עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nizzan7,

האם אפשר להשתמש ברמקולים של מערכת ישנה למחשב? (הדיסק במערכת התקלקל אז אבא שלי נתן לי הכל וחשבתילחבר איכשהו את הרמקולים למחשב) האם זה אפשרי אם כן איך? אם זה חשוב הרמקולים של AIWA

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Winterlord,

שלום לכולם, ניסתי לחבר ליציאת ה-LPT שלי המחשב שלי מסך LCD בגודל 2x16, ובהתחלה נראה כאילו המסך היה בסדר (היתה שורת ריבועים). לאחר מכן עשיתי restart והעברתי את ה-LPT למצב EPP. כשהפעלתי מחדש את המחשב המסך לא הציג תווים אלא רק כל מיני שיבושים של תווים בצורה שנראית די רנדומלית. ניסיתי להחזיר את היציאה למצב שהיתה אבל שום דבר לא עובד. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה עם המסך?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  3. האם יש מקום מקצועי שעושה חריטות על פי הזמנה?(על פרספקס) אם כן מה העלויות בערך? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by STi,

האם אפשר להשתמש במסך שלו למוד למארז,להציג טמפ' וכל זה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  5. אני רוצה דרמל כדי לעשות מוד ויש לי עד 300 ש"ח. איזה ואיפה לקנות?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by bezangeloo,

בתודה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל עם אפשר לקבל תמונות ולתת לי פירוט מה זה וכו.... תודה לעוזרים עריכה: עם אתם יכולים לעזור לי בעיצוב של המארז זה יהיה נחמד גם ברשותי קטודה כחולה וקטודה אולטרא סגולה.... כל הצבעים של הליזרים וזהו. עם תתנו לי הצאות איך לעצב את זה זה יהיה נחמד =] תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sa_ka,

שלום יש לי את כל החלקים כדי להרכיב את המסך LCD כמו במדריך הזה: http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/ רציתי לדעת כתוב שם שהמסך מקבל 5V אבל אומרים לחבר את זה למולקס בחיבור אדום שהוא 12V אז מה לעשות? תודה מראש sa_ka

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by eegg,

אני רוצה לקנות דרמל איכותי ושישמש לי הרבה זמן כי אני משתמש בו דיי הרבה והתקציב שלי הוא בערך 300 שקל ראיתי אחד של skil שאמור להיות מאוד טוב והוא בא עם ציר גמיש ומה שכתוב על הקופסה מאוד דומה לזו של דרמל יש גם של hyundai שעולה רק 180 בערך אבל הוא לא נראה מקצוע ובא באריזה ממש דרגה ב ויש גם של wolf שהוא דומה לhyundai מה לדעתכם יותר טוב? למישהו יש את הזה של סקיל ויש לו פידבק

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוצה לבנות פרוייקט או משו ויש לי סכימות של פרוייקטים אבל אני לא מבין מה צריך לחבר למה מישהו יכול לתת פה דוגמא או לתת קישור לאתר שמראה בערך איך? זה דחוף תודה לעזורים.

• 16 תגובות
    • 7.2k צפיות
  11. שלום! רציתי לדעת האם מישהו מכיר / יודע כיצד לבצע את המוד הזה... אני מאמין כי זה אפשרי כמו שזה אפשרי עם מסך של PS1 הקטן... המחשב הוא מדגם פוגיטסו אמילו 6820 בבקשה עזרו לי זה חשוב לי מאוד...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by dbzu,

אני רוצה לבנות מטען נייד לפאלפון משהוא עם בטריות שיטעין אותו מישהוא יכול להביא לי סכימה?ואיזה בטריות אני צריך?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. היי! אני מעוניין לקנות מכשיר הבודק תקינות לוח-אם אשמח באם תסייעו לי בעניין ! (סוג מכשיר+מקום הרכישה) המון תודה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם מישהו יכול לפרט לי קצת על נורות פלורסנט? יש לי נורה כזאת של 6 W וכמה רעיונות בראש

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Cooler-Master,

מה קורה אנשים אחרי הרבה רבה זמן שלא הגבתי פה (מה לעשות צבא) אז אני התחלתי לקנות מחשב חדש, שאני קונה אותו בחלקים כי אין לי כסף להוציא הכל במכה זה המפרט המתוכנן המקורי: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 565 ש"ח Abit KN9 SLI NVIDIA® nForce 570 Socket AM2 664 ש"ח G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ 555 ש"ח X2 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD 498 ש"ח XFX GeForce 7600GS 256MB DDR2 DUAL DVI TV 690 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 240 ש"ח סה"כ 3,707 ש"ח בעקבות זה שאני קונה חלק חלק כל פעם יש שינוים זה כרגע החלקי…

• 30 תגובות
    • 6k צפיות
  16. Started by ofek_golan,

יש לי ספק קצת ישן ( 500W ) קיצרתי את 2 החוטים בשביל להפעיל אותו וחיברתי מד מתח לחוט הצהוב והמינוס לשחור ויצא לי 9 V מה הבעייה פה?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  17. מישהו מכיר מעגל למגבר ואקולייזר?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by lidor578,

היי חברה קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והכרטיס מסך שלי הוא של MSI דגם:NX7300GT של ג'יפורס האם כדאי לי להחליף לאותו ג'יפורס אבל רק של ASUS [כלומר:ASUS 7300GT] ואני מבקש לכל מי שעונה.. קודם כל לברר מה הנתונים למה שיש לי כרגע ומה הנתונים של ASUS בבקשה לענות אחרי בירור כי זה חשוב לי מאוד תודה אחים שלי

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by dany_tab,

שלום, אני רוצה לבנות mono vu meter כזה של 10 לדים אני ישמח אם מישהו יוכל להשיג לי את המעגל של זה.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by dany_tab,

מישהו פה מכיר מעגלים חשמליי בחיבור USB לבנייה עצמית?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  21. אני שמעתצי שיש ברגים ...אני חושב מסוג של גומי שלא מעבירים וברציות למארז .. ובנוסף אם יש איזשהוא המלצה למשחת גוף קרור ?אין מוסג כלל מה הההבדלים בינהם ...(רק המלצות אישיות) אני קראתי את הפוסטים הנוגעים לזה ...תודה חג שמח

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Dr__MIKO,

היי יש לי בעיה כללית מישהו יכול לעזור לי לבנות משדר שיכול לשדר לכמה מקלטים בצורה כזאת שיוכל להפעיל כל אחד מהם בצורה שונה? (אני מניח שהוא פשוט יוכל לשדר בטווח של תדרים ולכל מקלט יהיה התדר שלו...) אני יודע שזה כאב ראש רציני אבל עדיין... יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. שלום לכולם! קיבלתי מסך נורמי וחיברתי (את כל החוטים דוד שלי חיבר..) אותו למחשב הכל עובד סבבה וכו' אבל עכשיו אני רוצה לחתוך לו חלון במארז השאלות שלי הם: 1) אייך אני יסדר את הכבלים בתוך המארז? חיברתי את המסך עם חיבור של מדפסת ובשביל הכח חיברתי לusb ועכשיו המסך מחובר עם כבל usb וכבל של מדפסת אייך אני אמור לחבר הכל במארז?? 2) אני חייב דרמל בשביל לחתוך חלון? כי דוד שלי (מיכאל ליבשיץ אם מישהו מכיר (מתקן כינורות ידוע מאוד בארץ..),לא זה שחיבר לי את החוטים והביא לי את המסך) אמר לי שעם ג'קסון (או משהו כזה) אי אפשר, אז אייך בכל זאת אפשר בלי דרמל (אני לא מוכן להתפשר על מספרי ברזל!)? תודה לעוזרים וחג פסח שמח!

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by eegg,

קיבלתי קיט של מחיאט כף כזה שכשמוחאים כף אז מנורה או משהו נדלק. הרכבתי את זה כבר. אני רוצה שזה ידליק את המחשב אבל יש שלושה חיבורים על הקיט: NP/COM/NC אז לאיזה חיבור אני מחבר את שני החוטים שמדליקים את המחשב?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים