עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by bykeking,

אפשר להתמש במסך 7seg ממחשבון פשוט כזה שיש לו רק פונקצויות של הצגת מספרים (לא מדעי)? מישהו ניסה את זה פעם?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  2. שלום, אני רוצה ללכת לקנות חלקים למודינג כמו סליבים ולדים וספריים לצבוע , איפה אני יכול לקנות את זה ...? פליז תעזרו ... :s05:

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות אני מחפש חלק שמביא לי חשמל מהשמש מה השם שלו? כמה וולט זה מביא? וכמה הוא עולה? והאם יש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  4. יש לי מאווררים, שיש להם חיבור של 4 פין- מצד אחד זגר ומצד השני נקבה. רציתי לדעת אם לדוגמא אני יכול לחבר צד אחד ( הנקבה ) לספק מקבל שיוצא ממנו, ואת הצד השני ( את הזכר ) לחבר לכונן קשיח לדוגמא, או לעוד מאוורר או לכל משהו שצריך חיבור של 4 פין, וכך שני הרכיבים ( המאוורר והכונן קשיח או מה שזה לא יהיה ) יפעלו בלי בעיה כאילו כל אחד מחובר לקבל אחר???

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  5. אני רוצה לוהוסיף דווקא שעונים אנלוגים למחשב . לפרויקט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194697.0 האני ינצל וישתמש ב DAC כדי לשלוט בהם והם יודעו על מהירות המחשב\מצב זיכרון המחשב\משוב למוזיקה UP\DOWN LOAD כאשר היו 2 אןו 3 שעונים אנלוגים והיה סידרה של נוריות(שישתנו ו ישסבירו מה השעונים כרגע מורים) למחשב שלי ... הפנל נישלף הקידמי נישלף ולכן כל (ורצוי) לנצל את זה ...

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אני מאוד הוקסמתי מהמון פרויקטים פה עד כדי לנסות בעצמי לתת למחשב קצת חן. 1 אני אומנם איש חומרה ..אבל בניגוד לרוב האנשים אני ומחשבים ולעולם לא היסתדרנו. הרעיון הוא לבנות מחשב עם דרישות מיוחדות 1) שימוש בשלט מתתקדם מסוג PRONTO בעל אפשרות תיכנות וצג נגיעה LCD + בניית תוכנה כדי שתישלוט ב ITUNES ושאר התופנים - בתהליכים - חינם 2) שימוש בשלט RF מסוג TARGUS כמו עכבר שישלוט על ITUNES (גם שאתה בשירותים אתה יכול לשנות שירים) - סימתי את התוכנה - 400 שקל 3) מחשב שקט עד כמה שאפשר - ללא שימוש בכסף עד כמה שאפשר. 4) ניסיון לשלוט וליצור מינהרות אוויר בתוך המחשב כדי שמעבר הרעד יקטן ומעבר ש קירור היה תקין - חינם 5) שימוש בכסף - אם יש צורך (אין הגבלה בכלל לי חשוב שקט ויש לי סכום כיום …

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

שלום,יש לי מארז HOME MADE והוא כמעט כולו שקוף,אני מעוניין שהפרספקס יהיה שחור,אבל שיהיה אפשר לראות משהו מבפנים...מה אתם אומרים,כדיי להדביק על הפרספקס טפט שחור שקוף למחצה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היה לי את הרעיון כי אצלי בבית המחשב יושב לבד על השולחן ואף אחד לא יושב שם אם הוא לא רוצה את המחשב. והמחשב יושב למטה ועמוק מה שאומר שאני צריך להיזדחל כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. ואבא שלי לא מרשה לי להשאיר אותא פתוח (הוא אומר שזה מבזבז המון חשמל וזה עולה המון כסף) אני לא מבין שום דבר בתיכנון מעגלים אלקטורונים ודברים מסובכים מידי, אלה רק ליבנות אותם אז בבקשה עזרה בתיכנון של המעגל ואם אפשר גם כמה זה בערך יעלה

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  9. הי חברה אני בבעיה רצינית אני עשיתי עדכון תוכנה למכשיר דיוידי וזה לא טוב!!! עכשיו ראיתי מדריך לבנות כבל לעדכון תכונה דרך המחשב כל החלקים פה לא מובנים לי ואני לא וידע מזה מה!!! בבקשה לעזור לי לבנות את זה!!! יש פה כבלים מה אינ אמור לקנות מי שיכול לקרוא ולכתוב ל מה לקנות שאני ינקה מחנות אלקטרוניקה שיכתוב לייי תודההה http://www.xmixdrix.com/mtk/biko-firmware-upgrade-using-cable.pdf

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  10. איך אני מארגן לעצמי מוד כזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, לא מזמן ראיתי את הנושא לגבי הכנסת לדים לתוך המקשים ודי אהבתי את הרעיון , חשבתי גם על מספר תוספות אבל נתחיל בקטן. החלטתי לפרסם את הפרוייקט כאן כי זה מבוצע על מיקלדת ישנה של מחשב 486DX2 אשר לא ממש ניתן לחבר למחשב חדש והמחשב שלה פורק במטרה לקחת את הרכיבים... אם זה לא המקום בכל מיקרה אני מבקש להעביר. טוב אז ניגש לענין: יש ברשותי מחשב P4 כיום שאני משתמש בו ורכיבים שונים של מחשב 486DX2 כמו שאמרתי המיקלדות שלי שתיהן זהות בגדלים ומרחקי הכפתורים מה שיביא לי את האפשרות להכין את הפרוייקט קודם על משו ישן ואח"כ משו חדש כדי לא להרוס אותו . אז הינה מספר תמונות מזמן הפירוק: תמונות מיקלדת מקדימה מיקלדת מאחורה הוצאתי כפתורים ומתברר שיש שם ברגים ערמת כפתורים …

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by dor700,

יש לי מארז של ציידנית שהוא מקרר ומקרר טוב! אני רוצה לפרק אתו מהמארז שלו ולחבר אותו לשלי , הצריכה של המערכת קירור שלה היא 12V על 4A . השאלה אם אני יכל לחבר אותו למולקס? או ליציאה אחרת מהספק?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by iakovl,

need help to design a sword front panel for my new case (wooden, self build) the size will be about 20cm*55cm (i can make it bigger if needed) the sword will be a Alu / misc metal one, very thin but shiny i have some stuff i want to put in it in the blade itself : 6 * coolermaster Musketeer (1 & 2) dials in the cross-guard: 2 * temp'>http://www.jab-tech.com/LCD-Digital-CompuNurse-Thermometer-w-BLUE-Backlight-pr-2642.html"]temp monitors and the power switch in the pommel: the lcd from cooldrive 6 sword basics i hope u understand my idea i need help in the sword design

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  14. משהו בנה צורב .. ומשהו תיכנת בו ..במה ..

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. כן אני יודע זו בקשה מוזרה מעט אבל אולי מישהו פה יודע איפה אפשר למצוא שרטוט או סכמה של הבורד לקשיח של מקסטור? הדגם הוא : maxtor diamondmax10 model: 6l200so 200gb sata 150 hdd מה שכתוב על הבורד 302006101 sabre/sata/rohs ניסיתי כמובן לחפש בגוגל אבל ללא הצלחה מרובה תודה ענקית מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eegg,

אני מתחיל לתחנת בvb ובנית תוכנת מחשבון נגדים פשוט תגידו לי מה דעתכם. זה עדיין דגם ראשוני ובלי tolerance תודה http://rapidshare.de/files/27371325/resistor_calc.exe.html :

