אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שבב ccd( ממיר אנרגיה של פוטונים הכוונה אור לאנרגיית אלקטרונים ) יש לי שאלה האם השבב מורכ ב מהרכב כזה ? למעלה יש שכבת גופרית במרכז שכבת סיליקון(צורן) ולמטה שכבת קדמיום האם המבנה של התא הוא כזה? ברגע שאחד מכם עונה לי על זה הוא עשה לי את היום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תביאו לי שמות של אתרים שמיהם אני יכול לקנות נאונים למארז וכל מיני אולטרות שונותת..תודה מראש אחים שליי..
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול האם זה אפשרי לחבר למארז החדש שקניתי 4 גלגלים עם סטופרים כך שהוא יהייה נייד?? תודה.......
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי PSone שקניתי לפני מספר שנים (2000) ואני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות בו משהו מועיל? תמונה של הPSONE http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/64/PSone.jpg רק את המסך אין לי.. ואם אפשר גם מדריכים בנושא כי אין לי מושג באלקטרוניקה (הקבצה ג' במטמטיקה חחח) אתם יכולים להביא לי באנגלית גם מדריכים במקרא הזה אני הקבצה א' תודה רבה..!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב מדי פעם המאוור של המעבד מפסיק לפעול - חשבתי שזה הsmart fan אבל כמה פעמים בדקתי בביוס הטמפ של המעבד היתה 63+- ועדיין המאוור לא עובד ביטלתי את ה smart fan בביוס ומשום מה עדיין המאוור מפסיק לעבוד עקב כך אחרי כל שימוש במחשב אני מכבה אותו - ואני לא מרוצה מזה כי דבר זה יכול לפגוע במעבד (חום ,קור,חום ,קור, בפרט בחורף בסוף המעבד יכול להינזק ) אז רבותי תעזרו לעבדיכם הצנוע במוד קטן - איך לחבר קרור מקורי של אינטל של מעבד e6300 ישירות לספק שיעבוד ללא הפסק או שתמליצו לי על קרור אחר שיתחבר ישרות לספק ויעבוד ללא הרף אשמח המפרט שלי בצד יהודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או שהם מבודדים? החיבור של החוטים של האוזניות יצא מהמקום, כלומר, אם אני מחזיק את שני החוטים במקום (המדוייק שלהם) אני שומע כמו שצריך.., החוטים נקרעו רק בצד אחד של האוזנייה, בצד השני שומעים כרגיל.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בניתי מעגל כלשהו שמשתמש ברגלי השידור של יציאת ה LPT יש לי מערכת הפעלה WINXP SP2 דרך היציאה אני שולט על המעגל - הפעלה וכיבוי שלו בעזרת הרגליים 2 ו 18 (רגל השידור הראשונה של היציאה והאדמה שלה) בכל הפעלה מחדש של המחשב, איך שהמערכת הפעלה עולה היא מאתחלת את יציאת ה LPT וזה גורם לזוג רגליים 2 ו 18 להוציא +5V מה שגורם להפעלת המעגל שלי בלי שאני רוצה יש אפשרות להגדיר במערכת הפעלה שהיציאה תאותחל למצב שכל הרגליים של המידע יהיו ב "0" במקום ב "1" כמו שקורה אצלי עכשיו? הפעולה של ה "1" מגיעה רק עם הפעלת המערכת הפעלה.. אז זה אומר שההגדרות בביוס לא משנות למה שאני צריך מישהו מכיר איפה במערכת הפעלה אני יכול לקבוע את מצב הרגליים של המידע ל "0" בהפעלה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא היטסינק גדול שצידו התחתון שטוח לגמרי ויש לו משטח גדול יחסית. רצוי בחינם (מישהו מכיר חנויות מחשבים שיכולים לתת (חינם כמובן) היטסינק של פנטיום 2/3 (המעבדים שבאו בחריץ)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי שלום רציתי לדעת עם מישהו יכול לעזור לי לבנות מתקן תאורה למחשב. ואל תראו לי ת'מדריך שבאתר כי לא רואים ת'תמונותאז תעזרו לי בבקשההה :s05: אני מאוד יודע עם מישהו יעזור לי....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שלושה מאווררי 120 עם לדים כחולים (שהגיעו עם ה 3D Aurora שלי). הבעיה היא שבלילה הם מאירים חזק וזה מפריע. השאלה שלי היא האם יש דרך נוחה לשלוט בהם, כך שאוכל להדליק אותם במהלך היום ולסגור אותם בלילה? ואם לא אז איך לכבות אותם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך "לדלל" את ה12 V ל 5V יש אפשרות לשים סתם נגד אבל אני חושב שזה לא כל כך חכם אחרי הכל אני לא רוצה לשרוף שום דבר זה אמור להתחבר למכשיר מאוד עדין יש לכם הצעות ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
א. עד שהבנתי איך שולחים פה הודעה קיבלתי מיגרנה :-[ ב. שאלתי בכל חנות טמבור אם הם מוכרים דרמל - כולם שומעים על זה בפעם הראשונה(זה עד כדי כך לא נפוץ?!) ג. לא ידעתי איפה לשאול את השאלה,אז הנה השאלה : יש לי יציאה של ה3 פינים האלה (של מאוור) איך אני עושה לו הסבה ליציאה של הספק כח ? סליחה על הבורות ועל חוסר המילים המקצועיות P: פשוט,אין לי שמץ של מושג בדברים האלה, אני ממש דנדש בנושא,כבר צבעתי את כל המארז כולל הסידירומים(יצא מהמם.......) אני בשלבי תכנון לחתוך את המארז (וכמו שציינתי,לא מצאתי מישהו שמוכר דרמל!) אז אפשר בבקשה תשובה לג' בנוסף לתשובה ''איפה הייתי אמור לשאול שאלה מסוג כזה?'' תודה מראש. (:
