתי ע"י ליפוף חוטים ואז סגרתי ע"י שרוול חום ואיזולירבנד מעל. האם זה יספיק או שעלי לעשות משהו אחר. הפחד שלי הוא שבגלל שמדובר בחשמל השרוול חום הזה(שרק מתכווף בעצם) או משהו אחר במערכת יתלקח ויגרום לשריפה כאשר אינני בבית והמחשב דלוק או במקרה שני ייגרום לקצר במערכת שלי. אשמח לדעתכם ועצתכם תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ychamp,

חברה חשבתי על לעשות פרויקט מודינג שבעיקרון יראה כמו mac mini רק יותר גדול ורציתי לדעת האם אפשר למצוא פלסטיק לקליפה החיצונית בארה"ב?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. שלום, יש לי עכשיו פילטרים מהברזל הזה שיש על הרמקוליפ בטייפ, עכשיו הוא מתמלא באבק ואני לא יכול להוריד את כל האבק עם שואב, יש לכם איזה שהם הצעות מה אפשר לעשות? תודה, אלי.

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by KF,

שלום יש לי ספק ישן שאני כבר לא צריך אותו.... הוצאתי ממנו את המאורר 120מ"מ עכשיו שמתי לב שיש לו חיבור קטן כזה עם 2 חורים...(חיבור שמתחבר ל2 פינים) עכשיו אני יודע שיש בלוח חיבור של 3 פינים... האם אני יכול לחבר אותו לחיבור הזה ? עכשיו יש עוד בעיה שבספק עצמו אין בכלל חוט עם חיבור של 3 פינים,אם היה חיבור כזה הייתי יכול לפחות לגזור אותו ולהלחים לחוט של המאורר ואז לחבר ישירות ללוח אם... מה עושים ? נ.ב אל תציעו לי לחבר את את המאורר למולקס כי כל הזמן החוטים יוצאים מהמולקס ואז המאורר מפסיק לפעול וגם אין לי מולקס פנוי בספק הנוכחי...

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  11. אני רוצה להשתמש בו לחיתוך המארז (דה) עכשיו מה אני אמור לחבר שיחבר את הדיסקית הקטנה שאמורה לשמש אותי בחיתוך המארז?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני חייב תמונות יפות של דרקונים אבל ממש יפות כי אני רוצה לעשות חריטה חיפשתי בגוגל וכאלה אבל לא ממש מצאתי משהו חזק ביותר אני יודע שאתם תעזרו לי תודה לכל מי שיעזור לי מי שיעזור לי בעצם יהיה שותף בDragon Project תודה

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by nore0,

עשיתי חלון (פרספקט) עם מאוורר בדופן של המארז כדאי לעשות חורים קטנים בפרספקט עם מקדחה או שלא צריך ? כי בפח היו חורים

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  14. אפשר איכשהו לחבר את הכרטיס מסך של הפלייסטיישן או האקסבוקס למחשב? כי זה נראה שהאיכות שם הרבה יותר טובה... ועוד שאלה, אפשר לחבר את הסוני למחשב ככה שאני אוכל לשחק עם המקלדת?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ab14,

תגיבו תגידו עם יפה לא יפה הצעות שיפור וכו... [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by DoroZ,

טוב... סיפורון: נכון איפה שמבצעים עבודות בכביש יש מנורות כתומות שמזהירות? חבר שלי ראה שסיימו במקום מסויים את העבודות תיקון וביקש מהאנשים שם מנורה אחת (זה בא עם בטרייה)... קיצר הוא פירק את המנורה הזאת ומצא בטרייה איכותית... חיבר בעזרת 2 חוטים את הבטרייה הזאת לשלט טלויזיה שלו... והוא הצליח ממרחק של 25 מטר לשלוט על הטלויזיה שלו... זה היה לפני שנתיים+... הבטרייה הזאת מזמן הלכה... עכשיו אני רוצה להגביר עוצה של שלט שלי. למישהו יש מושג מה הגורם שהגדיל את הטווח? מתח? זרם?... מה לעשות? אני רוצה שהשלט הזה יחזיק ואני גם לא ממש מוכן לגנוב כזה של עבודות תיקון =\ **אני צריך להגביר את הטווח של השלט מכיווך שהכנתי מקלט IR למחשב ורק ממרחק 3-4 מטרים הוא עובד ולא יותר... ניסיתי להעמיד זכוכית…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by jeyjey,

אני בונה בלוק מים והכלי היחיד שיש לי גישה אליו בשביל לעשות את זה זה דרמל אני מתכוון לקנות את ראשים 193 ו9904 לפי מה שהבנתי מהת'רד שבסטיקי הם יהיו טובים רציתי לשאול - האם החיתוך איתם יהיה מדויק? וכמה עולה כל ראש בערך?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by liranmo,

אם אני קונה מהאתר http://www.lsdiodes.co.il לדים, אני מזמין בערך 60 לדים מכל צבע 10, אז אני מקבל איתם 60 נגדים? והאם הקניה בטוחה משם?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  19. הוספתי 2 מאוררים 50, צבעתי אותם והנה התוצאה אגב הטמפ' צנחה והיא עומדת על +- 45 מעלות במנוחה, ואני מאמין שלא יעבור 55 במאמץ קבלו איזה יופי, מצטער על האיכות חח [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כבר נמאס לי,מתי שמתחשק לפחת הוא קופץ ומוריד לי את החשמל בבית,יש לי איזושהי זליגה ואני לא יודע איפה,יש אפשרות לבדוק זליגה שכזו ע"י מכשיר מסויים או לא משנה מה....משהו...

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. Started by king of the kings,

שלום לכולם... קראתי את המדריך בנוגע לחורי איורור באתר, עשיתי כבר חור בתיקרה של המארז. (כל הכבוד לי! ) והכל עובד כמו שצריך... ועכשיו לשאלה.. בנוגע למדריך, המדריך נוגע אך ורק למתכת של המארז?? אם לא תקנו אותי.פשוט אני רוצה לעשות חור איורור נוסף בחלון צד של המארז שלי. האם אי צריך לעשות זאת באותה דרך כמו במדריך??? או שאני אמור לעשות את החור בדרך אחרת?? (אני שואל בגלל שאני לא רוצה לעשות חור ואז כל החלון שלי התפרק.. ) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by x-pac,

אני רוצה לעשות לחתוך חלון במארז ושים את הקטודה הזאת בפנים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=bul-b השאלה שלי האם הקטודה הזאת תחמם לי את המחשב ואם כן מה אפשר לעשות בנידון

23. Started by ab14,

ראיתי באתר אחד את החלק הזה שהם עושים ממנו משהו יפה למחשב אבל אני לא יודע איפה להשיג כזה דבר http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=blowhole תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by liranmo,

יש לי פרספקס וחרטתי אותו בצורה של דרקון.. חרטתי ולא עברתי לצד השני. איך אני יכול בכלל להאיר אותו? האם אולטרה שמגיבה לUV היא טובה מהאתר זיגזג? בבקשה זאת עזרה דחופה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by x-pac,

אני מתחיל במודניג ואני רוצה לעשות חלון שקוף במארז יש לי צד ממתכת עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים