עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eegg,

בניתי היום מתען usb בשביל לטעון את היפוד וסתם לבדוק דברים ב5v הנה: החלקים: מייצב 7805cv בטריה 9v חוט חיבור לבטריה חיבור usb נקבה הנה התוצר הסופי אולי אני אשנה אותו טיפה אבל:

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by lion03,

העקרון פעולה שנאי תלוי בשדה מגנטי אבל כמה השדה הזה יכול להשפיע על הסביבה למשל אם אני ישים אותו ליד טלויזיה זה ישפיע עליה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום. זהו הפרוייקט: http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-192.html אשמח לקבל פיטבקים ורעיונות חדשים. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, בימים אלו היתי עסוק לא רק בגלל הבגרות שיש לי בג"ג מחר אלה גם בפרויקט המודינג הראשון שלי למארז הנה קישור + תמונות http://213.8.161.147/motyp.co.il/Moding אני מצפה לתגובות

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by or0126,

אז אחרי ששמעתי את כל מה שאמרתם הלכתי להום סנטר והמכיר של דרמל של סקיל הוא 200 ושל וולף הוא 130+- לא כלל צוואר גמיש אותו אני יקנה בנפרד בעד 50 שקל עכשיו אני מתלבט עם ליקנות את הוולף או את הסקיל מה אתם אומרים שכדי לי לקנות עם מתחשבים בהפרשי ביצועים ביחס למכיר? ד"א לא התייחסתי לדרמל של דרמל כי הוא יקר מידי!!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חשבתי על משהו ואני לא יודע עד כמה הוא הגיני. בואו נחשוב שיש לי מחשב HTPC, אני יכול לחבר את החיבור רמקולים שלו לטלויזיה ואז לשמוע את הסאונד של המחשב דרך הטלויזיה, נכון? אז עכשיו, האם אני יכול בזמן שהמחשב מחובר לטלויזיה לחבר את הטלויזיה לרמקולים ואז גם הסאונד של המחשב יצא מהרמקלוים וגם הסאונד של הטלויזיה עצמה... או גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה? נכון יש את החיבור 21 פינים... אז בטלויזיה שלי אין את החיבורי RCA הצהוב אדום ולבן... אז יש לי מתאם מ21 פינים לחיבורי RCA האלה... ועל המתאם יש לחצן שמשנה בין INPUT ל OUTPUT. אם אני קונה מפצל 21 פינים... אני יכול לעשות שאחד יהיה על הINPUT וזה יהיה החיבור מהמחשב לטלויזיה והשני יהיה על OUTPUT שזה יהיה החיבור מהטלויזיה לרמקולים? הגיוני או …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Shadowman,

אז ככה כבר הרבה זמן אני חושב על, ובימים האחרונים הגעתי להחלטה! קונה מחשב חדש ואת הישן מרכיב באוטו. מפרט: p-4 2000mhz 512-333mhz ddr msi-pm8m-v radeon9800pro 80 גיגה הארד דיסק כרטיס רשת אלחטי מתאם בלוטוט' מסך- טאץ' 7 אינץ'. כרגע אני בונה מארז ויש כמה בעיות של יציבות, קירור וכמובן בעיית הספק. היתייעצתי כבר עם כמה אנשים שעשו את זה קיבלתי את הטיפים הנכונים (אני מקווה), ויאללה לעבודה תמונות ראשונות אני מקווה שכבר יהיו בסופ"ש. ד"א מה אתם אומרים על מחשב באוטו? סתם מוגזם, או שימושי? כמובן שהמחשב ישלוט ברדיו, בסאונד וכו. דעות הערות הצעות! כאן :-*

• 48 תגובות
    • 7.3k צפיות
  8. Started by razoli,

היה לי חם ואני לבד בבית בבית גדול אם מיני מרכזי והיה לי חבל על הכסף אז בניתי לי ממאוררים מיותרים וממכסה של ספק מקולקל............ ממש לא היה לי קוח להשקיע בחיתוכים ובעיצוב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by esaly,

אנשים! אתמול עשיתי איזה מודינג קטן לאחר ההתיעצות איתכם... הנה התוצאות... קודם כל קדחתי חורים בגג של המארז ושמתי שם מאוורר THERMALTAKE SMART FAN 120MM לאחר מכן החלפתי זוג מאווררי 80מ"מ ג'נרי לזוג THERMALTAKE THUNDERBLADE 120MM והכי חשוב - החלפתי את הTHERMALTAKE SILENT של המעבד לTHERMALTAKE BIG TYPHOON והתוצאות מדהימות!!! הבדל של 30 מעלות (לא פחות) בטמפ' של המעבד!! והבדל של 3 מעלות בטמפ' של ההרד דיסק... שימו לב לסיבוב של הBT - ממש חרישי....עד 1000 סיבובים לדקה...(והוא מגביר את עצמו לפי העומס עד 1300 סיבובים מקסימום) הכל שקט וקריר... צילמתי תמונות אבל אני לא יכול לעלות אותן כי כל אחת שוקלת יותר מחצי מגה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה נכון שבכל מחשב יש שתי מנורות אחת אדומה ואחד ירוקה שהאדומה מעבבת מתי שהמחשה חושב והירוקה מתי שמפעילים ועושים ריסט נכון עכשיו אצלי הם לא עבדו מאז שקניתי את המחשב ועכשו ניכנסתי קצט לתחום של המחשבים יותר אז אני יותר שם לב לזה ביגלל שאני תמיד פותח את הקונן ואני רואה את הכבלים שמובילים לזה וזה לא עובד אני מסה לשחק אם הפינים איך זה לא ניקרא ומתחיל להחליף לשחורים האלה שניכנסים שלם מקמות וזה עדין לא עובד עכשיו עוזזתי א הכבל שמדליקים מימנו ואז ניסתי להדליק וזה לא נידלק היחלפתי לו מקם וזה עדין לא עובד היחזרתי אותו למקם שבו הוא היה וזה עבד אז זה אומר לי שכל אחד צריך להיותת במקום שלו עכשיו או שזה לא במקום שלהם מהתחלה או שהמנורות סרופות מהתחלה עכשיו אני רוצה עזרה והסבר לשתי המנו…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by eegg,

האם זה אפשרי אני רוצה את זה לבדיקת מודים של usb והdata+,- לא יהיו מחוברים ואיזו נגד אני צריך להשתמש? כדי להפוך את ה 9V מהבטריה ל5V בusb

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by fuck off,

רק אתמול כשפירקתי ת' מחשב גיליתי איזה יציאה שאני לא מכיר בלוח, בדקתי בחוברת והבנתי שזה למקלט אינפרא אדום.עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר לשם מקלט כמו שיש פה במדריך אם החיבור רק 5 פינים, או אם איאפשר למי יש מושג איפה אני יכול לקנות כזה? בקיצור איך אני יכול לנצל את זה? ד"א יש לי לוח של MSI דגם 845E Max.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by mtnm,

יש לי המון רמקולים בבית - הרמקול עצמו לא כל הקופסא והרכיבים כמו שקונים בדרך כלל. עכשיו חשבתי סתם בשביל הכיף לנסות להשתמש בהם ולחבר אותם למחשב. אני רוצה גם שיהיה ניתן לשלוט על העוצמה שלהם כמו שיש ברמקולים רגילים. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי, מישהו יודע איך בונים מגבר פשוט כך שאני יוכל לשלוט על העוצמה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. Started by MR. G134,

שלום, אני מעוניין לחבר תצוגות 7 SEG (כ42 תצוגות) ליציאת הLPT כך שאני אשלוט על תצוגת המידע שלהן באמצעות תוכנה שאני אבנה בVB. עם בניית התוכנה המתאימה אינ אסתדר, הבאלה היא מהי השיטה הטובה ביותר לחבר מספר כזה של תצודות לLPT?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sagi_10,

שלום לכולם עלה לי רעיון חמוד היום..: שלט שמדליק ומכבה את המחשב!! האם זה אפשרי??? האם אפשר הסבר לבניה ורשימת מצרכים?? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by aviran_n,

הייתי רוצה להתחיל בבניה של מכונית על שלט. בקטע המכני אני חושב שאוכל להיסתדר, הייתי רוצה שתעזרו לי ביכוון של כל החלק האלקטרוני: 1.אספקת המתח (סוללות, מצבר קטן או כל דבר אחר שעולה לכם בראש ואתם יודעים היכן ניתן להשיג ובמידת הצורך גם כיצד להטעין.) 2.המעגל במכונית (קדימה ואחורה - מנוע DC אחד חזק יחסית, ימינה ושמאלה - עוד מנוע חלש יחסית שרק יזיז את הציר של הגלגלים) ושליטה עליו מהשלט כמובן.. 3.מעגל השלט 4.טווחי הקליטה 5.עלויות הייתי רוצה לקבל מידע לגבי כל מה שציינתי כאן + היכן אוכל להשיג מנועי DC חזקים יחסית שיעבדו במתחים של סוללות? התייאשתי מחיפושים בחנויות אלק'.. מצאתי שם רק מנועים של טייפ

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by bbnbbn,

היי, מכירים את המחשבים הישנים של הפנטיום אחד שבמארז היה מן כפתור כזה שלוחצים ואז יש מן מסך כזה במארז עם שתי אותיות שמראה את האותיות HI ו-LO (שבתכלס זה לא היה עושה כלום) בקיצור רציתי לשאול אם את הדבר הזה אני יכול להפוך למד מעלות ואם כן איך אני עושה את זה?? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by bbnbbn,

אפשר לשנות לה צבע??

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. ציוד בסיסי= משקפי מגן\+דסקיות מחוזקות... תודה לעוזרים...., אבי מנסורי

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  20. הי חברה מישהו יכול להזכיר לי את הנוסחה לחישוב בתנגדות כוללת במעגל כאשר: 1. הנגדים הטור 2. הנגדים במקביל (נידמה לי מחברים אני כבר לא כל כך זוכר) תודה

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by Moty_p,

הזמנתי לדים ונגדים לפני 4 ימים מהאתר הזה: http://www.arihav.com/products/led/index.asp זה כבר היה צריך להגיע אתמול תגידו זה אתר אמין או שסתם עבדו עלי?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אז ככה, הכנתי 2 גופי תאורה לפי המדריך באתר, באחד כחול והשני אדום. השקעתי טיפה יותר וחיברתי כל אחד מהגופים למתג, ועכשיו המארז יכול ליהיות בצבעים אדום, כחול, ושילוב של שניהם (מין סגול אקסטזי כזה ). תמונות:

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Master-Chipsets,

איפה ניתן להשיג אחד כזה? ואפשר לעשות שהוא יפעיל את המצלמה כאשר הוא מגלה שיש אור? (יתן אות למצלמת הWEBCAM להתחיל להקליט למחשב) תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אז ככה..... למי שמכיר את ה-Thermaltake Shark, צד שמאל שלו פתוח (מין כוורת שכזו שפתוחה לאוויר מבחוץ). מסתבר שזה מקור דיי רציני לאבק, שהורג לאט לאט את הרכיבים בפנים.... אני דיי רוצה לסגור את הפתח הזה באיזושהי צורה. האם מישהו ביצע את זה עד היום? רעיונות? תמונות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MR. G134,

היי, אני צריך לבנות מעגל עם לחצן שיפעיל ויכבה לד. אם אני אחבר סתם את את הלחצן ללד אז אני אצטרך להחזיק אותו על מנת שהלד יפעל, מה שאני רוצה לעשות זה שלחיצה קצרה על הלחצן תגדליק את הלד ועוד לחיצה תכבה אותו. איך ניתן לממש כזה מעגל? האם זה עם נועלים? או פליפלופים? ואיך הכל מתחבר? תודה!

• 8 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים