עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by 114508534,

היי יש לי דרמל של רוקסן ויש לי אליו התקן של רוטר ואני לא יודע מה השימושים שאני יכול לעשות בעזרת התקן הנ"ל . תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by drago,

http://www.mnpctech.com/UChannel.html אני רוצה לדעת מה השם שלו על מנת לבקש מהמוכר את הגומי במדוייק . הייתי בכמה חנויות בב"ש אף אחד לא יודע על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by momi2004,

Class 2 Power Unit Input : 120 VAC, 60hz, 0.68A Input power : 33W Output : 22.5 VDC, 1.25 אם אני מבין נכון זה 22.5*1.25 = 28, זה אומר 28W לפחות. מישהו מכיר של 30 או 35? כי אני רואה רק שנאים קטנים של 26 ומעל לזה רק של 50W שהם כבר גדולים יותר. מדובר בשנאי של הרומבה. פעם קודמת שקניתי לחבר השנאי היה מתאים ל 240, עכשיו משום מה הוא הגיע עם שנאי אחר.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  4. זה הרכיב האלקטרוני היחיד על לוחות שאני רואה שנהרס עם הזמן. אשמח להסבר פשוט.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by AMD 64,

בקצרה,בעיברית,מישהו יכול לתת לי כמה מילים על זה? עוד שאלות קצרות: מה זה רב רטט חופשי? מגבר עוקב(LM324)-מרתק.מה זה? ואגב,מישהו מכם פעם שמע על פרוייקט גמר של י"ב בנושא "בודק אופייני טרנזיסטור"?ואם כן,אז הוא יוכל לפרט על זה קצת? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by chenrp,

ועוד שאלה: מאוורר 92ממ', 34.28 CFM ו19DB רעש זה טוב?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by rabbit,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שממש מסביר את זה או אולי לא לחיפשתי מספיק טוב.. מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by arik100,

אהלן אין לי כל כך מושג באלקטרוניקה וכל הקשור בה. אני מעוניין לקנות אוזניות וראיתי את המושג OHM בכותרת של חלק מהאוזניות כאילו יש אותו דגם של אוזניות. פשוט דגם אחד מגיע עם עכבה של 250 ואחד מגיע עם עכבה של 600, מה זה אומר בעצם? תודה מראש http://www.amazon.com/beyerdynamic-880-Premium-600-Headphones/dp/B0024NK35S http://www.amazon.com/dp/B000F2BLTM

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. שלום ברמקולים שבלינק הזה: http://dx.com/p/13mm-x-2mm-piezo-buzzers-black-dc-9v-5-pack-141433 כתוב: "Resonant frequency: 9.0 ±0.5KHz" וברמקולים שבלינק הזה: http://dx.com/p/electronic-sound-shaking-ring-component-with-cap-black-5-piece-pack-141248 כתוב: "Resonant frequency: 4.0 ±0.5KHz" אז מה זה Resonant Frequency? ואיזה ערך עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by SupeRnovA,

אני ראיתי שזה נראה כמו מן אולטרה כזה וקראתי שזה מקרר את המחשב שלך או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי מה זה?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by lior12,

כותרת

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by gil999,

אם VCC זה קומון קולקטור ו VCE זה קומון אמיטר מה זה VDD?

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by talmAn,

בכל המדריכי צביעה ובכל המדריכי lapping להיטסינקים הם עושים "שיוף רטוב" wet sending מה זה? ואיך עושים את זה? והאם יש נייר שיוף רטוב ונייר שיוף רטוב?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by mzlbat,

היי לא למדתי חשמל ואלקטרוניקה ורציתי לדעת מה זה ומה ההבדל בינו לביו הוולט ? ואיך שאני רואה מטעני פלאפון למשל עם אותו וולט אבל עם אמפר משתנה ? מישהו הסביר על הבדלים כך אם נניח שיש לך מנוע חשמלי קטן הוולט נותן לו להסתובב , וככל שיש לך יותר וולטים זה יסתובב יותר מהר ( זה תאורטי תשכחו קצת שזה ישרף או לא יודע מה ) והאמפר זה יעשה אותו חזק שיהיה קשה לתפוס או לעצור אותו ביד ........ יענו מנוע על 12 וולט 1 אמפר יסתובב כמו על 12 וולט ו 2 אמפר , אבל עם ה2 יהיה יותר חזק קשה לתפוס אותו ביד = חזק יותר מה דעתכם חרטה הרטה או שיש משהו בדברים שלו .......

• 33 תגובות
    • 22.9k צפיות
  15. Started by FME,

היום נתקלתי בשאלה עם פורטים (אם תרצו אני אעלה אותה) בשפת C אבל לא חשוב כרגע.. ונתנו לי פלט של 7SEG שמחובר באנודה משותפת.. עכשיו לא נתקלתי במושג הזה ולא ממש הבנתי . עכשיו הבנתי שאני צריך לעשות במקום 1 לוגי , 0 לוגי למה שפועל ב7SEG ו1 לוגי למה שלא פועל .. מישהו רק מוכן להסביר לי מה הכוונה באנודה משותפת? (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי הגדרה.) תודה

• 8 תגובות
    • 8.4k צפיות
  16. Started by Clicker7,

אם לא מתאים לפה תעבירו אבל זה הכי מתאים שמצאתי. *כותרת* וגם כמה הוא עולה ?

17. הכרטיס לא עובד וחשבתי לנסות את מזלי ולהחליף את החלק הזה. הבעייה שאין לי מושג מה זה ואיפה אפשר לקנות אחד זהה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 61 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. Started by thedag,

מה הוא עושה? מתי משתמשים בו? האם איתו צריך להשתמש במקום הדרמל עצמו? תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by moshe55501,

ואיך אפשר להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nehmia,

יש לי את החוטים האלה במחשב סתם לא מחוברים לכלום אני יודע שהמתח בהם הוא 3.3 אני יכול לחבר להם לדים או משהו...או שכדאי להשאיר את הכל ככה ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by VL,

תודה לעונים ולמסבירים ;D

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. כמו שרשום בכותרת מה זה לדים ומאיפה אפשר להשיג אותם? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  23. מה זה מעגל מקביל ומעגל טורי ומה התפקיד של נגד? אני צריך לדעת גם מה זה חוק אוהם.. תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by magicard,

שלום שמי דניאל, ויש לי שאלה. אני רוצה לדעת מה פעולה הכללי של הערבל? מה הוע עושה? מה מבנה שלו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 8.3k צפיות
  25. Started by GUY16,

רבה מדברים על זה אפשר לדעת מה זה ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים