אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
החשבתם באמת שמחירי רכיבי האלקטרוניקה זולים יותר באיביי ?! אז חשבתם. לצורך פרוייקט שאני עובד עליו נזקקתי ליחידה בודדת של טרנזיסטור מסוג 2N4033 באריזה מתכתית. בדקתי באיביי מה המחיר של הטרנזסיטור (כמובן עם סינון המוכרים הסינים+ישראלים) וחשכו עיניי ! המחיר נע בין 60 שקלים ליקר ביותר ל-20 שקלים לזול ביותר. חיש קל קפצתי לאריסטוק בת"א ורכשתי את הטרנזיסטור ב-2 שקלים ליחידה תוצרת פיליפס.הכי חשוב הנבלה הגיע תוך שעתיים לשולחן העבודה ולא שבועיים או חודש. דרך אגב זו רק דוגמא אחת מעשרות רכישות של רכיבי אלקטרוניקה.
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש סיבה להפרש הזה במחיר? באי ביי עולה אולי 20 שח http://www.ebay.com/itm/UNO-R3-ATmega328P-USB-Development-Board-CH340G-for-Arduino-with-USB-Cable-/191491260883?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c95c4c1d3 באתר הרשמי עולה 100 שח בערך http://store.arduino.cc/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=195
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות הרבה פרספקס (כדי לבנות מארז) כמה יעלו לי בערך 6 חתיכות בגודל 50X50 ס"מ בעובי 5 מ"מ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רק את הרמקול הימני. אני מחפש מחליף לשמאלי., למישהו יש רעיון? Amplifier: Output power: 110 Watt RMS Power distribution: 55 Watt x 2 Signal/Noise ratio: < 0.3% 1W 1kHz Frequency response: 55Hz - 20kHz Signal/Noise ratio: > 85dB Separation: > 55dB Input sensitivity: 440mV Nominal impedance:4 ohm Speakers: Tweeter driver type: 1 Tweeter rated power: 10 Watt 6 ohm Bass and mid-range driver type: 6.5 Bass and mid-range rated power: 30 Watt 4 ohm Frequency range: 55Hz - 20kHz Interfaces: Output: Terminals Input: 2RCA Aux input: 2RCA Power: Power supply: AC 220 - 240V, 50Hz
-
- 19 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפעמים רואים שלוקחים פוטנציומטר, ומשתמשים רק ב-2 רגליים שלו: אחת הקיצוניות + האמצעית, כלומר הפוטנציומטר משמש בתור נגד משתנה רגיל. במקרים אחרים, רואים שמחברים ל-2 הרגליים הקיצוניות של הפוטנציומטר מתח כלשהו, ואז לוקחים את ה"תוצאה" מהרגל האמצעית. מתי מתאים להשתמש במקרה הפשוט הראשון, לעומת השני - מחלק מתח? תודה card
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול בTECHTV הזכירו אתר שבו יש את כל המידות של המארז (חורים איפה איזה גודל.....) כך שלא צריך להתחיל למדוד כל דבר משיהו מכיר אותו או מכיר אתר דומה האתר זה משהו ".essential$$$$.org"
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך ביטים לשיוף בצורת קונוס , כמו בתמונה . בארץ מצאתי רק מקוריים של דרמל , שהם בצורת גליל . אם מישהו מכיר חנות , אפילו בחול ,שמוכרת כאלו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ריאתי הרבה מקלטי IR שיש להם תוכנה אבל לא ראיתי שום מדריך סביר למשהו פשוט כמו חמישה כפתורים שמפעילים כמה תוכנות ושולטות עליהם מכירים משהו ?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן פנוי ו200 שקל יש לכם רעיונות למודים שאפשר לעשות? אני יגיד לכם מה כבר עשיתי למארז שלי חלון (מקדימה ובצד) צביעה+גימור מראה חלון לספק ועיצוב שלו חור בגג המארז מוד הפיכת עכבר "לחללית" חלון לCD הוספת תאורה פשוטה (קטודות מאוררים וכמה לדים פה ושם) איזה רעיונות יש לכם בשבילי (אני מחפש דברים יפים ולא מסובכים יותר מידי)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש "תותח" אמיתי עם ניסיון בארדואינו, אפשרי גם סטודנט, לפרוייקט דחוף אם יש לך ניסיון בארדואינו בכלל ובשילוב מסכי LCD גרפיים בפרט ואתה רוצה להשתלב בפרוייקט (העבודה/בזמנך החופשי בביתך) אשמח אם תיצור קשר: ירון y.nemet@varcode.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משדר אינפרא אדום שאני יוכל לשלוט בוידאו DVD TV וכו' דרך המחשב... ז"א שבמקום לשלוט במחשב דרך שלט אני רוצה שהמחשב יהיה השלט... מישהו מכיר איך לעשות זאת? (פרסמתי באלקטרוניקה כי אני חושב שזה המקום המתאים - אם לא אנא להעביר לפורום המתאים) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר מיועד למארז haf932 אני רוצה לשים אותו בצד (כבר מקדימה יש לי ואת העליון עם לד השגתי מחבר בפורום) הייתי מעוניין להשיג/לרכוש מאוורר נוסף 230mm לצד בכדי להשיג יופי של תאורה אדומה לכל המארז . יש הצעות לחנויות בארץ ? כי ב ebay יש רק את ה BitFenix והוא די יקר תודה אביחי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המתאם הנל אולי מישה יודע מאיכן בארץ אפשר לקנותו .? תודה לכול העונים ... זה הדבר ...http://www.altronics.com.au/index.asp?area=item&id=P1690
