עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by arieltan,

רציתי לשאול מה יותר "בריא" לכונן קשיח בהנחה ולמארז אין ויברציות 1 להיות מחובר למארז ישירות כדי שהכונן לא יוכל לזוז אפילו לא מילימטר 2 להיות תלוי עם גומיות מיוחדות שיש לי שהם גם בולמות זעזועים (הגיע מתושבת ישנה של דיסקמן) שהכונן יוכל לזוז מעט אומנם אשמח לתשובות מקצועיות מכיוון שאני שומר מידע רב וחשוב על הכונן ואני רוצה לשמור על הכונן כמה שיותר זמן במצב תקין

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  2. הכבלים חתוכים יש לי כבל של זכר בצד שאני יכול לחבר אותם אבל יש שם שני חוטים שחתוחים ובתוך בכבל זכר יש רק חוט אחד מה אני יכול לעשות??

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום חברים יש לי ברגים אכולים במארז עכשיו אני ממש רוצה לפתוח אותם ואני לא יכול יש איזה מכשיר מיוחד שפותח אותם? תודה רבה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 13.3k צפיות
  4. Started by razoli,

איך אני הופך כבל IDE / SATA ל USB וכמה אמפר בערך צורך קשיח?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by solo53,

מעגל חשמלי שיראה לי במידה והמאוור נעצר במיקרה שלי 8 סמ ן 9 סמ שיש להם רק שני חוטים + ו -

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  6. אני מעוניין להמשיך את המודינג שלי ומתוכנן לחלק עליון משהו כזה: מקדימה\מאחורה: -------- \ / __\ /__ כמובן שזה סגור מקימה ומאחורה. למעלה וקדימה ואני כבר יעשה חורים וכל מה שאני צריך לבד. השאלה האם לעשות את זה מפח או פרספק.. ומהיכן אפשר להזמין דבר כזה (אזור פ"ת)... יש לכם רעיונות אחרים? למעלה יהיה בין השאר שני מאווררים 120 אז זה צריך להיות חזק.

7. Started by xTriplEx,

אז ככה... אין לי ידע בחיתוך, אין לי ידע בהדבקה של מה שאני יחתוך... ואין לי שמץ של מושג מה לעשות.... למישהו שאין ידע בכל מה שצריך, אבל יש לו ידיים... והוא ממש אבל ממש רוצה לשפר את מראה המחשב שלו, מה הוא עושה?! האם עדיין יש תקווה שיהיה לו מחשב יפה?..... יש לי מארז רגיל... ואני צריך לעשות בו לפחות חור אחד למאוורר (לפחות למאוורר אני חייב חור) יש לי מאוורר כמו הטייקון אבל לא טייקון ולא משהו שאתם תוכלו למצוא בחנויות ד"א יש לי גם מגבלה של זמן כי אני חייל...

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. הצג מראה רק חצי אחד והחצי השני ריק אבל כשאני רק מחבר את הצג למחשב לפני התוכנה אז יש את הפס השחור שהוא מראה אותו על כל המסך כאילו הכל תקין מה הבעיה? אולי צריך להגדיר פורט או משהו כזה? בתוכנה הגדרתי אותו כמו שהוא 16 -2 (2 שורות ו16 הקוביות האלה)

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. אני מנסה לחתוך את הפרספקט אבל שאני חותך אותו אז זה מה שיוצא לי (מצטער על האיכות של התמונה) אתם יכולים להסביר לי איך לחתוך עם איזה כלים צורת עבודה...

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by shlomi8,

זה המודינג הראשון שלי על 2 מחשבים... הוא לא גמור בינתיים רק חתכתי וצבעתי נשאר רק לדים ו פרספקס שאני לא מוצא אבל אני יסתדר....אה ואיפה שהחץ הגדול יהיה מאורר...הצבע יצא מזה יפה שחור פנינה מטאלי כזה משהו לפנים...אני יביא לכם עוד תמונות כשאני יסיים פשוט עכשיו חג וכל הספקים בחנויות בחופש הבאתי לכם את זה בקובץ winrar מקווה שזה לא בעיה?... http://download.yousendit.com/ED62DEC2081B0732

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zivM,

שלום לכם, לאחר התלבטות בין כמה חנויות החלטתי לרכוש מנעה מחשבים את האביזרים הבאים: 2 קתודות UV לייזר לד (3 מנורות) כבלים זוהרים UV מצלמת אינטרנט. עשיתי הזמנה מרוכזת,אבל....... הופתעתי מהשיחה של נציג השירות: "אין לנו כרגע שום דבר ממה שציינת במלאי,זה יכול לקחת כחודש עד שאני אזמין,תרצה לבטל או להשאיר את ההזמנה?" במילים האלו בדיוק אחד לאחד,אני הייתי בשוק,אמרתי לו למה כתוב אז באתר שיש במלאי ואתה אומר שאין? מילא מוצר אחד אבל הכול ???? אומר לי כן מצטער יש חוסר במלאי. לאחר בירור מעמיק עם כמה גורמים שעובדים עם החנות הזו,מסתבר שמנהל החנות מפרסם דברים על ימין ועל שמאל שבכלל אין וזה חלק משיטת השיווק שלו לדחוף דברים אחרים. לדוגמא: חבר שלי הזמין כרטיס מסך 7600 החדש. כמובן נחשו מה-אזל המ…

12. פתחתי את המסך כדי לצבוע אותו והכול טוב ויפה בדקתי שהוא עובד והכול גם אחרי שפתחתי, ואז פתאום אני רואה אחרי פעם שנייה שפתחתי שלאט לאט רואים במסך פחות ופחות טוב עד שלא רואים, האם ניתן לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by fuck off,

יש לי מארז ג'נרי מכוער. אין אפילו טעם לשים תמונות. אני חייב לעשו לו חור בגג המארז ולשים מאוורר של 80 מ"מ שאמור להגיע תוך כמה ימים. עכשיו חשבתי לשלב גם פרספקס. יש לי את כל החומרים. אני רק לא סגור איזה צורה לעשות.. והאים לשים את המאוורר על הפרספקס או להשאיר לו חלק מתחתי.. הכל יתקבל בברכה. :] ציירו בצייר כל מה שיעלה לכם לראש. כי זה מעצבן אותי כמה הוא חם..

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by dids22,

יש לי את המאורר טונדר בלד 120. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp עשיתי לו מוד ל 7 וולט לפני יומים (בעזרתו של iakovl ) הבעיה היא שכשהוא במצב של 7 וולט המוניטור של ה rpm לא מוצג (speed fan\everest) (במצב 12 וולט הוא כן מוצג) יודעים אולי למה? איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by MasterDK,

שלום מאצתי היום זוג רמקולים של SANYO טובים עובדים לא רע לא היה להם חיבור אז עשיתי אחד משלי. הבעיה היא שאני מפחד עש מצב שכרטיס קול יתחמם וישרף. יש בהם 40 וואט והם ללא מגבר או סבוופר. האם יש ממה לדאוג?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני מתכנן לעשות מודינן למגבר שלי - NEW CASE. המארז שלו היה עומד והוא היה יותר קטן בהרבה ממה שהוא עכשיו. הוא יבנה כולו מפרספקס (לא שקוף). שהאלה שלי היא כזו אם האני יעביר את השנאי המתח של המגבר למיקום כפי שמצויון בתמונה האם זה יכול לפגוע בתיפקוד חלקים אלקטרינים אחרים? זה סליל ונוצר בו שדה אולקטרו מגנטי ולכן אני חושש.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by bykeking,

אני רוצה לקנות מפסקים כמו של מטוס. ראיתי שיש כאלה ב mnpctech אבל שלחתי להם אימייל בקשר להזמה לארץ והם לא ענו לי. אני זוכר שראיתי כאלה באתר אחר אבל אני לא זוכר איפה... אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה מפסקים אני אשמח מאוד! תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by hmjmvhcvh,

לפי מה שהבנתי הנגד יתחמם יותר מידי במתחים שיש ברכב, איך אני מונע את זה? או שנשתמש בנגד של 450 אוהם?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. חברה מה דעתכם לגבי הדרמל הזה האם הוא שווה 300 ש"ח? האם הוא מקצועי או בין המקורי ובין החיכוי ? האם הוא יעמיד זמן ( אני רק רוצה לעשות מוד אחד או שנים ) אם יש אחד שנשה אותו אשמח מאד לקבל דעותיו http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1&sp=

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  20. אתם יוכולם לעזור לי אני צריך מדריך כדי לעשות מאורר מואר ע"י לדים כמו זה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  21. http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm הנה יש את המעגל הזה פה בלינק.. עכשיו יש שם input זה אומר שאני צריך כאילו לחשוף את החוט של הרמקולים שמגיע מהמחשב לרמקולים? ופשוט לחבר אותו שם?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by gozz,

יש לי שאלה. מישהו יודע איך עושים מעגל של מכשיר קשר? או סירטוט של מעגל אפילו לא מכשיר קשר אלא לחצן שלוחצים עליו ובצד שני יוצא מתח .??

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  23. אם אפשר גם לדעת דרכם תמעלות חום של כל דבר בזמן אמת?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by Devil Servant,

כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by Devil Servant,

יש לי מארז סולידי ופשוט,ואני רוצה עצות נחמדות לעיצובו כלים נראה לי שיש לי הכל אני רק צריך רעיונות. http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/ הנה תמונות של המחשב המאובק שלי.. שתביאו הצעות: הנה צד המחשב,חלק פרט ליציאת מאורר (בפנים זה שרוול) אולי אפשר להוסיף לו כמה לדים... אזור הסידירומים יותר למטה... למטה זאת יציאת מאוורר,פה אולי אפשר לעשות משהו עם המאורר.. כי זה האזור הכי חשוף (למראה) למעלה ובצד השני הכל שומם מאחורה שני המאוררים האחוריים שלי והנה התכולה הלוח M... המאוורר של המעבד ( ) מאורר מספר 3,לא יודע של מה.. נראה לי הכרטיס מסך מאורר מספר 4,של אזור הסידירומים... אזור הסידירומים... ( ) כל הPCI מפנים תמונה ברורה ביותר של הPCI מבחו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.