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ככה מי שבבעלותו מכשיר אקסבוקס יודע שכונן הדיוידי שמגיע עימו פשוט דפוק ולכן החלטתי לקחת את העניינים לידיים ולנסות להרכיב לו כונן דיוידי צד שלישי (של מחשב) מצאתי מדריך להחלפת הכונן אבל הבעיה היא שאני לא ממש מבין באלקטרוניקה ולא יודע בדיוק איפה להתחיל לעשות את המוד http://dwl.xbox-scene.com/~xbox/xbox-scene/tutorials/Replacing_the_Xbox_DVDROM_drive_with_a_Sony_DDU1612.pdf זה הלינק אם מישהו שמבין באלקטרוניקה ובכונני דיוידי\אקסבוקס מודינג יכול לפרש לי את זה קצת יותר או אם יש מישהו שניסה והצליח לעשות דבר דומה לאקסבוקס שלו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש אגב אני מנסה לעשות את המוד עם אותו כונן דיוידי של סוני שבו מדובר במדריך אבל ההרכב שלו מבפנים שונה קצת מבתמונ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמאורר הזה: אתם רואים את המאורר, את החיבורים, זה עתיק, עכשיו השאלה שלי זה איך אני מחבר את זה למחשב שלי, לאן לחבר בדיוק את שני החיבורים תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
ערב טוב , קניתי מחשב חדש לאחי ...עכשיו הוא רוצה תאורה למארז אז קניתי לו את הגוף הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=569 לפי מה שהבנתי מהמוכר כל מה שצריך זה לחבר אותו ליציאה של הספק כח (כמו חיבור של דיסק קשיח וכו'..) הבעייה היא כשפתחתי את הקופסא ראיתי להפתעתי שיש כמה חיבורים וגם קופסאת מפצל ל-2 גופים ... אני נואשת ... ניסיתי לחבר ככה רק את החיבור שאמור להגיע לספק אבל זה לא עובד . למישהו כאן אולי יש ניסיון עם גוף התאורה הזה ?? הבעייה שקניתי את המחשב את המחשב ליד הבית ואת הגוף בראשון כשהייתי שם במקרה וזה בעייה בשבילי לחזור לשם עכשיו בגלל המרחק . ויש לי אח קטן שחופר ...
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
:kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מחפש שתיתנו לי הצעות/ רעיונות לגבי מה אפשר לעשות עם חיישן חום (ראה תמונה..) זה NTC 4.7 (שאין לי מושג מה זה אומר) אני רק יודע שזה טרמיסטור בשם ה"מיקצועי". סתם תזרקו רעיונות ואני רוצה לראות מה כבר אפשר לעשות עם זה, אם בכלל. תודה מראש, עודד ב.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אני מעוניין לבנות מטען ל-ipod nano שיתחבר לחשמל ובצד השני יהיה לו יציאת USB ואז יהיה אפשר לחבר אליו ipod (או כל דבר אחר שנטען דרך USB בעצם) ולטעון אותו בכל אופן, בניתי אחד כזה ככה - לקחתי שנאי מ-220AC ל-12DC (שהוא 350mA אם אני לא טועה [הוא לא לידי]) ואז השתמשתי ברכיב 7805 בשביל להוריד את המתח ל-5V משם חיברתי לפינים של יציאת USB נקבה, והכל (עקרונית) בסדר - בדקתי עם רמקולים קטנים (ניידים כאלה, שהם בעקרון בשביל נגני mp3) והם עובדים כאשר מחברים אותם ליציאת USB המאולתרת שלי, אבל לעומת זאת, כאשר אני מחבר לשם את ה-ipod nano, שום דבר לא קורה למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העסק עצמו לא מסובך , אבל יש איזהשהיא תוכנה שאפשר באמצעותה להפעיל\לכבות או לשנות זרם נגיד בלד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במארז כרגע מאוור 120 עם 4 לדים כחולים על הצד של המארז (תמונה בסוף ההסבר)ועוד 4 רגליות כחולות אני רוצה לדעת עם אני יקנה קתודה קרה uv יראו אותה עדיין וכשאני ישים Cable Sleeving Kit ו- SUNBEAM Molex Light יראו את זה? והכול יצא יפה? האור הכחול עם הסגול(uv) http://i15.tinypic.com/2j3r34j.jpg
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
קיבלתי קקטוס והחלטתי לעשות איזה פרויקט מודינג קטן מסביבו.. לקחתי 10 לדים ירוקים וניסיתי שתי צורות לשלב את הקקטוס ואת הלדים: אופציה ראשונה עם סידירום שנצבע לשחור: http://img154.imageshack.us/img154/9420/kaktusmodgx9.jpg אופציה שניה עם הקקטוס בתוך המארז: http://img384.imageshack.us/img384/7868/newkaktusmw3.jpg (אני חייב להודות שהלדים לא כל כך בהירים וחשיפה ארוכה במצלמה עזרה לי להשיג את האפקט הרצוי ;D אבל זה רק בשביל להמחיש את הרעיון.) אז קודם כל, מה לדעתכם יותר יפה? ושנית כל, הלדים האלה לוקחים כרגע מהספק בערך 60 מילי אמפר מהחיבור של ה12 וולט (שהמתח בו עומד על 11.3 וולט בערך). יש לי סתם ספק ג'נרי מעפן, שלפי מה שכתוב עליו (ובטוח שזה לא נכון), מסוגל לתת 480W, וזרם של עד 19A בי…
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מת אני רואה את המלה הזאת בכל פינה פה אז תסבירו לי בבקשה מזה... ואולי גם על הדרך מזה לעזאזל "ת'ארד"
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-