אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות מאוורר 120 מ"מ ע"מ להחליף את המאוורר שנמצא על הZalman 7700 שלי... ראיתי את הSFDB היכן ניתן להשיג מאוורר שכזה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איזי עובי של פרספקס יכול להחזיק מאוורר 120 מ"מ חזק יותר 3מ"מ או 5מ"מ ? ואיר אני יכול לחתור חור 120 מ"מ אין לי דרמל ולא מצאתי כוסית מתאימה תודה לכם
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מאוור רגיל מהמחשב הישן שלי ויש לו חיבור עם שלוש חורים ואין לי בלוח אם עוד מקום לחבר אותו הבנתי שאפשר לחבר לספק אבל מישהו יכול להסביר לי איך...? מה צריך לפתוח תספק וכל זה? כי זה ממש לא התחום שלי...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאילו רגליים של הנגד משתנה אני צריך לחבר את הכבלים?. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך חיבור מאוורר מ4 פינים ל3 פינים אם יש מתאם כזה(בלי שאני יצתרך לחתוך) אם לא אז אך אני חותך ויוצר שהוא יהיה 3 פינים(אם זה אפשרי בכלל)
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תראו מארז אחד הקטלניים אני בונה כזה http://www.bit-tech.net/article/135
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר 2 לדים על נגד 430 אוהם אחד , ל 12v
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
שלום לכם... האם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מסרקים להלחמה?!? (פינים...) תודה מראש, עודד ב.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אפשר להפעיל עליו תוכנות VB פשוטות? אפשר לקמבן לו מערכת הפעלה אחרת? אפשר לחבר לו יציאה למסך TV צבעוני? כל מה שמצאתי בגוגל זה מוד עלוב שמרחיב אותו ל8 מגה זיכרון... הייתי עושה את זה אם היה לי כרטיס 8 מגה ומברג כוכב מתאים... או סיבה לעשות את זה =\ מישהו יכול בבקשה לעזור לי לחפש מידע על המכשיר?... תודה... אפילו שימוש במסך המגע יכול להיות נחמד... העיקר לעשות איתו משהו.. הוא ישב אצלי בארון מלא מלא מלא שנים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות נוספות ומעודכנות חוץ מהתוכנות שמופיעות במדריך? (הזמנתי את המסך אתמול מאריהב והוא יגיע יום ראשון או שני)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה! אני צריך את עזרתכם. אני עושה ניסוי על אפנן טבעתי והיה שם שאלה אחד שלא הבנתי שהוא: הנח שאין במעבדה נתח ספקטרום {זוהי מציאות!} הצא שיטה לזיהוי תדר ה CARRIER? יש לכם מושג איך לענות על שאלה. ??? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יותר מדי בעיות עם ההלחמה שזה נראה לי פשוט מוגזם, לקח לי 15 דקות לשים בדיל על הקצוות של שלושה חוטים ואני גם מוכרח להגיד שעשיתי ח@# של עבודה. הדבר הכי בעייתי זה שנראה שהמלחם פשוט מסרב להתחמם כמו שצריך, היו לי כבר שלושה מלחמים, אני כל הזמן מנקה אותם עם נייר זכוכית ונותן להם מספיק זמן להתחמם אבל קשה לי מאוד להמיס את הבדיל. האבסורד הוא שעל המלחם עצמו, בזמן שאני משתמש בו יש בדיל שהתייבש לגמרי, על המלחם!!!, זה נראה כאילו הוא צוחק לי בפנים ואומר לי "זה חם זה?". מה שכן, יש נקודה מאוד ספציפית בקצה המלחם שהיא סבירה ושם הוא גם אומנם בקושי מלחים אבל לפחות הוא ממיס את הבדיל. הבעיה השניה היא שאחרי שסוף סוף אני מצליח להמיס את הבדיל הוא מסרב גם לעלות עליו, זה נראה כאילו אני מנסה לתפ…
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיבורית פשוטה לרכב שמבוססת על העיקרון הבא: לחתוך אוזנייה אישית בין המיקרופון לרמקול הקטן של האוזנייה ואם שני החטים של הרמקול הקטן להגביר את זה עם ה 12V של האוטו ולחבר לרמקול כמו של דיבורית קבועה לרכב . השאלה שלי היא איך אני מגביר את העוצמה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי את התוכנה הזו, לפרוייקט שלי אני צריך רכיב 7447 ואין אותו בספריות שם. איך אני יכול להוריד ולהעביר אותו לתוכנה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי את ה Antec Lanboy כידוע יש לו מנורה על הפרונט איפה שהמאורר ויש לי עוד מנורה בפנים. אין לי איזה כפתור שמכבה אותם מה אני צריך לעשות בשביל כפתור שמכבה את שניהם ? עם צריך לקנות משהו תכתבו מה והאם זה מסובך ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היות וזה קשור לאלקטרוניקה אני שם את זה פה מנהלים בבקשה לא להעביר יש לי נייד של קומפק פרסריו 2100 והמסך מוחשך חשבתי שזה קטודה שנשרפה אבל לפני שהלכתי לקנות קטודה אמרתי אולי כדי לראות אם היא באמת נשרפה לכן פתחתי את המסך ובדקתי את היציאה לקטודה ואין בה בכלל זרם אז אולי בכל זאת המנורה כן עובדת שאלתי לחברי הפורום היותר מבינים היא :מסך 14.1 איזה V צורכת הקטודה הקרה שלו כדי שאנסה לחבר מקור מתח זהה לקטודה ואראה אם הבעיה היא באינורטר או בקטודה עצמה (כדי לראות אם האינוורטר מוציא זרם חיברתי אליו רמקול קטן ואין שום רחש!!)
