עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן..(שמסתובבת פה תמיד....) איתן

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by adam levy,

??? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by EC,

יש גריל בשם "websun" יש לי תמונה של זוג שלו(חיפוש בגוגל..) אני זקוק לתמונה של הגריל סרוקה באיכות יותר טובה, ובלי שינויי אור אם למישהו יש גריל כזה, אשמח אם הוא יסרוק ויעלה לפורום או ישלח לי לפרטי זה הגריל..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן קודם כל לאדעתי איזה כותרת לשים אז שתראו את התראד תגידו לי אני מחפש כל מיני תמונות כאלו שאפשר בעזרתן לחרוט על מארזים........ אפשר לקבל כמה?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by ModChiP,

לא מתאם, אלא תקע להרכבה בסגנון הזה - http://www.daganm.co.il/rec/859-%D7%AA%D7%A7%D7%A2-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9D-3-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D רק עם 2 פינים במקום 3 עדיף אחד ישר- כזה http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/60080173971/Swiss_2_pin_power_plug_SEV_approved.jpg מאיביי או אליאקספרס, חיפשתי ולא מצאתי. תודה!

6. אני מחפש תרשים למעגל(לא מאוד מסובך, אני חושב משהו שיזכיר את המקלט IR של HEATSEEKERZ למי שמכיר..) שאני יוכל לחבר ל COM (או ל USB, בכלל טוב) ובעזרת תוכנה כלשהי (עם PLUG ל LCDC או דומיהם) להציג את הטמפ' על מסך ה LCD הקטן. אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Idanez,

הסבר קצר מה אני רוצה ולמה. אני מחפש תרשים של איך להרכיב מפסק אינפרא אדום. אני רוצה לכוון פרוג'קטור לחנייה.. בין הפרוג'קטור לרשת החשמל לשים מפסק שעובד על אינפרא שבעצם ברגע שאני מגיע לחנייה אני יכול להדליק את האור בלחיצת כפתור. וכמובן שאני יוצא ממנה לכבות אותו שוב בלחיצת כפתור מהרכב... לא צריך הסברים מיוחדים.. רק את התדפיס של המעגל החשמלי. תודה לכל מי שיענה.. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בלי לדים בלי כלום הדבר הכי פשוט רק שאני יסובב הוא יוריד את המהירות אני מחפש את הדרך הכי פשוטה, אם זה כפתור 3 מצבים (12\5\0) או שזה פוטנציומטר לא אכפת לי העיקר שיהיה ממש קל ורק ל2 מאוררים צריך את זה למאורר ג'נרי 80ממ. ואין לי עצבים להתעסק עם זה יותר מידי עוד דבר חשוב זה לפרט אם אני צריך נגד מסויים תגידו לי במדוייק כמה אוהם, אם יש סוגים מסויימים של כפתורים\פוטנציומטרים בדיוק להסביר וחשוב גם שזה יהיה דבר רגיל שיש בכל חנות אלקטרוניקה לא בא לי להתרוצץ לחפש חלקים... תודה.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by MacGyver,

אני מחפש תרשים של 6 לדים שעושים FADE IN AND FADE OUT תודה איתן

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. מכיר ארדואינו? נושם ארדואינו? חי ארדואינו? חברת חינוך והדרכה מחפשת חובב ארדואינו מוכשר אחד, לפיתוח מערכי למידה בעברית המבוססים על ציוד ארדואינו. אז אם אתה מכיר היטב את החומרה של ארדואינו ויודע איך להרכיב מוצרים שונים, דבר אתנו. jobs@toknow.co.il

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by arikglouds,

קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AdarShalev,

היי. קוראים לי אדר ואני כתבת של ynet. אני מנסה לחפש חובב מודינג או שניים שיהיו מוכנים להתראיין טלפונית בקצרה בנושא. אפשר להשיג אותי ב-shalev.adar!@gmail.com. תודה!

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  13. מחפשת מדריך לבניה עצמית של היט פייפ או הסבר על איך לבנות את זה. ענבר.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. אני רוצה לחבר 7 לדים ככה רגילים איזה נגדים אני צריך להם ואיזה עוד חומרים בשביל לבנות את כל זה על פאנל? תסבירו קצת..

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by carman6,

האם אפשר להפוך כל מחשב לHTPC או שיש לו סטנדרט מסוים? לא אכפת לי שזה יהיה מחשב לא כל כך מוצלח אבל שיתפקד כמו מחשב HTPC. ברשותי מחשב ישן מבוסס פנטיום 2... אני חושב שאני יכול להשיג פנטיום 3 אחד אבל כרגע יש לי פנטיום 2 שאני יכול להפוך אותו... האם ניתן להפוך אותו למחשב HTPC (אפילו שיהיה גרוע...)? אם כן, תפנו אותי למדריך או הסבר איך עושים זאת די בכללי... בבקשה... תודה לכל העוזרים, שמעון

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

ראיתי את המאמר הזה http://www.ledametrix.com/oscope/index.html על מחשב אוסציליסקופ , שמשתמש בכניסת LINE IN כדי לנתח תדרים\מתחים בגלל שהכרטיס קול לא מיועד למתחים גדולים מחברים לכבל הכניסה כמה נגדים בתור מחלק מתחים מישהו ניסה את זה פעם ? הוא המליץ על תוכנה שהיא TRIAL יש למישהו תוכנה חינמית להמליץ ? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by night-fire,

זה מה שקורה שאנשים מנסים לשלב בין מחשבים ובובות תצוגה: http://www.mini-itx.com/projects/leela/default.asp?page=1

18. Started by TheShadow,

חשבתי על זה כבר לפני שנה.. אפשר לקחת מיני בר להכניס בפנים מחשב.. הבעיה היא הלחות והרטיבות לא?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Shane McMahon,

שלום. יש לי מארז של פלייסטיישן 2 העבה(הישן יותר..) אפשר להכניס בתוכו Mini-ITX ? ואיזה נכנס?אפשר דגמים שנכנסים,בבקשה?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by nimrods,

שלום לכולם..! איך יכולים לבנות דבר כזה?? אני מחפש מדריך אתם יכולים לעזור לי? תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by zone glide,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש כנראה בקרוב וחשבתי אולי להרכיב את החומרה בתוך שולחן.. סטארט עושים את זה וזה לא זול.. סביב ה-2000 ש"ח על השולחן כולל העבודה.. זה כמובן גוזל מהתקציב של המחשב.. אני כנראה ארצה להקדיש סביב ה-6 או 6 וחצי... מה אתם חושבים? מחשב ב-4K טוב מספיק היום? כמובן שזה צריך לכלול קירור מים.. או שעדיף כבר להזמין הכל מחו"ל?

22. Started by Dijkstra,

נתקלתי במחשב החדש של Husky, למי שלא מכיר הוא אחד מפרשני Starcraft הפעילים ברשת. מכיוון שהוא נחשב כ"סלב" בסצינה הוא קיבל הכל מהכל. אני חושב שיצא לו צעצוע אך צעצוע מגניב. תהנו.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. השאלה שלי דיי ברורה - האם המגבר של הסטריאו יפריע למחשב או להיפך מבחינת אלקטרו מגנטיות והשראה כלשהיא? תודה לעונים מקסימום ננסה ונראה ;D

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. Started by noam25,

מה יותר טוב להדליק ולכבות כל פעם שמשתמשים במחשב או להשאיר אותו קבוע על איזה מצב SLEEP כזה??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אם נגיד בונים מחשב מלגו .. איך עושים כפתור שיפעיל את המחשב יענו איך מפעילים אותו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים