אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש חניות אשר מוכרות ציוד מודינג. אני לא מדבר על חנויות שמוכרות קטודות וכאלה, אני מחפש חנויות שמוכרות כל מיני שטויות כאלה למודינג כמו mnpctech.com. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הי שלום קראתי באיזה עיתון מחשבים על נושא שנקרא פריצת חומרה (למרות השם המפחיד מדובר בתהליך חוקי לגמרי בחלק מהמקרים) למשל היה שם מדריך איך לבנות אנטנה משופרת ל WI FI או איך להפוך את האיפוד שלך למקרין סרטים ואפילו לשחק עליו DOOM (הראשון כמובן) ועוד כל מני דברים נחמדים עכשיו שתי שאלות לי אחת למנהלי הפורום : האם זה בסדר לסרוק את הכתבות ולהעלות אותן לאתר?? והשניה אני לא מצאתי שום אתר שמרכז בתוכו מדריכים כאלה האם תוכלו לעזור לי למצוא כמה?? תודה מראש אורי
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום יש לי טליויזיה Lenco ובטעות הרסתי את השלט שלה. עכשיו, רציתי לדעת איך מתאימים שלט לטלויזיה? - הרי לא כל שלט מתאים לכל טלויזיה. ואני רוצה שלט אחר, כי הסוג שלט שיש לי כרגע ממש גרוע - אשמח אם תענו לי , איך אני אדע איזה שלט יפעיל את הטלויזיה ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד אלקטרוניקה כבר שנה שנייה ברמת העיקרון אני יודע את כל סוגי המגברים, מסננים, מתנדים, טרנזיסטורים, ועוד ועוד.. גם את השערים הלוגיים וכל מה שמסביב. עכשיו בבניה אני לא יודע כלום כלומר עוד לא ניכנסנו בבית ספר לבניה חזקה אנחנו בנים מגברים יענו את מגבר הופך מופע מגבר עוקב כל אלה.. אני רוצה לדעת ליבנות מישו יכל לתת לי הצעה לבנייה משהו חביב? עם אני יתחיל יהייה לי הבנה ואני ימשיך בזה... תנו לי הצעות חברה בבקשה.. עכשיו אני רוצה לעשות שפותחים לי את הדלת בחדר זה מצפצף אני יודע שזה פשוט אבל אני רוצה שיסבירו לי איך.. תודה חברה מקווה לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מעגל לבניית מגבר לרמקולים שיש לי: שני רמקולים של 460WATT ועוד 2 של 200WATT ואני רוצה לחבר אותם למחשב...תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום ... קניתי סמרט פאן 2 של טרמלטייק ויש בוא אפשרות של עבודה לפי פוטנציומטר או לפי חיישן טמפרטורה ואני משתמש בפוטנציומור. אני רוצה לחבר את החיישן כדי לראות את הטמפרטורה על המחשב. איך אני עושה את זה ? זה חיבור 2 פינים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה... פתחתי דיי מזמן ת'רד אבל לא מצאתי אותו משום מה... קיצר מצאתי איזה תמונה באינטרנט על קרוס אובר בנייה עצמית... יש קרוס ל-3Way, אבל אני יבנה רק את של הסאב.. אז ככה, לפי התמונה איזה רכיבים אני צריך ?! אם אפשר לעלות תמונות ולתת לי שם מדויק בבקשה... תודה רבה לעונים.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!!!! אני חייב פאן באס! התקציב שלי עד 350 שח וחייב שיהיה לפחות 4 מאווריים לשליטה(אם יש יותר מעולה!) ובנוגע למקום לא איכפט לי שיכח אפילו 2 כוננים ... ואם אפשר שיהיה בו טמפרטורות וכל זה יותר טוב! אני מתלבט בין שני אלו: eroCool GateWatch BlacK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7756 CoolerMate 7 channel fan controller Commander7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10406 עכשיו לא מאצתי משהו יותר טוב מזה...ובנוגע לאלו... אין במלאי כבר חודש + מישהו יכול לעזור לי אני כבר שבועיים מחפש פאן באס איכותי! תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקדמה: מדריך זה הוא פשוט למדי ואפשר לעשות את כולו ב 25 דקות. למה צריך לנקות? : מכיוון שמאוורר מלוכלך מרעיש ובחלק מהפעמים גם מסתובב יותר לאט למה צריך לשמן? : אם יש לכם מאוורר שמרעיש, שימון יפתור את הבעיה למה אני צריך פילטר?!? : כדי למנוע הכנסת אבק למחשב (כפי שאנו יודעים אבל הוא האוייב הכי גדול של המחשב) אז יאללה לעבודה 1. ניקוי הנה המאוורר בהתחלה מלוכלך אה? עכשיו פשוט לוקחים סמרטוט של מטבח מרטיבים אותו קצת ומתחילים לנקות וזאת התוצאה עכשיו שהמאוורר נקי אפשר לשמן ולהכין פילטר. 2. שימון לשמן זה החלק הכי קל, פשוט לוקחים שפרי שמן ( רצוי לאופניים ) ומשפריצים כמות קטנה לחריץ של המאוורר אחרי שהשפרצתם לחריץ (כן, אני יודע איך זה נשמע ) מסובבים את הלהבים …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות דרמל של היונדאי (עכשיו יש מבצע ב 100 שקל עם 40 ראשים) . אבל ידעתי שהדיסקיות שבאות עם הדרמל נשברות במהירות, לכן אני רוצה לקנות דיסקיות מחוזקות ואני מתלבט בין 420 לבין 426 ? מה אתם אומרים ? והאם דרמל 185 וואט מספיק לחתוך ? אשמח לקבל תגובות
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
לא מצאתי בדיוק איפה לכתוב אז כתבתי פה (אם יש צורך להעביר למקום אחר ) ברצוני להקליט שיחות שמנוהלות על קו הטלפון שלי האם יש דרך פשוטה על ידי בנית מעגל כמה שיותר פשוט שיתחבר לקו הטלפון ולשקע כניסה MIC OR LINE IN במחשב אפשר לMIC כי 1. הטלפון הוא מונו אם יש למישהו מעגל חשמלי כלשהו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
איך הכלי הזה למודינג? ואיך המחיר?: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=14151&Cat2Cat1ID=73&Cat2ID=276&aff=Zap#
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני החלטתי להחליף את הרגלים של המארז (טאוור וכבד) כי בקרוב אני מתקין עליו את הנינג'ה ומדי פעם אני מסובב את המארז כך שאני רוצה למנוע אתה הרעידות והחריקות שלא יהרס הלוח. מה שראיתי באייס ובהום-סנטר הם גלגלים אפורים (יש גם עם מעצור) אבל אם נתעלם מהעובדה שהם מכוערים, הבעיה היא שאני מחפש משהו מגומי רך יותר, מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מאוד נחמד למודרים שרוצים להשקיע קצת יותר ולא רוצים לעבוד עם לוחות PCB ג'נריים מוכנים. המדריך לא מסובך במיוחד, החומרים לא קשים להשגה, והותצאות מדהימות. http://members.lycos.nl/anthonyvh/index.php?page=pcb
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר איזה אשכול/אתר המרכז בו תוכנות לשליטה על אמצעים חיצוניים (LCD,Seven Segments) דרך יציאות המחשב או סתם שליטה ישירה (ללא שימוש בVB). לדוגמה התוכנות לשליטה על מסכי LCD בעזרת היציאה הפרללית. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
זה התחיל בתור רעיון ישן מאוד, לקנות מארז אקרילי שקוף לגמרי... דתעבי כחצי שנה בחנות מחשבים שכונתית והיה שם מארז כזה שתמיד קרץ לי. אז יום אחד שיטטתי לי בפורום מכירות וראיתי מודעה למכירת קירור מים, נסעתי לפתח תקוה וקניתי. כעבור כמה חודשים של סבל עם המחשב שלי התחלתי לקנות את החלקים למפלצת הפרטית שלי... המרתי פה ושם באיביי וזכיתי ברכיבים הבאים: MSI P4N SLi Pentium 4 3Ghz Kingston 1G DDR2 את הכרטיס מסך קניתי יד שניה ממישהו נחמד ATI Asus X1600Pro כרטיס קול בתהליכי קניה Creative X-fiedlity Fatal1ty ביחד עם קירור מים של Evercool המכיל מים זוהרים באולטרה בצבע ירוק.. תמונות בקרוב... יובל אגב אני חדש נעים מאוד
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך דיי מוכן שפירקתי משרת HP ישן הנה תמונות עכשיו הוא מולחם ומוכן כבר עם חיבור כמו של מדפסת 25 פינים עכשיו אני קצת מפחד לחבר את זה.. יש מצב שמשהו יכול לקרות למחשב? ישרף וכו'? אם תשימו לב יש גם מפסק בצד שמדליק ומכבה את הצג.. ומעניין אותי מאיפה הוא מקבל חשמל.. הגיוני שה 25 פינים מעביר גם חשמל? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את המדריך על בניית מקלט לשלט רחוק ומצאתי reciver שהיה לי בבית, אבל הוא עם שלוש רגליים והמדריך מדבר על רכיב בעל שלוש רגליים. רציתי לדעת עם אפשר לעבוד גם עם רכיב בעל 2 רגליים ואם כן אז איך לתקן את המעגל שנמצא במדריך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! הרבה זמן שלא הייתי בפורום עקב הנוביציה שמתכוללת בפורום... בכל זאת אני צריך את עזרה מכל המומחים ביניכם... יש לי את מכשיר משחקי הוידאו Game Gear... http://www.thosewerethedays.de/items/hardware/sega/game_gear/game_gear3.jpg כמו גיים בוי רק הישנים יותר... יש עליו מסך LCD דיי גדול כמו שאתם רואים בקישור וחשבתי שאפשר להשמתש בו... חשבתי לעשות לו מוד ככה שאני יוכל לחבר אותו למחשב... אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך אני יודה לכם מאוד... ואני עוד יותר יודה לכם אם זה יהיה דרך ה-ICQ... תודה לכל העונים והעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 לוחות של 7 סיגמנטים אחד של 4 ספרות עם 2 נקודות באמצע כמו שעון ויש לו 34 חיבורים להלחמה והשני עם 11 ספרות ו23 חיבורים להלחמה איך לחבר למה וכמה הבנתי שאפשר לחבר דרך כבל של מדפסת אני רוצה שאחד מהם יראה שעה והשאר נתונים אין לי ממש ידע באלקטורוניקה (ממש רק של מתחילים חישובים של נגדים וכאלה אף פעם לא עשיתי) אבל יש לי שכל אז הסבר מפורט יעזור תודה מראש לעונים
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי ממסרים, וגם האם קיים דבר כזה ממסר העובד על 5v ? בתודה מראש ניר.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-