אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
כן שלום רב יש לי כמה אוזניות ל מפ3. חתחתי אותם ל חצי בכידי לחבר חצי אחד של חיבור לחצי אחר של אוזניות החשב יש לי שם חוטים . בצד שמאל אדום ורגיל (צבע עור) ובצד ימין ירוק ורגיל . ובחצי של האוזניות יש לי בצד שמאל אדום ורגיל ומימין ירוק ורגיל החשב איך אני מחבר אותם בכידי שהאוזינות יעבדו ...איך שאני לא מנסה לא עובד!!!! ??? לתמונה כידי לעשות SAVE כי רק כך אפשר לראות בברור צבעים והכול [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מישהו אי פעם בנה מגבר c-moy? מישהו יכול להביא מדריך אבל באמת מפורט לזה? ואולי אפילו מישהו יכתוב מדריך לבניית המגבר המדריכים שכבר ראיתי: http://headwize.com/projects/showfile.php?file=cmoy2_prj.htm http://tangentsoft.net/audio/cmoy-tutorial/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעגל חשמלי שיראה לי במידה והמאוור נעצר במיקרה שלי 8 סמ ן 9 סמ שיש להם רק שני חוטים + ו -
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני מצטער אם כבר דיברו על זה - חיפשתי ולא מצאתי תשובה כמו שאני צריך וגם בכל המדריכים לא בדיוק ברור לי, אז אני פשוט אשאל: אני רוצה לד ירוק שדולק כל פעם שאני סוגר מעגל ואני לא רוצה שיעשה יותר מדי אור, איזה לד אני צריך לקנות? באיזה ממתח? אני רוצה גם להאיר וולטמטר באור לבן לפי אתר שמצאתי פה בפורום. איזה לד אני צריך? UB? מה הממתח עבודה שלו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך ספק DC שיפעיל מעגל חשמלי ויכול לספק 5,9,12V (אחד מהם לא את שלושתם) ולפחות 2-3A, יש למישהו רעיון איך משיגים/בונים בזול ? (הזנה מ 220V )
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
מי שיודע איפה אפשר להשיג גומיית U שיגיד לי בקשה כי חרשתי את כל ראשון ולא מצאתי אם מישהו יודע ויגיד לי יהיה ממש סבבה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני בשלבי סיום של בניית BOOMBOX ( תיבת רמקולים + מגבר ניידים ) ניתן לראות דוגמא בלינק המצורף : http://www.instructables.com/id/200W-Punchy-Boombox-How-to-build/?ALLSTEPS , נתקלתי בבעיה שאינני יודע איך לפתור מפאת חוסר ידע הרכיבים שנמצאים בתוך התיבה הם :1. רמקולים 2. מגבר 3. מצבר 4 . מטען למצבר ושנאי למגבר אני רוצה להגיע למצב שבו , כשאני נמצא בבית ואני רוצה לקבל את המתח מהקיר, אז אני יחבר כבל ישיר לתיבה והמתח ילקח מהקיר ובנוסף, אני צריך שברגע שאני מנתק את התיבה מהמתח החיצוני ( הקיר ) אני יקבל מתח מהמצבר השאלה היא איך עושים את זה? ציירתי ציור כלשהו, שבו מתואר מה שאני רוצה אשמח לקבל המלצות , תיקונים, וכדומה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1. אני זוכר שדיברתי איתכם לא מזמן על זה ומישהו אמר לי על 100 לדים במחיר די טוב באי ביי ואני ממש לא מוצא את זה.. אז אם אתם יכולים לעזור. 2. היתה נוסחה כלשהי שידעתי איך לחשב איזה נגד צריך לקנות לאותו מצב. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי מולטימטר שאני מאד מרוצה ממנו, אבל הוא בצורה הסטנדרטית (מלבן, עם 2 פרובים שמחוברים אליו) אני מעוניין לקנות גם מולטימטר בצורה של עט, בסגנון הזה: חשוב לי אבל שזה יהיה מולימטר אמיתי, כלומר שיכלול גם מדידת זרם, ורצוי שלא יוגבל לזרמים ממש ממש נמוכים(משום מה הרבה מולטימטרים בצורה של עט הם ככה.. למה?). מקווה שמישהו מכיר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, היום ניסיתי לעשות מודינג ראשון חיברתי שני לדים כחולים בתוך המארז כאשר יש על הדלת של המארז חור של המאורר ודרכו יוצא האור של הלד וכל זה מחובר למפסק וממנו לחיבור המולקס. הבעיה היא שהחוט נופל (מהחיבור של המולקס) כיוון שהוא די דק אז בהתחלה הלחמתי אותו קצת (חלק מהנחושת קצת השחירה לי:roll:) על מנת להקשות את הנחושת ולאחר מיכן הכנסתי את החוטים שוב. והפעם הכנסתי לבפנים קיסם ושברתי אותו בפנים, השאלה היא האם יש דרך יותר נורמלית משלי???? ובנוסף, ניסיתי לחבר את החוטים למפסק שלוש הרגליים וחשבתי להלחים את החוטים לרגלים אך פתאום ראיתי שכל הרגל של המפסק התעקמה לי אז סתם הדבקתי את החוט לרגל (סצלוטיפ)... אז מה אני עושה?! הרי זה לא יכול להימשך ככה!!
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
החלטתי לעשות למארז דלת צד עם חלון.. תמונות: http://img151.imageshack.us/img151/8158/img2945uk1.jpg http://img110.imageshack.us/img110/2086/img2949vc0.jpg הלכתי היום להרבה חנויות לא רק של מחשבים , גם של תריסים וכו" אבל הבעיה שאין לכל חנות שביקשתי גומיית H בכדי לשים את הפרספקט על הדלת צד.. מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות גומיית H ? ואם בכלל גם גומיית H וגם חלון שקוף או שיש לכם באמת רעיונות אחרים לשים את הפרספקט על דלת הצד..כי אני ממש אוהב אסטתיות ורוצה עבודה אסטתית תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בחיבורי מולקס לפרוייקט אלקטרוניקה. חשבתי על להזמין מפה: http://www.dgelect.co.il/categories/31768 1) זה המקום היחיד שמצאתי... מישהו מכיר עוד מקום שמוכר חיבורים כאלה? 2) אני צריך לוחץ לחיבורים. יש כמה דגמים של חיבורי מולקס, האם לוחץ אחד מתאים לכולם? איפה אפשר לקנות לוחץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני הרבה זמן התחלתי לבצע מודינג על המארז שלי.. הדברים שעשיתי: צביעת המארז, הוספת חלון,עטיפת הכבלים באיזולירבנד אדום(חוסר כסף לקניית סליבינג) וצביעת מאוורר פשוט בכתום. אני מתכנן לבנות אלמנט תאורה ופאן באס לפי המדריכים באתר. מה שאני חושב לעשות זה לצבוע את הפאנלים שצבועים כרגע בכתום לצבע שחור/כחול ולבנות את אלמנט התאורה בשילוב של אדום וכחול או רק כחול תלוי באיזה צבע אצבע את הפאנלים. השבוע אני קונה מנעה מאוורר לדים כחול והוא יהיה בחלון. רציתי לדעת מה דעתכם? האם כדאי להשאיר ככה ולהתאים את התאורה לצבע הכתום?..אם יש לכם הצעות לשילוב אשמח לשמוע. האם כדאי ללכת על שילוב צבעים אחר לגמרי ממה שחשבתי? ד"א כרגע גג המארז והדלת השנייה ריקים ומשעממים אשמח לקבל הצעות…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכם אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר לקנו ת drawer slides. (אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית סורי ) ורציתי לשאול אם אתם מכירים מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו את הדבר הזה רצוי שהוא יהיה מהסוג שיש בתמונה, אני אפרסם תמונה של הסוג שאני צריך (שהוא מורכב על מסילה פנימית) ואחד מהסוג שרצוי שלא יהיה (שהוא מורכב עם גלגל, כמו מה שכנראה מחובר לכם למדף מקלדת של המחשב). למי שלא הבין למה אני מתכוון, נכון יש את השולחנות של המחשב? או כל מגירה אחרת? אז מה שמחבר אותן לרהיט עצמו הוא חיבור ברזל בעל 2 או יותר חלקים שנקרא סלייד באנגלית, אז אותו אני צריך לקנות, הנה כמה תמונות כדי שתבינו יותר טוב על מה אני מדבר, מה שאני צריך: http://www.libertyhardware.com/search/detail/?searchType=&am…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ שאלה.. לא בטוח שזה אפשרי.. אבל ההגיון אומר שכן =] אז ככה.. יש לי ספק כח ישן.. ועשיתי מוד לכוננית שעומדת ליד המיטה.. איפה ששים את כל הדברים הקטנים אתם יודעים =] שמתי מאוורר לדים וקטדוה.. דווקא יצא אחלה =] אולי אחרי זה אני אשים תמונות... בקיצוררר.. בספק הוצאתי את הכבל הירוק וחיברתי לאחד השחורים.. בשביל שיוכל לפעול גם בלי להיות מחובר למחשב.... עכשיו השאלה שלי.. האם אני יכול לחבר לספק מתג בשביל לכבות\להדליק? כי זה דיי מתסכל להוציא כל פעם את השקע מהתקע... אשמח לעזרה =] תודה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
השתמשתי במקור ac (שלא יהיה יציב). ואז שמתי דיודה כדי שיהיה כיוון יחיד(בלי מינוס בגרף) אבל זה לא מצליח, הוא עדיין ממשיך לרדת ולעלות) השלב השני הוא להשים קבל, אבל אם הדיודה לא פועלת טוב אז.. באתי לשאול למה,ככה נראה הגרף והשרטוט : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
פעם ריאשונה שאני עובד עם דרמל/פרספקס ובכלל פעם ריאשונה שאני חורט זה מה יצא, תיהיו עדינים עם התגובות :'(http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/o/z/s/o/s/k/o/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408112040374141/200408112041399147/SV400011.JPG לא ממש ידעתי באיזה ראשים צריך להשתמש כי אני לא ממש יודע כלום רק קניתי את הקיט אתמול אז הכל היה בניחושים של הרגע השתמשתי ב: בהתחלה דיסקית 456 לקוים החיצוניים אחרי כמה חתכים החלתי לעבור לדיסקית יותר קטנה 540 את החריטה עשיתי עם 192 וניסיתי להדגיש קצת את קווי המתאר עם ראש חריטה 125 ובסוף שסיימתי בראש פוליש 428 בתור פעם ראשונה לדעתי יצא נחמד בייחוד העובדה שלא היה לי הרבה מושג למה כל ראש משמש זה הפרספקס שהצלחתי להשיג בזמן כזה קצר 8) א…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
השאלה שלי האם אפשרי לעשות דבר כזה? אני מתכוון לקחת מחשב ישן ולנסות לחבר לו מסך של DVD נייד על מנת שאני אוכל לצפות בו בסרטים\ אינטרנט וכו.. האם אפשרי? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני וחבר שלי הולכים לבנות מארז פרספקס. התוכנית היא לעגל כלפי מעלה את הצדדים של הרצפה, וכלפי מטה את הגג, ובתוך הרצפה ישבו 6-10 לדים full spectrum שהאור מהם יגיע לכל המארז. בטח חלק פה ראו ב twistedmods (האתר לא עובד כרגע, נגמר להם רוחב הפס החודשי) את השמונה לדים שמתחברים ליציאה הפרללית, ונדלקים לפי עוצמת המוזיקה. אני רוצה לעשות משהו דומה רק עם 4 צבעים, ויותר מלד אחד לכל צבע. הבעיה שכתוב שם שלא כדאי לקחת יותר מ 30 מיליאמפר ללד אחרת היציאה תישרף. הרעיון הוא שלפי אותו עיקרון זה יעבור מכחול לירוק לצהוב ובסוף אדום, לא אכפת לי ממש איך זה יעבוד, העיקר שיעבוד. מצאתי שתי דרכים אפשריות: 1)יציאה הפרללית, אני מנחש שאני אצטרך טרנזיטורים כדי שרק צבע אחד יפעל כל פעם, וטרנזיסטורים בשביל…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום! אחריי שהתסכלתי כאן על פרויקטיים ויצירות של אנשים החלטתי שגם אני רוצה לעשות מודינג. הבעיה היא שאני לא יודע איפה להתחיל,אין לי ידע במחשבים(רק אולי בבסיס שבבסיס). הייתי מעוניין לדעת איפה להתחיל,את הקטע של העיצוב ושאר הדברים הבנתי בכללי,אבל אין לי מושג בקטע של המחשב עצמו..למשל אני לא יודע איך כרטיס מסך נראה ואין לי מושג כמה מאוררים צריך ואם יש חשיבות לאיפה נמצא כל דבר.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה,לקחת אותי כפרויקט ולגדל אותי עד שאני אגיע לרמה המאוד גבוהה שיש פה בפורום..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר שנקנה בחו"ל, אתמול השולחן בו הוא היה מונח נרטב קצת, וכשראיתי את המכשיר, כיבית אותו, פירקתי את הסוללה וכרטיסי הסים והזיכרון (היה מעט רטיבות שם באיזור)/ הנחתי אותו באורז למספר שעות. אחר כך כשהוצאתי אותו וידאתי שהוא יבש, והפעלתי, הוא עבד יופי לכמה זמן. אחרי כמה זמן מששמתי אותו להטען, ניסיתי להשתמש בו, אבל מאז הוא מת, אין תצוגה אין תגובה אין כלום גם המחשב לא מזהה אותו כUSB. ברור שיש כאן בעיה חשמלית, השאלה מה זה יכול להיות. מכיוון שהמכשיר נקנה בחו"ל מצד אחד, האפשרות של שליחתו לתיקון היא מורכבת יותר, מצד שני, הם הדביקו מדבקה על הבורג, השאלה אם יכול להיות שתיקון כזה יהיה אפשרי ויצדיק הסרת המדבקה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי לדים ונגדים לפני 4 ימים מהאתר הזה: http://www.arihav.com/products/led/index.asp זה כבר היה צריך להגיע אתמול תגידו זה אתר אמין או שסתם עבדו עלי?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז מה שאני צריך כרגע זה: פלטות אלומיניום בעובי של 3~4 מ"מ ובגודל של משהו כמו 20CM*10CM או משהו בסגנון. שתיים כאלה. והרבה מאוד ספוגים אקוסטים... עכשיו ככה: אני גר ברחובות. אין לי עדיין רישיון. אז תתחשבו בזה, אני יכול לבקש טרמפים מחברים עם רישיונות, אני יכול להשתמש בתחבורה ציבורית, אבל בגבול הנורמלי, אל תשלחו אותי לאילת, אלא אם כן יש מישהו שמגיע למפגש ויוכל להביא לי חומרים.... תודה מראש RAZORJUNIOR
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות תמדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55374.10 המדריך הראשון(של האורות על הפרספקס הכפול) עכשיו אני רוצה לבנות את המעגל הזה ולהוסיף לו שנגיד אני שמע מוזיקה זה יעשה תאורות בקצב של המוזיקה.. אממ עכשו א רוצ לבנות מעגל 3 מצבים אחד מכובה אחד דלוק שהאורות מהוהוים או איך שא כותבים את זה.. בקיצור לא דולקים רצוף ועוד אחד שהוא מאיר בקצב של המוזיקה אז תוסיפו לו את הפרטים שאני צריך (את החומרים שאני צרך לקנות בנוסף או חומרים שונים כאילו להחליף ) ואיך לבנות תמעגל הזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-