עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by YK24,

שלום לכולם קניתי והרכבתי LCD מאריאב 20*4 כל החיבורים תקינים (בדקתי) יש תצוגת ניסיון של הLCD שורה 1 ו3 מלאים בשחור בהתחלה הבעיה היא שבשום תוכנה לא כותבת לתוך הLCD כלומר אין תצוגה של מלל מה עושים???????? תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Luffy,

מה האופציות העומדות בפניי, למעט השקעה של 400 שקלים (מינימום) בדרמל? יש אפשרות להשאיל או להשכיר דרמל, או לחילופין, לבצע את המוד במקום כלשהו שמבצע דברים כאלה?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  3. שלום חברים קוראים לי אסף, משתמש חדש ומאוד מאוד מתחיל בתחום האלקטרוניקה. תמיד אהבתי להתעסק, לפרק, להרכיב, להלחים ובעיקר להוציא משימוש כל מיני מוצרים שעבדו ;-) רציתי לדעת איך אוכל למדוד את המתח (VOLT) ואת הזרם (AMPERE) המקסימליים משקע האוזניות של סמארטפון? רב מודד פשוט של GPT TODT830D וכבל AUX 3.5MM האם יש אפליקציה או קובץ מסוים שמוציאים מקסימום כוח דרך שקע האוזניות? זה משנה (מבחינת הכוח) אם אני משתמש בכבל מונו או סטריאו ואם כן האם לחבר את הצד הימני והצד השמאלי ביחד ל+ של הרב מודד? אם מישהו יודע מה המתח והזרם המקסימליים (PEAK) של כל מיני סמארטפונים חדשים אשמח שישתף. תודה רבה לכל מי שעוזר וגם לאלה שמנסים :-) שתהיה לכולנו שבת שלום ומבורכת...

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Dutchy,

רק תגידו אם היא נכונה 1. מוציאים את כל הכבלים ומוציאים את הספק הקודם 2.מכניסים את החדש ומבריגים אותו 3. מחברים את כבל ה ATX ללוח האם 4. מחברים את כל הMOLEX לכונן קשיח, סי די רום וכו' 5. מחברים את הקטנים לכונן דיסקטים ולמאוררים שצריכים את זה וזהו יש משהו לתקן אותי?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  5. לא יודע עם ככה כותבים..הכוונה לסלוטיים העבה בזה יש לי כמה חוטים חשופים במארז, איזולירבנד יהיה טוב כדי לבודד אותם ?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני רק עכשיו נכנסתי לזה לכן אני לא מבין בתחום. מהו מקור האנרגיה של הלדים? האם אפשר לחבר מספר לדים לחיבור USB? תודה

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by aviram20,

לכול אחד יש איזה אתר או איזה מוד שהוא ראה ונדלק עליו חושב שזאת עבודה יפה וגם מנסה, עושה , או רוצה לעשות, משהו בסיגנון , או בדיוק אותו הדבר.. אז ייאלה להפציץ בקישורים למודים הכי מעניינים שניתקלתם בהם ברשת בבקשה בלי תמונות ענקיות כדאי קישורים שיהיה מסודר אם מישהו נתן מוד ובא לו להוסיף תערכו אל תקפיצו ;D נקווה שיהיה תראד מעניין..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אז חברים וחברות (אם יש בכלל בפורום הזה O.0) החלטתי לבנות מארז מפרפקס עכשיו הבעיה אני לא יודע לעשות מתגי כיבוי משהו יכול להביא לי תרשים תודה! וכן אני יודע שאני אוהב להשתמש בסמיילים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המממ אין לי יותר מקום במחשב למיקרו פון יש לי מערכת 5.1 אז אין מקום ואני רוצה להפוך את המיקרופון שלי לאחד שמתחבר לUSB

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tamos,

יש לי קונקטור שאני צריך לדעת איזו רגל היא החיובית ואיזו השלילית. האם בעזרת רב מודד ניתן לדעת מה היא הקוטביות של הרגל? יש פתרונות אחרים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Sven,

אהלן, יש בידי ספק כח קטן שמיועד ל- DAC (ונקנה ביחד איתו) אך נבנה לעבוד עם 115V, השנאי שיש עליו כרגע הוא מסוג EL30 bv 030-7597.0 שממיר מ- 115V ל- 9V עם הספק של 2.8VA. השנאי מתחבר ללוח audiowind sp1 שממיר מ- AC ל- DC. מה שאני צריך למצוא זה שנאי שיחליף את הנוכחי. בינתיים ממה שמצאתי - פארנל דורשים $35 משלוח, rs components מגבילים אותי למינימום 100 ש"ח קניה (לרכיב שעולה 25ש) ו- digi-key כלל לא רושמים מחיר באתר השאלה שלי היא, האם יש למישהו נסיון בקניה של רכיבים כאלה? אני מפספס משהו? יש מקום עדיף לקנית רכיבים מסוג זה בארץ? מחו"ל? תודה.

12. Started by ramit02,

שלווווום לכולם ! בניתי מסך LCD למחשב עם חיבור LPT עד פה הכל תקין ועובד רואה ריבועים כאשר אני מדליק את המחשב מעכשיו יש בעיות בתוכנה LCDC אין חיבור LPT אלא רק COM - אלא אם כן יש משהו שלא ראיתי ??? CrystalControl - התוכנה עובדת מזהה את המסך ומציגה עליו נתונים אבל היא מציגה את הכל בג'יבריש (אפילו את התאריך היא לא מציגה טוב )??? מישהו יודע ויכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by elior021,

היי יש לי מארז ANTEC 12000 רציתי לדעת אם אפשר איכשהו לשלוט על הלדים שלו במארז או אפילו לעשות איזה מתג שמכבה ומדליק את כולם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shar00750,

אני לעשות מוד שכולל בתוכו רמקולים של רכב. השאלה שלי היא האם זה בכלל אפשרי? ואם כן איך ניתן לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Moty_p,

חוץ מבהודעה של "כל מה שרציתם לדעת על מודינג והעזתם לשאול" איפה כל המדריכים לדוגמה המדריך של המקלט אינפרה הזה פעם אני זוכר שראיתי אותו איפה שהוא כאן בפורום היום שאני מחפש אותו אני לא מוצא כל כך ועוד מדריכים טובים אחרים כמו לדים לפי המוסיקה וכו', צריך לפתוח שירשור (או כמו שאתם קוראים לזה תרד) ששם יהיה את כל המדריכים למודינג מקצועי ויפה למחשב תעזרו לי לחפש את המדריכים ולשרשר אותם לההודעה הזאת..

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  16. מדובר במוליך מבית סוללה של פלאש, יהיה לי מאוד קשה למצוא חלק כזה (לדעתי לעשות אחד תחליפי יהיה קל יותר). אני מתכוון לנסות ולנקות אותו בתור התחלה עם חומץ, אם לא יעזור, אז עם סודה לשתיה. טיפים ? הערות/הארות ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

שלום, האם יש לכם המלצות לחניות מודינג בחוץ לארץ? עם כן אשמח לקבל לינקים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Moty_p,

אני רוצה לקנות דרמל ב 400 שקל.. איזה דרמל לקנות הכי טוב של חברה טובה.. ואת הציר הגמיש וכל זה צריך לקנות בנפרד? אגב מה אפשר לעשות עם דרמל חוץ מלהשחיז ולחתוך? הוא יכול לעבוד כמו מברגה כזאת?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by Iko89,

-כותרת- אפשרי להפוך יציאת USB של מצלמת רשת לחיבור RCA ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Stanly,

אני צריך להלחים את החוט לבפנים או סתם לדחוף לקוות שזה לא יפול?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  21. שלום בשל צורך אני צריך מסך LCD מבוסס LED שאוכל לפרק יחידה כלשהיא ולתמרן אותה. אין לי כזה בנמצא, מה שכן יש לי זה שני פאנלים של מחשב נייד מבוסס לד, שמקבלים אות בכניסת LVDS. האם קיים PCB מסויים או כל דבר אחר שיוכל לעזור לי לקבל שליטה על המסך באמצעות כניסת VGA? נגיד לדוגמא לעשות המרה ממעגל של מסך LCD רגיל (שכזה יש לי) ולהתאים אותו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. (אולי זה מתאים יותר לפורום מודינג, אבל עקב חוסר פעילותו אני מעריך שיש כאן יותר אנשים שיוכלו לעזור) תראו איך הם עטפו את הכבלים בתוך צינורות מפלסטיק שחור: צינורות בכל מיני גדלים שונים מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה, או אולי איזה פתרונות אלטרנטיביים לניהול כבלים של ספקי כח לא מודולריים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by adam levy,

איפה אפשר ליקנות לדים בחנות באיזור הפתח תיקווה לדים מסוג (ultra bught) או כול סוג אחר שמפיץ אור חזק מאד?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by וזאנה,

בוקר טוב אני צריך המלצה לסקופ שיתאים לסוג העבודה שלי אני מתקן לפטופים ו מסכי lcd ו נייחים תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by T-80,

בוקר טוב קניתי צג LCD 4X16 הבעייה שבמחשב שלי אין יציאת LPT אני קניתי כרטיס PCI עם יציאת LPT חיברתי כל החיוט כמו צריך בדקתי כמה פעמים אני רואה ריבועים שחורים בשתי שורות וזהו אף תוכנה לא מצליחה לתקשר עם הצג מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.