עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by aldema,

רציתי לדעת האם האורות במארזים הם חזקים ויפים או סתם גימיק מסריח....? אם האורות מכוונים לכיוון המסך הדק שלי - זה משפיע על הראייה במסך? מישהו ראה פעם במציאות ולא בתמונות את הסמוראי או איזשהוא ריידמקס?? הם יפים בלי אורות??? רציתי לקנות את הטרנספור מebay ב-55$ ובארץ זה עולה 500 ש"ח.. רציתי לדעת כמה יעלה לשלוח אותו משם עד אליי ואם לוקחים על זה מכס ובמיוחד אם זה משתלם???

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by Asi76017,

.....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

יש לכם רעיון האם אפשר לעשות מוד לקומקום חשמלי, שאני יוכל לקבוע לו מתי לעצור על פי המעלות שאני אקבע לו מראש?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Zahman,

!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני רוצה לחבר את המטען של מוטורולה ישנה למחשב, המצלמה לא אצלי אז אין לי תמונה, אבל המטען הוא SPN4604A http://www.bigkey.com/pic/motorola/19025_spn4604a_cellphone_charger.jpg המידע שכתוב עליו: AC Power Supply Input: 100V-240VAC 50-60HZ 0.2A Output: 4.4 VDC 1.1A יש אפשרות? זה יכול להזיק לספק?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by doker,

יש לי פלאפון C902 מטען לרכב שיש יציאה לUSB וכבל שמחבר את הפלאפון למחשב כשאני מחבר את הפלאפון למשב הוא לאחר שאני בוחר העברת נתונים כשאני מחבר את הפלאפון לרכב הוא פותח לי את האפשרות לבחירה אני בוחר העברת נתונים והוא לא נטען. המתח תקין. חשבתי שאולי יש איזה אפשרות לעשות בין כבלי הDATA ו 3 4 ושהוא יטעין אבל זה לא עובד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה..? רציתי לדעת מה גודלו של הספק כוח של מיני מחשב האם גודלו רגיל?? תודה מראש..! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by xTriplEx,

אז ככה... אין לי ידע בחיתוך, אין לי ידע בהדבקה של מה שאני יחתוך... ואין לי שמץ של מושג מה לעשות.... למישהו שאין ידע בכל מה שצריך, אבל יש לו ידיים... והוא ממש אבל ממש רוצה לשפר את מראה המחשב שלו, מה הוא עושה?! האם עדיין יש תקווה שיהיה לו מחשב יפה?..... יש לי מארז רגיל... ואני צריך לעשות בו לפחות חור אחד למאוורר (לפחות למאוורר אני חייב חור) יש לי מאוורר כמו הטייקון אבל לא טייקון ולא משהו שאתם תוכלו למצוא בחנויות ד"א יש לי גם מגבלה של זמן כי אני חייל...

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  9. מטרת ת'ראד זה היא להוות מדריך בסיסי לתחום האלקטרוניקה למודר המתחיל, הבינוני ועם הזמן גם לקרוץ למשוגעים... תוכלו למצוא כאן מדריך המסביר את חוקי החשמל הבסיסיים והסברים יחסית מפורטים באשר לדרך פעולתם והפעלתם של רכיבים פסיבים ואקטיבים באלקטרוניקה כולל מעגלי הדגמה המתאימים לנושא המודינג. תיקונים אשמח לקבל בהודעות פרטיות - נא לא להוסיף אותם לת'ראד ההצעות שלכם. אז בלי הארכות מיותרות ניגש לעבודה... חלק א' - הגדרות בסיסיות וחוק אוהם : חשמל - מסביבנו כל הזמן, כמעט בכל דבר בו אנו משתמשים - בואו ננסה להבין אותו קצת יותר - ממה הוא מורכב? בדומה למים גם בהקשר של חשמל אנו משתמשים במילים זורם, זרם וכד' ואכן יש לא מעט דמיון בין זרימת מים לחשמל ולבעלי ההבנה הבסיסית בפיסיקה ובכבידה מב…

• 3 תגובות
    • 33.5k צפיות
  10. Started by yambtz,

אני צריך למאווררים שלי מולקסים זכר בשביל לחבר לפאן באס שאני בונה. נקבה בשביל הפאן באס זה לא בעיה, רוצחים ספק ישן, אבל אין לי מושג איפה להשיג נקבה. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. זה לפני : פשוט פעם ליפפתי את כל החוטים באיזולירבנד .. לפני כמה ימים הורדתי את הכל וסידרתי קצת את החוטים .... זה אחרי : העברתי כמה חוטים מאחורה ואת החוטים של הספק לקחתי הצידה .. אחרי לא מעט תיסבוכים .. איך לעזזל אתם עושים את זה ? גם החוטים של הספר אצלי קצרים מדיי וגם אין מספיק רווח בין הדלת של המארז לבין הספק עצמו .. לא הצלחתי להכניס שם את החוטים .. יש לכם טיפים או טריקים בישבילי ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by maorsh18,

אני רוצה לקות מארז ענק וגדול כמו המארז הזה http://www.hwzone.co.il/gallery/album08?page=1 אני מוסיף לו הכל רק אני רוצה לקנות כזה הוא ניראה לי יותר מאוורר ויותר מרווח מהמארזים הסטנדרטים

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  13. לפני יומיים התחלתי את המודינג שלי... והשאלה שלי היא כזו... האם הסדר של חיתוך החלון במארז (לא בדיוק חלון... יותר נכון סמל של סופרמן) וצביעתו היא כזו: 1.קודם שיוף 2.צביעת צבע בסיס ואז לאחר ייבוש צבע רצוי 3. חיתוך הסמל. או שעדיף לי קודם לחתוך ואחר כל לצבוע? בתודה אלעד.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. http://www.thinkgeek.com/gadgets/tools/69d3/ נראה ממש נחמד. מישהו מכיר? התנסה? ממליץ? יש אולי מקום שאפשר להשיג אותו בארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום אני רוצה לבצע קצת מודינג למחשב בן 3 שהולך לשמש אותי בתור מחשב אישי לעבודה משרדית ואינטרנט. אני רוצה שהפרוייקט יהיה במינימום הוצאות כספיות, מכיוון שאני לא רוצה לזרוק מאות שקלים שבהם אני כבר יכול לקנות מארז מוכן ולא פחות טוב. הפרוייקט ממש לא מסובך אבל אין לי ממש את הכלים כדי לבצע אותו. קודם אני יסביר מה אני מתכנן לעשות אני רוצה להוסיף שני מאווררי 80MM מקדימה, איפה שהרקע הכחול, והזזת כפתורי ההדלקה, מיקומים חדשים מסומנים בירוק ואדום. בנוסף אני רוצה להוסיף מאוורר 92 או 120 מלמעלה. זהו סך הכול די פשוט, השאלה שלי איך אפשר לבצע את העבודה הזאת בלי לקנות דרמל? איך אני יכול לחבר את מאווררי ה80 הקדמיים לפלסטיק הקידמי של המארז?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מקווה שהכותרת מספיק טובה. אני מחפש סכימה טובה לבניית מגבר לאוזניות אם יש למגבר מנורות זה מעולה אבל כל מגבר לאוזניות יהיה לי טוב רצוי בעברית אבל אנגלית יתקבל גם כן, רצוי עם רכיבים שניתן וקל להשיג תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by KF,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by tulicooli,

ילד אחד רוצה שאני יחתוך לו את המארז!!! ואני לא יודע כמה כסף לקחת ממנו אני רוצה שלו יהיה שווה ולי יהיה שווה... כל דיסקית עולה 2.25 ש"ח ולמארז זה בערך 2-3 דיסקיות ועוד השירות כמה??

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by ofir1103,

שלום כולם יש לי שאלה .. אני מנסה לחבר LED למפסק ופתאום אני רואה שיש לו 3 רגליים יש למישהו datasheet של מפסקים או שהוא יכול להגיד לי מה כל רגל עושה ? תודה רבה. .

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  20. אהלן חברה מה קורה ? יש לי שאלה בקשר לחיבור מסך של מחשב נייד שפירקתי והוא תקין האם יש מצב בכלל לחבר אותו איך שהו למחשב השולחני ? או למשו שיתן לי תצוגה דרכו ? אם כן אני אשמח לקבל עזרה בתודה כפיר

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  21. אורח

אוקי אז הסיפור הוא שאני הולך לתומי בבית ופתאום מבחין במשהו נוצץ שאני בדיוק רציתי.. מה זה? 1.כוס קולה אם קרח. 2.משחה להורדת יבלות מהרגל. 3.שלוש כריות אם ציורים של צבי הנינגה. בעעעעעעע אף אחד מהם..מצאתי טלפון ישן... מה היה כל כך מועיל הטלפון הזה? 1.זה הטלפון שסבתא רבה שלי התקשרה למד"א כשאמא שלי צרחה מצירים. 2.הטלפון מנותק ולכן אפשר היה לזרוק אותו על השכנים או פשוט לתת לחתולה לאכול את הרכיבים ולראות אם היא הופכת לרובוקופ. 3.אח שלי נורא נורא עיצבן אותי ובדיוק זה נפל לי לידיים אז... כן כן גם פה אף אחד מהם...היה בו צג קטנטן ובדיוק נזכרתי באיזה מדריך פה מה שאפשר לעשות אם צגים. אז עכשיו אין לי מושג איזה צג זה ואם אפשר לעשות איתו משהו...אז הנה תמונות תגידו לי מזה..ואם אפשר לעשות א…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by ychamp,

חברה חשבתי על לעשות פרויקט מודינג שבעיקרון יראה כמו mac mini רק יותר גדול ורציתי לדעת האם אפשר למצוא פלסטיק לקליפה החיצונית בארה"ב?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by gal1,

אני רוצה להחליף את הלדים במקלדת שלי איזה לדים צריך? זה לא לדים רגילים הם קטנים מאוד

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  24. שלום, הקישור הבא יראה לכם פאנל לשליטה במאווררים לי זה חשוב אבל אני לא מומחה בזה ולכן אני צריך להתייעץ,האם זה זול יחסית והאם זה טוב למחיר? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa תודה לעוזרים..! ;D

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.