עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Tall-Guy,

אני מתכוון לקנות מאורר לכרטיס המסך שבנוסף לזה שהוא מאורר הוא גם צבעוני כאשר הוא מסתובב. מזמן כבר רציתי שתהיה לי דלת שקופה, אולם אני פוחד לנסות לנסר דלת מאחר ואין לי נסיון בכלל. האם יש אפשרות "לקנות" דלת שקופה למארז? המארז שלי הוא של Compucase והדגם שלו הוא 6a19.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני עושה פרוייקט מיוחד שלאו דווקא קשור למחשב אלה עיצוב החדר בכל מקרה- יש את המעגל הפשוט של ההבהוב לדים עם הטרנזיסטור TIP31 ובו המקור החשמלי הוא מולקס (12V לצורך העיניין) ככה- יש לי שנאי של 12V אשר נותן 1000mA (הרבה יותר מהמחשב) האם יש בעיה בחיבור המעגל לשנאי? **יש לציין שיהיו בסביבות ה20-100 לדים עדיין לא הוחלט סופית וכל אחד בחיבור מקביל ולכל אחד נגד של 470OHM**

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. יש לי בבית מחשב נייד ישן.. ויש לו מסך LCD...שפועל והכל.. אני קראתי את כל ההודעות הקשורות בנושא..ולא מצאתי משו שיכול לעזור לי.. צילמתי כמה תמונות אם זה יעזור.. אני מת כבר לחבר אותו למחשב ככה שאני יוכל לראות את כמות הזיכרון שבשימוש מה אני שומע בווינאמפ וכל זה.. האם מישו יכול להביא לי פה איזה מדריך לחבר את זה???.. בבקשה... :-[ האא ו.. יש לי גדנע ...יענו הזה של הצבא וכל זה.. אז אני לא יוכל לענות עד יום חמישי בערב.. אז איך שאני יבוא אני יענה על כל שאלה... תעזרו לי בבקשה..!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ModChiP,

אני רוצה לשלוט על כמה מאוררים שיש אצלי במארז. על אחד אני חייב לשלוט ועל השאר אם תהיה אפשרות לשלוט זה יהיה טוב. סך הכל יש לי 4 מאוררים במארז. מצאתי את זה. לפי מה שהבנתי אני יכול בעזרתו לשלוט על 2 מאוררים. האם יש אפשרות להחליף את החיבור של ה 3 פינים(חיבור של לוח אם) לחיבור פשוט של ספק כוח? וראיתי גם את זה האם יש אפשרות גם בו להמיר את החיבורים לחיבור של ספק כוח רגיל? האם קיים בקר שכזה שאפשר לחבר אותו לקדימה של המארז במקום לאחורה? תודה! האם אחד מהכבלים הבאים יעזור 1 2?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בבקשה לנעול אשכול זה! הוא לא רלוונטי!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. או בשמם המוכר יותר PCB(מודפסים לפי הזמנה\שירטוט אישי). אני מודע לזה שבבודדים זה עולה הון (יחסית),בכל מקרה מדובר במערכת רצינית מאוד שאני עומל עליה הרבה... מישהו מכיר אולי ???? ודרך אגב,לא יודע אם זה המקום,אבל למישהו יצא אולי לעבוד עם הציפ הזה xtensa 32bit של Altera ,או שמכיר אותו טוב??? (אני כותב עליו Embedded ב C++)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זה נועד לבניית מארזים שקופים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lirux,

כשמחברים צג lcd לחשמל אז הוא אמור להראות 2 שורות שחורות מלאות... פעם הצג שלי היה מציג אותם ואתמול חיברתי אותו שוב והוא מציג רק שורה וחצי ככה.. ובדקתי עם הרב מודד שוב, והכל מחובר מצויין... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם הוספה של גרילר למאוור מוסיפה משהו לביצועים???? או סתם ליופי??? תודה.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Imbernir,

אם היה לי את המצלמה הדיגיטלית שלי הייתי מראה תמונות..אבל אין אז אני אנסה להסביר. אני רוצה לצבוע את המארז הישן שלי ואני פשוט לא יודע איך להוציא את הגג של המארז. יש שני ברגים עגולים עם חור באמצע שאני בטוח שיש ברוב המארזים ודווקא את שני אלה אני לא יודע איך להוציא. אז בבקשה אם אתם יודעים על מה אני מדבר , בבקשה תגידו לי איך להוציא, איזה מברגים או מפתחות אני צריך לקנות תודה , ניר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מצאתי בבית מפסק 3 מצבים .. כרגע אני משתמש בו לשני מצבים OFF - ON חיברתי אותו למאוורר . מה השימושים של מפסק כזה ? ואפשר לקבל רעיונות מה לעשות איתו ? (ניצול שלושת המצבים ) .. יש לי בבית שלט ישן איכותי (האלה של פעם אבל מהאיכותיים .. כל הכפורים נילחצים (מהמילה לחיצה ) בצורה יותר טובה משלט של טלויזיה חדשה\מערכת סטיריאו .. מה אני אוכל לעשות ע םהשלט הזה שקשור במחשב ?? אפשר להדליק או לפתוח איתו את המחשב ? לפתוח סי-די- רום ? אני מחכה להצעותיכם ורעיונותיכם בתודה מראש . אייל .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תודה, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כל המעגלים המגניבים האלה של סורק טביעות אצבעות או אישונים, כמה הם עולים ומאיפה ניתן להשיג אותם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alfa100,

רכיב Tip 31 יעבוד אם בטריה של 9 וולט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני לא ממש אלקטרונאי גדול, אז אני מקווה שאני לא מדבר יותר שטויות ושהדבר אפשרי: יש לי במחשב מסך LCD שעד היום קיבל מידע מתוכנת crystalfontz שקיבלה מידע על טמפרטורות המעבדים מהחיישנים של לוח האם. לאחרונה הוספתי התקני xp-tmc (שמאפשרים לפתוח מכפלה בלוחות שחוסמים את זה). הבעיה שהם הגביהו את המעבדים מעל הסוקט ועכשיו חיישני הטמפרטורה של לוח האם לא יעילים יותר ואני צריך תחליף. אפשר כמובן לקנות מוניטור טמפרטורה מוכן, אבל כבר יש לי מסך LCD ואני לא רוצה לתקוע עוד אחד. מצד שני, יש לי בבית כל מיני חיישני טמפרטורה שהורדתי ממאווררים, מאיזה hardcano ששחטתי פעם וכ"ו. השאלה שלי היא, האם ניתן לקחת את החיישנים האלו ולחבר אותם איכשהו למסך ה LCD הקיים שלי, או אפילו ישירות למחשב דרך אחת היציאות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SHAKED286,

אני רוצה לבנות בקר מאוררים שאנ ייוכל לקבוע באיזה מהירות לשים כל מאורר אבל מה שמיוחד זה שהיה מעל כל עיגול כזה שמסתובב לד ואני רוצה שהאו יפעל לפי המאורר כשהמאורר מסתובב מהר אז האו יהיר חזק וכשהוא לאט אז האו ידלק חלש מבינים ? עכשי והשאלה שלי היא כזאת האם מישהו כבר עשה את זה פעם ויש לו מעגל כזה (שרטוט של איך לבנות) יש לי ידע באלקטרוניקה אבל אנ יעדיין צריך את המעגל בשביל להכין כזה. אשמח לעזרה מכמה שיותר אנשים שקד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eXpire,

שלום לכולם היום רציתי להחליף את ספק הכוח שלי (250W ל 400W) שאבא שלי נתן לי וכאשר התחלתי לחבר את החוטים של הספק החדש שמתי לב למשהו מוזר... קיימים שני חיבורים ללוח אם,אחד עם כ20+ כניסות ואחד ריבוע עם ארבע. עכשיו משום מה הספק הנוכחי מחסרי 4 כניסות בחיבור של ה20+,4 כניסות נשארות ללא חיבור. לעומת זאת הספק הקודם נכנס בכולן... כרגע אני חיברתי חזרה את הספק הקודם,לא רציתי לקחת סיכון שיקרה משהו. מישהו מוכן להסביר לי מה קורה כאן שני הספקים הספקים סטנדרתיים אז למה יש הבדל בכמות הכניסות והאם זה משנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by וזאנה,

שלום לכולם אני מחפש אתר טוב ומעודכן של MANUAL לא למשתמש רגיל אלה לטכניים שנותן מפרט ברמת הרכיביםhttp://i42.tinypic.com/309svio.jpg יש לי מסך FLATRON L1753HM אני מחפש את התוכנית של הספק כוח כולל מתחים כול מפרט של הרכיבים תודה לעוזרים http://tinypic.com/view.php?pic=r298vo&s=5 com/view.php?pic=309svio&s=5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני הולך לקנות מחשב בקרוב עם המארז הזה , ANTEC P180 ששמעתי שמצויין , עכשיו אני צריך לדעת אבל איזה סירקולציה קיימת בו כמו שהוא מגיע מהמפעל ואיפה מומלץ להוסיף מאווררים , כמובן גם איפה לעשות חוריי איוורור וכאלה , איפה לעשות חורים למאווררים (תניחו שיש לי הרבה ) וכו' , תהיו יצירתיים קצת SPICE : המחשב הולך לעבור אוברקלוק , בזכותכם אולי אני אשבור שיאים על קרור אוויר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by arkadur,

הפרוייקט החדש של המודר האגדי נראה מדהים, אך מזכיר במקצת את הORC.. http://www.bit-tech.net/modding/2005/11/23/machinatrix_part1/1.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מישהו מכיר חנות בחול שמוכרת מארזים אחרי שעשו להם מודינג? או חנות בחול שמוכרת דברים למודינג ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. צריך כמה תמונות אחדות לא יותר,הסיבה שאולי אני יעשה אחד גם.(יש לי כמות לא קטנה של פרספקס ציבעוני בבית,בחלקים לא הכי גדולים אבל נסתדר) אגב איך כותבים פרספקס באנגלית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by se7en,

שלום אני רוצה לקחת רדיו של אוטו ולהשתמש בספק ישן של P3 שיפעיל אותו. מבחינת הספק בטח לא צריכה להיות בעיה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zurkin1232,

אני מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי לדים לבנים. מישהו ניסה להשתמש בהם לפרוייקט כלשהו? (במיוחד חריטה על פרספקס) אני עובד על פרוייקט וחשבתי להאיר את הפרספקס דווקא עם לדים לבנים, כי אני רוצה משהו עדין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. התכנון שלי הוא לבנות מפסק חיצוני שבערתו אני אוכל לאפס את הביוס מבלי לפתוח את המארז לשלוף את הקייג' של הדיסקים ואז רק לאפס מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים