אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי סט של כוסות חיתוך ואני רוצה לעשות חור למאוור 80 MM אבל הכוסות באים רק 76.89.102 איזה גודל כדאי שיהיה טוב
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום תראו את המסך שבתמונה: http://forums.adafruit.com/viewtopic.php?f=25&t=11597&start=30 זה נראה מאד לא רגיל. מישהו יודע מה זה? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטעות הופעל המיקרוגל עם כלי מתכת. היו ניצוצות וכו' האזור של קצה המגנטרון חרוך. גם הדפנות של המכשיר מפוייחות. שמעתי שבמצב כזה אורכי הגל של המגנטרון משתנים ויש סכנה בריאותית להשתמש במכשיר. יש אמת בזה? דבר נוסף, הכיסוי קרטון של פתח המגנטרון אבד. האם זה קריטי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר בצורה מפורטת מזה לעזאזל מודינג על כל פרטיו אבא שלי מבין אותי
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אחי איך אפשר ליצור איתך קשר היכ דחוף שיש כי ראיתי עזרת פה פעם למישהו בקשר לשעון ב EWB ואני גם צריך עזרה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, ברשותי טלויזיית GRUNDIG. אני מעוניין לפענח את לחיצות הכפתורים שנלחצים על השלט שלה. חשבתי לחבר עינית IR (שתשב על הטלויזיה) ב-USB למחשב ולהתקין תוכנה שתדע לייצר LOG של הלחיצות. לא משנה לי הקודים שהתוכנה משתמשת בהם, העיקר שאוכל להבדיל בין לחיצה על כפתור כזה או אחר. יש פה מישהו שעשה משהו כזה? בעיקרון אני מעוניין בפיתרון זול ככל האפשר.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני חדש פו בכל נושא המודינג ושידרוג המחשב קראתי פו את כל המדריכים וני לא מבין משהו אחרי שחיברתי מאורר חדש לאן אני מחבר אותו אני מתכוון לאיזה מקור כח (ספק כח וכדומה) בקיצור לאן אני מחבר אותו בשביל שיעבוד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רציתי אם מישהו יכול להמליץ לי על נוזל פלקס שנחשב טוב? היה לי עד לי מזמן נוזל פלאקס שמישהו שמתעסק בווטראזים הביא לי אבל הבקבוקון עומד להיגמר והוא הביא לי את זה בבקבוק קטן אז אין לי מושג של איזה חברה זה ואיפה אפשר לקנות וכבר אין לי קשר עם מי שהביא לי זה נוזל בצבע שקוף כזה רציתי לדעת אם יש למישהו המלצה על חברה מסווימת או מוצר מסויים וככה אני יוכל להזמין מאייבי חיפשתי בחנות שקרובה לאיזור מגוריי בפתח תקווה ושאלתי ואמרו לי שהם לא מוכרים את החומר הזה אלא רק משחת פלקס ולא נוזל מישהו מכיר את החומר הזה ואולי יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתחיל ממודינג פשוט של חלון במארז. הרעיון שלי הוא לא להשתמש בחלון רגיל אלא ברשת חזקה כלשהי שתהיה כמה שיותר שקופה, השאלה היא - מאיפה אני מביא רשת שכזאת בגודל שאני צריך? רשתות כמו ברמקולים של מערכות סטריאו (לפחות של סוני) מתאימות לי בהחלט, אבל אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות חתיכה בגודל שאני צריך. למישהו יש מושג? אשמח אם תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט נתונים של מנוע צעד מסוג : teac p.no.14769070-90. מי שיוכל לתת לי קישור או לחילופין את המפרט פה אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 11 קבלים נפוחים על לוח אם 4v 680uf ו 16v 1000uf ואני מחפש באינטרנט חנות אלקטרוניקה שמוכרת באיזור ת"א ואני לא מוצא ! מה עושים ? מישהו מכיר חנות בת"א שמוכרת קבלים וטרנזיסטורים ? דרך אגב קניתי מלחם 30W ואמרו לי שזה לא מתאים זה נכון ? צריך 120 , 80 ? W ? עוד משהו אמרו לי שההלחמה בלוח אם היא " כפולה " וזה קשה להוציא נגד ולהחזיר זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. רכשתי את המארז ביום חמישי. סידור הכבלים לא כל כך הלך לי. החבאתי את כל הכבלים מאחורה אבל כתוצאה מכך לא הצלחתי לסגור את הפנל האחורי ונאלצתי להעביר את כל הכבלים מקדימה מה שיצר ברוך מאוד גדול. הצעות לשיפור/עזרה יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי ואני זוכר שהיה פה פעם איזה מדריך מישהו מוכן להביא לי קישור אליו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את החלקים הבאים: אני צריך מישהו שיסביר לי איך לעשות כבל איכותי. -=| עריכה |=- בבת-ים.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב אז ככה מי שראה בפרוייקט שלי יש לי את הקירור לזכרונות של TT עכשיו העסק מבוסס על מיקרו פרוססור ויש לי 5 יציאות ללדים - שבמקומם אני אלחים יציאות לקונטטורים - ויחבר כמה לדים במקביל לכל ערוץ מן הסתם העסק הזה לא יוציא מספיק זרם, ואולי לא מספיק מתח לכל ערוץ עכשיו איך בדיוק אני עושה את העסק הזה? : איזה רכיב אני צריך? ועל מה אני צריך להקפיד? אגב אני מעדיף שהיציאה שלי תהיה 12 V ולא 5V.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
טוב אנשים ראיתי פה פרויקטים ופשוט מדהים ! אז החלטתי לעשות גם משהו, מה בתיכנון: א. צבעית המארז כולו בשחור ב. שילוב צבע אדום סביב כל המארז ג. צביעת מאוררים ד. ליצור שרבול מהחלק הקידמי של המארז לכרטיס מסך מפה אתם תתנו לי את הרעיונות. אוקי יש לי גם את הMATRIX TT [יש לי גם את הטרנספומטור אבל הוא אצל אחותי... לא אהבתי אותו] יש לי 3 מאווררים מאוד רועשים עם לד כחול + מאוורר שקט של TT עם לד אדום+ לד ירוד+מאוורר 120 אני מתכנן לקנות עוד איזה 3 מאוורים ג'נרים ולצבוע אותם באדום. עכשיו בקשר לצביעת המארז, אני רוצה לעשות להבות אז או שאני יצייר משהו מהרוש או שלמישהו יש איחזה שבלונה שאני יוכל לצייר /להדפיס אותה. משהו דומה לזה : http://www.streetglo.net/streetglo_files/image/classic.f…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי שמכיר את האורורה 570 הוא מגיע עם חלון רשת וחלון פלסטיק, שמתי לב שעם הרשת, הטמפרטורה יורדת בעשר מעלות בערך לכל רכיב, אבל אני מאוד אוהב את החלון השקוף. חשבתי אולי להנות משני העולמות ולחתוך חלק מהחלון השקוף ולחבר לו חלק מהרשת, בהנחה שזה בכלל אפשרי, אין שלי שמץ. אז אם למישהו רעיונות ויש לו את הזמן והידע הדרוש, ומוכן לעשות את זה תמורת תשלום כמובן שישלח ה"פ. אני יגיע אליו. איזור נ"צ\רחובות\גדרה והסביבה.. ראיתי כמה מודים שנראים בהרבה יותר מסובכים ועלה לי הרעיון, השאלה אם זה אפשרי בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו.. לא מזמן קניתי לרכב מוצר שאני מגדיר בו תדר FM שעליו הוא רוכב, המכשיר מקבל מוזיקה דרך בלוטוס מהטלפון ומעביר אותה לתדר המוגדר, כשאני מקשיב לתדר דרך הרדיו של הרכב אני מקבל את המוזיקה מהטלפון. המכשיר עובד אחלה אבל הבעיה שכשאני מגדיר לו תדר מסויים ועל התדר הזה יש עוד תחנה אז יש המון רעשים סטטיים ולפעמים פריצות לתדר. רציתי לדעת האם יש תדר שהוא פנוי מתחנות ואוכל להשתמש בו? או אם אין אחד כזה שקיים, איזה תדר הוא הכי "פנוי" וקיימים עליו הכי פחות תחנות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
פירקתי חוט נחושת (החוט בצבע נחושת) מפנס דינמו (דינמו זה מתקן ליצירת חשמל ע"י מגנט שנע בתוך סליל חוט נחושת) השאלה היא האם החוט נחושת עצמו מצופה בבידוד כלשהו? סליל חוט הנחושת נראה כמו בתמונה: מאחר וכשניסיתי לחבר מעגל חשמלי עם החוט עצמו המעגל לא פעל. אני מניח שזה מאחר והחוט הנחושת עצמו מצופה בחומר מבודד כלשהו. האם זה כך?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר בלוטוס שמתחברים אליו, והקוד שלו קבוע, 1234. פתחתי את המכשיר, ויש בתוכו EEPROM ב- SMD 8 פינים... ככל הנראה הקוד של הבלוטוס שמור ב EEPROM הזה... אני רוצה לערוך את ה EEPROM ולשנות את הקוד לקוד שאני אקבע לו.... אשמח אם מישהו יעזור בנושא... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לגולשי פורום HWzone, אחרי הרבה שנים של הזנחה של המחשב שלי החלטתי לעשות לו מודינג, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד עם בונדו ובמצב של הפאנל שלי אני כנראה יהיה חייב. זה הפאנל: http://imageshack.us/f/9/img0979ly.jpg/ חשבתי לשים לו מאוורר למטה (בדיוק איפה שהכפתורים) ואת הכפתוןרים להעביר לאנשהו. אך נתקלתי בבעיה: כמו שאתם רואים בתמונה בצד ימין ושמאל יש מין בליטות ומעל ומתחת לכפתור יש ירידות כאלא ואם אני יוסיף מאוורר באמצע כל הצורה של הפאנל תראה מוזרה. השאלה שלי היא אם אפשר לחתוך את הבליטות האלא ואת החלקים שמעל ומתחת לכפתור כמו בסרטוט הבא: http://imageshack.us/photo/my-images/18/img09791t.jpg/ ובמקומם לשים בונדו בצורה ישרה וככה המארז יראה ישר מישהו יודע אם זה אפשרי בכלל?…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-