אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לצורך התערבות עם חבר אני צריך לבנות מעגל שיהיה מבוסס על 2 בטריות 1.5V (מסוג AAA או AA, עם עדיפות ל-AAA - הקטנות יותר) המעגל צריך לחמם (בעזרת נגדים) חצי כדור (רק את החצי העגול, לא את החלק ה"פנימי" שנחתך מהכדור) כתוספת רצויה 2 לדים, או אם אפשר יותר עכשיו כאן מגיע הצורך בעזרתכם איזה נגדים, איזה חיבורים? חיבור בטור או במקביל? איפה במעגל ייכנסו הלדים? הערה: החום צריך להיות יחסית נמוך, עד כ-30-35 מעלות, לא יותר מזה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מאיפה אני יכול לקחת מתח (שהוא לא 220V), מהמחשב, כשהוא מכובה? אני רוצה לתחת מתח ללד כך שכפתור הדלקת המחשב תמיד יהיה מואר מבפנים. מאיפה אני לוקח מתח גם כשהמחשב מכובה? :s05: אין לי בעיה גם להיכנס לספק עצמו ולהתעלק שם, רק תגידו איפה? איפה אני יכול לקחת מתח כשהמחשב מכובה? מחכה לתגובות ורעיונות. :jump:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה שייך לכאן ניסיתי לחבר משהו למארז לא נרחיב מה עכשיו הבעיה היא ששמתי בתוך הברגה אום וההברגה נשחקה קצת, יש להברגה 2 צדדים האום נתקע בתוכה עכשיו יוצר מצב שאני לא יכול להוציא את האום מתוך ההברגה זה נשאר תקוע מישהו יודע איך אני יכול להוציא את זה?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש את הרכיב הזה מה שאני מבקש ממכם זה שתעזרו לי לדעת לפי הצבעים מסביב את הערך שלו .. אצלי הצבעים שתי עיגולים בצבע ירוק <>ואחד בצבע אדום <>והרכיב בצבע נחושת מקס. http://www.2send.us/view-6979/ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אחרי שכל הפורום כאן רכש את הערכה הזו, האם מישהו התחיל לעשות עליה פרוייקטים? אני מחפש רעיונות, אבל בעצם אני לא יודע מה היכולות שלה, האם היא מסוגלת למשל להתממשק לזיכרון חיצוני? האם היא מסוגלת לנגן אודיו שמאוכסן בקובץ מקודד כמו MP3 או OGG או כל דבר אחר? (אני יודע שמבחינת תיכנות הכל אפשרי, השאלה אם יש מגבלות חומרתיות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע זוג רמקולים פשוטים איך מהם שולט על עוצת הקול וגם ממנו ניתן להדליק לכבות את הרמקולים. הם מחוברים ליציא של הרמקולים מכרטיס מסך. נגיד אני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים פשוטים. האם אני יכול לעשות זאת עלידי מפצל? אם כן איפה קונים או שניתן לעשות לבד? שאלה בקשר לבניית רמקול פשוט: אני פירקתי רמקולים אז אני יכול לבנות מהדבר העגול השחור הזה (אני יודע שבאנגלית קוראים לו Dynamic נראה לי =\ )? ועוד שאלה אם נגיד אני ישתמש במפצל לחיבור זוג רמקולים נוספים (הרמקולים פשוטים אין שם שליטה על ווליום) האם ניתן איכשהו לעשות ככה שהרמקולים שלי שיש לי כגע ישלטו גם על אותו זוג שאני יחבר?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כבר כמה חודשיים רואה סרטונים של אנשים שעושים אוברקלוקינג ומודינג, ורציתי לשאול איך מחברים מאוורר חדש? אם לא הסברתי את עצמי נכון אז הינה, יש לי מקדימה מאוורר קטן, מאחורה יש לי מאוורר גדול+ספק, ויש לי עוד קירור על המעבד, עכשיו השאלה שלי אם אני רוצה לעשות מודינג ולעשות ולהוסיף עוד מאורר במארז למעלה, אז לאן אני מחבר אותו מבחינת חשמל, והאם צריך לחבר עוד כמה דברים כמו שליטה על המאורר דרך המחשב וכ'ו.. אגב, אני חדש בפורום, וחדש בכל העניין של האלקטרוניקה והמודינג ולכן לא מכיר ממש מושגים אז אם תוכלו להסביר אשמח מאוד.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי את המארז compucase 6A19B כל מי שרואה אותו אומר שהוא ממש מכוער בגלל הפאנל (גם בגלל הפאנל חח) קיצר אני בקרוב ארחיב את החלון ואשים צבע נורמלי, עם כיתוב, ועם הרבה לקה (שינצוץ ;D) אני רוצה לעשות לו גם פאנל קדמי, משהו סולידי ויפה, חשבתי לקחת לוח אלומיניום לא מלוטש ובלי ציפוי (שיתאים לארון ולשולחן), עם המראה המוברש הכסוף, בעובי של בערך 4-5 מ"מ, ועליו לשים לוח פרספקס, מחובר עם ברגים. בינתיים עשיתי תכנון (מדויק) של איך הוא יראה בתכלס, הצבע הכחול זה משום שאני רוצה להאיר אותו בתאורת לדים (לא, לא השתגעתי, פשוט לכל מילה מודגשת תבוא שאלה) למעלה זה הCDרומים, מתחת זה המאוורר (כן, הוא לא באמצע) ומתחתיו הכניסות USB. הכפתור כיבוי והדלקה נמצא למעלה, ונראה לי שאני גם אעביר ל…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
שלום רב, הייתי שמח לדעת איך לפרק את השני לדים שנמצאים בקדמת המארז(ואולי גם את השניים מאחור) כי הם מאירים לי את החדר ובגדול מעצבנים אותי, מה שגורם לי לשים חולצה שחורה על קדמת המארז ובכך אני פוגם בזרימת האוויר. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את הפרספקס שהיה בשימוש בפרוייקט הבא: http://www.austinpcmods.com/Sapphire.htm כמו שאתם רואים הפרספקס הנ"ל הוא דמוי מראה אך כאשר ישנה תאורה פנימית הוא הופך לשקוף למחצה. מה עוד שרציתי לקבל עוד מידע והצעות כיצד לבנות מוצר דומה. מידות של לוח אם וכל מיני מידות סטאנדאט של ספק כוח וכדומה רצויים. אם מישהו מכיר עוד תראדים שבהם יש הסברים יותר לעומק אשמח לקבל לינקים. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את שלט ה PS1 הישן שלי למחשב. אני רוצה לקחת כבל USB ולחבר בינו לבין השלט. ראיתי שיש כמה דרייברים באינטרנט, האם זה יעבוד? המחשב יזהה את הפקודות של השלט?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: כל הנושא שונה, אז בבקשה אם אתם רוצים לעזור תדלגו על הדף הראשון ותלכו לדף השני ושם תראו את הנושא החדש של ההודעה. נכנסתי לסטיקי של המדריכים פה בפורום וראיתי את התמונה הזאת: נדמה לי זה מאוורר רגיל שעשו אותו למאוורר לדים. עכשיו, אני כבר הזמנתי מאוורר לדים כחול, אבל אני רוצה גם צבע אדום וכו'. אבל לא נשאר לי כסף לקנות עוד מאוורר לדים אז חשבתי על להכין אחד. רק רציתי לדעת אם זה יהיה מסובך מדי? ואיך אני עושה את זה בדיוק? חיפשתי מדריכים ולא מצאתי. דרך אגב: אם להכנת המודינג הזה אני אצטרך להלחים וכו', אז בבקשה תשכחו ממה ששאלתי. רק תגידו לי שצריכים להלחים וזהו, וכבר שכחתי מכל העניין. ההלחמה וחיבור 12V וכו' הדברים האלה, לא מובנים לי בכלללללללל. אז אין טעם שתנסו להתאמץ…
-
- 67 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
פעם ראיתי מפצל עם חיבור מתאים לקטודה האם זה יעבוד?חשבתי האם הקטודה תעבוד אם אני אחבר אומה לחוטי המולקס?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה ההבדל בין watt, volt ואמפר?? האם יש עוד יחידות מידה לחשמל??
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לפורום, מה משמעות הסימול על טיימר : 16(8) A או בשעון אחר : 16(3) A ?. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כיומיים מצאתי מגבר ישן (1980) של חברת AKAI ישלה מאחורה יציאות + - לרמקולים וכניסות כמו של טלויזיה (ימין ושמאל) זה אפשרי לקמבן את הכבל שיתאים בצד אחד למחשב (היציאה של האודיו) ובצד השני למגבר? (חיבור כזה של ימין ושמאל כמו לטלויזיה)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש תחרות בכפר סבא של עיצוב המודינג... להרשמה יש להתקשר למ"ס: 09-7665657 פרטים: התחרות היא עד ה 19 באוגוסט. וכמובן שלא תהרסו את המחשב לחינם.... הפרס הוא: עכבר + מקלדת אלחותיים החדשים של Logitec בבקשה תשתטפו אם לא ישטתפו העניינן לא יצא לפועל.. בתודה, יניב.
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הרבה פעמים מעגלים שונים נמצאים בכל מיני הודעות שונות ואחר כך קשה מאוד למצוא אותם לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495125.msg4240799#msg4240799 ההצעה שלי אומרת שכל מגעל אלקטרוני יכנס לתרד הזה תחת כותרת מתאימה וכו' אני בהחלט מצפה לראות פה מגעלים כמו TIP31 מדריז מקלט IR מדריך לריאובאס קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 וכו', בניגוד לתרד של ריכוז דיונים ומדריכים לפי נושאים תרד זה יכיל אך ורק מעגלים אלקטרונים משמע סדר בבלגן.. מי בעד ומי נגד??
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה על חלון פרספקס שאני הולך להרכיב במחשב שלי אני רוצה חריטה שתצא יפה וטובה...אבל ראיתי כמה סוגי חריטות...ראיתי כזאת: http://www.skynet-online.de/casemods/cases/pc6/dragon.jpg וראיתי כזאת: http://www.pc-spot.co.il/upload/engr/17.jpg אני רוצה כמו החריטה הראשונה....עם איזה כלים עושים את זה ואיך? למישהו יש מדריך אולי להביא לי?(לא משנה אם עברית או אנגלית אבל כמובן שעדיף עברית) תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי חבר'ה. אני רוצה לעשות מודינג לשלטי Dual Shock 3 ו-xBox 360 ככה שאקבל שלט Dual Shock 3 שבנוי בתוך שלט xBox 360 אך עם גלגלות במיקומים של שלט Dual Shock 3. זה אמור להראות ככה: http://www.siz.co.il/my/wbum3wtjzyit.jpg אני לא יודע אם אצטרך רק את הפלסטיקים של השלט או גם את כל ערכת השבבים והלוחות הפנימיים, אז בבקשה תעזרו לי. מישהו יוכל להדריך אותי איך לעשות את כל החיתוכים של הפלסטיקים והדבקתם? כעיקרון אני רוצה להעביר את כל התכולה של שלט ה-Dual Shock 3 לפלסטיקים של שלט ה-xBox 360 וזה כולל את ה-Sixaxis, ה-Rumble, ה-BlueTooth ובעצם להפוך שלט xBox 360 לשלט Dual Shock 3, גם מבחינת הגלגלות.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבנות מארז, חשבתי בהתחלה לבנות את כולו מפרספקס אבל הייתי בהלם כששמעתי את המחיר (230 שח למטר! - לפני הנחה אבל עדיין ) בכל מקרה החלטתי שאני אשפץ מארז שלי .. שהוא די חדש אבל לא יקר. עכשיו הקטע שאני רוצה לפרק את כל השילדה שלו שהכל יהיה בנפרד (,HDD ,CD ספק כח ,לוח, וכו'..) ככה שאני בוחר איפה למקם כל דבר ודבר.. רציתי לדעת איך לדעתכם הכי טוב למקם את הדברים? אם יש מארז נגיד שאני יכול להתבסס עליו.. אני הולך לעשות פילטרים לכל המאווררים, חלון שקוף ירוק, הוספת מאוורר עליון, גרילים, קונסים מחורצים.. ועוד כל מיני דברים...... (השראה עצמה מTVR מי שמכיר) התוצאה הסופית זה מארז שחור עם נגיעות של ירוק - אנוידיה. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המחבר במכונה התקלקל ויש צורך להשיג חדש, לפי שמנסים לקמבן משהו אחר, רציתי לדהעת האם יש SOCKET כזה שניתן להזמין מאיפהשהוא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רכיב בשם SLW16S-1C7LF. בדקתי במאוזר ובדיגיקי, שם רוצים עלות משלוח של 150 ש"ח, מחיר שכמובן לא משתלם אם אני רוצה כמות בודדת של הרכיב שעלותו כשני שקלים. מישהו מכיר חברה שיכולה להחזיק כזה דבר במלאי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי היה לי קצת בעייה עם המדריך באתר של הלדים (ואני מניח שהיו עוד הרבה כאלה שהיו להם בעיות) אז עשיתי חיפוש כדי לנסות להבין יותר וראיתי איזה אשכול של מישהו שכתב שהוא רוצה הסבר מפורט על איך להרכיב לדים אז pro modder הסביר לו ממש ממש בייסדויות שלב שלב ואני חייב להודות שזה הציל אותי אז שזה לא יישב עכשיו סתם בעמ' 10 החלטתי לרכז לכם את כל מה שהוא כתב שם עם קרדיט מוחלט ל-pro modder אוקיי אז בזה מסתכמים בדברים!: דבר ראשון קונים את הלדים (מסוג : UB), בצבעים שרוצים, לאחר מכן אתה קונה נגדים, מומלץ על 100 OHM. לכל לד יש רגל קצרה ורגל ארוכה, הרגל הקצרה היא מינוס (-), והרגל הארוכה היא פלוס (+), את הנגד אפשר לחבר לרגל הארוכה (+), בעזרת הלחמה. רצוי לבודד אחרי ההלחמה בעזרת דבק חם או א…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-