אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! D: לפני כמה ימים קפצה עלי המוזה והחלטתי להמשיך את המוד שלי (האמת היא שהשם הוא די סתם אין לו ממש Theme רציני) ככה נראה המוד עד עכשיו: מי שמעניין אותו המפרט הוא: Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 512MB PC3200 Samsung Ti4600 Compucase 6919b בכולופן החלטתי לעשות קירור לכרטיס המסך משתי סיבות: 1. המאוורר סטוק רועש 2. המאוורר סטוק מעפאן קיצר איך תכננתי את הקירור? אבא שלי אירגן שתי חתיכות אלומיניום: עכשיו זה התכנון: החתיכה הקטנה תתחבר לדברים שמכסים את הסלוטים של הPCI בעזרת שני ברגים, והחתיכה הגדולה תתחבר (עם ריתוך) בשיפוע לקטנה ועליה יהיה מאוורר. הקצה של החתיכה הגדולה יהיה מעוגל ויתחבר אליו מאוורר שגם הוא מעוגל (עם שני ברגים) הנה מה שיצא אחרי צביעה עם…
-
- 60 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=67751.0 לאן מחברים את הרגליים של ה-PIC כדי לצרוב?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
מצאתי איפשהו בבית 2 סוללות ליטיום ריקות אני מעוניין לטעון אותן איך אפשר לעשות את זה? דרך אגב אני מתכוון לסוללות ליטיום האלה לפי חיפוש בגוגל זה נקרא lithium coin battery
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי כבלים מוסלבים של וואנטק ב 52 שח, אין לי חלון או משהו במארז שווה לקנות אותם בשביל סדר וירידה קטנה של מעלות? אלו: Vantec Sleeving Kit חשוב! צריך לפרק את הספק בשביל להשחיל את הכבלים האלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל מדריך שכזה. יום טובץ
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הספק של המחשב מספק מתח כל שהוא כאשר המחשב כבוי??? תודה ויום ירושלים שמח! ניר
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח קטן כזה שמציג 2 ספרות בלבד (מי שמכיר זה כמו במחשבים הישנים כמו ב486 שהיה כמו טורבו כזה מעפאן ) מה אני יכול לעשות איתו (אולי שיראה את הטמפ במארז?) ואיך אני יכול לחבר אותו ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בנית את המקלט לפי המדריך של Nadi ואני קצת בבעיה אני לא יודע איך מתקינים את התוכנה עכשיו יש לי שאלה אליכם יש אוליי מדריך מפורט איך אני מתקין את התוכנה הנ"ל מה להגדיר בהתקנה הראשונית תודה רבה לכם על שהקדשתם לי מזמנכם הפנוי
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום! יש לי מארץ של chenbro ואין בו כפתור ריסטרט.. זה לפעמים מציק למרות שאני לא משתמש כפתור הזה הרבה. חיברתי אליו סתם כפתור כזה ממש ממש פשוט כמו שיש של ההדלקה והכיבוי במחשבים רק בלי הכיסוי (שלוחצים על הכפתור זה לא הכפתור זה רק מכסה כזה) אז בקיצור אני רוצה כפתור יפה ואני לא מוצא חנויות בארץ.. אני לא רוצה לעשות משלוח מחו"ל בשביל כפתור.. אז אם מיטשהו מכיר איזה חנות בארץ שיש משהו יפה אז שיגיד.. אם לא פשוט נראה לי שאני אעיף את הכפתור הזה או שבקיץ אני אבנה משהו לבד כי זה ממש מכוער ככה שהחוט יוצא מחוץ למארז.. זה גם יכול להילחץ בטעות..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בזה והתאהבתי,אחלה מאוורר לקדימה של מארז עם טקסט,אנימאציות,תמונות הניתנות להצגה עליו (בכחול כמובן). מישהו שמע על זה ובמקרה יודע היכן אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה השתחררתי מהצבא ולכן יש את כל הזמן להתחיל פרוייקט חדש. החשק למדר משהו יותר מידי גדול. אז הנה, מי שזוכר את הפרוייקט Ghost In the Shell הראשון שם לב שאין עידכונים יותר, זה בגלל שהפסקתי אותו בגלל שהמארז שניסיתי לבנות יצא לי עקום. וגם יצא לי החשק עליו. אז עכשיו אני מתחיל (ממשיך) את הפרוייקט החדש כאשר אני מיישם כמה מהרעיונות כאן. אז בתור התחלה, ספק כוח עם קירור פאסיבי. (מוד זה מסוכן מאוד ויש סכנה להתחשמלות\נזק לחומרה) זהו הקורבן שנפל לידי, ספק ג'נרי 300 וואט, הוא מספיק למפרט שלי מכיוון שהלוח אם שלי בקושי עובד גם ככה ואין שום OC. בהתחלה הלחמתי החוצה את כל הרכיבים שדרשו קירור, הלחמתי אותם לחוטים ואת החוטים למעגל המודפס. יש לציין שהלחמתי אותם אחד אחד בתו…
-
- 204 תגובות
- 29.5k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם, אבל שמתי לב שהפרוייקטים פה נערמים בקצב מסחרר וזה היה נחמד אם נתן להם לנשום קצת אוויר... אם יהיה אירוע של GAMER או VGAMES אני אנסה לפעול אל מנת לארגן תחרות מודניג. (אם HWZONE לא יעשו זאת.. מה שאני מקווה שיעשו..) אם לא מתוכנן משהו על הפרק. נצטרך לתכנן משהו לבד.. אני חשוב שהכי טוב ומכובד זה לספח את התחרות לאחד האירועים בגני התערוכה שיעסוק בחידושים בתחום המחשבים.. אם גם זה לא יילך נצטרך לחשוב על רעיונות חדשים. למישהו יש רעיונות על מקום ותאריך . ועל משהו שלא יראה כמו חבורה של 10 אנשים שנפגשים בשום מקום... (תריצו לעצמכם את הסיטואציה בראש.. 8) כמובן שאני מכבד ומעריך את דעת המנהלים וההנהלה, אם יש לכם תגובות לעניין You are all welcome..
-
- 81 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היום אני ואבי הלחמנו את המקלט IR ולא עבד!! השתמשתי בעינית בידיוק כמו במדריך והכל כמו במדריך רק המייצב היה L7805CV אבל זה היה אמור לעבוד.. יכול להיות שהעינית נראית אותו דבר אבל הרגליים שלה שונות? עוד שאלה איזה מקלט עדיף להכין? זה שבאתר או http://www.manoweb.com/alesan/lirc/ ???
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך לאיזה פרוייקט בוכנה / מנוע 12V הבוכנה אמורה לזוז מעלה ומטה / קדימה אחורה - באופן קבוע. (5 ס"מ זה מספיק טוב) איפה אני יכול למצוא כזה דבר? חיפשתי בeBay ולא כ"כ מצאתי. כנראה בגלל שאני לא יודע איך קוראים לזה. אשמח לקצת עזרה. תודה. נ.ב. מה קרה לפורום הזה? זה היה פעם הפורום הכי מעניין כאן, והייתי עובר על כל הפוסטים קבוע, וגם על התשובות המחכימות של 01... הפורום מת כבר הרבה זמן - אני חושב שזה מאז שהאתר שינה את פניו בפעם האחרונה.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בניתי את המקלט על מטריצה ורק שאני מחבר אותו למחשב הRAW CODES מראה לי כזה Pulse 00000 Space 0000 אבל כשאני לוחץ על כפתורים הוא לא עושה לי את זה... ניסיתי בכמה שלטים רק כשאני מחבר למחשב הוא מראה לי וזהו. עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לבנות ווליום קונטרול ותוך כדי לשמור על ה Stero. יש לי כאן נגד משתנה 47K, הבעיה שיש לו 3 רגליים ואם אני אחבר את ה L וה R אליו כרגיל יהרס לי ה Stero.. אפשר לחבור אותו תוך כדי שמירה על ה stero או שנצריך נגד משתנה אחר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חדש פה... החלטתי לקנות מחשב חדש.. כמה חברים שלי אמרו שיותר טוב זה לקנות את החלקים של המחשב ולהרכיב לא בגלל הכסף בגלל שככה אתה מכיר את המחשב יותר טוב אז קניתי את החלקים ועכשיו אני רוצה לעשות מודינג למארז שאני יקנה אני מזמין חלקים בקרוב תתנו לי דעות על החלקים הבאים: 10 מאבררים 80 מ"מ 2 קתודות 4 מנורות ליזרים פאנל שליטה על המאבררים 8 גרילים מאברר עם לדים יש לי את כל החלקים של המחשב אצלי אני צריך רק להרכיב אותם על המארז.. התכנון שלי הוא: סירטוט פנים: http://planet.nana.co.il/eranvana/marz/pnim.htm סרטוט בחוץ: '>http://planet.nana.co.il/eranvana/maaraz/baoch.htm אני צריך תגובות על זה אני מחפש מארז הכי גדול שאפשר.. תתנו ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם דרמל מולטיפרו אם 15 ראשים ומין מתקן כזה לשים את כל הראשים ואת הדרמל בתוכו ב360 שקל זה שווה את המחיר או שאפשר ביותר זול?
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
היי שמעו אני מעוניין לצבוע את המארז לצבע שחור... עכשיו איזה צבע אני בדיוק קונה?זה משהו מיוחד? כי אני לא רוצה אחרי שאני אצבע אם הספריי אז זה יהיה מגעיל כזה ודביק...בגלל זה אני שואל אם זה צבע מיוחד ? וכמה זה בערך עולה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר רצועת לדים למסך שתפעל עם לחיצת כפתור שמפעיל את הלדים של המאוורר הקדמי של המארז. אבל.. אין לי מושג איך עושים את זה, לאן מחברים, את מה מחברים, איפה קונים מה קונים וכו.. בעצם אני לא יודע כלום. אפשר עזרה קצת לדעת איך אני עושה את זה ומה אני מחבר? אשמח לדעת גם מה אני אמור לקנות. תמונות מצורפות, אביב. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, קניתי ספק ממותג 12v/6A סיני, הספק מיועד להפעיל פס לדים RGB באורך של כ4.5 מטר ובקר תאורה שאבנה. הספק הגיע עם כבל (צרפתי ניראה לי), פיזית הוא מתאים לשקע ישראלי אבל במקום פין זכר של הארקה יש נקבה. (תמונה כאן.) בקצה הכבל (של ה12v) יש ferrite bead. אין לי סקופ או משהו, רק רב מודד זול. אבל כשמדדתי את מתח המוצא של הספק שמתי לב שבאיזור הספק נמדד מתח של כמה מאות mV ואני מניח שזה בא מ EMI. בדיקה נוספת שעשיתי היא לקחת רדיו AM פשוט ולכוון על תחנה, כאשר הרדיו נמצא ליד הספק (בעיקר הכבל DC שלו) נוספו הרבה רעשים וציפצופים ברדיו. הוספת הארקה לא באמת עזרה לזה. בתור ניסוי נוסף ניסיתי לעטוף את הספק בנייר כסף וחיברתי את הנייר כסף לארקה הרעש מהספק עצמו הופחת מאוד, אבל עדיין יש הרבה רעש מ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-