אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ביקשתי היום מאחותי שתקנה לי מהום סנטר דיסקיות לדרמל, בשביל לחתוך במארז 6A19, את הפילטרים המורכבים על המאוור האחורי+קדמי (גורמים לרעש שמשגע אותי!). הבעיה היא, שבהום סנטר לא הבינו על איזה מכשיר היא מדברת! אני גם זוכר, כשקניתי מהום סנטר את הדרמל לפני שנה, שהמוכר הבין על מה אני מדבר רק אחרי שהבאתי לו תמונה של המכשיר ביום שאחרי! אז איזה שמות נוספים יש בדיוק לדרמל, שיבינו כבר העובדים שם על איזה מכשיר מדובר?!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם חברים.. אני צריך כבל דחוף שצד אחד חיבור של טלפון וצד שני חיבור COM .. היה לי כזה ועכשיו הוא נאבד ואני צריך כזה דחוף.. יש למישהו מושג מאיפה להביא כזה? או איך להכין אחד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 קתודות של קולר מסטר בצבע כחול שמחזיקות כבר למעלה מחודשיים והן עושות את עבודתן. יש לי גם מפסק כזה: OFF ON OC שזה דולק לפי הסאונד (מגניב). יש לי 2 כאלו. אחד למעלה אחד למטה במארז של טרמלטייק. הקתודות מחוברות לספק כסוף כזה,ולספק יש למעלה 2 חיבורים כאלו כמו של טלפון שלדעתי זה מה שמחבר את הקתודה. אם אני רוצה להחליף קתודה אחת שיהיה למשל במקום 2 קתודות כחולות אחד אדום אחד כחול,ואותו מפסק ידליק והכול ישאר אותו דבר רק לשנות צבע קתודה? האם זה מסובך לנתק את הקתודה מהספק? זה אפשרי בכלל הדבר ? כמובן שהקתודה תיהיה מאותו סוג של קולר מסטר רק בצבע שונה וגם כן תומכת באפקט סאונד. מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי חשבתי לי על משו נחמד... מעין פליקר שיהיה בנוי מדי הרבה לדים על פי הקצב של המוזיקה שמתנתגנת במחשב.. כלומר בזמן באס חזק לדוגמא הם ידלקו במתח גבוה יותר וחזק יותר מאשר בשיר רגוע יותר.. מה יכול לווסת את המתח ע"פי השיר? האם לדים מתאימים או שעדיף משו אחר? האם התוצאה יכולה להפיק אור חזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Gameboy Color ואני רוצה לבנות מן כבל שיחבר בין USB {אמפי 3 או זיכרון נייד} לגיימבוי שלי. ישלי שני חיבורים בגיימבוי לפי מה שרשום DC 3V והשני EXT. עכשיו מה אני צריך לעשות???חשבתי על לקנות USB נקבה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbcable&Cat2Cat1ID=5045&Cat2ID=0&aff=Zap ולקנות כבל לEXT. ולחבר ביניהם. אני יכול לעשות את זה????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם מציעים לי לעשות כי אני לא אוהב שדלת המארז שלי פתוחה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למולקס יש מספיק "כוח" כדי להתמודד עם 4 מאווררי 120 בעוצמה מלאה? האם למולקס יש מספיק "כוח" כדי להתמודד עם 4 לייזר לדים בעוצמה מלאה? אם כן האם אפשר סקיצה או משו כיצד אני יכול להכין משהו שירכז לי את כל החיבורים לאחד?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מאוררי 120 מ"מ זהים וקצת רועשים האם ניתן לשלוט על שניהם במקביל עם פוטנציומטר אחד? אם כן איך צריך לבנות את המעגל ומאיזה חלקים. ובאותו נושא אם הדבר מסובך האם אפשר לעשות מעגל עם מפסק 3 או 4 מצבים שמעביר את המאווררים בין המצבים 12v <-7v <-5v <-off מה אתם אומרים אם שוב איך צריך להיראות המעגל.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספריי שאם אני ארסס אותו על הכנפיים של מאוורר, או כל דבר אחר הם יזהרו בתגובה עם תאורת UV. - איפה אפשר להשיג ספריי כזה? - האם לד או קטודה UV תגיב בצורה טובה עם הספריי אם המאוורר אינו שקוף[מאורר TT כתום] *עדיף תגובות של אנשים שהתנסו. תודה ולילה טוב
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי את המסך וכל החיבורים נראים בסדר. אחרי שהפעלתי את המחשב מופיעות שתי שורות מלאות כמו שאמור להופיע. הבעיה היא שניסיתי תוכנה אחת אבל היא לא מראה כלום על מסך ותוכנה אחרת מראה רק שתי שורות מלאות. ההגדרה בביוס בסדר (EPP ) ומותקנים הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה (חוץ מחיבורים, הם נראים בסדר) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תראו לאח של אבא שלי יש מוסך לפחחות וצבע של מכוניות ואני יכול לצבוע אצלו את המארז שלי לאיזה צבעע שבאא ליי הכללל חופשי חח...המארז שלי כרגע שחור.... עם מישהו ראה תפירסומת של השוקו קרלו שמקבלים חדר חדש... ומחשב חדש וכל זה...אז יש שם תמונה של המארז שלי...לא חשוב קיצר....למישהו יש איזה דוגמאא או רעיון לצבע מגניבבבב? :
