עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ItayBm,

שלום =] חבר שלי רצה להחליף לוח אם,ובגלל שהשתמש במברג גדול מידי,הברגים בלוח האם התעקמו,ואי אפשר להבריג אותפ החוצה אז הוא חשב שהוא יהיה חכם גדול אם הוא ישבור את הפינים הצהובים מאחורה קיצר,הוא רוצה להחליף את הלוח,איך הוא עושה את זה עכשיו? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הכנתי אלמנט תאורה פשוט מהמדריך עכשיו אין לי מושג איך אני יוכל לחבר אותו לחשמל של המחשב יש לי מתג אז אני יוכל לשלוט בזה עם המתג האם זה אפשרי? אם כן בבקשהה תסבירו לי איפה בדיוקר לחבר את כל העניין של החשמל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום יש לי זוג מאווררים על הקירור של המעבד מסוג scythe slip stream 1600rpm אני רוצה לשים עליהם נגדים משתנים כדי להוריד את המהירות שלהם במצבים שאני רוצה שקט כמו שאני הולך לישון. אני צריך לדעת איזה גודל התנגדות אני צריך בשבילהם ואיך לחבר אותם עברתי פה בחיפוש קטן בפורום אבל לא ראיתי משהו שיעזור לי ראיתי שאלות דומות אבל לא היה ערכים לנגדים. או לחלופין הציעו לי פתרון של בקרי pwn בקר כזה יכול לתת לי מענה ? ואם אפשר עזרה איך לחבר את זה ( למאווררים יש 3 חוטים , ואני צריך לחבר שני מאווררים לבקר)

4. Started by max74,

אני מחפש את הרכיב הזה מה שאני מבקש ממכם זה שתעזרו לי לדעת לפי הצבעים מסביב את הערך שלו .. אצלי הצבעים שתי עיגולים בצבע ירוק <>ואחד בצבע אדום <>והרכיב בצבע נחושת מקס. http://www.2send.us/view-6979/ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by lion03,

זה התרגיל א. מה תפקידו של מגבר A1 ומה תפקידו של מגבר A2 במעגל זה A1 זה מגבר חוצץ זה אני יודע מה זה A2? ב. רשום ביטוי למתח Vo כתלות במתח V1 וV2 זה נכון? (אגב מה שחתוך למעלה זה i1=(V1-V2)/2K

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by doker,

אני רוצה לחבר סטריפ של לדים ומפעיל אותו על ידי המחשב רציתי לדעת איזה נגד אני צריך בהרבה מקומות ראיתי כתוב להשתמש בנגד הזה http://www.ebay.com/itm/2-2K-Ohm-1-4-Watt-5-Carbon-Film-Resistors-50pcs-/190586344194?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c5fd4d302#ht_1660wt_1306 2.2KOhm איפה אני יכול להזמין כאלה באינטרנט? אפשר לינק ישיר ששולחים את המוצר הזה לישראל? ראיתי אתר כמו http://il.farnell.com/ אבל זה נותן כל מיני נגדים בכל מיני תצורות ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם אם יש הבדל או שאני יכול להשתמש בכל אחד http://il.farnell.com/jsp/search/browse.jsp?N=203968+110086712+110019895+110156680&No=0&locale=en_IL&appliedparametrics=true&getResults=true&divisionLo…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אני חייב עזרה בתרמיסטור אם מישו כאן יכול לעזור לי : > אני אפצה אותו אפילו אני צריך את זה פשוט לעכשיו אשמח אם תעזרו כאן או תשאירו סקייפ יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Aviko,

שלום חברים. כבר חצי שנה אני מחפש רשת משושים, עיגולים, או כל רשת מתכת שתוכל לשמש כגרילים לפרויקט שאני מתחיל בקרוב. הייתי רוצה לקבל שמות וכתובות של חנויות, למעשה ארצה כמה שיותר מידע על החנויות, עדיף חנויות עם נסיון אישי שלכם. למישהו יש מושג כלשהו לגבי חנויות שמוכרות רשתות מתכת.? תודה רבה, Aviko

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לא מצאתי באתרי אינטרנט. מישהו יכול להביא לי לינק? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by a_beilis,

יש לי את המפרט בצד... אני מעוניין להוסיף למארז מאורר או 2 הכי חשוב לי זה מאורר 120 למעלה... קראתי את המדריך ואני לא חושב שאני יסתדר עם כזה דבר... יש מישהו או חנות שעושה כאלה דברים בתשלום?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by elan22,

מחפש כבל מאריך לחיבור חשמל ללוח אם (המחבר הגדול) של ספק ATX או אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחברים כאלה כדי להכין לבד? אילן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gilibong,

אהלן חברים! טוב תראו יש לי בעיה קניתי ספק חדש של טאירמלטק ושני קטודות יו וי וקטודה כחולה שניהם של טארימלטק ויש לי צמא של חוטים והיא ממש מפריע וזה לא יפה ככה אני לא יודע איך לסדר אותם אי אפשר לשים אותם בצינורות כי יש פה ממש הרבה תעזרו לי בבקשה וגם מה אתם אומרים על הפנים של המחשב עצמו שני תמונות אחד באור ואחד בחושך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by reggaewithdoli,

הי אני מנסה ליצור לעצמי HTPC פשוט וכמובן בנסיון שיהיה zero cost. זו פעם ראשונה שאני עושה פרוייקט רציני חוץ מחיתוך מארז המחשב שלי והוספת מאווררים מואלתרים אליו. ברשותי כרגע רק פנטיום עם מעבד 200Mhz ספק כח 250W כרטיסי מסך וקול ישנים. את המחשב ברצוני להכניס למיני מערכת pioneer שמתו בה הטייפ ומערכת הדיסקים (עם צ'יינג'ר קסטה ל6 דיסקים למי שרוצה). הרכיבים המתים מהמערכת הוצאו, כך שבמערכת יש מגבר(סטראו פשוט 4 רמקולים rear+front) ורדיו,המערכת מופעלת גם על ידי שלט. היתרון שכאשר ניתקתי את הטייפ והסידי נותרו כמה יציאות מתח,אפשרות לחיבור לרמקולים פנימי כאשר המערכת במצב טייפ או סידי, ואולי אף אפענח את החיבור לשלט אינפרא אדום. ברצוני לדעת:אם אני רוצה שמערכת שאני אתקין תוכל להריץ סרטים ב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by J0n1,

אני אמור לקבל השבוע מחשב שאני לא יודע מה הנתונים שלו, אבל אני לוקח אותו רק למודינג תיכננתי לצבוע את כל המארז בשחור ולשים קטודה ירוקה/כחולה UV עם דלת פרספקס ולצבוע את הלוח אם עם הטושים הזוהרים בUV רציתי לדעת את שלבי הצביעה של המארז, מאיזה נייר לקנות ועד כמה לחכות בין כל צביעה לצביעה, ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג את הטושים שניתן בעזרתם לצבוע את הלוח אם, וזה לא יורד? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by midnight8,

אני רוצה לחבר לרדיו דיסק פשוט של אוטו רמקולים של מחשב (אל תנסו לשכנע אותי לא לעשות את זה פתחתי על זה מספיק דיונים) איך אני עושה את זה אמרו לי שצריך לחתוך את היציאה הנורמאלית שמתחברת למחשב ולאמפי3 להפריד את החוטים ל?+ ו - ואז לדחוף מאחורה למקומות שלהם אני לא יודע אם ככה זה עובד אם אפשר קצת עזרה בנושא הזה דרך אגב את הרמקולים אני יחבר עם ממיר מתח כזה :http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=499

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ranc80,

האריהב האלה הרגו אותי, אחרי שעה של בדיקות ונסיון להבין למה זה שאני מדבר איתו עם הכבל שעשינו שומע את עצמו בחזרה, הבנתי שהסיבה לזה היא שאריהב שלחו לי בטעות שנאי של 500 אוהם במקום שנאי של 600, יש אפשרות לשנות שנאי של 500 לשנאי של 600 בעזרת נגדים או משהו?, כי זה סיפור להשיג את השנאי הזה. ושוב תודה. ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by vaknin12,

יש לי מאוורר של 220v ומזרים זרם של 0.14A אני רוצה לחבר אותו לנגד משתנה על מנת להישטלת לו על המהירות אני יודע לחבר נגד משתנה למאורר של 120 מ"מ שמיתחבר יש ל-12V זה לא בעיה הבעיה פה שהמאורר מתחבר ישר ל-220v ואני צריך עזרה בהרכבת נגד משתנה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכלום אני רוצה להכין צלחת WIFI שמשפרת את הקליטה אבל אני חייב לדעת האם זה באמת אמיתי ועוזר זה המדריך http://www.upim.co.il/t1328/ אם תסתכלו במדריך תראו שאני סך הכל מחבר לו מעמד.. זה לא שאני מחבר את ה"כלי אידוי" לאנטנה של הWIFI אז השאלה שלי האם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה של הWIFI אם אני יכין לפי המדריך הנ"ל? כי אני פשוט לא רואה שום מגע בין האנטנה של הWIFI ל"כלי אידוי". שימו לב שבסוף כותב המדריך אומר שמאין קליטה קפץ לו ל72% אבל לי זה נראה שפשוט בגלל שהוא תלה את הWIFI בחוץ זה נהיה לו ככה... מישהו יודע האם זה יעזור והאם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by a_london,

חברים שלום לכולם אני עושה פרויקט עם arduino יש לי תוכנה של צג לNokia 5110 אני רוצה שתוכנה תדפיס לי משתנה בערך של מ 1 עד 9 ואני לא מצליח לשיים את זה אשמח לקבל ממכם עזרה מצורף התכנה שלי איך אני גורם לזה להדפיס משתנה ? #define PIN_SCE 7 #define PIN_RESET 6 #define PIN_DC 5 #define PIN_SDIN 4 #define PIN_SCLK 3 #define LCD_C LOW #define LCD_D HIGH #define LCD_X 84 #define LCD_Y 48 static const byte ASCII[][5] = { {0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00} // 20 ,{0x00, 0x00, 0x5f, 0x00, 0x00} // 21 ! ,{0x00, 0x07, 0x00, 0x07, 0x00} // 22 " ,{0x14, 0x7f, 0x14, 0x7f, 0x14} // 23 # ,{0x24, 0x2a, 0x7f, 0x2a, 0x12} // 24 $ ,{0x23, 0x13, 0x08, 0x64, 0x62} // 25…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. במסגרת נסיונותי הדי נואשים להתקין גוף קירור לכרטיס המסך (ואפילו פתחתי על זה ת'רד בפורום אוברקלוק) גרמתי לאחד הרכיבים ליפול מהכרטיס... אני לא מבין בגדול באלקטרוניקה אבל אבא שלי אומר שזה קבל. הכרטיס היה כמובן מחוץ למחשב כשזה קרה ומן הסתם גם לא החזרתי אותו, צירפתי כאן קישור לתמונה שמראה איזה רכיב נפל, בתמונה הוא עוד ישנו כי היא נלקחה לפני זה אבל סימנתי את מה שנפל. חשבתי מחר לקחת את הכרטיס לאיזה מעבדת טלוויזיות או משהו כדי שילחימו לי אותו בחזרה עם הכלים המתאימים, לדעתכם, מה הסיכוי שהוא יפעל אח"כ? הנה הלינק לתמונה: http://img362.imageshack.us/img362/6767/missingpartxu9.jpg

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות לו קצת מודינג, יש לי מארז ספיידר כזה עם מאוורר צבעוני על הפלסטיק השקוף. קירור לא צריך בכלל, רק קישוטים וכאלה. (דרך אגב, משהו קרה למאוורר, הוא מראה רק שני צבעים במקום שלושה, והוא חדש, מה עושים?) תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Electrobunny,

חברה ...תשמעו..... כל פעם שאני מנסה לחתוך שבלונה מסוימת של כל מיני צורת הכל "מתחרבש" לי .....אף פעם זה לא מצליח.....עכשיו ראיתי שלוש שיתות עיקריות אז בבקשה תגיבו ותציעו 1.לוקחים דף אם הקווים (ובחוסר הצלחה מוחלט ) חותחים אם סכין יפני טת הצורות..... 2.לוקחים את הדף.....מדביקים על הלוח שעליו עושים את הצביעה ואז חותכים את השבלונה..... 3.מדביקים את הנייר על קרטון או נייר מדבקה כדי שנוכל לחתוך יותר טוב את הצורות............ בקיצור לא צריך להיות בעייה אבל בכל זאת .....תנו כמה טיפים קטנים שעוזרים......אני יעריך מאוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ab14,

תמונה שווה 1000 מילים ולי יש 4 תמונות אבל לא באיכות טובה אז בטח כל תמונה שווה 900 מילים תגובות... תמונה ראשונה יש משהו שאמרו לי שנקרא פיר של סאב ובתמונה השניה אני חותך את העיגול במקום החור המקורי של המארז ותוצאות [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by free fraek,

כדי לקבל מקסימום אור במארז... יש לי צ'אקרה 3052

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני רוצה לבנות מארז HTPC , עכשיו יש לי כבר את כל השירטוטים שצריך , אפשר לבנות את המארז מפרספקט או שעדיף מחומר אחר (עדיף קל לחיתוך וזול) ? ומאיפה אני קונה אותו ? עוד שאלה, אני רוצה שיהיה לי גם שלט, יש לי כבר שלט אבל אני צריך חיישן שיהיה במחשב , זה טוב : ?USB to IRDA? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=283. ועוד שאלה קטנה, אני צריך את הכפתורים של ההדלקה והריסטרט למחשב מאיפה אני יכול להשיג כאלה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים