אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו פה יודע לעשות מוד לליזר הירוק ולשפר אותו משמעותית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קצת הרבה זמן חופשי עד לצבא וחשבתי לכתוב כמה מדריכים, אבל אני לא בטוח שיש צורך להם בפורום. אז תגידו לי איזה מדריך אתם מעוניינים שאני יעשה. אני חושב לכתוב מדריכים על: סוגי לדים שונים תאורת מקדלת למחשב נייד הצעות למדריכים נוספים יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאיפה אני מחבר את הלדים? לספק או ללוח אם ובאיזה צורה צריך לחבר אותם ? מאיפה אני יכול לקנות פלסטיק שקוף בשביל לשים במארז ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, לא מזמן סיימתי את הקידוח בדלת המארז שבנויה משני חלקים, זה היה קצת מרגיז אבל בסופו של דבר השתלם התקנתי מאוורר שסיבסדתי מספק שרוף של חבר שלי, וגם התגנתי לו את הגריל. בסופו של דבר המוד יצא חמוד, אני מקווה במשך להוסיף עוד קידוחים ומאוררים ואלי גם צביעה קטנה הנה כמה תמונות , מצטער על האיכות זה צולם ב WEBCAM מסריחה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע כמה מתח וזרם צורך סופר לד כחול בערך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לפרק רק את החלק העליון של המארז ז"א החלק שהכי הרבה למעלה - הגג ? אני מדבר על מארז Thermaltake SWING .. תודה~!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להכניס את הממיר לתוך ארון ועדין לשלוט בממיר (של YES) במחוץ, יש דרך להאריך את העיינית או לחבר עיינית נוספת ? אם כן אז לאן מישהו כאן יודע או ניסה את זה כבר ? או שיש כבל או משהו כזה שכבר עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למשפחה שלי חברת אוטובוסים ואם שמתם לב באוטובוסים הבין עירוניים והפרטיים יש מין מנורות שברגע שהאוטובוס עוצר ופותח דלתות המנורות מהבהבות מצד לצד...למי שלא הבין - פעם צד ימין נדלק ופעם צד שמאל נדלק. אני צריך שמישהו יעשה לי סרטוט של המעגל הזה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לנסר פלטת MDF בעובי 2CM. אשמח אם משהו יכול לעזור...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה עדיין לא בטוח אבל תקשיבו אני הולך לקחת לחבר שלי את המחשב הכי ישן שיש לו (פנטיום 1) אני הולך לשים לו יציאות USB2 אני אשים לו כרטיס מסך עם TVOUT אני אחבר לו מקלדת ואחבר אותו לטלוויזיה ואז אני אראה בו סרטים אני אשים של הארד דיסק של איזה גיגה רק בשביל המערכת הפעלה וBSPLAYER זה יכול להיות כל כך מגניב יש לי מאוורר שאין לי מה לעשות איתו אז אני אשים אותו במחשב הזה והוא יהיה בחדר לסרטים נכון רעיון גדול עם הזמן אני עוד אקנה לו כרטיס קול עם 5.1 ואז אני אקנה גם רמקולים 5.1 נכון שזה אחלה רעיון? יש למישהו הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מישהו שעשה את זה?? איך זה יפה או שלא רואים כלום?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתכלו הבאתי את המאוור שיש על ההיסטניק בפנטיום 2 וזה מתאים לעכבר ולגודל עכשיו יש לזה חיבור של 3 חוטים ללוח אם אתם אומרים לחותך את זה וששלוש החוטים יהיו חשופים ואז לנסות בעכבר כל חוט למקום אחר עד שיעבודד ככה אמור לעשות? איזה חפרן אני אבל תודה רבה למי שיעזור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD שנקנה מא. אבן אלקטרוניקה השתמשתי במדריך לתוצגות LCD מהאתר פה. אני עברתי על כל ההוראות ולא יוצא לי כלום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הטיול השנתי שלי הולך וקרב, ויש לי נגן דיי טוב אבל שלא מסוגל להחזיק יותר מ20 שעות, ואני מתכוון לשמוע יותר מ20, עכשיו אני רוצה לבנות מטען חשמלי לMP, יש לי מטען ישן של פלאפון שמכניס 100-240V 50/60Hz 0.3A ומוציא 5V 700mA יש לי גם USB ישן שמתאים לנגן, השאלות שלי הם: 1. אם הנגן משתמש במחשב בתור מטען, ומשתמש ב5 וולט וחצי אמפר כמו של USB של מחשב, והמטען מוציא 700mA מה יהיה התוצאות? ישרף לי האמפי? לא יטען.. 2. מישהו פה כבר עשה משהו כזה בעבר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי תארגנו תחרות מודינג או מפגש מודינג כך אפשר ללמוד הרבה מהמתקדמים לרעות רעיונות כול מיני דברים וכו..... מה אומרים ??? סליחה על הכותרת אין לי מושג מה לכתוב שם חחחחחחח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שירטוט של הפינים של הספק מודולי החדש שלי את רוב החיבורים שהייתי צריך לשנות בחוטים המוסלבים חיברתי (עברתי חוט חוט עם רב מודד מהצמה מקורית והעתקתי לצמה המקוסטמת אבל יש 2 חוטים שאני לא בטוח לגביהם.. עדי אולי אתה ? ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בספריית IRremote ובארדואינו UNO. ברירת המחדל של הספריה היא שפין 3 הוא המשדר (אליו מחברים את הלד אינפרה אדום). אני צריך לשנות את זה מפין 3 לפין 11, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון להיום, אין לי מלחם וקורה שאני צריך מלחם כבר בפעם השנייה בחודשיים האחרונים. אני מחפש לקנות משהו שיהיה יחסית אוניברסלי - שיתאים לשימוש בייתי כללי ושלא יהיה ייעודי כלשהו (למשל אלקטרוניקה מזערית או משהו גס מאוד). אני לא רוצה לקנות את המלחמים של ה-30 שקל, חשוב לי שיהיה משהו איכותי. ראיתי שהמחירים ב-EBAY יותר טובים ושיש היצע טוב, רציתי לשאול על מה אתם ממליצים בתקציב של 250 ש"ח? אני לא מבין כ"כ בתחום ולפיכך איני יודע להגיד איזה הספק אני מחפש, מחפש משהו אוניברסלי ככל הניתן. ראיתי 2 דגמים ב- EBAY, רציתי לשאול מה דעתכם עליהם ואם יש משהו אחר שאתם ממליצים אשמח לשמוע: זה הראשון: http://www.ebay.com/itm/GOOT-PX-201-Temperature-Controlled-Soldering-Iron-220V/13092613821…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתאם 3.5" ל5.25" להארד דיסק, מאיפה אפשר להשיג? אני צריך שניים (סטים) בשביל ההארד דיסקים שלי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי לדים לבנים. מישהו ניסה להשתמש בהם לפרוייקט כלשהו? (במיוחד חריטה על פרספקס) אני עובד על פרוייקט וחשבתי להאיר את הפרספקס דווקא עם לדים לבנים, כי אני רוצה משהו עדין.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיראו עכשיו סיימתי את הלד לייזר אני מחבר אותו למחשב ופיתאום או שאחד עובד ושניים לא עובדים אם ששנים עובדים ואחד לא מישהו יכול להיגיד לי למה? :-\ וחג שמח לכולם!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לבנות מסך כזה יש לי את כל החומרים חוץ מהפונציומתר אני חייב אותו? ומסך ה lcd הוא מפקס של sharp יש לו 14 חיברים ושני חיבורים לתאורה האם זה מספיק?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רמת מתח 5 וולט ואני רוצה להפעיל לד אדום. נכון לעכשיו אני משתמש בנגד של 150 אוהם. לא מתוך הבנה עמוקה של העניין. ידוע לי שצריך להגביל את הזרם ללד ע"מ לא לשרוף אותה אבל רציתי לדעת בדיוק מה מתח הפריצה של לד אדום האם זה 1.6 או 2.3? ואיזה גודל נגד נחשב טוב ל- 5 וולט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-