אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
נמאס עלי הרעש שעושים המאווררים הרועשים האלה,אי אפשר לישון,אז החלטתי לעשות פאן באס,שכל לילה כשאני ילך לישון אני יכבה 3 מאווררים וישאיר 2 פתוחים,ככה אני יוכל לישון טוב. הכל ביחד עלה לי 30 שקל. לדים-10 שקל נגדים-10 שקל מפסקים-10 שקל כל שאר המצרכים היו לי בית את הפאן באס שלי עשיתי על פאנל בגודל של פלופי,שמתי בו 5 לדים ו5 מפסקים,מפסק ולד לכל מאוורר. כשהמפסק למטה הלד והמאוורר כבויים,שכשהמפסק למעלה הלד והמאוורר דולקים. השארתי כמעט חצי מהפאנל ריק בשביל שאם אני ירצה בעתיד להוסיף עוד מתגים ולדים או ווסתים אני יוכל. מהפאן באס הוצאתי 4 כבלי חשמל למאווררים+1 לחשמל של הפאן באס עצמו. באותה הזדמנות חיברתי חיבור מולקס למאוורר מספק,במקום סתם חוטים,ולעוד מאוורר אחד כזה חיברת…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שני ספקיי כח למחשב ... את היותר חזק לחבר ללוח אם ולבל השאר לחבר ספק יותר חלש ...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צבעתי את הפאנל שוב רק שהפעם זה לא היה מתוכנן בכלל אז לפי דעתי זה לא יצא כל כך יפה מה דעתכם?? http://www.pbase.com/image/31730229 הערות!! והארות!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום אוזניות ב30 ש''ח (sony mdr-cd280) הגעתי הבייתה חיברתי אותם ולמזלי הרע שמעתי רק באוזנייה אחת, השאלה היא האם ניתן להחליף את הרמקול באוזנייה השנייה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם מכירים את הסמל הזה של פצצה גרעינית (המשולש הזה)... כזה אני רוצה... יש למשהו מושג איפה אפשר להשיגגג??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים... אפשר להתפשר בקיבוליות של קבלים מנופחים בכרטיס ספק של מסכי LCD? התנפחו לי 4 קבלים של 680uF 25V האם חובה להחליף אותם באותם קבלים בדיוק או שאפשר להתפשר? ואם כן אז עד כמה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים יקרים... לא מזמן פורסם כאן כיצא להתקין את הקטודה (אולטרא) בקדמת המארז. המארז בדוגמא היה chieftec סגול מטאלי.... והמנורה כחולה... היה צריך להוציא אותה מתוך המסילה שלה. ולהדביק אותה באמצע על הפלסטיק. בכל מקרה אני רוצה לעשות את זה שלב אחרי שלב בעזרת המדריך ואני לא מוצא אותו..... מישהו יכול לתת לי קישור? מישהו יכול למצוא אותו?????? מנהלי הפורום... עזרתכם....... בתודה מראש!!! ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין מערכת קירור מים מחו''ל ונתקלתי בבעיה... האם אפשר לשלם בתשלומים בהזמנות מחו''ל? :s05: כי מערכת שלמה תעלה כ2500 שקל עם משלוח איך אתם מזמינים מחו''ל? 0.0
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, ה12V של הספק במחשב זהה ל12V שמגיע באוטו? כאילו אם אני רוצה לחבר את הנאונים שבמחשב שלי באוטו אני יכול?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני שאלות שממש לא קשורות אחת לשניה אז תסלחו לי על זה 1. האם יש פה למישהו רעיון איך לסדק הגדים בצורה חכמה ונוחה? הגיעו אלי היום 600 גדים שמחולקים ל30 סוגים שונים ולצערי זה אפילו לא הגיע בשקיות נפרדות אלא פשוט בגוש של נגדים וזה ממש לא צורה מסודרת וזה מתבלגן אני ישמח אם למישהו פה יהיה רעיון איך אפשר לסדר את זה בצורה שזה גם יהיה נוח למצוא את הנגד שצריך וגם שהם לא יתבלגנו ויסתבכו אחד בשני כרגע עלה לי רק הרעיון הפשוט של לקנות 30 שקיות קטנות שאפשר לסגור ולשים כל שוג בשקית 2.דוד שלי רוצה לקנות סורק תלת מימד לסריקת אפים (של בני אדם כמובן) את רמת הדיוק אני לא יודע אבל אם זה חשוב אני יכול לברר התקציב שלו עומד על 100 דולר אבל מבדיקה מהירה באיבי הבנתי שזה בלתי אפשרי למצוא …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המעבד שלי ממעבד axp 2600+ למובייל על ידי קיצור שני פינים בגשרים של המעבד,בגלל שזה חיתוך לייזר מוד עיפרון לא יעזור ואני צריך מלאות אותם בחומר מוליך כלשהו,יש לי ביית משחה שמשמשת להולכה טובה יותר והיא עשויה מנחושת אבל היא לא מתייבשת ולמרות שהיא לא נוזלית אני לא רוצה להסתכן מה גם שקשה לשים אותה במקום. בקשר לדבק טרמי אולי תגידו לי איזה סוגים יש וני יבדוק אם לאבא שלי יש אותו (יש לו ממש המון סוגים של חומרים לא ידועים) ובקשר ללק מעוניין לקנות אולי אותו אבל הבעיה היא -איך אני יכל לדעת שהוא מבוסס כסף או שסתם יש בו חלקיקי פלסטיק כסופים??אולי מישהו מכיר חח דגם או חברה מסויימת שמוכרת לק מבוסס כסף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מעגל ואני לא מבין לאן אני צריך לחבר את החיבורים של האדמה...או שמע אני צריך לחבר אותו למקום ריק על גבי הלוח הלחמה... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי פורום מודינג ואלקטרוניקה!אני רוצה לקנות סליבינג דחוף,ואני רוצה לדעת כמה כדי לי,אני צריך לארד דיסק לסידירום וצורב גם לספק בקיצור לכל החויטים והכבלים במחשב אבל אני רוצה שהסליבים היו רגישים ל-UV .כמה זה יעלה לי?אני גם זקוק למדריכים איך לשים את הסליבים וגם אני רוצה את ל-IDE כמו שקונים מוכנים יש להם בסוף מן כיסוי כזה לחיבור עצמו אני לא זוכר איך קוראים לזה וגם את התופסנים האלו שצריך כדי לסגור את זה,אני זוכר ראיתי מדריך מוקלט אז מי שראה אותו יודע למה אני מתכוון.אני רוצה לקנות לדים uv חזקים ונגדים כמה זה יעלה לי הלדים?,בערך. תודה מראש!!.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אתר שמוסבר בו איך להרכיב כבל סינכרון לPalm III הישן שלי, אפילו אתר עם תמונות או כל דבר שיכול לעזור לי איך שהוא להרכיב את הכבל שיעבוד. הרכבתי את הקונקטור לפאלם ע"פ האתר הזה: http://soggie.soti.org/linux/palm יצא לי משהו כזה בערך: ניסיתי לחבר את הכבלים כפי שרשום באתר הנ"ל אבל זה לא עובד! ניסיתי לחבר לפי כמה דברים שראיתי באינטרנט, נאדה, לא עובד. עשיתי את מה שרשום באתר הזה: http://www.bpesolutions.com/gadgets.ws/gtechpalm.html חיברתי כל פין מהכבל הסיריאלי לפין באותו מספר לפאלם, כפי שרשום וזה לא עובד. בתמונה רשום GPi1 וGPi2, מה זה? כל מי שיש לו קצת ידע באלקטרוניקה אולי יוכל קצת לעזור לי כי אני לא מבין שום כלום באלקטרוניקה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי ממש בעיה עם ההלחמות הראשונות, הבעיה היא שזה לא מחזיק (חוט נחושת רגיל, יש כמה חוטים מלופפים ביחד) וזה נקרע 1. איך להלחים את זה? 2. יש כמה חוטים שנקרעו והבדיל נשאר על החיבור.. איך אני מוציא את זה? זה 70 שקל, לא רכיב של 2 שקל..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע הבא אני הולך להזמין מ JAB-TECH את הפריטים האלה: UV Green cable sleeving kit ConnectorZ Power Supply Changeover Kit - UV Green ועוד 10מולקסים זכר זוהרים באולטרה עבור הפרוייקט שלי עכשיו יש לי שאלה איך אני מפרק את המולקס... הרצתי חיפוש ומצאתי מדריך עם מקל של סוכריה אבל לא ממש הולך לי יש עוד אפשרות חוץ מלקנות את שני הקיטים לפירוק?! ואם פירקתי והרכבתי את המולקס (כמובן שהלבשתי על הכבל סליב + שרינק בקצה) יש סקנה שמשהו ישרף?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לתקן את המסך שלי http://www.overclock.net/12714355-post9.html לפי זה אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות את החלקים הנ"ל בארץ,בסה"כ אני צריך(ואני מצטט) You'll need : two of 820uF or 1000uF /105° / around 25V one of 330uF /105° / around 25V
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי שאלה איפה אני יכול להזמין באינטרנט את כל החלקים האלקטרוניים שאני צריך (נגדים, לדים וחולי........) שיהיה זול ושיהיה בישראל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים, איך אני יכול לקרר את המים ללא רדיאטור? תציעו רעיונות.[br]פורסם בתאריך: 18.04.2007 בשעה 18:48:20 מה אתם אומרים? אני ישים אקווריום קטן, מלא במים, ובתכו תהיה משאבת מים ומעליו יהיו 2 מאווררים של 120 סנטימטר ובצד תאורת UB. ככה החום של המעבד לא ישפיעה כלל על הטמפ של המים ביחס לכמות, וגם ומאווררים יקררו את המים.אגב שתיתי קפה חם ונשפתי עליו כדי לקרר אותו מה שנתן לי את הרעיון. האקווריום יהיה כמובן מחוץ למארז ודי רחוק ממנו ככה שגם בזמן שהמים עוברים בצינורות הם יתקררו. אני יודע שעדיף רדיאטור, אבל מה לעשות? אין.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הכל בכותרת תודה !!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרספקס באיזור חיפה: אוקריפלסט בע"מ שד' ההסתדרות 84 מפרץ חיפה http://www.okriplast.ybay.co.il/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-