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. טוב אז ככה, זה הולך להיות המודינג הראשון שלי ואני צריך קצת עזרה. מה שגרם לי לרצות לעשות אותו זה הקושי לכתוב בלילה כראוי. יש לי מקלדת של מיקרוסופט,Wireless MultiMedia Keyboard, ואני רוצה להאיר את המקשים חשבתי לעשות זאת עם לדים קטנים (בצבע כחול) באופן שרק הכתב במקשים יהיה מואר (בדומה לסלולארי) ושלא יווצר מצב שכל המקלדת תהיה מוארת. אני צריך עזרה במספר דברים: 1) חלקים, אני צריך מידע על כל החלקים הנחוצים אם אפשר קישור לפירוט המוצר בחנות והסבר קצרצר עליו. 2) הדרכה, מכוון שזה הולך להיות המודינג הראשון שלי אני רוצה להיות בטוח עם תוכנית עבודה מסודרת אם אפשר הסברים/טיפים וכדומה כיצד לבצע זאת ואיך (רצוי הסבר בשלבים; ואם קיים מדריך לדבר אשמח לקרוא אותו) 3) מכוון שהמקלדת אלחוטית…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by assafz,

שלום לכולם צירפתי תמונות של מאוורר לCPU. מישהו יכול להגיד לי מה התפקיד של כל חוט שמגיע למאוורר? בנוסף כתוב עליו שהוא צורך 12V ו0.44A האם אני יכול לעבור את הערכים האלה ובכמה אני יכול לרדת מהם? אני לא יודע עם אלה ערכים נומינליים או שאלה ערכים מקסימליים, ואם כן בכמה אני יכול לעבור אותם? אני יכול לספק למאוורר הזה רק 5V ואני לא בטוח שאני יכול להגיע לזרם של 0.44A. תודה לכל המשיבים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by exXxTreAm,

עשיתי ת'מוד של השלט psx למחשב, עובד בסדר והכל, אבל אני רוצה שיהיה בוא רטט, ובשביל זה צריך 9 וולט, השאלה היא איך אני יכול להוציא 9 וולט מהספק? באיזה נגד צריך להשתמש בשביל להוריד מ12 וולט ל9?

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by fuck off,

אולי יש למישהו מעגל שמבין מתי חשוך ואז הוא נותן מתח למשהו דרך ממסר? אני צריך את המעגל של החיישן והממסר.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by nimrods,

יש לי מחשב ישן ויש לו חיבור רק של מקלדת (החיבור הישן הזה) אז השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות דבר כזה שיתחבר לחיבור הישן ושהיה לו שני יצאות של עכבר ומקלדת?? ואם אין דבר כזה שאפשר לקנות אז יכולים לבנות דבר כזה? תודה לתשובות...!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by arkadur,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג רק את ה"עכבר" של המחשב נייד? פרטים נוספים יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by R9547655G,

אז ככה אנשים התחלתי את הפרוייקט הזה בגלל פרוייקט MK2 -- ו קרדיט ל iakovl שעזר לי בSKETCHUP. --- אז כחה המחשב עובר מי סטנדרט ATX ל מה שאני קורה לו XTX ;D. עדיין לא סיימתי אותו אבל יש התקדמות. הז הגוף, אל תשימו לב לאיכות של התמונה )LOGICTECH QUICK CAM EXPRESS (: http://show.imagehosting.us/show/1481970/0/nouser_1481/T0_-1_1481970.png הנה המאוורר שחשבתי לשים במארז. http://show.imagehosting.us/show/1481977/0/nouser_1481/T0_-1_1481977.jpg הנה עובי העץ. http://show.imagehosting.us/show/1481973/0/nouser_1481/T0_-1_1481973.png עוד תמונות בקרוב... :jump: Sketch - Soon!!!

• 61 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. Started by Moty_p,

קניתי לוח הלחמות חורים עגולים ואני לא מבין איך אפשר להלחים לדבר הזה משהוא בקושי הצלחתי וגם זה לא כל כך חזק אם זה אפילו נופל בטעות הבדיל יכול ליפול משם ומה הלוח השני הזה שיש משבצות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.