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יעני "צבע בתנור" כמו של מכוניות..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בכמה חנויות ומצאתי רק חנות אחת שמוכרת כוס כזו וזה עולה אצלם מעל 100 שח (זה נראה לי מוגזם לשימוש חד פעמי) בטענה שזה ציוד איכותי כמה אחד פשוט צריך לעלות? ויש עוד אפשרות חוץ מכוס(לעשות חור במארז)? אולי לעשות עם המקדחה חורים בצורת עיגול? עוד דבר הבנתי שאחרי הקידוח צריך לשייף את החור עם מה עושים את זה?נייר זכוכית? ודבר אחרון אני חושב שראיתי פה פעם שבלונות של הגדלים של המאוררים אבל אני לא מוצא את זה אתם יודעים איפה זה? ד"א תודה!!
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
1. האם אני יכול בעזרת מפצל מולקס לחבר מספר קתודות לאותו חיבור? 2. מה המידות המדוייקות של קתודה? 3. האם קתודה מאירה מתחילתה ועד סופה או שיש בקצוות איזה פלסטיק או משהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איך חותכים את זה בלי דרמל ובלי ג'קסון? איך חורטים על זה בלי הכלים הנ"ל? תודה אליה.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעשות עם לדים הרבה דברים אבל לא הבנתי האם אפשר לחבר רגל אחת של לד לחוט ואת השנייה לעוד חוט ולחבר אותם למולקס (אחד לשחור ואחד לאדום) האם זה אפשרי? ועוד שאלה אם אני יחליף את הלד האדום של העכבר בלד כחול זה יהיה מדוייק כמו פעם? שאלה אחרונה אם אני יחבר לד לסוללות אז כמה סוללות AA יידרשו כדי להפעיל אותו? תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע למה משמש החלק הזה ומה יקרה אם אני יפרק אותו? http://img18.imageshack.us/img18/3249/img11228mn.jpg http://img18.imageshack.us/img18/2696/img11136ef.jpg
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום שמי דניאל, ויש לי שאלה. אני רוצה לדעת מה פעולה הכללי של הערבל? מה הוע עושה? מה מבנה שלו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי מאריהב משדר רדיו פשוט fm להרכבה עצמית הרכבתי על פי ההוראות ואת החלקים שקיבלתי , בצורה הטובה ביותר , חיברתי וציפיתי שהכל יעבוד כמצופה. אמנם , כשניסתי את המכשיר לראשונה הדבר היחיד שהצלחתי לעשות הוא "להשתיק את הרדיו" כל עוד המשדר דלוק , וכשאני מכבה הוא חוזר להרעיש. בנוסף הנגד המשתנה c7 שאמור לשנות את תדר השידור משתנה ללא הפסקה , הכוונה מסתובב בציר ללא גבולות , אני יכול לסובב אותו כמה שאני רוצה , ומשנה תדרים ללא רצף מסויים... מוזר או נורמלי? הוספתי תמונות אפשר לשים לב שחלק מהנגדים מחוברים הפוך מבשרטוט של אריהב , אמנם אינני בטוח אם יש לכך משמעות אשמח לשמוע סיבות אפשרייות לבעיה. תודה מראש אסף. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-