עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by lidor578,

היי חברה קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והכרטיס מסך שלי הוא של MSI דגם:NX7300GT של ג'יפורס האם כדאי לי להחליף לאותו ג'יפורס אבל רק של ASUS [כלומר:ASUS 7300GT] ואני מבקש לכל מי שעונה.. קודם כל לברר מה הנתונים למה שיש לי כרגע ומה הנתונים של ASUS בבקשה לענות אחרי בירור כי זה חשוב לי מאוד תודה אחים שלי

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by alfa100,

אני רוצה לחבר את המספק הזה: http://www.ebay.com/itm/3-x-Mini-Toggle-Switch-DPDT-On-Off-On-High-Quality-/250753947795?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a62199893#ht_1429wt_698 לדים שיתחברו עם מולקס איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בבית את האיפוד shuffle http://www.apple.com/ipodshuffle/ אבל אין לי כבל בשביל לחבר אותו למחשב לאייפוד יש רק חיבור אחד שזה חיבור לאוזניות שמחיבור הזה גם מחברים אותו למחשב השאלה שלי האם אפשר לאלתר כבל כזה אם כבר USB רגיל וחיר של אוזניות או משהו בסגנון ? דרך אגב יש לי ידע בהלחמה תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by DimaX,

שמעו אני הלכתי להום סנטר לקנות צבע בסיס.. היה להם פריימר לבן.. או משהו כמו צבע בסיס 'לקה' שקוף.. מה לקנות? שניהם עולים 15 שקלים.....

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  5. 2 הפרוייקטים הראשונים שלי תגיבו אם יש מקום לשיפורים אני ישמח לישמוע( ליקרוא) http://d.turboupload.com/d/648973/the_pro.WMV.html ןעכשיו (תגובות אני מקווה)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by aero,

עוד ליפני שאני מתחיל לדבר.....עשיתי חיפוש! עכשיו..אני מחפש מדריך לחיבור הגיים פאד של הפלייסטיישן....ראיתי מדריכים אבל אני מחפש מדריך שאני יחבר את הפאד דרך חיבור יו אס בי ולא של המדפסות

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

אני מחפש סכמת מקמ"ש פשוטה, מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by ran.amir.9,

צריך את ההמשך של התיכנות,אחרי התדר.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by lior12,

יש לי שני מנועי DC 4.5V וולט ואני מחבר אותם למכונית לחבר אותם במקביל או בטור ? ושחיברתי בשתי הצורות זה נסע אבל עשה מין גיצים כאלה ראיתי שלמנועים מסוג כזה מחברים קבל 1PF איך לחבר אם צריך ? אני מחבר אותם ל4.5 וולט כמובן .

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  10. מישהוא יודע איפה אני יכול למצוא מדבקות וינליות כמו סרטון הבא? לא חייב להיות בדוגמה של הCARBON FIBER רק שיהיה מדבקה כזאת אני רוצה לכסות בזה את העכבר שלי כי אני לא אוהב את איך שהG5 נראה (רק הציור הזה לא נראה לי משהו) +/- אולי אני גם יעשה את זה למקלדת(G15 =P) אבל אולי בלי להוציא את המקשים אני יקמבן משהו בלי לפגוע באחריות למרות שהיא נראת דיי טוב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jclarkk,

פוסט ראשון כבר לא מעודכן! הבנייה התחדשה! לקישור מהיר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471862.msg4125662#msg4125662 לתמונות של גרסא 2: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471862.msg4166042#msg4166042 לתמונות של גרסא 2.1: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471862.msg4257568#msg4257568 גרסא - 1.0 שלום לכולם! כבר כמה שנים שרציתי להיכנס אל תוך מלאכת הקירור מים מכיוון שזה נראה כאתגר כייפי וממצה. מצאתי את עצמי כל הזמן בונה לעצמי מפרטים של קירור מים ומתכנן בקפידה את המערכת ומיקומם של החלקים (תכלס, החלק הכי כייפי בבנייה זה התכנון). אז סוף סוף הגיע הזמן והכסף והתאפשר להזמין את המערכת שרציתי! מפרט מחשב: Evga X58 Classified 760 3-Way SL…

• 137 תגובות
    • 48.8k צפיות
  12. יש לי מחשב עם יציאת IR שאפשר באמצעותה להעביר מידע בין מחשב למחשב.(אני לא מדבר על מקלט IR כמו שיש במדריכים שאפשר באמצעותו לשלוט על תוכנות במחשב). ויש לי מכונית קטנה על שלט רחוק שמבוסס על IR. רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת איזה סיגנל השלט של המכונית הזאת מפיק ולחקות את אותו סיגנל באמצעות תוכנה מתוך היציאת IR שיש לי על המחשב. וכך דרך המחשב לשלוט באותה המכונית. אני מדבר על IR בלבד. השאלה הזאת כמו שאתם רואים מיועדת לאנשים עם הבנה מעמיקה באלקטרוניקה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. מאיפה אני יכול להשיג את התושבות של הזלמן cnps7000b-alcu בשביל סוקט 462???

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by motorishta,

רכשתי לפני כחודש וקצת הארדיסק פנימי ובנוסף מארז חיצוני. לאחר חיבור של חשמל למארז של הארדיסק הוא נוטה להתחמם ומגיעה עד ל-43 מעלות לאחר כ-20 דקות. עד אתמול הייתי בטוח שההתחממות נגרמת כתוצאה של חיבור ה-usb לטלויזיה lcd שדרכו אני צופה בסרטים. אחרי כמה שבועות כאשר אני עדיין מוטרד מהעניין שזה לא הגיוני כי הארדיסק לא נוטה להתחמם, חיברתי רק את החשמל למארז ללא ה-usb ועדיין הטמפרטורה מגיעה ל-43 מעלות. היום רציתי לעשות בדיקה אחרת, הלכתי לבית של חברה שלית חיברתי את החשמל למארז גם ללא חיבור usb והטמפרטורה הייתה 33 מעלות כאשר הארדיסק היה דלוק כ-5 שעות. מה אני אמור להסיק מזה?

• 28 תגובות
    • 7.8k צפיות
  15. Started by Moty_p,

מכמה לוחות אם שפירקתי יש לי כמה ביתי סוללות, חיבורים של AUX, COM, USB, LPT ועוד מסילות של PCI, AGP שעושים ברגע זה שימוש כמגן על הפינים של הכרטיס עכשיו, אני בטוח שאני לא יעשה עם זה שימוש כל שהוא השאלה בכמה אני יכול למכור את זה כי למכור באחדים המשלוח יעלה יותר! ולמכור כמות זה לא ילך כי יש לי כמה בודדים מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dbzu,

מישהוא יכול לשלוח לי סכמה של מאורר מחובר ישר לפנציומטר בלי כל הנגדים והכל?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by exXxTreAm,

קניתי היום אוזניות ב30 ש''ח (sony mdr-cd280) הגעתי הבייתה חיברתי אותם ולמזלי הרע שמעתי רק באוזנייה אחת, השאלה היא האם ניתן להחליף את הרמקול באוזנייה השנייה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום עקב הסיפור של הלוח אם שהלך, אני חוקר את הנושא לאחרונה מכמה כיוונים. עוד כיוון מעניין, הוא שבדיוק שבוע לפני שהלוח אם הלך, התחלתי לחבר לארדואינו רכיבי RF. משדרים, ומקלטים. המשדר מחובר לארדואינו, והארדואינו מחובר למחשב בעזרת כבל USB. כמובן שמדובר ברכיב קטן ולא ברכיב תעשייתי, ואני מבין שזה לא משדר של תחנת רדיו .. ועדיין, אני תוהה אם הוא יכול להשפיע על הלוח אם של המחשב, ולהרוס אותו. http://www.electrodragon.com/?product=433m-rf-wireless-module-a-pair-of-receiver-and-transmitter האם יש כאן מישהו שאחרי שהוא התחיל לעבוד עם רכיבי RF שמחוברים למחשב(דרך מיקרו-בקר), הרגיש תופעות מהמחשב או היה צריך להחליך לוח אם? תודה card

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. שלום יש לי USB HUB פשוט בצורת ריבוע כחול כזה אבל בפניםם יש לו CAPICTORS וכאלה אז רציתי לשאול מה זה ולמה זה? כי אני רוצה לעשות מוד, לקחת את המפצל USB שמתחבר מאחורה לחריצי הPSI אבל הוא מתחבר ללוח האם ואין עליו שום מעגל אז רציתי לשאול אם אני צריך איזשהו מעגל כי אני תכננן לעשות 6 חיבורי USB על פאנל (איפה שהDVD והכל)על כבל USB אחד. אם משהו לא ברור אז אני יסביר שוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, היום הייתי בשד' הר ציון בתל אביב וקניתי את הרכיבים ברשימה, במטרה לבנות את המעגל הבא: הבעייה שנתקלתי בה היא שאני לא מבין מהשרטוט את הקוטביות של הקבלים האלקטרוליטיים, האם הפלוס הוא הקו המלא או הריק? (מסומן באדום) אני בטוח שזו שאאלה פשוטה ביותר. מצאתי איפשהו בפורום דף עם סימוני רכיבים אבל שם הוא נראה אחרת. אפשר עזרה בבקשה?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכולם!! היום סוף סוף בדקתי שאלה שמאוד עניינה אותי זמן רב: האם אפשר לשמוע דיסקים בסידירומים רגילים של מחשב, בלי שהם יהיו מחוברים למחשב אז התוצאה היא - כן! וזה עובד אפילו ממש טוב! רק בעייה קטנה.. כשהפעלתי את הסידי הפעלתי אותו עם ספק ישן שלי... ניסיתי לפעיל אותו על שני שנאים - אחד נתן 12 וולט והשני נתן 5 וולט (כמובן לכניסות המתאימות) אך ללא הצלחה! אני מאמין כי הבעיה היא בחוסר זרם... השנאי של ה- 12 וולט מסוגל לספק 1A והשנאי של ה- 5 וולט מסוגל לספק רק 600MA, והסידי צורך 1.5A - 12V 900MA - 5V האם זו באמת הבעיה? אם כן - האם יש דרך להגביר את המתח של השנאים כדי שאני אוכל להפעיל אותו ללא ספק רגיל? (אני מעונין לשים את הסידי במכונית שלי..כמובן שמצבר זה משהו הרבה יותר "חייתי" משנ…

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by mokisho,

האם יש מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח האם הזה כדי שיוכל לתמוך במעבד קורנו

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  23. הזוכים בתחרות המודינג של מעריב וHWZONE המופיעים בעיתון "און ליין" : והנה לכם אליאור ורן בפוזה מגרה : תהנו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ***לקרוא עד הסוף...*** אני חובב תעופה מושבע ואוהב משחקי סימולציה. חיפשתי דרך להציג את נתוני הטיסה בצורה טובה ומשלא מצאתי - יצרתי אחת... מדובר בפאנל LCD נומרי (מציג אותיות ומספרים) עם תאורה אחורית שמתאים לא רק לסימולציה בלבד אלא כפריט מודינג בעל אפשרויות רבות ומגוונות. מתחבר למחשב ב USB ואינו דורש מקור כח חיצוני כל שהוא. הנה לינק לדיון הרלוונטי (פורום של אתר שנקרא PREFLIGHT) http://www.preflight.us/HE/ftopic-13909-days0-orderasc-0.html הסיבה שזה יכול או צריך לעניין אתכם היא שהפאנל הזה מתאים למודינג באשר הוא. אם למחשב שולחני, ל HTPC או כל שטות שתעלה על רוחכם. אני חושב להזמין כמות מסויימת של חלקים לייצור ולמכור פה או בכלל.- לרווחת אלו שאוהבים את הבנייה והמודינג ולא ממש יודעי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום! אינ חדש בעניני המודינג ואני רוצה לעשות במארז שבמקום שהמחשב ידלק עם כפתור הדלקה הוא ידלק עם סיבוב מפתח בתוך סויץ! הבעיה שאני לא כול כך יודע מה צריך לעשות בשביל זה יקרא מה אני מחבר למה ואיפה אני קונה סוויץ תודה מאור!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.