עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Asaf.Y,

למי שמתכנן פרוייקט כמוני זה ייעזור מאוד.. http://galleri.sweclockers.com/galleri_lista.php

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני עדיין לא יודע איך המארז נראה אבל כבר התחלתי בתכנון של איך הוא יראה. (אני מחכה עד שסבא שלי ימצא אותו). 1) מאיזה חומר עשוי החלון שמרכיבים על דלת המארז? מה מחירו הממוצע? והאם ניתן להשיג אותו בכל חנות לחומרי בניה? 2) האם דיסקית חיתוך טובה לחיתוך המארז? 3) זקוק לעזרתכם בבחירת העיצוב של החלון (מה יראה יותר טוב?) שרטוט 1 - חלון עגול עם מאורר במרכזו. שרטוט 2 - חלון בצורת "ר" עם מאורר בצד שמאל למטה. תנסו לחשוב איך זה יראה במציאות.. 4) איך הסידור הבא של המאוררים: 2 מאוררים מקדימה להכנסת אויר 1 מאורר בצד שיזרוק אויר על הלוח/כרטיס מסך. 1 מאורר מאחור שיוציא את האויר 1 מאורר למעלה שיוציא גם את האויר. 5) איזה שילובי צבעים ממולצים? אני חשבתי על שחור + כתום שהשחור יו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תודה, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני בדרך לסליבינג הצלחתי לאלתר חלק של אנטנה שמשחרר את המולקסים... את החיבור של הפלופי גם בקלות אני משחרר עם מברג אלן קטן אבל ניתקעתי בעיקר עם ה ATX איך אתם שיחררתם אותו? ואל תגידו לי ללכת לקנות איזה כלי, או שתתנו לינק באינטרנט למקום שאפשר לקנות או שתסבירו איך לאלתר אחד... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by elad13net,

אפשרי עם מאורר שחור ליצור מאוור LED?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זה נועד לבניית מארזים שקופים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ccc,

רציתי לצבוע תמונה על המארז.. עכשיו בנוגע לשבלונה, מה לעשות, פשוט להדפיס אותה ואז מה.... מה השלבים והעקרונות שעושים דבר כזה למשל ניקח את התמונה הזו: http://www.cec-waterjet.com/Resilient/Vinyl/images/resiliant07.jpg מה אני עושה איתה בדיוק כדי שיצא לי יפה.. ד"א תמונה יפה לא? מה אתם מעדיפים.. אותה לבד או גם להוסיף מעל " CHICAGO BULLS "

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by J.a.C.k,

יש לי מסך LCD שנקנה מא. אבן אלקטרוניקה השתמשתי במדריך לתוצגות LCD מהאתר פה. אני עברתי על כל ההוראות ולא יוצא לי כלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ModChiP,

אני רוצה לשלוט על כמה מאוררים שיש אצלי במארז. על אחד אני חייב לשלוט ועל השאר אם תהיה אפשרות לשלוט זה יהיה טוב. סך הכל יש לי 4 מאוררים במארז. מצאתי את זה. לפי מה שהבנתי אני יכול בעזרתו לשלוט על 2 מאוררים. האם יש אפשרות להחליף את החיבור של ה 3 פינים(חיבור של לוח אם) לחיבור פשוט של ספק כוח? וראיתי גם את זה האם יש אפשרות גם בו להמיר את החיבורים לחיבור של ספק כוח רגיל? האם קיים בקר שכזה שאפשר לחבר אותו לקדימה של המארז במקום לאחורה? תודה! האם אחד מהכבלים הבאים יעזור 1 2?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AgentZ,

אהלן , במהלך השיטוטים שלי בPPCS נתקלתי בכמה מושגים שלא הייתי בטוח לגביהם ואני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי אותם : sleeving - הבנתי לפי ה"שרוול" שעוטפים חוטים כדי להגדיל זרימת אוויר ויופי כללי של המארז . אבל לא הבנתי איך משתמשים בהם (פשוט משחילים?). Spiral Wrap ו-Split tubing - אותה שאלה כמו למעלה . heatshrink - אותה שאלה כמו למעלה ולא הבנתי במה זה עוזר שהחוט מתכווץ. שאלה אחרונה - מה ההבדלים ביניהם / מה הכי נפוץ / הכי טוב ? מצטער על השאלות המרובות , תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. דבר ראשון שנבין על מה מדובר הנה תמונות של המאווררים והחיבורים שלהם של ספקים ישנים מאוד 1. http://planet.nana.co.il/arie123/arie.jpg 2. http://planet.nana.co.il/arie123/arie1.jpg 3. http://planet.nana.co.il/arie123/arie2.jpg טוב אז דבר ראשון זה התמונה הראשונה כפי שאתם רואים מדובר בקדיחת חור במאורר כדיי לשים שם לדים איך אני מחבר את הלדים?למאוורר? איזה גודל של חור צריך לעשות? והאם הלד לא יהיה רופף(תלוי בחור לא?) תמונה 2:אין לי מושג מה אלה החיבורים האלה ובמדריך באתר לא הבנתי משהו עם כונן דיסקטים אם מישהו יכול לתת פירוט בבקשה אני ישמח וכמה כבר מאוררים אפשר להוסיף?כמה חיבורים יש? תמונה 3:רואים עוד חיבור האם החיבור הזה מתאים?לא נראה לי גם אבל הוא שונה מהתמונה ה-2 תודה מראש ולא ל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ראיתי את הציור הנ"ל של ZALMAN ותהיתי אם ניתן לעשות זאת עם כל בקר מאווררים וכבל מתאים ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gofilord,

הסכמה הזאת: http://www.pocketmagic.net/wp-content/uploads/2011/07/royer_wireless_power_transmitter.jpg כתוב שם כמו שאתם רואים 18 סיבובים, האם הגדלת מספר הסיבובים יגדיל את הטווח? ראיתי בתגובות שמישהו שאל אותו איך להגדיל את המתח והוא אמר שצריך להגדיל גם את כמות הסיבובים וגם את ערך הקבל של המקלט, אני לא יודע אם להגדיל את המתח מגדיל את טווח הקליטה. דרך אגב, אני יכול להשתמש בחוט יותר דק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by roei_b,

לצורך בניית המחשב החדש שלי () אני רוצה לדעת איך לבנות "גלגל ווליאום" זאת אומרת כמו שיש למגבר, הפוטנציומטר ששולט על הווליאום - אז כזה בתוך המארז.. עריכה: באותה הזדמנות אשאל גם אם מפצל P2 מוריד את עוצמת השמע (כלומר מחלק את העוצמה של ווליאום ל2?)? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תקשיבו כפרות אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי, אני רוצה לחליף את דלת שמאל לדלת שקופה(כמובן שיהיה אפשר להכניס בתוכה מאוורר) .. אפשר לקנות אחת כזאת או שצריץ לקנות חומרים ולעשות מודינג? אשמח לקבל קישור למדריך או אתה מדריך עצמו.. זה המארז שלי : 6A19 BlackוCompucase קישור : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383# תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Aviram,

אני רוצה לצבוע כונן CD. 1. איזה סוג ספריי צריך? 2. והאם כל מה שאני צריך לעשות זה להוציא את הפאנל, לנקות אותו, ולרסס?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Imbernir,

אם היה לי את המצלמה הדיגיטלית שלי הייתי מראה תמונות..אבל אין אז אני אנסה להסביר. אני רוצה לצבוע את המארז הישן שלי ואני פשוט לא יודע איך להוציא את הגג של המארז. יש שני ברגים עגולים עם חור באמצע שאני בטוח שיש ברוב המארזים ודווקא את שני אלה אני לא יודע איך להוציא. אז בבקשה אם אתם יודעים על מה אני מדבר , בבקשה תגידו לי איך להוציא, איזה מברגים או מפתחות אני צריך לקנות תודה , ניר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zxor,

אז לפני שנה בערך יצרתי טלפון ביתי שמתחבר לחיבור PL במחשב וככה אפשר להקליט שיחות. המטרה הייתה אמנם די ילדותית - מתיחות בטלפון - אבל הביצוע היה מקצועי יחסית. בכל מקרה, הייתה בעיה אחת בלבד: אין אפשרות לחסוי בטלפון ביתי. אז אתמול קיבלתי טלפון נייד ישן של חבר, שתרם את המכשיר למדע ולמען עתיד טוב יותר למתיחות ילדינו, היום ביצעתי מודינג למכשיר וכעת הוא מחובר לחיבור PL כסוף ויפה, והעיקר: אפשר להקליט דרכו. אני בטוח שהמתיחות זה לא החלק שמעניין פה אנשים בפורום, נעבור ישר לתמונות: ועכשיו לשאלה: הסאונד שמתקבל מהמכשיר נורא חזק, איזה טווח נגדים צריך כדי להקטין אותו? זאת אומרת, נגד של 25 אוהם יעשה שינוי גדול? או שכדאי לנסות ישר נגד של 100 אוהם? תודה על העזרה ואשמח לשמוע תגובו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bluz,

אני מקווה שהפעם אני אזכה לתשובה, כי אני יודע שיש כאלו שיודעים את התשובה בפורום הזה.. היום עשיתי קצת קניות, קניתי את מתקן "היד השלישית" ומסך LCD, וגם 17 לדים UB, מפסקים, נגדים, מבודדים ושטויות.. אני אתמקד עכשיו בLCD. הLCD הוא קטן כזה, כמו שיש במדריך, עם תאורה פנימית. יש לו 6 רגליים. הוא צריך להיות פנימי, אבל אני רוצה לשלוט בו עם תוכנה, שהנתונים לא יהיו סטטים אלא שאני אוכל לשנות אותם מדי פעם (את המשתנים). אז השאלה המרכזית היא איך אני יכול לחבר LCD למחשב, בחיבור פנימי? LPT לא טוב לי. מצורפות תמונות של היד השלישית ושל מסך הLCD למי שבא להסתכל, תודה לעונים. נ.ב, cjori שאלתי אותו והוא אמר שיש לו TIP31C. אז הבעיה היא אצלך.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tamir.fri,

יש מישהו שעשה את זה?? איך זה יפה או שלא רואים כלום?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shrek,

איך צובעים מארז? איזה סוג של צבע ניתן להשתמש? איזה חברות הכי כדאיות לקניית הצבע? איזה צבעים הכי כדאיים לצביעת המארז?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תלשתי מאוורר מספק כח, איזה חוט הולך לאיזה חוט בחיבור מולקס (שגם אותו תלשתי מהספק) ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. יש לי בבית מחשב נייד ישן.. ויש לו מסך LCD...שפועל והכל.. אני קראתי את כל ההודעות הקשורות בנושא..ולא מצאתי משו שיכול לעזור לי.. צילמתי כמה תמונות אם זה יעזור.. אני מת כבר לחבר אותו למחשב ככה שאני יוכל לראות את כמות הזיכרון שבשימוש מה אני שומע בווינאמפ וכל זה.. האם מישו יכול להביא לי פה איזה מדריך לחבר את זה???.. בבקשה... :-[ האא ו.. יש לי גדנע ...יענו הזה של הצבא וכל זה.. אז אני לא יוכל לענות עד יום חמישי בערב.. אז איך שאני יבוא אני יענה על כל שאלה... תעזרו לי בבקשה..!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by urich,

איפה אני יכול למצוא היטסינק גדול שצידו התחתון שטוח לגמרי ויש לו משטח גדול יחסית. רצוי בחינם (מישהו מכיר חנויות מחשבים שיכולים לתת (חינם כמובן) היטסינק של פנטיום 2/3 (המעבדים שבאו בחריץ)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eXpire,

שלום לכולם היום רציתי להחליף את ספק הכוח שלי (250W ל 400W) שאבא שלי נתן לי וכאשר התחלתי לחבר את החוטים של הספק החדש שמתי לב למשהו מוזר... קיימים שני חיבורים ללוח אם,אחד עם כ20+ כניסות ואחד ריבוע עם ארבע. עכשיו משום מה הספק הנוכחי מחסרי 4 כניסות בחיבור של ה20+,4 כניסות נשארות ללא חיבור. לעומת זאת הספק הקודם נכנס בכולן... כרגע אני חיברתי חזרה את הספק הקודם,לא רציתי לקחת סיכון שיקרה משהו. מישהו מוכן להסביר לי מה קורה כאן שני הספקים הספקים סטנדרתיים אז למה יש הבדל בכמות הכניסות והאם זה משנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים