עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום יש לי מאורר לדים עם חיבור של 3 פינים אבל לצערי שלושת החוטים הם באותו צבע, צבע לבן! עכשיו איך אני יודע איזה חוט הוא ה"צהוב" ה"אדום" וה"שחור"? הנה תמונה: סליחה על הפוקוס

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aviran_n,

רציתי לבנות את המגבר הזה: http://www.modfatha.com/ma_cmoy_hphone_amp.html אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להשיג את אחד הרכיבים. היום מצאתי באתר של אריהב משהו: http://www.arihav.com/products/kits/indexnew.asp חפשו "מגבר אודיו 10W סטריאו" זה נותן את אותו האפקט של המגבר הקודם שרציתי לבנות? זה יכול לשמש אותי לאותן המטרות? (חיבור לנגן MP3) תודה לעוזרים זה נורא חשוב לי!!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by [NOS],

זה משהו של "יעקובי" שיש שני חומרים שמערבבים אותם ביחד ושזה מתייבש זה הופך לפלדה כמו ריתוך מישהו מכיר? זה יכול להחליד? אם זה מתייבש אני יכול להפריד את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by Dr@gon,

אז ככה קניתי לפני שנתיים +/- את המארז הנל: http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm אחרי שנתיים +/- ממש נמאס לי ואני רוצה לעשות בו שינויי (הגיע הזמן באמת) הדבר הראשון שאני רוצה לשנות זה את הצבע הכחול המציק שלו, הצבע שאני רוצה זה צבע שחור (בגלל שהמקלדת המסך והעכבר הם בצבע שחור) אז הייתי רוצה לדעת איך אני צובע את המארז שלי בצבע שחור אם הפקת המראה (כמו במארז Antec Sonata) אם יש גם מדריך כיצד לעשות את זה אני ישמח מאוד בתודה Dragon

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by נפטון,

שלום, אני רוצה לשאול אם ידוע למישהו היכן אני יכול לקנות מעוות קול נייד, הדומה לזה שמשתמשים בו בסרטים דוגמת "צעקה 3". חיפשתי בפורומים של האתר וההתייחסות הייחידה שמצאתי הייתה לפני שנתיים בערך. לא נאמר בדיון ההוא היכן אפשר למצוא את המכשיר הזה. מצאתי משהו כזה באמזון, אבל הייתי מעדיף לקנות משהו בארץ ולא להזמין מאמזון, אם הדבר אפשרי. תודה מראש, חן

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. שלום אני מעוניין לעשות מודינג למארז שלי, HEC 6A19 חבר שלי יבורך מביא לי ליום הולדת 2 Sunbeam laser-leds (ליתר דיוק 2 סטים של 2 לדים כל אחד) ואני מעוניין לשים גם מאוורר 80 מ"מ שמואר ב 3 לדים (RGB) או ירוק כמובן עם כל העסק יבוא גם חלון. עכשיו השאלה שלי היא כזו- אתם יכולים לעזור לי לתכנן קונפיגורציה לאיפה לשים את הכל? 2- האם הספק שלי (HEC 300w) יחזיק את כל העסק? בנוסף למערכת שיש לי שכבר יש בה 2 מאווררים, אחד עם לדים? תודה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by shlomom,

אני צריך ספק DC שיפעיל מעגל חשמלי ויכול לספק 5,9,12V (אחד מהם לא את שלושתם) ולפחות 2-3A, יש למישהו רעיון איך משיגים/בונים בזול ? (הזנה מ 220V )

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by arkadur,

אז ככה לבעלי הניסיון, אם יש לכם טיפים שמקצרים את זמן המריחה של החומר טיפים לשיוף מהיר וחלק וכו' אשמח לשמוע..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. כרגע יש לי ת'כרטיס מסך הנ"ל ואני מעוניין לחבר לו מאורר בגודל של 80MM אני רוצה קודם להוריד ת'מאורר המעפן הקטן שיושב בהיטסינק ואז לשים ת'מאורר ה-80 על ההיטסינק כדי שייעשה ת'עבודה טוב יותר הנה תמונה: עכשיו כפי שאתם רואים החיבור הוא 2 פינים אבל יש לי מאורר שהוא רק 3 פינים השאלה שלי איך אני אחבר אותו בצורה טובה כדי שיעבוד? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני מעונין במעגל שיכול להפעיל 10-20 דיודות LED ביחד ושיהבהבו בקצב תלוי פוטנציומטר. ואז לחבר כמה כאלה ליציאה של רכיב כלשהו שישלוט איזה שורת דיודות תהבהב. המעגל יפעל על מתח סוללה או ספק DC. אני מניח ש 5V יהיה אידיאלי אבל אם נראה לכם אחרת תגידו. ואיפה כדאי לקנות כל מיני רכיבים כאלה שנחוצים לבניה? (בין חדרה לתל אביב) המלצות, קישורים יתקבלו בתודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אני מבין ש WATT זה עוצמה. VOLT זה מתח, וAMPER תכלס לא יודע מזה. אבל אם מישהו ירשום פה איזשהו הסבר נחמד שיבהיר לי אחת ולתמיד מה ההבדל אני אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by fuck off,

יש לי מאווררים שהוצאתי ממגירה של HDD... ואני רוצה לשים אחד מהם בעכבר שלי.. הבעיה היא שהם 12 וולט ובעכבר זה רק 5... חוץ מזה יש לי בעכבר עוד 3 לדים, וכשחיברתי ת' מאוורר הוא לא עבד.. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד?

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by et_gershon,

אנ יחושב שאני צריך עוד ספק השאלה איך אני מוסיף ויכול לפתוח אותו בפתיחת המחשב או משהו עוד שאלה מהו ספק ג'נרי אל תנעו לי ותגידו לי חיפוש כי חיפשתי הרבה ומצאתי איזה מדריך אבל התמונות נפלו ולא הבנתי וגם אחד המנהלים אמר שש מדריך על זה בסטיק ולא מצאתי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DimaX,

הי! אני רוצה לבנות משהו שכל פרק מן מסויים(למשל 2 דק') יביא מכת זרם קטנה אבל מורגשת משהו שיעבוד על בטריה 3V קטנ ודקה כזאת שאני מפעיל איתה לדים לבדיקות יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by avivlevy,

אז אני רוצה לחבר לכ.מ מאורר אבל אין לי מקום כי מתחת יש לי כרטיס רשת איך אפשר לחבר את המאורר לכרטיס {תמונות} [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by TALKATZ,

הכנתי משהו גם לסידור כבלים וגם זוהר באור UV לקחתי את הכבל של ארד דיסק חתכתי את הגידים לפתי בדבק לקחתי צינור לבן זוהר חתכתי חתיכות פתחתי את הצינור הלבשתי את הקבל וסגרתי עם אזיקונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by סולל הדרך,

מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח

18. Started by MISHMSH,

למי אין מכשירי אודיו מקולקלים בבית?? פה יהיה מידע למי שרוצה ליצור מהם משהו לכל מי שיש ידע ניסיון נשמח אם יוכל לתת עזרה מידע

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by TALKATZ,

איך משמשים במוצר הבא: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946_1102

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by idani1983,

אני מעוניין לדעת האם זה מה שנקרא חיבור 3 פינים במאורר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by TALKATZ,

תגידו יש ספרי צבע שזוהר בחושך?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  22. צריך שמות וכתובות של חנויות של רכיבים אלקטרוניים באיזור אשדוד, תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by SD Project,

צהריים טובים אנשים !!! כרגע הגיע לי הפרספקס ואני וOverDoze (GigaBot) עומדים להתחיל את הפרויקט היום... אני מאוד מקווה לעלות תמונות על סוף השבוע !!! רק שאלה.. הזמנתי מאי.אפ.פי (אסור לרשום שם של חנות ) את הTunderBlade והם לא הגיעו לי :-\ מיש'ו יודע מה נסגר שם ?! כי הבנתי שהם נסגרו זמנית... אבל כמה זמן זה זמניתתתתת !?!?!?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by [NOS],

בניתי מד טמפ' קטן ממד חום אלקטרוני כזה.. השאלה את אני יכול לספק לו חשמל מהמחשב? אתם יודעים, זה פועל על סוללה קטנה ועגולה

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  25. עכשיו... בא לי רצח לעשות שיפצורים של יופי (לא שהוא ניראה רע אבל כמה שיותר יותר טוב :-)) הינה ביקורת על המארז כולוווווו קיצר הינה תמונות של המארז: זה בכללי ... עכשיו קניתי לו מאוור 120MM מאיר לידים וUV ... סבבה עכשיו כל שיפצור שעולה לכם לראש בבקשה תיזרקו לי!!! תודה רבה תמונות באיכות גובה ויותר תמונות תימצאו פה: http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים