עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by doreven,

שלום אנשים! מישהו יכול להביא לי בבקשה את התרשים של איך בונים את המעגל עם הלדים וה7404? זה שהלדים רצים

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by מאפיונר,

יש מדריך לחריטה על פרספקס עם דרמל? תודה מראש!

3. Started by Sarlula,

עברתי קצת על מדריכים בפורום ונתקלתי במשתמשת שפרסמה מדריכים תחת הנושא: "מודינג בשעה". ערכתי חיפוש ולא מצאתי את התארד. מישהו יודע משהו על זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by OmEr.il,

שלום, קודם כל,סליחה אם השאלה לא כל כך קשורה אבל אני יודע שיש כאן אנשים שמבינים משהו מהחיים שלהם, וזה הפורום שנראה לי הכי מתאים,אז ככה: יש לי קורקינט חשמלי עם מנוע 500W שפועל על 24V ו20.8AMP.רציתי לדעת,אם אני אקנה קונטרולר(מחשב) שנותן למנוע 36V ו 13A,האם הקורקינט יהיה מהיר יותר ויבזבז פחות כוח מהסוללה,או יסע יותר רחוק? ועוד שאלה: אחד הפחמים במנוע שלי(BRUSHED)הולך"להיגמר"(במרכאות כמובן),ניתן לתקן את זה? כי מנוע חדש זה 1200 שקל בערך.. תודה על התשובות , עומר עריכה [

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by royk50,

טוב יש לי IRIVER H340 שהתחיל לעשות בעיות חיי בטריה יחדו לחצי ולרבע ואחרי זה אם נשאר כמה שעות מכובה - אין סוללה ומכיוון שקניתי בחול אין אחריות דבר נוסף שקרה זה שמסך הטעינה לא מופיע אם חיבורו לחשמל או לUSB אבל אם אני מדליק ידנית - מסך טעינה מופיע טוב קראתי בפורומים וכו הזמנתי בטרייה מחול התקנתי ועובד אבל עדיין מסך טעינה לא מופיע ופריקה מהירה כשמכובה השארתי אותו כמה שבועות בעריסה ועכשיו הוא לא מחזיק יותר מ2 דקות ללא מתח יש למשהו רעיון אם זה בר תיקון, אם שווה בכלל לנסות לתקן הנגן עובד מצויין אבל רק אם חשמל

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by mikko,

שלום יש לי את המחשבון הנ"ל וראיתי שאפשר לתכנת אותו ולהוריד לו תוכניות אני לומד אלקטרוניקה (הנדסאי) ואמרנו לנו שמותר להשתמש בו מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכניות או פונקציות ו/או מקומות להורדה תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by psycho killer,

התחלתי בבנית HTPC אני רוצה לשים את התוכנה Meedio Essentials האם זאתי תוכנה טובה? יש לי בעיה של מארז (אני חושב על וידאו ישן ) יש לכם טיפים לבניה או רעיונות למארז ? ואיזה רזולוציה מתאימה ל טלויזה 21 אינץ'?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אחרי שחשבתי הרבה על הנושא, הלכתי על העיניין לבנות אתר למודינג, מה באתר, המון מדריכים למודינג להמון דברים שהרוב יהיה שלכם פרסום עבודות שלכם וגלריית תמונות, עכשיו, זה לא יהיה ממש בקרוב, אני מאמין שרק עוד חודש מהיום אני יסיים את העבודה רק על הפינה הזאת וכמובן שיש לי עוד המון דברים לבנות שם הפורטל החדש שאני ימתכנת ברגעים אלה ממש הוא מלון פורטל אני רוצה לבקש אישור ממנהלים לפרסם מידע לגבי מדריכים מסוימים (כמו אלה שנמצאים בהודעות הנעוצות בפורום הנוכחי) ואני מבקש גם מכל הגולשים ומכל אלה שעשו מודינג מסוים למשהוא לשלוח כתגובה לשירשור (תרד) הזה את מה שהם עשו אני רוצה לכתוב מדריכים מאוד בסיסיים באלקטרוניקה כדי לעזור למשתמשים מתחילים וכל פעם ששואלים בפורום איך לעשות וכך וא…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by spinchicken,

בהמשך לthread הקודם, אני מקווה שזה מקום שאפשר לשאול בו שאלה כזו - אני מנסה לשלוט על מנוע בעזרת בקר ויכול לקנות דרייב או H-bridge. הבנתי שדרייב זה פשוט H-bridge עם עוד רכיב שאז אני לא צריך לשלוט בפולסים וזה יותר קל. זה נכון? או שיש עוד יתרונות לדרייב?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by LazyCat,

יש לי סט Microsoft Wirless Laser 6000, המקלדת באה עם מקשים שקופים למחצה, האותיות באנגלית בצבע שחור ורואים אותן מעולה אך האותיות בעברית הן בצבע ירוק@כחול בהיר ולא רואים אותן כלכך טוב, למזלי הן שקועות ולכן אני יכול לצבוע אותן בקלות, השאלה באיזה סוג צבע להשתמש (שיהיה עמיד ואיכותי כאילו שהמקלדת היתה כך תמיד)? רוב תודות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ori The Man,

שמעו אני ורהצ לעשות את המוד הזה http://www.laneros.com/showthread.php?t=51162 פירקתי טלפון הכל טוב השגתי כבל של מדפסת ישנה עכשיו יש תרשים שאניל אמ מש יודע לקרוא אותו (ואני צריך לקנות חלקים) זה התרשים http://img380.imageshack.us/my.php?image=circuito8rw.jpg (הסרטוט הכי ימני) הבנתי שאני צריך נגד של 250-500 אוהם ומה זה הדברים האחרים שיש שם? ראיתי שיש שם 4 חיבורים של לדים שזה של המסך ויש שם עוד חלקים http://img114.imageshack.us/my.php?image=db254ty.jpg ככה זה אמור להיות מחובר עכשיו צריכים תחלקים האלה http://img227.imageshack.us/my.php?image=im000371a0pp.jpg תגדול יש לי מהכבל של המדפסת חייבים גם ת 2 האחרים? כי ראיתי שהסרטוט הוא לחיבור המסך ישר לכבל כזה בבקשה תעזרו לי אני ורצה…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. חבר שלי הביא לי מעגל חשמלי להרכבה שהוא לא ידע איך להרכיב אותו! והבעיה היא שאני גם לא יודע איך להרכיב אותו ואין לו את ההוראות שלו העלתי לפה את התמונות של החלקים אולי תוכלו לעזור לי!! (מצטער על האיכות צולם בפלאפון) אני מקווה שתעזרו לי לגלות מה המעגל הזה אמור לעשות?! ואיך מרכיבים אותו?! ואם יש לכם אתרים או מדריכים שונים בנושא אני ישמח לקבל אותם ואם תרצו אני יוכל לכתוב לכם את הרשימה המפורטת של כל החלקים!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nirh216,

הנה המספרים שיש על הפלאפון (כל השורה הזאת נמצאת על המסך) 0186633P01 2A 412TU05310 בבקשה תעזרו אם צריך עוד מספרים תגידו לי ואני יראה איפה הם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. שלום. אני הולך לקבל שני רמקולים חדשים של מכונית,אני עוד לא יודע איך נראים החיבורים,אבל כנראה סטנדרט. יש לי מחשב עם כ. קול מובנה בלוח אמ,ואני רוצה לחבר את הרמקולים למחשב ושהמתח גם יגיע מהמחשב עצמו. אפשרי? ומה תהיה איכות/עוצמת השמע?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אני מחפש סכמה שתסביר איך לחסר צג של PSP לחיבור VIDEO רגיל .....תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Jack_g,

יש לי מארז של ALIEN מ A-TOP הוא מאוד שקט כי יש לו מאווררים של 120מ"מ הגוף קירור עכשיו הוא של TT TR1 SILENT גם שקט מאוד. בקיצור הדבר היחידי שעושה רעש במחשב הוא הכרטיס מסך הרעש פשוט מחריד. הכ.מסך שלי הוא X800GTO FIREBLADE SAPHIRE האם יש דרך להשתיק את המפלצת הזאת? ניקיתי אותו מאבק כבר, ככה פשוט המאוורר הוא עושה רעש.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. OK שלום לכם זו הודעה ראשונה שלי בפורום מודינג אז ככה אחרי שקניתי את הטוניק טוואר וגיליתי שהוא לא מתאים לתושבת AM2 אלא רק עם קליפס שלא נמצא בארץ אלה בגרמניה החלטנו [אני ואבא שלי] לעשות משהו פיראטי. ם הטוניק מקבלים פלטתH האמורה להתאים בגודל לחורים של K8 שבכלל לא קיימים בלוח שלי הנה כדי שתבינו על מה אני מדבר: הנה: והנה: בקיצור החלטנו לעשות H משל עצמינו הנה כמה תמונות: חלק קדמי: חלק אחורי: מהצד: בעיקרון נשאר לנו רק דבר 1, לקדוח חור מדוייק ומזערי באמצע של ה H - הוא יחזיק את הטוניק שלא יזיז - לא שמאלה ולא ימינה [יש פין שיכנס לחור הזה על הסינק] מה דעתכם? מה להוסיף \ לתקן ? ד"א הוא מתאים בידיוק בידוק לחורים שקיימים אצלי על הלוח אתם יכולים לראות את ז…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Reze,

שלום יש לי מסך של הטלפון הישן שלי ואני לא יודע איך לחבר אותו אז אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה זה המסך וגם הסבר על החיבורים {אני פשוט לא יודע לאן לחבר כל דבר} http://sandiding.tripod.com/m55.html

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by Shane McMahon,

ואם יש גם פאן באס עם תצוגה של מהירות מאוורר יותר טוב .. תקציב:עד 150 שקל

20. יש לי מארז ג'נרי (Codegen 604) עם מסך LCD מובנה שמציג את הטמפרטורה ושעה וכו'... רציתי לדעת האם ישנה אפשרות שבה אני יוכל לשנות את מה שרשום במסך? תודה רבה. קישור למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2403&products_id=16321&PHPSESSID=e815617dbdee0c144fc4bcd3a6ca2b13

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  21. היי היה לי מחשב נייד ישן P1.. אז הוצאתי לו את המסך ואני רוצה לעשות מודינג.. מישהו יכול להגיד לי מה כל חוט / יציאה וכו'? הדגם של המסך הוא שוב: sharp LM80C361 עוד מספר שהיה על המסך: 96F04650W / 96Fo465oW (אחד משניהם, לא הבנתי אם זה או (O) או אפס (0) תודה רבה לכולם פורום ענקקקקקקקקקקקק :yelclap: :yelclap:

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by Red Ninja,

<מצטער על הכותרת באנגלית, בעברית זה היה מצריך הרבה יותר מילים> יש למישהו שירטוט\רעיון\הצעה איך לתקשר עם הרכיב הנ"ל (Atmel 89S51 משפחת 8081) דרך USB על מנת לצרוב עליו תוכנות במקום כבל פרללי רגיל? תודה.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  23. המסך של הE250 שלי נישבר ואין לי מושג איך זה כלכך עצוב : :'( :'( וחנות שקניתי בא טוענים שמהסך אכן שבור למרות שלא כלכך ניראה לי אני מחפש חנות שתוכל לתקן לי אותו לפי מה שאני יודע אם למסכי LCD יש פיקסלים שרופים מופעים על המסך קטעיפ שחורים וזה זה נכון? בעיקרון אני רואה שני כתמים שחורים על המסך והשאר לבן חנות באזור הצפון מחר אני ילך לחנות השכונתית ליראות מה אפשר לעשות למרות שלא ניראה לי שהם יוכלו לעשות משהו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ShowstoppeR,

אהלן אנשים, מזמן לא כתבתי פה אז הנה לכם כמה עדכונים. דבר ראשון בנוגע לפרוייקט הנוכחי שלי, AquaLight. כולכם בוודאי מצפים לסיום הפרוייקט, לצערי נתקלתי בכמה קשיים בהרכבה הסופית שכרגע אני עובד על לפתור אותם (מה לעשות פרוייקט ראשון וכמה שזה נראה יפה מבחוץ, יש כמה פאשלות שעשיתי בפיתוח ועכשיו אני צריך להתמודד איתן) בנתיים אני התחלתי לעבוד על הפרוייקט הבא שלי שזה בניית מארז מ אפס. לאחרונה התחלתי לשחק עם SketchUp ולמדתי את התוכנה דיי מהר ולאחר כמה עיצובים שעשיתי העיצוב הבא נבחר. כמו שאתר רואים המארז יהיה עם קירור מים. העיצוב נכון לעכשיו דיי בסיסי ועוד יעבור שינויים קטנים על מנת לוודא שהכל יעבוד כמו שצריך. יש עוד כמה פרטים שלא הכנסתי בעיצוב בכוונה כדי להוות הפתעה ל…

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by Reze,

לקחתי חוט USB וראיתי שיש בו חוט אחד ירוק אחד לבן אחד שחור אחד אדום ועוד מלא חוטי נחושת חסופים מישהו יכול להגיד לי איזה חוט מעביר 5V ואיזה חוט הוא המינוס

דיונים חדשים בפורומים