אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מצלמת רשת ואני רוצה לשים אותה מול השער כדי לראות מי שם החלון שלי הכי קרוב לשער אבל למתוח חוט לא בא בחשבון כי אני לא יכול לקדוח בקיר למישהוא יש רעיון איך להפוך את הצלמה לאלחוטית אפילו במרחק של חצי מטר העיקר אלחוטי תודה לכל העוזרים אילון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום! אני מעוניין להטעין ברכב שלושה מכשירים ב-5V מדובר בטאבלט ושני סלולריים ממה שאני מבין, המכשירים האלו, במיוחד הטאבלט צורכים יחסית הרבה זרם (עד 2A או משהו באיזור) ולכן אני רוצה מטען שיוכל לספק את הזרם הזה. ראיתי באיביי כל מיני מטענים לרכב בגרושים. אני לא מתמצא באיכויות שלהם וממש לא מעוניין לסכן חומרה יקרה. עלה לי רעיון להשתמש בממירי מתח. משהו בסגנון של זה: http://www.ebay.com/itm/New-DC-DC-Buck-Converter-Step-Down-Module-LM2596-1-23V-30V-Power-Supply-Output-/171239605376?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27dead0480 האם יש סיכון למכשיר דרך מעגל כזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני חדש בפורום (לא באתר) אז שלום לכולם עלה לי רעיון להפוך את הפאלם (ZIRE 71) לשלט למחשב בפאלם יש אפשרות לשדר ולקלוט אינפרה אדום אבל אני מניח שבעוצמה יותר חלשה אז בשביל הפרוייקט אני אצטרך להחליף שם משהו - מגבר ? -(זאת בעצם השאלה ) שיוכל לשדר לטווח ארוך ואז לכתוב תוכנה לפאלם שתנהל את השלט ואז עם חיבור IR סטנדרטי למחשב ולשחק עם זה יש כאן מישהו שמבין בדברים כאלה (בעיקר בצד האלקטרוני) ורוצה לעזור / להדריך אותי (או בתכנות בפאלם) תודה מראש (; אסף.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
(עדיף קודם לראות את התמונה כדי להבין על מה אני מדבר..) עכשיו, האם צריך לחשוף ולהצליב אותם? כי אני לא מצליח להוציא את החוט הצהוב כדי לחברם במקביל... אם לא, אז איך כן? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש למישהו מדריך לסרטוט בsketchup ? אני רוצה לסרטט משהו אבל אני לא יודע איך עושים זוויות ואובייקטים שונים בזוויות שונות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז של ריידמקס,אני בקרוב אמור לקבל את הספק באטרפליי של tt הבעיה שיש לי חלק שמחזיק את הספק כח ומונע ממני לראות את החלק היפה של הספק עם החלון. לכן אני רוצה פשוט לחתוך ריבוע פשוט שיראו את החלק הזה של הספק. עם איזה מכשיר עלי להשתמש??? מצטער על איכות התמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי ולהכין/למצוא שבלונה שחור/לבן בפוטושופ לתמונה הזו: (משו סימטרי ומדוייק) http://www.hwzone.co.il/gallery/album129/abg?full=1 אני רוצה לעשות כזה חלון בקייס תודה רבה לעוזרים D:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת ניסיתי לשפץ את המארז ודיי הצלחתי אבל התוצאה הייתה יותר טובה אם הייתי יודע על כל החלקים שאני מתכנן לקנות לפני חח.. בקיצור מה שקרה זה שהספק כוח 750 TX שאני קורא לו תמנון הוא גדול לי מידי גם לבניה וגם למארז וגם הקירור של המעבד NINJA 3 גם הוא יותר גדול ממה שחשבתי חח..בקיצור אני רק רוצה להראות לכם מה יצא וכנראה מחר אני אקנה HAF 932 ... אני מאוד אשמח לתגובותֱ!(דרך אגב מה שאני באמת מבסוט עליו זה שהמארז ממש שקט!). אז ככה מה שהוספתי הוא מאוורר 140 בדלת ועוד אחד 120 למעלה כולל לוגו ממש נחמד.. אם יש למשהו שאלות מאיפה קניתי או משהו כזה אני גם אשמח לענות
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תגידו לי מה כדי לעשות אם המארז הזה http://tinypic.com/e87hna.jpg איזה מודינג יפה אפשר לעשות את הדלת לא שמתי כי זה דלת רגילה פשוטה בלי כלום תגידו לי משהו יפה לעשות במארז הזה?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כל חוטי ה-Molex אצלי קצרים אני רוצה לסדר ולהצמיד אותם לפח ולצדדים של המארז עם איזולירבנד אבל הם קצרים מידי איפה אפשר להשיג ארוכים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מכיוון שיש מחסור גדול בחלקי מודינג בנעה ופנדה (חנויות הקרובות אליי) וגם בגלל שההורים שלי בסוף השבוע טסים לארה"ב החלטתי להזמין את החלקים שאני צריך מחו"ל אבל החנות היחידה שאני מכיר היא NEWEGG אז אם מישהו יכול להמליץ לי על חנויות טובות (זולות ואמינות) אני אודה לו
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לעשות מעגל ללדים אולטרה בריט שדומה לזה: אבל אני צריך לדעת בדיוק מה לחבר ואיך לא חצי עזרה לדוגמה: העזרה שקיבלתי עד עכשיו היה רק חצי עזרה זאת אומרת, קיבלתי סירטוטים של המעגל הזה אבל מסובך מידי ולא מוצג שם איך לחבר את הבטריה ולאין זה ידוע שצריך לחבר גם נגדים כדי שהלדים לא יעלו עשן של 470 אוהם אבל בכל הסירטוטים שנתנו לי לא הבנתי מה לעשות וכל הזמן היה שם דברים שלא ידעתי להשתמש בו, לדוגמה אדמה מזה באורגינל מינוס? כי זה לא נראה כך התמונה הזאת זה מעגל שלם שאומר לא בדיוק איפה לחבר ומה ולאין ובאיזה חלקים עלי להשתמש פשוט, ניתן להסביר על זה גם, R1,2,3 שמסומנים הם הנגד בעל קיבולת של 470 אוהם והם מתחברים לפלוס של הבטריה וללד, משם הלד מחובר למינוס
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור למודינג בכלל.. אבל לא ידעתי לאיזה פורום אפשר להכניס את זה. יש לי מקלדת אלחוטית והיציאה שלה זה ראש ירוק כזה (PS/2), לראש USB. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, חברתי מסך LCD ל-parallel port עפ"י המדריך שפורסם פה באתר. יצא מעולה, מדריך מעולה. עלה במוחי רעיון. מכיוון שה-LPT הוא PORT דו כיווני אנו מנצלים למעשה חצי פורט בלבד. אפשר לחבר להדקי ה-INPUT , מקלדת קטנה (3x3 כמו של אזעקה) וליצור פאנל שליטה נוסף למחשב. האם למישהו רעיון איך לממש את הנ"ל ועם איזה תוכנה מוכנה (מבלי לכתוב קוד בשפת C) ניתן לעבוד? תודה מראש על העזרה. אורן
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לקנות דרמל כדי להחיות פרוייקט מודינג שנתקע. מפני שמעולם לא השתמשתי באחד ואני לא מכיר את הסוגים השונים של הכלי( חיקויים, סדרות וכו'), אז הגעתי לכאן כדי לברר אם מה שמצאתי מתאים לי. אז הנה הכלי: http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10175 לי זה נשמע בסדר, דרמל מקורי עם ערכה מינימלית ומתאם גמיש(!!!). אם אפשר חוות דעת מקצועית לגבי הכלי הספציפי, או להיפך, הכוונה לאחד אחר,אודה מאוד!.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם למגבר שלי, שפועל על מתח אמריקאי, שהוא פועל על מקסימום 15 וואט. מישהו מכיר מקום שמוכר אותם בזול? עדיפות לאופציה למשלוחים, או משהו בת"א\אשדוד
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות ברגים ודיסקיות פלסטיק בת"א, איפה ניתן למצוא חנות ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Hey , I Got Myself a nice LCD screen 2x20, yet it has 20 pin connector :s05: and not a 16 as was described in the DIY section here. it processor # is 5p00a085-05 made by "FUTABA corp" i'v added some Pics of it's model and overall look - if my little screen is familiar to someone help PLZ ;D [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם צריכה להיות בעייה בהחלפה של הלד בעכבר אלחוטי??? אם לא מסומן על העכבר בפנים איך אני יודע באיזה צד ה+ ואיפה ה- האם צריכה להיות בעייה להוסיף עוד לד לעכבר (ליופי) (לא מעניין אותי שזה יגמור את הבטריות יותר מהר)
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
זהו Mircoswitch לעכברים, שלי נדפק בעכבר של לוג'יטק שיש לי... מישהו יודע אם יש בארץ לקנות או שצריך להזמין מחו"ל? בגוגל ניסיתי לחפש ולא עלה שום דבר מעניין.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן, אולי תוכלו לסייע לי. אני שוקל לקנות אבל החלק הדביק קצת גורם לי לחשוש, במידה ואני מדביק את זה, ניתן אחרי תקופה (במידה ובכלל צריך) להעביר את הרצועה למקום אחר והלדביק מחדש עם החלק הדביק או שזאת הדבקה חד-פעמית? ודבר נוסף, אם אני שם רצועה של 3-4 מטר על השולחן שעליו המחשב (מסביב לציוד ההיקפי) זה עלול להפריע לי עם העבודה במחשב? זה יכול לסנוור? בעקרון רציתי להזמין את זה: http://www.ebay.com/itm/5M-SMD-RGB-5050-Waterproof-Strip-light-300-LED-44-Key-IR-Remote-12V-5A-power-/261426184441?pt=US_Car_Lighting&hash=item3cde3700f9
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך 200-400-600-800 ואם אפשר גם 1500 ו2000 (GRIT) תודה רבה. אני גם מחפש מין מאורר כזה שהוא מעין צינור שעליו יש "סנפירים" והוא נח במין תיבה כזאת, דומה מאוד למין קיר אוויר כזה,כמו שיש בשווארמות אם אפשר לתת לינק לקניה בארץ,מאוד יעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לוח למאוורים כזה אז אולי מישהו יכול להגיד לי את החלקים ואיך הם מחוברים בכזה: scythe kama panel http://www.scythe-usa.com/product/acc/015/images/conpane4-300fancon2.jpg
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי ערכת diy מהאיביי של שנאי משתנה מac לdc, ורק אחרי זה קלטתי שהיא מספקת רק 0.166 אמפר, איזה רכיבים אני אצטרך להחליף כדי להפיק יותר אמפרים (אשמח ללפחות 1.5)? או שאולי עדיף לוותר ולהלתחיל מ0, לקנות דברים אחרים? הערכה https://www.ebay.com/p/Lm317-EU-220v-DIY-Voltage-Power-Supply-Board-Learning-Kit-With-Case-Adjustable/2137073772?iid=282292200167&rt=nc הרכיבים: 1 * Acrylic Case 1 * PCB 1 * Power Transformer 1 * Pack of screws 10 * Resistors 2 * Inductances 3 * Diodes 2 * Clips 1 * Heat Sink 1 * Potentiometer 1 * Buzzer 1 * Cable (15cm) 1 * 15DN8WY 1 * IC Socket 1 * Digital tube 1 * Adjustable resistan…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
במדריך כתוב LM7805ct אבל בחנות שקניתי המוכר אמר שאין לו את הדגם הזה, אבל יש לו דגם מקביל שהוא זהה LM7805cv האם זה נכון (כבר קניתי, 2 שקל לא רציני) והאם כדאי לי בכלל לנסות להלחים את העסק? אין לי מצלמה להעלות איתה תמונות, אבל יש הבדל ויזואלי, במייצב במדריך החלק האחרוי של הציפ שחור, אצלי הוא מתכתי (הכוונה לחלק עם החור)
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-