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בבקר מאווררים בסגנון ה-Vantec Nexus 201\205, בצבע שחור עם לדים כחולים..שיראה טוב הכי חשוב. 3 ערוצים מינימום, בעקרון אני מעדיף 4. הבנתי שהבקר הנ"ל אינו זמין בשום מקום ואזל לכל החנויות ואין צפי לגבי המשלוח הבא..(אם מישהו יודע אחרת נא לתקן אותי, תודה) אז אני מחפש משהו בסגנון, ראיתי את ה-305 אבל הוא עולה יותר, מתאים ל-3.25" (יש לי העדפה למפרץ 5.25") וכולל 2 קתודות כחולות שאמורות להיות חלשות (ועליהן אני משלם) וקתודות כבר יש לי...יותר מידי . אשמח לשמוע עוד הצעות, או תיקון לגבי ה-201.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש פה בפורום אבל בדוגרי לא מצאתי! אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מאיפה לקנות מסך LCD למוד שאני עושה למי שמתעניין ... אני בונה מחשב MP3 לרכב! כמובן אני יודע המחשב כבר מוכן כמעט לגמרי ... רק עוד כמה הגדרות קטנות שבהרצה שלו יעלה לי רק WINAMP וכדומה בקיצור אני מחפש מסך LCD שיהיה לו אופציה להציג גרפיקה! ועברית תודה מראש! כל הכבוד למודרים שיש פה .. ראיתי את הגלריה ופשוט ... תותחים יונתן קלדרון yonatan@iddr.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש neon שלא יעלה על 100 שקל ושהאור שלו לא היה חזק במיוחד או אפשרות לכיבוי בצורה נוכה(ככה שזה לא יפריעה לי בלילה) בצבע כחול תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש PCI RISERS מהסוג הפשוט שאוכל לקנות כאן בישראל. למי שלא יודע זה משהו כזה: http://www.inpc.kiev.ua/Riser.htm מישהו ראה אחד כזה בארץ? הם בכלל ניתנים להשגה?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פוטנציומטר בשביל המאוורר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11448 הוא עושה יותר מידי רעש, רעש בלתי נסבל, אז אני רוצה לחבר עליו פוטנציומטר שישלוט על העוצמה והרעש... כזה שידע לא לנתנגד בכלל בכלל שהוא פתוח עד הסוף וברגע שהוא סגור יתנגד כך שהמאוורר יחדל מלעבוד.. מה עלי לקנות מהאייבי?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/Stereo/TAL_ST%20019_resize.jpg זה הסוויץ', תמונה ממדריך שנעשה באתר. ואני מחפש גם מקלט אינפרה אדום דגם TSOP 1738 אך אין בעיה אם זה 1838. (נ.ב. לאריהב אין את זה באמת, הייתי שם היום) אה וגם את הסוויץ' אין לאריהב תודה מראש. אה ואם מישהו יודע, אשמח לדעת היכן ניתן להשיג קופסה שכזו שמתחברת לRS232 http://lnx.manoweb.com/lirc/mids/img_3010.jpg אבל זה חייב להיות בגודל הזה כי אני צריך להכיל בפנים רכיבים.
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ניסיתי לשלוף אחד מלוח אם ישן.... שלפתי ציפורן במקום... איפה ניתן לקנות? תמונה: או או תודה! וגמר חתימה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אחר מוד של לדים רצים ע"פ הוינאמפ. אבל שמישהו ניסה, ויודע שזה עובד. ושהמדריך של המוד לא יהיה רק תמונות, אלא גם שרוט של המעגל... כל המדריכים שאני מכיר הם בעלי תמונות מWEBCAM בלבד, ואין לי מושג מה הולך שם כי אין שרטוט של המעגל....
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הי, אני מחפש איזה מכשיר שיודע להקליט ממיקרופון של מחשב. זאת אומרת לחבר את היציאה של המיקרופון לכניסה של המכשיר והוא יתחיל להקליט, כמובן שאין ברשותי מחשב לעשות את זה אז אני צריך את המכשיר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה לבדוק אם הספק שלי הלך ובשביל לעשות את זה אני צריך את השיטה ההיא שמפעילה את הספק בלי לחבר אותו למחשב.. אני זוכר שצריך חבר חוט בין שני חריצים פה: אבל אני לא זוכר אילו חריצים... תוכלו בבקשה לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת... **אחרי חיפוש.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-