אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... ישבתי וחשבתי לי מה אני יכול לעשות בשביל להעביר את הזמן... ומצאתי פתרון מושלם! לבנות מחשב לסלון =] אז התוכנית היא כזו- לקחת DVD ישן של PIONEER, להוציא ממנו הכול ולבנות בו מחשב.. =] אין לי הרבה תוספים מיוחדים וכאלה... אולי אני יעלה על איזה משהו בדרך אבל נכון לעכשיו ה"להיט" הכי גדול זה איזה נאון קטן... לאתר הפרוייקט- http://www.live-studios.com/DVPC/
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכם קראתי את רוב המאמרים והמדריכים פה והגעתי למסכנה זה נשמע כייפי :L אני אחד שאוהב לעבוד עם הידיים (ולפעמים לא..) אז אני רוצה להתחיל במשהו קטן על המחשב החדש שלי כי ההורים ממש מגבילים אותי בקטע של שינויים חיצוניים במחשב.. (אפילו שחיברתי את המאוורר הקידמי שלא עבד הם קיבלו שוק חחחח) אז אני רוצה לעשות פרוייקט ממש קטן בתוך המחשב כגון לארגן אותו או להוסיף מאוורר נוסף.. או לעשות סדר מסויים לחוטים עם צינורות וכו'.. אשמח לקבל רעיונות ד"א אני בן 13 בגלל זה כל ההגבלות אבל לא נורא.. תודה רבה , תמיר אסרף .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מאוורר שמכניס אוויר לבין מאוורר שמוציא אוויר? זה קשור בכיוון של המאוורר זווית וצדדים...? וכמה עולה כזה שמכניס וכמה עולה כזה שמוציא
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לחבר את החוטים של המולקס למחבר 3 פינים שמתאים ללוח כדי שהלוח ישלוט על המהירות ? נכון לעכשיו יש שני חוטים שמגיעים למולקס ( לספק ) ואחד ללוח לחיווי כנראה . ועוד דבר אף אחד לא ענה לי לגבי dvi ל-bnc אף אחד לא מבין בזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://www.i-hacked.com/images/stories/shuffle/connections_closeup.jpg מזה השחור הזה באמצע??? איזה חלק זה איך קוראים לו?????? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קראתי נושאים קודמים על העטים שרגישים לאור UV. אמרו שהם של חברת BIC ורשום שהם רגישים ומשהו כזה.. הייתי באופיס דיפו ולא מצאתי את זה, אבל מצאתי עטים של חברה בשם Pentel. באריזה היו 5 עטים בצבעים: כתום,ירוק,כחול,סגול,צהוב. על האריזה היה רשום שאלו עטי ג'ל רגישים, ומחירם היה 30ש"ח. מישהו אולי מכיר את זה ויכול להגיד לי אם אלו עטים שבאמת זוהרים בתאורת UV??? (דרך אגב, לא קניתי את החבילה עדיין..)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה. מאוד חשוב לי לעשות VDROOP מוד ללוח שלי. לצערי הרב באינטרנט ובאתרים כמו XTREMESYSTEMS, VR-ZONE, לא קיבלתי עזרה. אין מידע ספציפי על הלוח. הכי קרוב שיש זה VDROOP מוד ללוח ה965P-DS3. עושה רושם שהוא די קרוב לשלי מבחינת פריסת הרכיבים אך מבדיקה מדוקדקת רואים שעדיין יש הבדלים קלים(שיכולים להיות מאוד משמעותיים). אודה מאוד אם מישהו שבאמת מבין בנושא יוכל לעזור לי. כמובן שהאחריות לגמרי עליי.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם אפשרי? ספספקציות מאוורר הVF900 הן 12V על 0.14A ואילו המאוורר המקורי שבא עם הכרטיס דורש 0.21A על 12... זה הכרטיס והמאוורר , השאלה אם אני יכול מבחינה חשמלית לחבר את המאוורר לחיבור החשמל שעל הכרטיס (בצד שמאל של התמונה) *אגב נראה לי מאוד תמוהה שהמאוורר הקטן הג'ינרי שבא עם הכרטיס דורש יותר זרם מאשר הVF900 של זלמן.. שמשהו יפריך לי את זה מדעית...
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/modding/2006/06/12/biomech_case_by_wolverine/9.html לא להאמין..
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי איך לגרום להארדיסק ישן ולא נחוץ לשמש למשאת אויר עוצמתי ועלה במוחי רעיון ... אם לקחת הארדיסק ובקדימה שלו לקדוח שני חורים כמצויור בציור לחבר אליו צנרת עד כמה אתם חושבים שזה יעבוד האם זה יהיה אפקטיבי ומה לדעתכם תהיה רמת הרעש של הדבר הזה ? מצתער על הרעיונות המפגרים שלי [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בניתי תאורה חיצונית מעל המסך כל שיש מסביבו אור כחול סגול איך? לקחתי מנורה (וממיר מתח) של סורק ועטפתי אותו בצלופן כחול חיברתי לספק חיצוני והנה מה דעתכם? תמונה א: כל המערכת תמונה ב: המסך עם האור תמונה ג: ליד הטרנספרמר תמונה ד: מסך בלי האור [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות צג י טמפרטורה בלבד. לא פאנלים שיש בהם צגי טמפרטורה כמו הhardcano 2 רק הצגים של הטמפאטורה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מעגל שיוכל לסנן את החלק השלילי של האות כמו בתמונה למטה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך ? אני מתכוון שיצא מהכרטיס מסך dvi ויכנס למסך bnc . במקרה שאי אפשר אז d-sub ל- bnc . תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הזמנתי מהאתר הנ"ל מערכת קירור מים וכמה מוצרי מודינג בכ-300$. הם שלחו לי מייל ורשמו "It shipped the 26th of October" עשיתי משלוח דרך USPS INT :Global priority mail. כמה זמן משלוח כזה לוקח בד"כ ? זה נראה לי הרבה מאוד זמן לא ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום אני שואל שאלה על מודינג מכיוון שונה וביזארי: לא מחשבים, אלא רכב. יש לי מחוגים לבנים בלוח השעונים, שאינם שקופים. אני מעוניין לצבוע את המחוגים בלוח השעונים שלי בצבע זרחני (אדום או כחול), כך שאוכל להאיר עליהם בתאורת UV בלתי נראית, והם יזהרו באדום או כחול בוהק. איזה מין תצורה כדאי לי לבצע שם? (פלואורסנט\לדים\נורות\צבע זרחני\טוש וכו') - הן מבחינה בריאותית, והן מבחינת עוצמת התאורה. אני לא מעוניין שתהיה תאורה כללית על לוח השעונים (גם מסנוור וגם לא יפה), אלא שה-UV יהיה בתדרים בלתי נראים לעין, ויראו רק את המחוג זוהר.
-
- 12 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין האתר FrozenCPU.com אבל הבעיה היא שמשלוח עולה 40$ שזה 180 ש"ח משהו כזה. מי שרוצה להתחלק איתי בתשלום ההזמנה לאזור המרכז שיכתוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מארז עם האוורור הבא: 2 מאווררים מקדימה - מכניסים אוויר 2 מאווררים מאחורה - מוציאים אויר מאוורר בצד המארז שמכניס אוויר. מאוורר של הספק כוח (ליברי 500). האם הסידור שלי טוב ? צריך לשנות משהו ? מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות קולט שמש וכיצד אני יכול להשתמש בו בשביל להפוך אנרגיה סולארית לאנרגיית חשמל? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך דלת בצורת לב, עכשיו אני רוצה לדעת איזה ראשים יעזרו לי בחתיכה, כמה מכל אחד אני צריך... 2. פרספקס... כמו מ"מ לקנות?... אם יש סוגים o0 [אז את הטוב ביותר P: ] וכמה בערך זה עולה! תודה מראש D:
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הרכבתי את הצג lcd שלי עכשיו... חיברתי לחשמל ולפרלל והוא כן מציג לי 2 שורות שחורות... מה שאומר שהוא תקין ומחובר טוב... אבל שאני מפעיל lcd smartie לא קורה כלום... עכשיו אמרו לי שזה כנראה בגלל שהפראלל שלי לא על epp אבל אין לי מושג איך לשנות לזה... והפראלל שלי הוא כרטיס הרחבה Pci ולא על הלוח... איך אני גורם למסך לעבוד?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ביום ראשון להתחיל את הפרוייקט שלי ויש לי שאלה קטנה בקשר לנגדים, נגיד אני הולך לחנות וקונה 5 לדים צבועניים (UB אני חושב,תקנו אותי אם אני טועה) ואני צריך לקנות גם נגדים. עכשיו המוכר ישאל אותי איזה נגדים,מה אני אמור להגיד לו? אני לא ממש מבין בזה,אני רק צריך שתגידו לי איזה סוג נגד לקנות :] תודה רבה רבה מראש , דור.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-