עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. השאלה למעלה אני רוצה לעשות לו מוד קטן

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by Yap,

אני צריך מיני לדים, כלומר לדים קטנים (0.5-0.75 ס"מ אורך) בצבע לבן. מישו יודע איפה יש.?

3. http://img161.imageshack.us/img161/2078/planau5.jpg את המדף אני מחבר בימים הקרובים תעלה לאיפה שהחשמל אני כנראה אחצוב בקיר במילא התאורה הכחולה תהיה בנויה בתוך המדף [מדף 5 ס"מ עובי עם חריצים לתאורה] השאלות שלי כאלה: הולכים להיות בקבוקי אלכוהול על המדף אז התאורה חייבת להיות קרה על מה אתם ממליצים לי לתאורה? לדים? קתודה? אם לדים אז - איזה פתרון יכול להיות לי להחלפה קלה של לד במידה ואני צריך להחליף? [בלי הלחמות אלא פשוט להוציא ולהכניס חדש] אם קתודה אז - איך אני דואג לשינוי המתח ממתח של מחשב למתח של שקע ביתי? אם לא זה ולא זה אז מה הפתרון ואיך לבצע? תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eegg,

ראיתי באיזה פורום שמקקרים שתיה עם פלטייר peltier ורציתי לדעת איפה מוכרים בארץ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by Gimel,

יש לי את המאוורר הזה. כמו שאתם רואים יש לו כבל לבן עם חיישן חום ירוק בקצה. אם אני אחתוך אותו ואחבר במקומו את זה: זה יעבוד?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by roei_b,

איך בדיוק אני עושה את זה? עם החוט הכתום? יש לי לד מרובע ושטוח.. הוא היה פעם על מחשב (האור שהוא עושה שהוא חושב) הוא של 3.3V? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by Moty_p,

waht the fuck שני הרכיבים האלו עושים את אותה הפעולה למעשה, למעשה מהניסיון שאני צברתי הבנתי שקבל נותן את כל המתח האפשרי שהוא צריך לתת לדוגמה אם זה לד של 3V או לד של 4.5V הקבל נותן את המתח הזה איך שהוא כמו איזה דבר גאוני ורק מתנגד לשאר הוולטים שנשארו שלא יעברו בו מתח העיניין שאם הקבל לא חזק מספיק אז הוא מתחמם בצורה כזאת שאי-אפשר אפילו ליגוע בו עכשיו... מזה לעאזעל זה קבל? איך הוא עובד הבנתי שהוא עם פלוס ומינוס פעם ראיתי קבל ענקייייי משהוא עצבני ביותר פתחתי אותו וראיתי שהוא מכיל בתוכו סליל מגולגל באורך של איזה 5 מתר עם חומר כזה שפתחתי את הנגד לראות איך הוא עסוי לא רואים כלום כאילו שברת כדור של נגד כאב ראש או משהוא אפשר לקבל הסבר על נגד ופעולתו העיקרית?

• 13 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. יש לי רעיון.. אבל אני לא יודע מאיפה להשיג את החומר... נכון על רמקולים... יש כמו בד כזה... מאיפה אני יכול לקנות זה? ואיך קוראים לזה..? תודה =]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by eegg,

אני הולך לבנות את זה: http://www.creativemods.com/forums/viewtopic.php?p=46831 החלקים הם פה: http://headwize.com/projects/showfile.php?file=cmoy2_prj.htm אני הולך לבנות את הזה עם הפוטנציומטר ולא הבנתי איזה ציפ אני צריך תוכלו להגיד לי?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by moshtager,

שלום יש לי מארז של ?T?thermaltake SViking VA4000BWS? ,כשה קניתי את המחשב מיקמו לי את חישן הטמפרטורה ליד הארדיסק, והארדיסק זה אחד הרכיבים החמים במחשב ,רציתי לישאול עים זה בסדר שזה שם ,בגלל שהחישן מראה את הטמפרטורה של כל המארז אים זה בסדר אז סבבה ,אים מישהו ימליץ לי על מקום אחר אני ישמח תודה לכל העוזרים

11. Started by yuval1101,

היי, ראיתי שבאתר יש מדריכים לבניית פאן בס ולבניית תאורה ע"י לדים. אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לבנות בקר תאורה לתאורה של 4 פין ו-3 פין??? ואני רק רצה לדעת איך אני מחבר את התאורה עצמה למתג, ולא איך אני מחבר את המתג למארז. תודה מראש, יובל

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by ziv22,

מי בונה לי מארז כזה ? http://www.bit-tech.net/modding/2006/07/10/Silent_ContexYZ_by_MisterKholl/1.html\ איזה פצצצהההההה ;D

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by patrik,

1. איך אפשר לבדוק תקינות של קבל? 2. איך מגלים את ה+ וה - של הקבל? 3. איפה קונים קבלים? תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by roei_b,

אני מעוניין לבנות מארז.. יש לי כבר תוכניות אבל אני לא יודע איך להשיג את החומרים... אז לשאלה: מאיפה אני משיג פח וכמה הוא בערך עולה לחתיכה של 32*32? (לא פח זבל ) תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  15. הלכתי וראיתי כמה פרויקטים ב"יומני פרויקטים" המארזים שהם עושים שם פשוט מטורפים!.. וזו הוצאה של הרבה כסף... אז רציתי לשאול.. אתם מוכרים את המארזים האלה אחר כך למישהו במחיר כפול או משהו? כי אני רואה השקעות מטורפות על המארזים האלה.. ועם ההשקעה הפיזית.. זו גם השקעה כספית לא קטנה...

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by Yap,

http://www.mnpctech.com/mnpctechblowhole.html רצוי ביותר זול ממה שעולה שם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום רב, רכשתי לפני כשבוע כרטיס מסך חדש - MSI GeForce 7600GS AGP דרך ebay (דגמי ה AGP עוד לא הגיעו לארץ). היום הגיעה החבילה ופניי נפלו כשפתחתי אותה וגיליתי מתרוצץ לו בניילון קבל מנותק. הייתי רוצה להימנע מלשלוח את הכרטיס חזרה...לחכות חודש ולהתפלל שיעבור שוב את המכס בלי תשלום נוסף. האם אתם מכירים מקום מקצועי שמטפל בדברים מסוג זה? לקבל הלכו הרגליים אז צריך אחד חדש, אבל בעיקר צריך מישהו מיקצועי שיש לו ניסיון בהלחמות מסוג זה...חבל לי על כרטיס חדש. הרבה תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by extreme3,

שאלה קצת מטומטמת: מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות זוג קתודות אדומות באזור חולון - ראשון הזמנתי מנועה קומפ והם הביאו לי קופסה שרשום עליה קתודות אדומות והם בכלל כחולות

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  19. שלום לכולם זהו הפרוייקט החדש שלי ה BLACK SPIKE הסתיים ועומד להימכר ואני יעלה לו עדכון אחרון בקרוב. התחיל החופש ואיך אפשר בלי MODDING !!!!בפרוייקט הזה אני הולך לעבוד על מארז Antec רגיל אבל הפעם הפרוייקט יהיה הרבה יותר מאורגן ומצעוי מכל הבחנות וזה מתחיל מהחיתוך ועד לצביעה.לפניי יומיים ארגנתי פינת עבודה אחרת ואז יצאתי למסע קניות בנועה מחשבים ובפנדה מחשבים כך שכל החומרים ומוצריי המודינג כבר אצל ואפשר לעבוד ברצף בלי לחכות לדבר חוץ מערכת הסליבינג לספק שתגיע בקרוב מאוד.... למי שחושב לעצמו למה קוראים לפרוייקט TransFormer זה כי הצד יהיה מעוצב בדיוק כמו הTRANSFORMER של SUNBEAM חלק יחשבו שזה לא מקורי להעתיק משהו אבל בשבילי זה נראה מאוד יפה המארז יבוסס על אפקט תאורה מרכזי כחול וכמובן…

• 49 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. כל כמה זמן נגמרים המים במערכת הקירור? למחשב שעובד כמעט כל היום?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by Yap,

אם אני מחבר למולקס בחיבור של ה12V במקביל ארבעה לדים של 3.2 עדיין יש צורך בנגד...? אם כן של כמה.?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. לחבר שלי התקלק הספק במארז של טרמלטק ומי שבנה אותו העביר את אחד הכבלים מאחורי הלוח. זה מארז ללא ברגים ויש צורך בידית מיוחדת בשביל לפרק את לוח האם מהמארז. למישהו יש כזו? עדיף מישהו קרוב לכפר סבא...

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  23. מצאתי פוטנציומטר של Thermaltake ואני רוצה לחבר אותו בטור לשני מאווררי 80 מ"מ שמחוברים יחד (במקביל, כנראה). יכולה להיות בעיה מבחינת עומס?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  24. אז ככה אני הולך לקנות מחשב בעתיד המאוד מאוד קרוב ואני מחליף מחשב קומפאק מלפני איזה שש שבע שנים ואז חשבתי לעצמי למה לא לקחת את המארז והספק של הקומפאק ולחסוף כמעט אלף שקל אז תכלס לשאלה כמה קשה או קל זה להרכיב מחשב יענו אני מדבר על הכל - להתחיל מאפס אינלי בזה הרבה ניסיון חוץ מהחלפת כוננים קשיחית מדי פעם ואני יודע שזה לא כל כך קשה אבל האם אתם חושבים שכדאי לי לקנות רק חלקים ולהרכיב מחשב על מארז ישן? עמית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by psycotix,

אוקיי, אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ברעיונות שלכם,כי לי אין , בגדול... לפני כמעט כשנה ציינתי כי יש ברשותי מארז מסוג TT S-Viking . זהו מארז mid-tower. תמיד חיפשתי איך לעשות לו מודינג , אך תמיד היה העניין של חוסר זמן,יכולת ואמצעים... כעת - הבעייה נפתרה. אנא - עזרו לי לבצע מודינג טוב למארז - ותנו לדמיון שלכם לשחק... כעיקרון - אני רוצה לשים מסך LCD גדול במקום שני פתחי 5.25" של ה-CDROM... מקווה שתעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים