אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש בידי 4 מעבדי P3 ללא שימוש,יש איזה שהוא מודינג שאני יכול לעשות איתם? (מחזיק מפתחות כבר עשיתי) בתודה, ושבת שלום.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, השנה עברתי לסקרמנטו (בירת קליפורניה למי שלא יודע...) ותוך כדי שאני יושב פה ומת משעום נכנסתי לקטע הזה של המודינג וכמו הרבה אחרים אמרתי לעצמי למה לא. אז הזמנתי מארז מNEWEGG הכי זול שעולה 10 דולר, הוא הגיע כרוב החיבורים לברגים בפנאל הקדמי שבורים והדלתות עקומות אבל אני ינסה להסתדר עם זה. אתמול התחדשתי גם בדרמל מקורי (MultiPro) שעלה 65$ (תמיד אפשר להחזיר ולקבל את הכסף בחזרה ) בגלל שהמחשב הראשי והיחידי שאני משתמש בו הוא מחשב נייד ובגלל שאני קצר במזומנים חשבתי לעשות משהו שאני יוכל למכור. אז החלטתי שהנושא של המחשב יהיה הKINGS, קבוצת הכדורסל בסקרמנטו וכשהעיר מפוצצת באוהדים שרופים למרות שהקבוצה גרועה ביותר יש סיכוי שאני ימצא איזה פראייר שיסכים לקנות את המארז, אם אני…
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
פרוייקט MCC הוא הפרוייקט הראשון שלי בו אני בונה מחשב Mini CuceCase הכנתי כבר שרטוט הדמייה אז תהנו ותגיבו [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין הרבה מה להסביר. הפאנל של ה-6230 שלי כבר נהרס, אז החלטתי לתת לו קצת רענון. השתמשתי בספריי - שכבה ראשונה של צבע זהב אדום, שכבה שניה של צבע שחור ושכבה שלישית של צבע אקרילי נקי (שקוף) למראה חלק ומבריק. לא יצא הכי אסטתי, אבל זאת הפעם הראשונה שאני צובע משהו ככה בספריי. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מיקרופון אלחוטי ישן ונאבד לי המקלט שלו כלומר יש לי את המיקרופון הוא משדר טוב רק אין לי את המקלט רציתי לדעת האם יש איזה דרך לקלוט את זה אולי זה עובד בFM או בדרך כל שהיא המיקרופון הוא techman tdm-308 תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף קצת תאורה(כחולה) לרכב מתחת לפדלים. משהו שיאיר רק את אזור הפדלים. חשבתי על 10 לדים. במדריך באתר התמונות לא מופיעות עקב שגיאה, יש למישהו מדריך לבנות שורה של לדים?אם יש מדריך בווידאו עז בכלל עדיף! איך אפשר לתפעל את הלדים: בטריה(כמה זמן היא תשרוד) , חיבור למצת(12V)?
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהוא מכיר כרטיס (לא כרטיס טלווזיה) שיש לו 2 חיבורים חיבור בננה קול וחיבור בננה וידיאו אני רוצה כרטיס כזה כדי לפות בטלוויזיה בתור מסל אבל גן לחבר ממיר לטלוויזיה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
כמו שציינתי בכותרת, מחר אבא שלי מביא לי חתיכת פרספקס בשביל לחתוך חלון במארז, השאלות שלי: 1. אם אני אחתוך בו 2 חורים וארכיב עליהם מאווררי 120 מ"מ [ 1 מול המעבד ו-1 מול הכרטיס מסך ], הפרספקס יוכל להחזיק אותם או שהם יישברו? חשובה לי היציבות של הפרספקס. 2. האם 2 מאווררים של 120 מ"מ בדלת ישפיעו על הטמפ' ועל הסירקולציה במארז? ואם כן, איך מומלץ להרכיב אותם? שניהם מכניסים אוויר? 3. חשבתי גם לחתוך חלון בגג, ולהרכיב עליו עוד מאוורר של 120 מ"מ, האם אני צריך להוציא את כל תכולת המארז בכדי שלא יעופו חתיכות ברזל קטנטנות לתוך חלקי המחשב והמאווררים? יש שיטה להוציא את הגג כולו מהמארז Compucase 6A19? תודה רבה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש לי טראנספורמר ואתם מבנים שהוא עושה קצת רעש אז רציתי לדעת אם יש אפשרות ליקנות משהוא שישלוט במהירות של מאוורים עד לרמה שאפשר לכבות אותם ל3 מאוורים לפחות ואם זה קשה לעשות אחד לבד (לי אין ידע אבל לאבא שלי ואח שלי יש טיפה ידע בחשמל)
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
למה צריך לחבר 5 דיודות ליציאות 5,6,7,8,9 כשאפשר לחבר את יציאות 5,6,7,8,9 ביניהן ולהשתמה בדיודה אחת? ובאותה הזדמנות: איך יודעים מה ה + וה - בדיודה? ואני לא מבין מאיפה אני צריך להוריד את הדרייברים. הנה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לבנייה של אינטרקום קטן (בין חדרים) ומתקשה בלמצוא
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי 2 קתודות עם שנאי, ומעגל לדים מהבהבים. האם ניתן לחבר בין הקתודה לבין הלדים? ואם כן, איזה כבל לחתוך? תודה לעונים! ועוד משהו אם אפשר: יש לי 2 כניסות P2 (לא פלאגים), ויש להם 3 פינים (כמו בתמונה למטה). איזה LEFT איזה RIGHT ואיזה GROUND? http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/Stereo/TAL_ST%20018_resize.jpg[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 08:05:53 עדכון: ציירתי סכמה, אני צריך שתגידו לי את דעתכם, וגם אני צריך לדעת מה קורה אם אני יוצר מפצל P2, אבל משתמש רק בLEFT/RIGHT וGROUND?בעע רגע, זה בסדר בכלל? הרי הקתודה מתחברת ל12V משלה, איפה זה נכנס פה? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בעקבות הרעש המטורף שהמחשב שלי עושה החלטתי שאני חייב בקרה.. רציתי בקרה שתאפשר לי לשלוט מ 0V עד 12V ומצאתי שני בקרות כאלו שנראות טובות מאוד.. אבל בכל זאת אני מתלבט אז תעזרו לי להחליט.. מי שיש לו נסיון עם הבקרות האלו אני ישמח לשמוע כל פרט אפשרי עליהם.. אז ככה יש את זה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa אחלה בקרה, 4 מאווררים, לדים, פשוט, ומאוד חשוב.. זול! 106 שח! מאוד מפתה ויש את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14484 גם אחלה בקרה, 3 מאווררים, אבל בנוסף היא מגיעה עם שני קתודות כחולות ובקרה של ON,OFF או SOUND SENSETIVE שזה די מגניב וגם המארז שלי פתוח אז יראו את זה.. אבל הבעיה היחידה היא שהברה הזו עולה 80 שקל יותר.. ואני לא יודע א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214 שבוע הבא אני מזמין... איך הוא?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון להכין מארז (HTPC) שיתאים לריהוט בבית שלי ואני מתכנן להכין אותו מפרספקס (את הדפנות) שיחזיק את הכל ומבחוץ דיקט בציפוי עץ, כמו שאמרתי- כדי שיתאים לנוף, במארז עצמו יהיו שלושה מאווררים: אחד בדופן שליד המעבד- יכניס אויר ומעל המאוורר של המעבד חריצים כדי שהאויר החם ייצא. השני מעל הספק כוח (ספק מפורק- בלי בית)- שיוציא אויר. השלישי ליד הHD שיכניס אויר וגם ייתן אויר חדש לספק. כמובן (או שלא), אני מתכוון למאווררי 80 מ"מ. אז מה אתם אומרים ? נ.ב. הציפוי עץ נשאר בכל מקרה השאלה היא האם לעשות מפרספקס או ממשהו אחר- מעדיף כמה שיותר זול....
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום תשמעו היום התחברנו לטלפונים של HOT אבל נשארנו עדין עם בזק. עכשיו מה שקוראה בזק משמש לשיחות נכנסות וHOT ליוצאות. שזה יצר מצב שיש לי שני טלפונים בחדר (בגלל שהחיבור לקיר מקום לא נוח) עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לבנות מעריך שבעזרתו אני יכול פשוט עם ברת מתג או משהו כזה(או אפילו לנתק את הכב מאחד ולעבור לשני) ובצורה כזאת אני עובר בין הקייו של HOT לקיו של בזק. אם יש כזה דבר תגידו לי אני מעדיף לקנות. אם אין וזה אפשרי, תוכלו להסבר בכללי אך לבנות? מקווה שזה קשור לפה ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הייי אחים שלי שמעו לא מזמן רציתי לבנות ועכשיו אני רציני ורוצה לבנות מין סירנה שתעשה סירנה כמו למשטרה או עם מיקרופון קטן ואז ישמעו חזק... כמו למשטרה!!! 8) עכשיו כל האלו שישר מחפשים חנויות כדי לקנות ,לא , לא צריך אני רוצה לבנות לבד!!! אז מי שמבין טוב באלקטרוניקה ואנגלית אז תחפשו מדריכים בשבילי או משהו פליייייייייייז.......... עכשיו מה כל פריט חוץ מכמה דברים אני לא יודע מה זה מה... תודה מראש לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הפנו אותי לכאן מפורום מארזים. יש בידי מארז סופרנו של טרמלטייק. לא גירסאת הDX. עכשיו אני חושב להכניס ל8800GTX למארז ונודע לי שיש לי שם 10 סנט' מקום והGTX הוא 10.5 סנט', ושהכלוב של הHD חוסם את הכרטיס במידה ואקנה אותו אם אחתוך חצי סנט' זה יהיה בסדר? ויהיה עוד אפשרי להשתמש באותה הכניסה של הכלוב ששם אחתוך?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קודם כל עבדתי עם PCB אומלל וקטן. עכשיו יש כמה דברים: -ההלחמות נעשו בצורה רשלנית למדי, מלחם מגושם. האם בדיל מוליך? -הדיודה שמבקשים במדריך נשברה אז השתמשתי בדיודה אחרת. זה משנה משהו? כמו כן הקבל האלקטרוליטי הורכב בהנחה שהרגל הארוכה זה ה+. גם בגלל שמעל הרגל השניה (-) היה פס אפור שמן לאורך הקבל. חוץ מזה, השתמשתי במקלט IR ושמתי אותו כמו בציור - הוא נראה לי 100% כמו שבתמונה. מה הבעיה :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה כדי לשים אותו כשה יש לי מארז פול טוור למעלה או למטה? וכמה חורים צריך לעשות? דרך אגב מישהו פה יודע לכוונן vapochill?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ובכן, זה מכבר קניתי מחשב חדש (כן, בקרוב אצלכם!) והממ..הניאון מסרב לפעול.. בדקתי, אין שום כבל שלא חיברתי או משו.. וכמו שבטח תיארתם לעצמכם- אין לי יותר מידי שמצ במחשבים. למעשה- אין לי שום שמצ.. אני אמורה להגדיר משהו לניאון הזה? להריץ איזה משהו? מוזר.. בקיצור, הוא לא עובד אשמח לעזרה. (אה. ואין לי מושג מה דגם המארז..אבדוק זאת בהזדמנות הקרובה..)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מארז ואני רוצה לפרק אותו כדי לבנות מארז HTPC ואני לא מצליח לפרק את המארז, יש משהו כזה שמחבר את כל החלקים של המארז אחד לשני, יש את זה בכל מארז אז אם אתם לא יודעים למה אני מתכוון תסתכלו על המארז שלכם ותדעו, מישהו יודע איך לפרק דבר כזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מעגל שמעוות את הקול? http://home.maine.rr.com/randylinscott/oct99.htm או שמא זה משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-