אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה למולטימטר חדש לאחר שהפשוט שלי נשבר בארגז כלים התקציב הוא עד 150 שקל אפשר לחרוג עד 200 אם ממש כדאי הכי חשוב לי שיהיה חזק!! ראיתי באיביי את ה VC99 וה VC97+ הם כדאיים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ב-thread לגבי USB Isolators, מתוך 4 מוצרים אפשריים, 2 היו כאלה שלא מצריכים מקור מתח חיצוני, אלא מבודדים את המתח שמגיע מהמחשב, ומספקים 5v להתקן שמחובר אליהן, תוך הפרדה מוחלטת. כשמסתכלים על הסכמה של 2 המוצרים האלה שמשתמשים ב-Built-in DC-to-DC, החלק שמפריד את ה-DC נראה קצת שונה בינהם: במוצר מתוצרת דנמרק, זה נראה כך: http://electronics-shop.dk/?id=1038&username=¤cy=USD במוצר מתוצרת טייוואן, זה נראה כך: http://www.amazon.com/Multi-purpose-USB-Isolator-Built-in-DC-DC/dp/B00899UVGW/ אני מסתכל בסכמה רק על החלק שעושה את ההפרדה של ה-DC. בראשון כתוב Power Converter + PFC בשני כתוב פשוט Power Converter מה זה בעצם PFC? והאם ההפרדה(DC) בין שני המוצר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה חשוב לדעת לפני קניה? מה הפרמטרים טווחי מחירים בארץ/בחו"ל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאוד אהבתי את הרעיון של מסכי הLCD ושל מודינג בכללי ולמזלי יש לי מחשב ישן שוכב בחדר ללא כל שימוש אז חשבתי לעשות עליו את כל הניסיונות שלי לפני שעוברים למאסטר פיס אז לשאלתי מאיזה מכשיר אלקטרוני ממולץ לקחת מסך LCD או לקנות... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהכבל של ה40P לא מגיע לחיבור שלו בלוח אם . הספק זה משהו ישן של 400W לא מצליח להבין מה החברה. (אולי סנשיין יש מצב? :s05:) לא קריטי. בתכלס השאלה הולכת ככה. בספקים החדשים האורך של הכבלים יותר ארוך או שזה לא משתנה?. ואם לא אז איך אני מאריך את הכבלים? נראה לי הרבה עבודה. אני ישמח אם תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לך מסך דק של 19 אינץ שאיתו אני משתמש למחשב לאחרונה קניתי מסך 5 אינץ' קטן של סוני פלייסטשן 1 קניתי אותו עם שנאי מתאים והוא מתחבר לממיר של יאס אני רואה בו טלוזיה והוא יושב במפרצים 5.25 של המחשב שלי וכן זה נוח כי המחשב מולי! השאלה שלי היא כזאת שמתי לב שהמסך מחשב הגדול מתחמם וזה לא ממש אכפת לי כי אם הוא ככה כניראה הוא אמור להיות ככה מה שקצת מדאיג אותי הוא לגבי התינוק הקטן(המסך 5 אינץ') שהוא גם מתחמם זה נורמלי שהוא חם? הוא לא ישרף מתישהו אחרי עבודה ממושכת של שבוע שבועיים? או יותר דרך אגב כמה זמן אפשר להשאיר מסך LCD דולק ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הבנתי מה תפקידם של כל קבל ונגד במעגל זה... מה זה ה-LM317? אני יודע, זה מתחרות המדריכים אבל אין לי מושג מה כל קבל ונגד עושה ומה תפקידו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה האם זה יכול להבא לתחליף? האם זה יכול לעבוד כבונדו? האם זה מתייבש על פלסטיק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עצה לקניית דרמל... בגלל שמחירי הדרמל בארץ די גבוהים החלטתי לקנות את זה בחו"ל... ובשיטוטיי באתרי המכירות נתקלתי במוצר הזה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006JSPB/ref=pd_luc_mri/102-5322817-9670510?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance מה אתם אומרים...? מציאה...? אני יודע שאני לא זקוק לכל הערכה אבל כל הערכה ביחד (כולל את המאריך הגמיש) עולה 75$ (340 ש"ח בערך)...! אגב זה יבוא מותאם לארה"ב ואני אצטרך לקנות מתאם מתח כדי שיתאים לישראל - זה יפגע בביצועים...? ובכן, מה אתם אומרים? לקנות או לא לקנות...?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי מאוורר 12V ישירות לחשמל והוא התפוצץ במקום!! הבנתי שזה לא טוב והתחלתי לקרוא בנט, מסתבר שצריך שנאי ראיתי ביוטיוב איך לחבר למטען נוקיה והגדלתי את הראש במספר ניסויים לא אפקטייבים. מה שאני צריך זה לחבר 6 מאווררים של מארז מחשב 12V וגם לחצן ששולט על נורות הלד שעל 2 מאוורים. 3 מאוורים זה 0.14A .. ו3 מאווררים זה 0.18A.. סה"כ 0.96A. בקיצור הבאתי מספר שנאים של מספר מוצרים שונים כגון מדפסת ראוטר של בזק מטען נוקיה שנאי של טלפון אלחוטי וכדומה.. (כולם בין 5V ל-12V) ואני מרגיש שהמאוורים חלשים ולא נותנים בראש.. הבאתי שנאי 12V 2A חדש וזה עדיין לא סוחב.. חשבתי להביא שנאי 13 או 15V כי אני לא מבין בחשמל רק קורא בנט. מה לעשות? תודה יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לשים רדיאטור360 בPHANTOM? ראיתי מלאה אנשים עושים אתזה אבל עם מודינג ממש כבד.. אני יכול להשתמש בשני הברגים האלה שאליהם מבריגים את ה"מחזיקים" של הרדיאטור 240, אבל 4 ברדים מעפנים לא יחזיקו את הרדיאטור שאני קונה ועוד 3 מאווררים.. אני צריך משו חזק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לד רגיל ונורמלי אני רוצה לחבר את הלד לחיבור שיוצא מהספק(הכבל כוח הזה, זה שלבן והוא נכנס לכל הכוננים: דיסקטים וכל אלה, אלה שמביא להם מתח) עכשיו איזה נגד אני צריך בשביל לד כי ניסיתי בלי נגד והוא נשרף תוך שניה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז שלי. בנוס אני רוצה גם לצייר עליו משהו שיש עליו יחסית פרטים קטנים שצריכים צביעה יותר מדויקת אז אני צריך דרך לצבוע את זה אבל לרסס את הספריי לא יהייה לי טוב איך אני יכול לצבוע? יש עוד דרכים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן גומיות כאלה. כשאני הולך לזגגים-אין להם דבר כזה,יש כאלה שלא מכירים בכלל. מוזר... אני עובר מחנות לחנות מזגג לזגג וכלום. פה ושם שולחים אותי לפה ולשם וכמובן-אין. למישהו יש חנות/זגג עם מספר טלפון שלא או בלי שיכול להביא לי את הכתובת והכל כשהו בטוח שיש לו שם או שכבר קנה משם בעבר יעזור לי מאוד בתודה מראש ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חסכתי לעצמי את הטימטום הכרוך בתיאור שלהם אז לקחתי מצלמה ועשיתי מעשה הנה הוא לפניכם: השאלה שלי היא למה הם משמשים? כי יש את המולקס שאיתו תמיד יש שימוש אבל למה הם קיימים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... פירוט: יש לי מכשירים סלולריים זרוקים בחוסר מעשה בסביבה וחשבתי אולי ניתן לעשות איתם משהו. האם זה אפשרי? כלומר, ראיתי מוד שמישהו חיבר מסך אבל אני לא יודע אם ניתן ממש לשלוט בו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פה את המסך ITM-2004 והתקשרתי אליהם ואין להם מושג איזה בקר יש לו... אז אולי למישהו יש מושג? http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מסך של מכשיר סלולרי (אם אני זוכר נכון זה Telit של רשת פלאפון), מה שרשום עליו זה: (בשחור): G 40415 ?(בלבן): CG128128-S401D ?(בצד על הפלסטיק) LF29S401-C-N מאחורה יש לו חיבורים (מגעים) על לוח מודפס גמיש כל מה שיש בו זה המסך כמה רכיבים (נגדים דיודות או קבלים, בטוח שלא מעגלים משולבים-ג'וקים) ו2 לדים אשמח אם משהו יכול לעזור לי איתו אני ממש רוצה לעשות משהו יפה עם המחשב שלי והמסך חלק מזה, אשתדל לצלפ תמונה ברורה שלו ולהעלות לאתר, נ.ב יש לו 25 מגעים שוב תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שאלה לי יש לי מארז Antec P182 ואני רוצה להוסיף לו חלון צד, אם אפשר גם שהחלון הזה יהיה על איזה ציר קטן שיהיה אפשר לפתוח אותו מבלי לפתוח את הברגים של המארז מאחורה, בנוסף אני רוצה לעשות לו סידור כבלים. ניסיתי לסדר את הכבלים בעצמי אבל לא הצלחתי להגיע למראה נקי מספיק ולגבי חלון צד לא נראה לי שיש לי את הכלים לעשות את זה בעצמי, האם יש מישהו שנותן את השירותים האלה ויכול להרכיב לי חלון צד במארז + לעשות לי סידור כבלים מקצועי? שואף להגיע למראה כזה: http://iforce.co.nz/i/d54a9fc5f6b579ba35b18233885f573c.jpg תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתון המצב הבא: 1) לוח ארדואינו כלשהו, למשל Arduino Nano 2) מחשב Android כלשהו שכולל כניסת USB, למשל Tablet, או Android Stick(שיש לו יציאת HDMI לטלויזיה, וכניסת USB) ומה שאני רוצה זה כזה דבר: לחבר את ה-Arduino Nano עם כבל USB אל המחשב Android, ואז שהמחשב אנדרואיד הנ"ל יתקשר עם ה-Arduino בעזרת תקשורת Serial פשוטה. בשביל זה, אני צריך שה-FTDI Chip שיש על ה-Arduino Nano יוכר ע"י מערכת ההפעלה. האם יש Driver עבור ה-FTDI Chip למערכת ההפעלה Android? או אם לא, מישהו ניסה פעם לחבר, ולראות אם בכל זאת אפשר לתקשר סריאלית בין ה-Android ובין ה-Arduino? תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש באיזור ירושלים מעבדה שיכולה לחרוט על מקלדת מחשב נייד שהוזמן מחו"ל. ניסיתי לחפש אבל אני לא מוצא מעבדה באיזור שעושה שירות כזה. אשמח אם תפנו אותי למעבדה שעושה עבודה מקצועית. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים לא מזמן מישהו שאל מה לעשות עם מאוורר והציעו לו לבנות מתקן קירור כוס פלסטיק עם מים. נדלקתי על הרעיון אבל רציתי להוסיף משהו מגניב.. כפתור שישלוט על הקירור full speed-----fast cooling medium speed-----cooling low speed------low/slow cooling מגניב לא..... ;D הקטע שאני לא יודע איך לחבר שזה ישלוט וזה... הנה שירטוט תעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אף פעם לא עשיתי מודינג למחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להתחיל אבל כמובן על המחשב הישן של אחותי לפני שאני מתחיל יש לי כמה שאלות פשוטות ואני אשמח אם תענו לי עליהם אבל לפני הכול אני רק צריך שתדעו שאני גר בראשון כך שאם יש שאלה שקשורה לחנות אז שתהיה קרובה : 1) איפה אפשר לקנות או להזמין מקדח כוס למקדחה ביתית שאני אוכל לעשות איתה חור, בגדלים של 120mm ו-80mm? וכמה בערך זה עולה? 2) איפה אני יכול לקנות או להזמין פרספקס, והאם אפשר להזמין בגודל מסוים שאני רוצה או שאני חייב לחתוך בעצמי? וכמה גם זה יעלה לי? 3) איפה אפשר לקנות או להזמין גומי בצורת H שמחבר בין דלת המארז לחלון? וכמה זה יעלה לי? 4) מאיפה ניתן לקנות או להזמין ראשי חריטה? ראשי החריטה שאני רוצה אפשר לראות, בפורום הזה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-