אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ותודה שבחרתם לפחות לעיין בשאלות שלי. אז שאלה ראשונה - איזה צבעים (טושים, עטים מרקרים... כל דבר) אתם מכירים שזוהרים באולטרה? עדיף שיהיה צבע שמחזיק על כל מני סוגי משטחים. (להיות ספציפים - איזוליר באנד) ד"א, קיים חומר שהוא ללא צבע, אבל זוהר באולטרה כשיש אור? והאם גם הוא מחזיק על משטחים שונים? שאלה שניה - האם אפשר לשפשף את המעטפת של הלד כדי שתיווצר נורה ממנו? זאת אומרת, להפוך אותו מלד שמכוון אור לכוון אחד, ללאד שצובע את עצמו באור שלו? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל מי שמכיר אתרים המכילים שירטוטים או שיש לו המתאימים ל LCD גראפיים , לא משנה אילו שיעלה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מספק \ פוטנציומטר למאווררים שלי... אני לא כל כך רוצה להתחיל להתעסק עם לוח הלחמות נגדים ועוד, אנ י רוצה משהו פשוט. עשיתי סרטוט מסויים תגידו לי אם זה אפשרי כזה דבר.. ואם לא למה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תשמעו. כל אחד אומר לי משהו אחר (לקנות נגד שונה!). השאלה שלי האם אפשר לחבר את הלדים לטרנספורמטור 12 v או פשוט לחיבוא אחר במחשב במקום הספק כוח!?. כי אני מפחד להרוס את הספק שלי! בתודה עומר
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצבוע את המאוורים במארז שלי לצבע אחר. איך לצבוע? בספריי? באקרילי? יש דברים שאני צריך לכסות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כמו כן גם קיבלתי עם זה Dual Cathode Transfomer עכשיו קראתי פה את כל המרדריכים והכל אבל עדיין לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר אותם במארז? יש לי הרי חוט שחור וחוט אדום לאן הם מתחברים? בקשה תשובה דחופה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם מתחת למחשב יש לי תעלה ישנה עם כמה חוטי חשמל. עכשיו העברתי טלויזיה לחדר והחלפתי תעלה לתעלה הרבה יותר גדולה (עוד חוטים...) תוך כדי צץ לי רעיון- אני רוצה לעשות שורה של לדים בצע כחול (לפחות כרגע) על התעלה. מהבגרות בחשמל אני לא זוכר הרבה אז רציתי להתיעץ איתכם קצת- את הלדים אני אחבר במקביל כל אחד בניפרד לטרנספורמטור ישן. אם אני זוכר נכון אז המתח שאני מחפש הוא 1.5 אבל מה אם הזרם? אני ממש לא בטוח בקטע הזה (מישהו אמר לי שהטרנספורמטור משנה את הזרם אוטומטי אבל אני מעדיף לוודא איתכם). בכל מקרה לכל העסק אני אחבר מפסק ואולי אני אאלתר איזה משהו שידליק ויכבה אורות בקצב אבל זה יותר מאוחר. השאלה שלי- האם זה יעבוד? או שאני צריך נגדים או משהו אחר? ומה עם הזרם? תודה מראש תו…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך תמונה של מפצל מולקס, והסבר איך לחבר מעגל של 4 לדים ונגד, בטור למולקס זכר תודה לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות למחשב החדש שלי מארז בשביל להשיג מספר מטרות: 1 - שהיה שקט 2 - זרימת אוויר טובה למען בריאות וקירור הרכיבים 3 - שלא יהיה אבק בכמות מופרזת 4 - שיהיה נוח לשימוש מבחינת המבנה יש לי כרגע את המפרט הבא: AMD 64 3000+ Venice Core Gygabyte K8NF-9 NFORCE4 Twinimos DDR400 2.5 CL 256 MB X4 - total 1024mb ATI X300SE Western Digital 80GB SATA Floppy 1.44 LG Super Multi Drive זה מה שצריך לדעת לא? בעיקרון הכל עובד כרגע בתוך מארז שקניתי מKSP שהגיע עם ספק 400 וולט והרבה מאווררים של 80 מ"מ שעושים המון רעש ומפוצץ באבק. אז אני צריך עזרה בתכנון, דרך אגב לאמא שלי יש סטודיו לאומנות אז יש לי הרבה חומרים בבית.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי את הפרוייקט הזה לפני שבוע ורק היום היה לי את הכוח להעלות אותו לפה אז הנה מה שעשיתי עד עכשיו... סידרתי את הכבלים: צבעתי את המארז לצבעים של שחור וכחול: התחיל לשעמם שהוא רק צבוע אז לקחתי את זה צעד אחד קדימה ועשיתי פאנל מפסקים לתאורה: מיקמתי מאוורר אשר יזרוק אוויר על הכרטיס מסך: עשיתי חור 120 מ"מ אשר במהלך הפרוייקט יותקן בו מאוורר אשר יוציא אוויר חם מן המארז: וגם הוספתי בגג חלון קטן שאני יתקין בו פרספקט בהמשך... ככה זה נראה עד כה: אני מחכה עדיין למשלוח שהוא יגיע אני יעלה תמונות... הנה עוד כמה דברים: החלפתי את הלד במקלדת לאדום: ושמתי מנורה קטלנית בשולחן שלי: עכשיו חוץ מלמקם את המאוורר תיכננתי להשים עוד מאוורר 120 מ"מ שידחוף אוויר מהדל…
-
- 83 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
-
אני בונה פרויקט חדש ואני צריך עזרה במציאת החלקים והתכנון הפרויקט שלי לקוח מאתר מחו"ל ואני צריך עזרה במציאת החלקים הדרושים לו http://www.bit-tech.net/article/135
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתחיל פרוייקט שבו אני בונה מארז שכולו פרספקט(שקוף) לחלוטין אני מעוניין לקבל הצעות מה כדי להוסיף למארז תודה ......איגור
-
- 14 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
אני צריך מעגל לפאן באס, ואל תגידו לי להריץ חיפוש כי לא מצאתי בחיפוש משהו שעונה על הדרישות. אני צריך מעגל שיעמוד ב4-5 אמפר לערוץ, יאפשר כיבוי של המאוררים ויתן משחק עם המתח שלהם בין 5V ל12V בעזרת פונטציומטר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב... אני עומד לפני קניית מארז חדש והשאלה שלי מה אפשר לעשות עם הישן? האם שווה הוא שווה השקעה או לא?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאן-באס ל5 מאווררים וראיתי באתר כל מיני מדריכים ואני לא יודע מה הכי טוב לבנות מישהו יודע מה הכי טוב לבנייה???
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני סתם רוצה להפעיל לדין זאת השאלה מה אני עושה? מחבר אותם לאיזה חיבור מולקס וזהו? או שצריך לעשות את זה עם נגד?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם!. אני חייב הסבר יותר מפורט על איך לחבר את הלדים איך קוראים לכל חלק ממש כאילו שמישהוא יבנה את מחדש אבל ממש מושקע בגלל שאני לא יכול לראות את כל המודינג שאנשם עושים זה מטריף!!! היופי הורג ואני חייב הסבר ממש מפורט!
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
צריך שהלדים יהיו שקועים בתוך הפלאקסיגלאס, שיהיה צמודים לפלקסיגלאס במקביל אליו, או שזה לא משנה?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה אני גם רוצה לעשות מודינג ויש לי כמה שאלות 1)יש מדריך על החומרים? ועל המושגים הבסיסים? ודבר שני בקשר לפח אם יש לי פח של מחשב צבוע בצבע איך אני עושה שיהיה צביעה מקצועית וחלקה?(ראיתי מחשבים שנראים כאילו צבעו אותם בלורדים...) ודבר שני כמה עולה פרספקט? (בו נגיד 2 חתיכות בגודל של דלת מחשב תנו לי מחיר) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה להתחיל לעשות מודינג למארז שלי.... אז ככה המארז שלי הוא סתם מארז פשוט של אייבורי יש תמונות למטה.... אני ישמח אם תוכלו לתת הצעות איך לחתוך את החלון ומה לעשות בפאנל הקידמי...ואולי אפילו סירטוט תלת מימדי... טוב אז זה המארז...: [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-