עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by mazcom,

השגתי שלושה מאוררים בגודל 12ס"מ אבל הבעייה שהם 48V DC 0.21A החשמל של הספק במחשב לא מסוגל להפעיל אותם האם יש מה לעשות בנידון.. אודה לכם מאוד ..על העזרה מראש

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי ספק ישן ויש לו יציאה שרשום עלייה P14 ואני לא יודע מזה היציאה הזו מישהו יכול לעזור לי זה דחוף

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  3. Started by white_c,

הגיע לידי מגבר ישן אך טוב והוא בלי יציאת ליין -אין אז כך שאני לא יכול להשתמש בו למחשב... יש לו כניסת אוזניות מיקרופון ,טייפ ופטיפון (כן הוא עד כדי כך ישן- אבל שומעים מצוין בכל זאת) יש איזושהי דרך לבנות יציאת ליין אין...? אני מקווה שהדיון מתאים לכאן אם לא תעבירו... אם אתם צריכים פרטים מסויימים נוספים על המגבר שתפו ואני אעדכן... תודה....

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  4. אני הולך לבנות מחשב שלם במארז יחסית קטן (גודל וידיאו או DVD לצורך העניין), הקטע שאני רוצה לשים ספק קטן, ולא ספק סטנדרטי, אז אחרי כמה חיפושים בגוגל, מצאתי משהו כזה: http://www.mini-box.com/PW60-DC-DC-power-supply?sc=8&category=13 הבעיה שהם לא שולחים לישראל, אז אם יש מישהו שיכול לעזור למצוא ספקים קטנים כאלה, או לחילופין, למצוא ספק סטנדרטי יותר קטן ממה ששמים במחשב רגיל - אני יודע שיש גדלים יותר קטנים פשוט לא מצאתי. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  5. מה שלומכם חח שמעו יש לי בגן שלידי מצלמה כנראה על-חוטית של המשטרה ורציתי לדעת איפה היא בידיוק כי רציתי לעשות משהו מגניב..... אם באמת תרצו לדעת מה אני יגיד לכם אם תבקשו 8) ובקשר לאנשים הצדיקים אל תתחילו להתבכיין שזה לא חוקי וכל זה אני לא רוצה לעשות שום דבר קיצוני.... ומישהו אמר לי גם שאפשר לגלות אותה עם מכשיר ווקי טוקי פשוט.... חח כמובן שבהתחלה צחקתי ועד עכשיו אבל יש סיכוי לגלות אותה איך שהוא????

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ד"א לכל המעוניין לדעת את החור אוורור אני ואופק עשינו עם אותו מקדח כוס 76mm ויצא אחלה בחלה ... אז לעניינינו .... החלטתי להעתיק מחברי הטוב ולעשות גם כן פתח אוורור בחלקו העליון של המארז (לא קשה במיוחד לכל המעוניינים...) ולאחר קדיחת החור רציתי להוסיף קצת פלפל למארז והחלטתי לכסות את גג המארז עם פסים של איזולירבאנד שחור...(מה אתם אומרים????) והנה מצורפת תמונה של המארז לאחר המודינג כדי שלא תשתעממו.. וכמובן שבת שלום לכולם!!!! [attachment deleted by admin]

7. שלום ;D ראיתי בסיטיקי של המדריכים איך להרכיב תאורה בתוך עכבר, זה הכי דומה למה שאני צריך ... מישהו יכול לתת לקישור למדריך לתאורה המקלדת תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי.. אני רוצה לקנות קתודה אדומה למחשב שלי וגם אני רוצה לקנות מאורר 120 מ"מ עם אורות כחולים.. מה אתם ממליצים?, איזה קתודה כדאי ואיזה מאורר הייתם ממליצים לי...(שקט) ואם כבר קותדה אז איך מחברים אותה לחשמל? תודה מראש,

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  9. שלום , אני מקווה שאני בפורום הנכון אז ככה : יש לי מארז שבניתי לו חלון צד שקוף חתכתי כימעט את כולו קניתי פרספקס והרכבתי עם גומיית H כמו במדריך באתר. יצא מדהים ! עכשיו הגיע הרגע של התאורה במארז ( כל חלון שקוף זקוק לקצת תאורה לא ? ) הבעיה היא שאני מתלבט איזה תאורה לשים במארז מבחינת צבעים מה אתם יכולים להציע? חשבתי על זוג קטודות כחולות + מאוורר 80MM בחלק האחורה של המארז עם לד אדום ( מתאים ? ) אם יש הצעות אחרות שאתם יכולים להציע אני אשמח תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, קראתי את המדריך של איוורור מארז שיש באזור המדריכים אבל הוא רק נותן שיטות למצבים מסויימים או למקרים שהמשתמש מכין לבדו את החורים ומתאים את המאווררים.... אני ומודינג או כל מה שקשור לזה עדין לא הכרנו אני רוצה להתחיל אבל באילת אין ממש מקורות להשיג חלקים..... בכל מקרה יש לי תמארז הזה: וזה המיקום של המאווררים.. יש עוד אחד מאחורה בערך מתחת לספק כוח.... עכשיו הקדמי והצדדי מכניסים אוויר והאחורי מוציא אוויר אני יודע שהקדמי לא ממש מועיל בגלל הדלת... אבל עדיין רציתי לדעת איזה מאווררים לשים שמוציאים אוויר ואיזה שמכניסים אוויר בצורה הטובה ביותר....או שאולי בצורה שהם נמצאים בה כרגע הם הצורה הטובה ביותר עריכה: שכחתי להוסיף אני לא יודע אם זה ממש הכרחי אבל , האחורי והקד…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אם אתם בעלי מסך LCD (לפעמים גם CRT) תורידו קצת את הראש רואים את כפתור ההפעלה שלו עכשיו אני מחפש מעגל שיעבוד על אותו פרינציפ לוחצים פעם אחת - נדלק, פעם שניה נכבה מצאתי מעגל כזה אבל הוא דרש רכיבים מסובכים - אז הבנתי שזה לא ממש מתאים לי מצאתי מעגל נוסף אבל בו יש שני כפתורים אחד לON ו אחד ל OFF מבוסס על שני טרנזיסטורים NPN ו PNP שני נגדים מקור וכמובן כפתורים לא ממש הצלחתי לגרום לו לעבוד אז מה שאני מחפש עכשיו זה מין מעגל שמורכב מ 4 כפתורי PUSH וכל אחד ישנה למצב אחר OFF LOW MID HIGH בעצם אחרי לחיצת הכפתור הOUT של המעגל יעבור למתח אחר 0V 1V 2V 3V כמובן שכל מתח יסופק למעגל בנפרד כך שלא יצתרך ניגוד וכל מיני כאלה שאלה נוספת היא מה עושה הרכיב LM2576T-ADJ (חיפשתי אבל לא ממש הבנתי מ…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  12. היי, הזמנתי מערכת חדשה לחדר שלי Logitech Z5400 ואני רוצה לעשות איתה איזה משהו יפה. איכשהו, לא יודע איך - אפשר לשים עליה מנורות כחולות קטנות כאלה? לא יודע אם Ledים... משהו? כל רעיון יתקבל בברכה (: תודה מראש, אדם

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. זה הכרטיס מסך שלי מה - EVERST Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 3184 MB/s n…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  14. אני מציע תמורה כספית למי שיכול לעזור לי בבניית G-CODE..לסרטוט המצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by anisarsor,

באחד ההסברים לבניית מעגל כל שהו כתוב לי לחבר אדמה.. מזה אדמה... מה אדמה אדמה? במה לשים את האדמה?................ וכאילו זה משנה איזה? נגיד כמו של ים או לקחת מהעציץ בבית?............ וכמה לשים? נראה לי מוזר..... מה אדמה עושה? :s05:

• 40 תגובות
    • 8.1k צפיות
  16. אני רוצה לבנות מעגל של לדים שפועלים לפי מוזיקה או קול... אבל שלא יהיו תלויים באיזו תוכנה או משהו... אז שיהיו לפי חיבור PL לכרטיס קול או לפי מיקרופון במעגל או משהו. תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by IlanF,

אני רוצה ליצור רמקול לנגן שלי. יש לי כמה רמקולים זרוקים בבית אבל כשחיברתי אותם הווליום היה מאוד נמוך, אז כנראה שצריך מגבר. איך בונים מגבר? איזה חלקים אני צריך לקנות? ואני צריך אותו שיפעל על סוללות, הוא אמור ליהיות נייד... תודה לכל מי שיעזור.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by mei,

כמצורף. מתחי ההזנה מוצגים כפרמטר, איך אני מחשב ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אנשים!!! לכל מי שחשב שאני מת וכבר לא פעיל בעולמנו טעיתם הצבא הורס אותי אבל אני משתמש כבר בטקטיקות קשות בשביל להילחם על החיים שלי (ראו קב"ן וכלא) בקיצור אני מתכנן את MK3 הפרויקט היחיד שלי שיהיה ללא גבולות ויושלם כראוי בלי קשר לזמן ולתקציב שאני אהיה חייב להוציא עליו התכנון בעיקרו שילדת אלומניום עם מסגרת עץ הדבר הזה יכונה גוף 1 ויכיל בתוכו את כל המחשב חוץ מהספק שישב בשילדה דומה אבל נפרדת מהשילדה הראשית בשביל כל העסק אני ככל הנראה מזמין מגש ללוח אם MINI ATX מחו"ל ועוד כמה חומרים לבניית מארז DIY הדבר החשוב בשבילי הוא ההכנה של השילדה מהאלומיניום אני צריך שיטה (ואם יש למישהו גם מקום שעוסק בזה אז בכלל טוב) לחבר פרופילים של אלומניום (אני רוצה להשתמש בL אבל אם אין ברירה אז O סגורים…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Aviko,

שלום, רציתי לדעת לגבי חומר עיצוב שיש ביכולתו להתקשות על פלסטיק חלק... רציתי לקבל מחירים חנויות ביורשלים, סוגים ותחיליפים לגבי החומר הזה.. תודה, Aviko

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by master2000,

מחפש תרשים מלבני ברמת רכיב ללוח אם kv8-max3 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by RoNeR,

יש לי מערכת מהסוג הטוב והישן כמו שצריך שמחוברת למחשב.. שמחברים אליה לדים ליציאה של הרמקולים הם נדלקים לפי הקצב אבל הבעיה שהם לא עובדים קבוע כיאילו רק על ווליום מסויים הם עובדים יותר מהווליום הזה הם נישרפים עכשיו השאלה שלי איך אפשר לתת ללד מתח קבוע שידלק גם על ווליום נמוך ולא ישרף על גבוה אין לי ידע באלקטרוניקה.... אבל אני ימצא איזה חבר שיעשה לי את זה... מישו יודע איך אפשר לקבוע מתח קבוע?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AstaL,

היי,לא ממש ידעתי איפה לשאול אז חשבתי שזה לא תהיה טעות לפרסם את זה פה תגידו איפה ניתן למצוא סטיקרים למארז,משהו יפה כזה,כי אין לי כח לחתוך וזה כדי לעצב משהו מיוחד,ככה סתם משהו קליל ומגניב שיראה וטוב

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by Arik.G,

יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by 114508534,

ראית ב EBAY שמוכרים מלא מסכי LCD לא תקינים ונפלתי על אחד 7 אינץ ממש זול גרושים שהוא עובד אבל התאורה האחורית שלו לא תקינה אז רציתי לדעת עד כמה זה מסובך לסדר תאורה אחורית כי אולי אני יכול לקנות כזה ולסדר לו את התאורה האחורית תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים