אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עשיתי הכל. מה שמוזר הוא שהמתג פועל, כלומר כשאני מזיז אותו האור נכבה / נדלק. אבל זה לא מאיר לפי הקצב. תסתכלו רגע בסכמה הזאת: לפי ההבנה שלי, חיברתי את כל הסכמה גם לMOLEX, וגם לP2.. פשוט לא הבנתי איך אחרת..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פנלים מאוד יפים עם תאורה יפה וכו'. אף ראיתי מדריכים כיציד לבנות פנל כזה. אך איך נראה המארז מבפנים? איך מגיעים החוטים של המאווררים אל הפנל? האם למישהו יש תמונה שבה רואים איך החוים מתחברים? האם צריך מאווררים עם חוטים ארוכים? האם כל החוטים האלו לא יוצרים בלאגן גדול? תודה מראש. ועוד שאלה: איזה פנל לשליטה אתם ממליצים? לבנות או לקנות. הבנתי שבשביל לבנות, צריך לקנות די הרבה דברים. אין לי בעיה עם האלקטרוניקה. השאלה גם איך זה יראה בסוף. ואם אתם ממליצים לקנות משהו יפה, איזה אתם ממליצים? אני רוצה לשלוט על 3 מאווררים לפחות(אחד מקדימה,אחד שבצד של המארז,אחד מאחורה)
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מומלצים למתחילים? אני רוצה קצת ללמוד על זה ויש ב ebay את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MPLAB-ICD2-ICD-2-COMPATIBLE-DEBUGGER-PROGRAMMER-PIC-USB_W0QQitemZ180091680328QQcategoryZ4661QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem האם המוצר מתאים גם למתחילים? בעיקרון אני יודע שהתיכנות עם המוצר הזה הוא כאשר הצ'יפ נמצא כבר על המעגל המורכב ושזה בעיקר נועד עבור מתכנתים שרוצים לעדכן את הצ'יפ ברגע האחרון או לעשות שידרוגים אחרי שהצ'יפ כבר הורכב וכולי אך השאלה היא האם זה מסבך מאוד את הדברים או שאפשר בקלת להתגבר על זה? אם לא, מה כן מומלץ לקנות למישהו שרק רוצה ללמוד? תודה מראש, רן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכנן ושרטט רשת לוגית שבכניסתה שתי מילים בינאריות - כל אחת בעלת 4 סיביות, והפלט שלה יהיה 1 כל פעם שהמילים שנלקטו זהות אחת לשניה. בטוח יש דרך יותר הגיונית מאשר לכתוב בטבלת אמת את כל ה 256 אפשרויות?? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר אתר\אתרים בעברית שיש בו\בהם מעגלים לבנייה עמצית?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאורר שקוף של 12V אני רוצה לבנות לו מעגל לדים קניתי לדים כאלו: '>http://www.2send.us/"] פשוטים כאלה, מהסוג הקטן.. עכשיו איך אני מחבר את כל הלדים ביחד ולאיזה מקור חשמל לחבר אותם...? אם אני רוצה להוסיף גם מתג? אני רוצה שהוא יסגור את המאורר ואת הלד.. ואם צריך נגד אז איזה צריך??? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך ב"מדריכים שלכם" עכשיו יש לי מאוור נוסף שאני לא משתמש בו , והכרטיס מסך שלי באמת עולה באש [70-80 מעלות במאמץ] רציתי לדעת אם זה באמת יעזור לי לעשות את זה , ועד כמה זה ישפיע , או שזה בכלל לא יעזור.... גם אמרו לי שזה ימלא לי תכרטיס מסך במלא אבק וזה יכול להרוס לי תכרטיס זה המדריך שעליו אני מדבר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg615747#msg615747 תודה מראש על התגובות!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יותר מ-7 ימים אחד המשתתפים התעניין במצלמות המותקנות באחד הגנים ורצה לדעת איך לקלוט אותם..אז הנה היא התשובה כנס לכתובת הבאה ושם תמצא מכשיר המתאים בדיוק לצרכים שלך..לא יודע אני לא הייתי מעיז..כנס ותבין http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=456667677&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני הכי חדש בסצנה של המודינג הבנתי את בייסיק ושממש צריך דרמל לכול הדברים אבל אני פאקינג תקוע עם מארז 90 אחוז פלסטיק ולא בא לי אקווריום של פרספקט אני רוצה לעשות צעד צעד עם חברי הפורום בפירוק המארז בלבד הוא הדבר הכי מסובך שראיתי בחיים שלי כמה דברים א. אין בעיה של כסף בכלל ב. אני מבין במחשבים די טוב! ג.יש לי ידיים ממש טובות ד. אני פשוט צריך מישהו שמבין בלחבר את כול השייט ביחד ברמה האלקטרונית ומישהו עם סבלנות אז אם בא למישהו שותף אני בקטע אסף =)
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות פאן באס או איך שזה נקרא שיתחבר למקום שיש אפשרות לחבר כונן, לפלסטיק הזה ושיהיה שם מסך שיראה את טמפ' המעבד, 4 נגדים משתנים לשליטה במהירות המאוורר, כאלה שאם אני מסובב עד הסוף זה מכבה את המאוורר לגמרי, ולדים מעל הנגדים שמראים איזה מאוורר פועל ואיזה לא. כמו כן אני רוצה לשים בצד מתג 2 אפשרויות שיכול במידת הצורך לנתק את המאווררים ממערכת הפאן באס ושיעבדו רגיל אך לא יינתק את המסך. אפשרי? יש מדריך ? אשמח לעזרה והערות
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל לשליטת מהירות מאווררים וראיתי את המדריכים שיש השאלה איך עושים פאןבאס בעזרת טרנזיסטורים או מגברי שרת ומה הרכיבים הדרושים תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה אני דיי בטוח שאף אחד פה לא מכיר אותי אז יחד עם הפרוייקט הראשון שלי אני גם יציג את עצמי על קצה המזלג. אני בן 22 מרחובות שחם על כל הקטע של המודינג אך מעולם לא היה לי את הזמן או את הכוח לעשות אחד רציני וכמו שצריך. במשך שנים סיירתי לי בפורומים כמו bit-tech.com ו casemodgod.com כש אני מתפלא מהאנשים שמצליחים להפוך קופסת פח פשוטה למשהו שהייתי מזיל עליו ריר במשך שעות. אני בתור אחד שאוהב לעבוד עם הידיים יכולתי רק להסתכל מהצד ולחלום על יום שבו גם אני יוכל לעשות משהו דומה. במשך 3 שנים (כל תקופת הצבא) סבלתי והתאפקתי ועכשיו אחרי חצי שנה שהשתחררתי סוף סוף יש לי את הזמן להתפנות למשהו שבאמת רציתי. אני לא מתכוון לפרוץ כאן גבולות חדשים ועל אף שיש לי הרבה ניסיון בבניה והרכבה (…
-
- 943 תגובות
- 114.4k צפיות
-
-
חשבתי לחבר מאוורר ישן של מעבד (חוטים: צהוב, שחור, ירוק) לתחתית של מה שמחזיק לי את המקלדת, איפה שיש מקום לעכבר, לחתוך שמה קצת ולהדביק את המאוורר מאחורה עם 9V. השאלות שלי הן: 1. לסוללת 9V יש + ו-, לעומת זאת למאוורר יש 3 חוטים. לאן ילך כל חוט? 2. מה משמעות כל צבע? 3. איך אני מחבר מתג 3 רגליים לכל העסק הזה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מגבר מדוד שלי וחיברתי אליו עוד 2 רמקולים בנוסף לשניים הקימיים שלו. הבעיה מאוד מוזרה-כשהמגבר פועל עם הרמקולים (בלי לשמוע מוזיקה) ואני מדליק את האורות בשירותים (שליד החדר שלי) נשמעים פיצוצים קטנים מהרמקולים. מה יכולה להיות הבעיה ?? :s05: מוזר.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך עצה לקניית דרמל... בגלל שמחירי הדרמל בארץ די גבוהים החלטתי לקנות את זה בחו"ל... ובשיטוטיי באתרי המכירות נתקלתי במוצר הזה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006JSPB/ref=pd_luc_mri/102-5322817-9670510?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance מה אתם אומרים...? מציאה...? אני יודע שאני לא זקוק לכל הערכה אבל כל הערכה ביחד (כולל את המאריך הגמיש) עולה 75$ (340 ש"ח בערך)...! אגב זה יבוא מותאם לארה"ב ואני אצטרך לקנות מתאם מתח כדי שיתאים לישראל - זה יפגע בביצועים...? ובכן, מה אתם אומרים? לקנות או לא לקנות...?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ומישהו הזמין מהאתר PCCOOL פעם? הם אמינים? ונראה לכם ש2 הרובים עוזרים במשהו? כל דבר יכול להכנס מלמעלה/למטה ולמישהו יש עוד יפים? 80MM זולים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התחלתי לבנות פדאל - קניתי חלקים והכל.. אבל הציור שיש לי הוא ללוח שורות.. הקטע הוא שיש לי לוח עיגולים כזה פשוט יותר השאלה שלי היא כזאת: יש מישהו שיכול להעביר לי את הציור של לוח שורות לציור של לוח עיגולים? http://aronnelson.com/gallery/album17/SILICON_FUZZ_FACE אם למישהו יש תוכנה שעושה דבר כזה או שהופכת מתיאור סכמתי שאני יכול לצייר בה אז שירשום גם את השם שלה.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אין לי בעיה עם הנקבות, אני לוקח מספק ישן. מה עם הזכרים? הרי בחנות אלקטרוניקה ההיא נתנו לי מולקס של פלופי.. ועוד משהו: בחנות אלקטרוניקה רגילה בארץ (אזור התחנה הישנה ת"א) יהיו לדים UB?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש המון זמן פירוט של הפרוייקט. ערכתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. מישהו אולי יודע לאן נעלם הת'רד על הפרוייקט ואם היה בכלל אחד כזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את זה ניתן לממש ע"י בקבוק ליטר וחצי. נשמע טוב או לא? האם כדאי לנסות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים לא מזמן מישהו שאל מה לעשות עם מאוורר והציעו לו לבנות מתקן קירור כוס פלסטיק עם מים. נדלקתי על הרעיון אבל רציתי להוסיף משהו מגניב.. כפתור שישלוט על הקירור full speed-----fast cooling medium speed-----cooling low speed------low/slow cooling מגניב לא..... ;D הקטע שאני לא יודע איך לחבר שזה ישלוט וזה... הנה שירטוט תעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה.. האם ניתן לבנות טיסן ביתי? אם כן כיצד? (אשמח לקבל שירטוטים..) בתודה אלעד..
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הם עובדים. ושמתי לב שכאשר אני מריץ TAT והמעלות עולות, הם עובדים מהר יותר. כלומר יש בקרת טמפרטורה אבל לא ע"י תוכנה. איך אני קורא את המהירות שלהם ומשנה אותה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-