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה לבנות מד חום דיגיטלי, ביתי, מהרגילים, שיראה מעלה וחצי מעל הנתון האמיתי.. יש מצב לדבר כזה? או אולי ללכת אפילו צעד קדימה ולהוסיף לו כפתורים שמחליטים כמה להוסיף. מוכן לשלם למישהו אם הוא מוכן לעשות לי את הפרוייקט הזה, אם לא, אז לפחות לדעת איזה חומרים בכלליות אני צריך תודה!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש ליש תי שאלות: האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים ברכב/בכללי? אם כן איך? האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים MP3? אם כן איך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כזה דבר: לפעמים יש חושך וזה מעצבן כי אל רואים תמיקלדת אז אני רוצה להכניס לדים לתוך המיקלדת וכאשר יהייה חשוך האורות ידלקו אני יודע שצריך חיישן אור לדים חוטי חשמל אבל מה עוד?? אין לי ניסיון באלקטרוניקה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
Das PROJEKT L33TZ0RZ SK1LLZ0RZ אז החלטתי לספר לכם קצת על פרוייקט עליו אני עובד, כך ברוח הפורום. זה פרוייקט מאוד טכני, יש כאלו שיעניין אותם, יש כאלו שלא. אני מעלה את הפרוייקט הנה בשביל: 1. קבלת תגובות, הצעות, עידוד וכו' 2. לתת לכל מי שמעוניין איזשהו חלון להסתכלות לעולם הEmbedded (כלומר מערכות שמכילות מעבד ואינן PC) ולענות על שאלות כמיטב יכולתי 3. לתת השראה לכל מי שחושב על רעיון מגניב אבל לפתח אותו נראה לו דמיוני, מסיבות כאלו ואחרות הפרוייקט מתואר בשפה טכנית, אני משתדל לעשות את זה ברור לכמה שיותר אנשים עם כמה שפחות רקע אבל זה קצת קשה.. סבלנות הפרוייקט לא מהווה את הdayjob שלי (שהיא די דומה למה שאני עושה בפרוייקט, בלי קשר), אלא משהו שאוכל לי את שעות הפנאי (זה וbattle…
-
- 91 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
איך אלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 צריך בשבילהם מתאם? יש דרך שהם יעבדו בלי? אפשר לקנות מתאם בנפרד?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
החלק שמוקף באדום,הלך לי לאיבוד אחד כזה..איפה אני יכול להשיג עוד אחד? http://img389.imageshack.us/my.php?image=aai7tk.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם אני רוצה לחבר שתי מארזים ביחד ואני לא רוצה שיראו שהם מחוברים אז שמעתי שאפשר לחבר עם בונדו אבל רציתי לדעת שעם יראו ששמתי בונדו או שזה יוצא טוב עם יש תמונות או לינקים לעבודות עם בונדו אז זה יעזור
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש מסך LCD עם תאורה כחולה למודינג? אני מתכוון כמו בפלאפון של samsung
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הפרוייקט הזה הוא מתנת יום הולדת לחבר בשם אסי.. החלטתי לתרום לו את המחשב הישן שלי כי אין לו מחשב. קניתי מארז Chenbro חדש (דגם 61168), ובעזרת מכונת ה-WaterJet של אבא שלי חתכתי בו חלון עם הכינוי הישן של אסי - SilverBlade. הסמל במרכז החלון הוא הקעקוע של ג'ין מ-Tekken שאסי אוהב כל כך (וגם קיעקע על עצמו). הכנסתי לתוכו את המחשב הישן שלי, ניקיתי, שיפצרתי וסידרתי את כבלים בתוכו עם אזיקונים, הוספתי שתי קתודות כחולות של Sunbeam, ומאווררי Silent Anodized עם לדים שלהם גם כן - וקיבלנו את הזוהר הכחול עם כל ה-Bling Bling מאחורי המילה SilverBlade הדבקתי זכוכית כחולה שהיא קצת שקופה ומאחורי החלון המרכזי יש זכוכית שקופה. המפרט של המחשב אם זה מעניין מישהו: Intel P4 2.8Ghz Northwoo…
-
- 53 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
ב 7447 אני צריך שכאשר אני יתן 1/0 זה יכבה אותו או ידליק אותו. זה אחד מהרגליים LT , RBI, BI/RBO ה BI/BRO עם גג. בקשר ל 555, אני צריך לעשות שכאשר אני נותן 1 לוגי הוא מוציא לי תדר מסויים קבוע מראש. אשמח אם תאמרו לי אם זהו השרטוט המתאים כמו כן איזה תדר שמיע אפשר לתת לרמקול קטן. 555 - http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/LM555.html#2 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איך אפשר לחבר את הפריט הבא לגג המחשב ולהוסיף לגג חור מתאים לפריט? ( בהנחה שצריך לחבר את הפריט הזה לגג המחשב ואיכשהו ליצור בגג חור ומאוורר- ותקנו אותי אם אני טועה ) אני מעדיף ומקווה שלא צריך לעשות חור בגג המארז ע"י מסור או משהו כזה. הפריט: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946_1185
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכם... קראתי את המדריך שבאריהב (http://www.arihav.com/products/display/LCDInstallation.pdf, ראיתי שם שאני צריך מחבר 25 פין זכר... עכשיו, לפי מה שאני מבין, (תקנו אותי אם אני טועה) צריך לחבר אותו מאחורה (לחיבור המדפסת).... איך אני בדיוק מביא את המסך לתוך המחשב?!? הרי זה מתחבר מאחורה בחוץ... אני צריך כבל מאריך לתוך המארז או משהו??? תודה מראש, עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-