אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אפשר לשים כרטיס מסך אחד של NVIDIA בלוח אם שיש בו CROSSFIRE לשני כרטיסי ATI? פשוט יש לי כרטיס מסך של NVIDIA על המחשב הנוכחי והוא יחסית טוב ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהעביר אותו ועל הלוח אם שאני רוצה למחשב החדש יש CROSSFIRE
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, לפניי כחצי שנה פתחתו פה נושא על עזרה במציאת כלוב של כוננים קשיחים למארז מכייוון ששלי נהרס. עד עכשיו הסתדרתי בכך שה HDD היה תלוי על כבלים באויר, אחר- כך עשיתי חורים ברצפה של המארז וחיברתי את הHDD דרך הברגים התחתוניים של הHDD(יש 4 חורים), שניסיתי לעשות הגבהה לברגים באמצעות הברגים שמשמשים הגבהה בין הלוח-אם למארז(אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון). מכיוון שלא נזהרתי וסיבבתי חזק מידי את הברגי" הגבהה" 2 מהם נשברו והברגה נתקעה בחורים התחתוניים של הHDD. לצערי הייתי צריך לחזק אותם עם אזיקונים לכלוב של הCD אבל הבעיה שזה לא אסטתי וזה עושה רעש מכייוון שהHDD מעביר הרבה רעידות וזה מרעיד את כל המארז. עכשיו חשבתי שתוכלו לעזור בלקחת מארז של CDDRIVE ישן, להוציא את תכולתו ולחבר בדר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד להתחיל בקרוב את המודינג הראשון שלי והוא יהיה מחשב מפרספקט אז רציתי לדעת איך מחברים את הפרספקט בצורה אסטטית כמו במארזי פרספקט תודה,דניאל.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען ? אשמח לכל תשובה או תגובה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מסך כמו של האיזי פארק ומקום עם מעבד מתאים שיתכנתו לבקשתי ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
מארז Full Tower הדרישות הן כאלה: - קודם כל שיאפשר זרימת אוויר טובה וקירור טוב, הרי לשם מטרה זו הבאתי אותו - לא צעקני- שיהיה מעניין, אך שקט, לא משהו שיפחיד אותי בכל פעם שאני אסתכל - הצעות מה לעשות עם הפאנל... רצוי שיהיה שחור כולו או חלקו (הכוננים שחורים) - מי שיוכל להכין לי סקיצות של זרימת האוויר או מראה כללי- אני אודה לו מכל הלב - מי שירצה לעזור בצביעה מקצועית (אם יש תנור או צביעת לחץ, משהו כזה) בתשלום כמובן- יהיה זה מבורך רוב תודות לכולכם, שבת שלום ובהצלחה למכבי בגמר נדב
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום, אני חבר פה דיי הרבה זמן ורק מציץ מדי פעם. זו הודעה ראשונה שלי... ה CNC הקטן הזה יודע לייצר PCB's ובנוסף יודע לייצר פאנלים מחומרים דוגמת פרספקס. ANYWAY,את הפרוייקט הזה הגיתי מזמן ורק לאחרונה הפעלתי הכל. זה עובד ומייצר באיכות גבוהה מאוד. לקח המון זמן למצוא ולייצר חלקים והעלות שלהם דיי גבוהה. השילוב שלהם די מעניין. מה אני מבלבל... גשו ללינק הבא ותראו במה מדובר: http://www.preflight.us/HE/ftopict-11307.html יש עוד פרוייקטים שלי שאפרסם בעתיד. בעיקר ג'ויסטיקים ופאנלים לחובבי טיסה וסימולטורים שונים. האם יש פה אנשים שמחפשים ממשקים כאלה (של קלט או פלט אל\מה- מחשב )? בברכה, ניר
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ספק של מחשב שהחלפתי ואני רוצה להוציא משם את הרכיבים כמו נגדים קבלים וכו' ואין לי מלחם האם זה אפשרי? כן/לא?(הקף בעיגול)
-
- 9 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4101586429230.2155568.1570038979&type=1&l=456b658dbd
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה להשתמש בחיבורי מולקס לפרוייקט אלקטרוניקה. חשבתי על להזמין מפה: http://www.dgelect.co.il/categories/31768 1) זה המקום היחיד שמצאתי... מישהו מכיר עוד מקום שמוכר חיבורים כאלה? 2) אני צריך לוחץ לחיבורים. יש כמה דגמים של חיבורי מולקס, האם לוחץ אחד מתאים לכולם? איפה אפשר לקנות לוחץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה פרוייקט בן חודש שלא שהעידכון האחרון שלו היה לפני שלושה שבועות אממ מה שהתבצע בו *סידור חוטים(בתמונות זה לא נראה כל כך אבל צריך לראות מאחורה) *חריטה *אפקט תאורת לדים (בצבע כחול אולי יתווסף ירוק) *צביעה *החלפת קירור מעבד ל zalman 9500 *החלפת מאווררים כלים: דרמל מלחם לוחות הלחמה לדים,נגדים פחיות צבע ועכשיו לתמונות: בלי פלאש: תקריב(בלי פלאש): תקריב נוסף על החריטה(בלי פלאש): עם פלאש: *זה נראה כאילו יש אבק אבל אין זה בגלל המצלמה וזה העידכון:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי ב 2004\2\20 יום הולדת, אז סבתא שלי החליטה לקנות לי דרמל עד 300 שקל. קודם כל איזה הייתם ממליצים לי עד 300 ש"ח ואיפה לקנות אותו? (רק בארץ באיזור המרכז ) ואני רוצה קצת הסבר על דרמלים , כי יש לי תיכנון למודינג ואני לא יודע להישתמש בדרמל :-\ !! !! עריכה ------------------------ איך משתמשים בדרמל? באיזה ראש כדי להשתמש למתכת? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי מסך של PALM PILOT Vx וזה מסך איכותי, גדול עם16 גוונים (משהו כזה) ואני כבר לא משתמש בפאלם, אז כה שחשבתי אוליי להשתמש בו למחשב - לווינאמפ וכדו'... יש לי רקע כללי באלקטרוניקה, אבל כזה דבר אף פעם לא עשיתי... אז אני מפחד, אנ י לא רוצה לעשות איזה טעות שתדפוק את המסך. מישהו מכיר מדריך לזה, או שיכול להסביר כללית מה אפשר לעשות? תודה רבה. רפאל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום הארדואינו (למעשה עוד לא קניתי או ניסיתי לעשות פרוייקט אחד) ואני מרגיש מבולבל מאד. ניסיתי לקרא מספר עצות למתחילים ופרסומים שונים בבלוגים ובפורומים ורק יצאתי בתחושה של פחות הבנה ויותר בלבול. אין לי מושג באלקטרוניקה (חוץ מלהלחים -אם זה עוזר) ויש לי ידע בסיסי ביותר בתכנות - של java. בגלל שבדקתי וגיליתי שארדואינו לא מתכנתים בjava בכלל אין לי מושג מה לעשות. עד פה מה שאין לי (ידע).... מה שיש לי זה זמן (אני תלמיד י' אז עדיין אין לחץ בגרויות גדול), רעיונות לפרוייקטים ובעיקר הרבה רצון ללמוד ולעשות. אני ממש צריך הכוונה בנושא (אז תתחילו להציף בעצות וקישורים ) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברי קנה את הפן באס וחיברנו לזה מאווררים עכשיו הבעיה היא שלאף אחד מהמאווררים יש את הכבל בקרה אז מה לעשות האם יש דרך לחבר את הכבל בקרה למשהו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://module.blog.com/recycling-and-repurposing-art-for-ic-components-parts/
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD שפרקתי מטלפון שהיה לו שיחה מזוהה. הוא בא עם בקר SP8720IC . גם ליד הפינים שלו רשום מהו כל פין לדוג': VCC H-L DT1 האם יש לי מה לעשות איתו או שגם אם אני ימצא איך אני מחבר אותו נכון אני יצטרך תוכנה שתתאים לבקר הספציפי הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
המודינג הישן התחיל להיתקפר אז התחלתי עם החדש לקחתי כמה חלקים של מגבר גדול והתחלתי לחבר לאחרי יומיים סיימתי והמחשב עובד! הוספתי גופי קירור ואל תגידו לי למה עשיתי את זה כי זה חשוב לקירור טוב של המחשב והרכיבים. כמה תמונות: תגובות בבקשה לשיפורים...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע כונן CD. 1. איזה סוג ספריי צריך? 2. והאם כל מה שאני צריך לעשות זה להוציא את הפאנל, לנקות אותו, ולרסס?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי בטעות פס לדיםrgb ולא שמתי לב לדרישה של 5v . בלוח האם יש מחבר 12v בעל 4פין RGB. א. האם ניתן לחבר את הפס אל ה12v וזהו והכל יעבוד? או שאני אשרוף משהו. ב. האם ניתן ליצור מחבר משלי עם 4 פין שהחיבור 12v מחובר ל5v מאיזה חיבור מולוקס? אין לי בעיה להשיג להוסיף נגדים או כל מה שצריך.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב. הכל התחיל בכתב חדשות שהבטיח לכתוב חדשות אם אעזור לו בבעיה. אותו כתב, כשרצה לדבר בסקייפ, היה צריך להתכופף אל מאחורי המחשב, לשלוף את חיבור הרמקולים שלו ולחבר את האוזניות. כמובן שהכל היה נפתר אם היה לכתב מערכת קידמית לחיבור סאונד ומיקרופון אבל הוא לא רצה לחבר רק אוזניות, אלא מספר רב של דברים. את הרמקולים הרגילים של המחשב, את הטלויזיה כדי שיוכל לראות סרטים מהמחשב, את המערכת סטריאו האימתנית שלו וכמובן את האוזניות המדוברות. הוא ביקש שאני אבנה לו מפצל שיחובר למפסק בצידו הקידמי של המחשב והוא יוכל לבחור כל פעם את מה שהוא רוצה. לפני הכל, חשוב להזכיר לכולם את כללי הבטיחות - בהלחמות, שימוש בדבק חם וקדיחות מומלץ ללבוש בגדים ארוכים ולהיזהר בכל שימוש בכלים כאן התחילו התי…
-
- 19 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
קניתי לפני איזה חודש את הATH M50, במקרה מצער מה שקרה זה שנסדר לי קצת הג'ק, התעקם ונסדק. האוזניות עובדות, פשוט המגעים לא טובים ולשפעמים שומעים מחורבן, לפעמים לא שומעים ולפעמים הכל סבבה, שוב- תלוי במגעים. מה יש לעשות במצב הזה? יש אפשרות להלחים ? להחליף ג'ק? הלכתי לבאג (משם קניתי) ואמרו לי שאין לי על זה אחריות. האם יש מקום בארץ שיכול לתקן דברים כאלה?
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, יש לי שורת לדים (32 במספר) המחוברים ל3V בחיבור מקבילי. האחרון בניהם (שמחובר בישירות לפלוס) חלש, כל השאר חזקים. החלפתי לד וגיליתי שעדיין הוא חלש, ומפה הבנתי שמדובר במעגל ולא בלד עצמו (תנצבה ללד שזרקתי לפח בלי סיבה). אז הרי ידוע שהזרם עובר מהאנודה לקתודה, מהמינוס לפלוס לא? אז יכול להיות שכל העומס עובר ללד האחרון ובגלל זה הוא חלש מכולם? זאת בעיה ידועה? אני צודק בתאוריה בכלל? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-