עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. חשבתי על משהו ואני לא יודע עד כמה הוא הגיני. בואו נחשוב שיש לי מחשב HTPC, אני יכול לחבר את החיבור רמקולים שלו לטלויזיה ואז לשמוע את הסאונד של המחשב דרך הטלויזיה, נכון? אז עכשיו, האם אני יכול בזמן שהמחשב מחובר לטלויזיה לחבר את הטלויזיה לרמקולים ואז גם הסאונד של המחשב יצא מהרמקלוים וגם הסאונד של הטלויזיה עצמה... או גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה? נכון יש את החיבור 21 פינים... אז בטלויזיה שלי אין את החיבורי RCA הצהוב אדום ולבן... אז יש לי מתאם מ21 פינים לחיבורי RCA האלה... ועל המתאם יש לחצן שמשנה בין INPUT ל OUTPUT. אם אני קונה מפצל 21 פינים... אני יכול לעשות שאחד יהיה על הINPUT וזה יהיה החיבור מהמחשב לטלויזיה והשני יהיה על OUTPUT שזה יהיה החיבור מהטלויזיה לרמקולים? הגיוני או …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. ב"ה שלום חברים יקרים שלי, מה שלומכםםם ? (עמיקו וחבריו חחח) המזגן היה זקוק להחלפת חוט שאחראי על הטמפרטורה בקרה וכו'... כי כל חצי שעה ופחות הוא היה כבה והנורה של ה POWER היתה מהבהבת (למרות שאני אישית חושב שזה קרה כי השנאי כבר היה גמור) אז פירקתי אותו אני רוצה לבדוק את השנאי אם לא תקין (שנאי אני מתכוון החלק הגדול הלוח שכל החוטים מתחברים אליו) איך אני יכול לעשות זאת ? יש לי עוד שנאי של מזגן בדיוק אותו הדבר שגם הוא לא עבד שחיברנו כנראה גם הוא לא תקין אבל חשבתי לבדוק אולי החלק של השנאי הגדול באחד מהם טוב ונעשה החלפה ויעבוד במקום לקנות חדש ב 1000 שח... יש על השנאי עצמו שכבה רבה של דבק כזה שמוצרים חשמלים פולטים למי שמכיר ... ועל השני ממש אין ונראה טוב יחסית ! אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אז ככה..... למי שמכיר את ה-Thermaltake Shark, צד שמאל שלו פתוח (מין כוורת שכזו שפתוחה לאוויר מבחוץ). מסתבר שזה מקור דיי רציני לאבק, שהורג לאט לאט את הרכיבים בפנים.... אני דיי רוצה לסגור את הפתח הזה באיזושהי צורה. האם מישהו ביצע את זה עד היום? רעיונות? תמונות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eegg,

האם זה אפשרי אני רוצה את זה לבדיקת מודים של usb והdata+,- לא יהיו מחוברים ואיזו נגד אני צריך להשתמש? כדי להפוך את ה 9V מהבטריה ל5V בusb

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by AMD 64,

בקצרה,בעיברית,מישהו יכול לתת לי כמה מילים על זה? עוד שאלות קצרות: מה זה רב רטט חופשי? מגבר עוקב(LM324)-מרתק.מה זה? ואגב,מישהו מכם פעם שמע על פרוייקט גמר של י"ב בנושא "בודק אופייני טרנזיסטור"?ואם כן,אז הוא יוכל לפרט על זה קצת? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by MR. G134,

היי, אני צריך לבנות מעגל עם לחצן שיפעיל ויכבה לד. אם אני אחבר סתם את את הלחצן ללד אז אני אצטרך להחזיק אותו על מנת שהלד יפעל, מה שאני רוצה לעשות זה שלחיצה קצרה על הלחצן תגדליק את הלד ועוד לחיצה תכבה אותו. איך ניתן לממש כזה מעגל? האם זה עם נועלים? או פליפלופים? ואיך הכל מתחבר? תודה!

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  7. אהלן חברה מה קורה ? יש לי שאלה בקשר לחיבור מסך של מחשב נייד שפירקתי והוא תקין האם יש מצב בכלל לחבר אותו איך שהו למחשב השולחני ? או למשו שיתן לי תצוגה דרכו ? אם כן אני אשמח לקבל עזרה בתודה כפיר

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by Master-Chipsets,

איפה ניתן להשיג אחד כזה? ואפשר לעשות שהוא יפעיל את המצלמה כאשר הוא מגלה שיש אור? (יתן אות למצלמת הWEBCAM להתחיל להקליט למחשב) תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eegg,

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  10. http://img163.imageshack.us/img163/1218/spkmount3202qz.jpg http://img164.imageshack.us/img164/210/fanwired3200hg.jpg

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by no43189,

אז ככה יש לי תאפשרות לעשות למארז ציפוי של ניקל בחינם עכשיו אני לא יודע איך זה בדיוק ייצא וגם חשבתי לבנות מארז לבד רק לא החלטתי איזה בנתיים אני נעזר בתוכנה הזאת http://www.sketchup.com/index.php?id=21&csid=136 בכל מקרה לקטע של הציפוי בניקל תמארז מה אתם אומרים שווה לנסות ? ייצא יפה ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MR. G134,

שלום, אני מעוניין לחבר תצוגות 7 SEG (כ42 תצוגות) ליציאת הLPT כך שאני אשלוט על תצוגת המידע שלהן באמצעות תוכנה שאני אבנה בVB. עם בניית התוכנה המתאימה אינ אסתדר, הבאלה היא מהי השיטה הטובה ביותר לחבר מספר כזה של תצודות לLPT?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by AdamS,

שלום לכולם, אני אמור לקנות עוד כמה זמן מחשב וחדש ובחרתי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp. בחרתי לקנות לו את הספק כוח המואר הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_137&products_id=514. אני רוצה לקנות לו גם 3-4 מאווררים מוארים מכאן: http://tms.co.il/index.php?cPath=84_146_198 - אבל אני לא יודע איזה יתאימו למארז. ראיתי גם במלא תמונות שיש מין נוזל ירוק שעובר בתוך המחשב, תוכלו להסביר לי בבקשה מה זה והאם אני אוכל להשתמש בזה. גם ראיתי שיש מלא אנשים שמקבצים את כל הכבלים שיש להם במחשב ל"צמה" אחת גם עם צינור ירוק כזה - אפשר פרטים ? אשמח גם לדעת מה הדבר הזה: http://www.frozencpu.com/scan/se=Water%20Cooling/se=Fro…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by eegg,

אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או חוט מאריך ל20 פין. צריך חנות או מישהו שמוכר

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  15. אני רוצה לעשות את המודינג הראשון שלי על מקלדת שתראה בסופו של דבר כך: (למי שרוצה לראות את כל התמונה שיעשה העתק לקישור הנ"ל: http://www.garylang.ca/monument/Picture%2034.jpg והדבק בחלון הדפדפן) אבל אני לא מצליח , קודם כל לכל מקלדת יש חוטים בצבעים שונים דוגמה למקלדת א': חום צהוב אדום לבן (אפור כזה) דוגמה למקלדת ב': ירוק כתום לבן כחול ככה שאני לא יודע איך לחבר את הלד חשבתי לעבור ולראות איך הלד מחובר אבל יש מין גוש כזה שחור שמסתיר וכל החיבורים הולכים לשם אז חשבתי לעבור בין החוטים ולחבר מנוע ומה יגרום לו לעבוד זה החוטים אבל שחיברתי את החוטים הראשונים בפעם הראשונה שמעתי ביפ של המחשב שנוצר תקלה וממש לא בראש שלי להרוס את המחשב שלי וגם האפקט התאורה עצמו איך ל…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by JUNGLE,

איך הלחמה של פוטנציומטר קבוע מייצבת את המתח?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by yfital,

היי, אני מחפש בכל חור נוזל UV, לא "מעורבב". יש לי מים מזוקקים ויש לי את התוספים אני רק צריך את הדיו, בפעם האחרונה שקניתי, קניתי את ה"תוספים" של ZALMAN והם לא אולטרה, ויש לי 3 מנורות, אז קצת חבל :\ יש למישהו מושג איפה יש? או לפחות איפה לחפש, איזה סוג חנות או משהו, כי בנתיים אין לי ממש הצלחה... בתודה, אלון :]

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by dor_eli,

לפי מה שהבנתי מהמדריכים עם יש לי 3 לדים ואני מחבר אותם בטור זה אומר שהם צורכים 9v ושאני צריך לחבר אותם ל ספק בחיבור של 12v אז אני צריך נגד של 150אום השאלה שלי היא 150 אום זה מקטין את צריכת החשמל ב 3v? לא? ככה שאם אני רוצה לחבר בטור 2 לדים ל 12V אז אני צריך נגד של 300 אום? או 2 של 150?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by aero,

עוד ליפני שאני מתחיל לדבר.....עשיתי חיפוש! עכשיו..אני מחפש מדריך לחיבור הגיים פאד של הפלייסטיישן....ראיתי מדריכים אבל אני מחפש מדריך שאני יחבר את הפאד דרך חיבור יו אס בי ולא של המדפסות

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  20. היי חברה.. (סוף סוף אני מצליח להעלות את המדריך.. היה הרבה עומס באתר.. הרבה אנשים פונים אלי בזמן האחרון ושואלים איך לבנות מארז פרספקס.. מידות וכו'. אז הינה מדריך שיסביר לכם בפשוטות את העיקרון. המדריך הוא למידות Full Tower. (כל הפרספקס שאתם קונים חייב להיות בעובי 5מ"מ.) את כל החורים שאתם הולכים לקדוח רצוי לעשות בעזרת מקדח 3מ"מ כדי שלא יסדוק את הפרספקס ורק אחר כך להרחיב אותם לגודל הרצוי.. תעשו הכל בדיוק לפי המידות, אפילו שחלקם לא מספרים עגולים.. הכל מדוייק. בשביל שהכוננים יישבו טוב אתם צריכים להכין שתי קירות שבינהם יכנסו מדפים. (את הקירות יש לחבר לרציפה בעזרת ברגים..) הגובה של הקירות הוא 3.5 סמ פחות מהגובה של קירות המארז. ואורך הקיר הוא 15 ס"מ, קצת…

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by inverminx,

שלום לכולם אני לא בטוח שיש כזה דבר, אבל אולי כן הזמנתי מחול מיקרו מעבד של חברת MICROCHIP שנקרא PIC24, זהו רכיב SMT קטן בעל 64 רגליים, 16 בכל פינה . אני מעוניין בסוקט, וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר גדול, שיקלוט את הרכיב, ואת הסוקט אוכל להלחים בקלות לתוך מעגל שקולט רכיבי THROUGH HALL, שבהם הרגליים עוברות דרך הלוח, מולחמות, ומקוצצות בהתאם, או סוקט לWIRE WRAP, שהוא בעל אותו רעיון, רק עם רגליים הרבה יותר ארוכות. איפה, אם בכלל אפשר להשיג סוקט כזה, חבל לי להרוס את הרכיב בנסיון להלחים את הרגליים הקטנטנות, אין לי ציוד מתאים בבית כמובן להלחים רכיב שכזה, וגם אין לי על מה להלחים אותו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה, הכנתי 2 גופי תאורה לפי המדריך באתר, באחד כחול והשני אדום. השקעתי טיפה יותר וחיברתי כל אחד מהגופים למתג, ועכשיו המארז יכול ליהיות בצבעים אדום, כחול, ושילוב של שניהם (מין סגול אקסטזי כזה ). תמונות:

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני רוצה להוסיף מאברר 8 ס'מ בדופן של המארז האפשרות היחידה בנתיים היא מול המעבד .השאלה שלי היא האם הוא צריך ליהיות ממש מול המעבד או שיותר מומלץ למטה ,או יותרלמעלה אני שואל כי עוד לא חתכתי בדלת ,יש סה'כ מאברר שמוציא אויר מאחור מתחת הספק .אני מצרף סירתות שהכנתי. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. שאלה פשוטה, אשמח לקבל תשובה מהירה, אבי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כותרת... מדובר על המוצר הזה: http://www.xoxide.com/aerocool-gatewatch-black.html אם למישהו יש את זה ויכול למכור לי שגם יגיד פה, נואש נורא לדבר החמודי הזה :-[ :'( :-[ :'(.... מחכה לתשובה, אבי

• 3 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.