אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אחי איך אפשר ליצור איתך קשר היכ דחוף שיש כי ראיתי עזרת פה פעם למישהו בקשר לשעון ב EWB ואני גם צריך עזרה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, ברשותי טלויזיית GRUNDIG. אני מעוניין לפענח את לחיצות הכפתורים שנלחצים על השלט שלה. חשבתי לחבר עינית IR (שתשב על הטלויזיה) ב-USB למחשב ולהתקין תוכנה שתדע לייצר LOG של הלחיצות. לא משנה לי הקודים שהתוכנה משתמשת בהם, העיקר שאוכל להבדיל בין לחיצה על כפתור כזה או אחר. יש פה מישהו שעשה משהו כזה? בעיקרון אני מעוניין בפיתרון זול ככל האפשר.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מוצא את הכבל 1800uf 16v אז חשבתי אולי יתאים ה 2200uf 16v זה ללוח אם ,ישנם שלוש קבלים שצריך להחליף אותם ,וחרשתי את כל הצפון מי לאון אלקטרוניקה עד מ.ה.ד.ר. במ.ה.ד.ר. אמרו לי שניתן לשנות לערך הנייל ,כרי 2200 במקום 1800 . בלוח אם ישנם עוד 4 קבלים של 3300 על 10V . תודה לכם ...
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://uzidesign.com/index1.htm זה של שטרודל מהפורום.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הוספתי 6 לדים אולטרא ברייט, 3 אדומים 3 ירוקים, חברה שלי עשתה את העיצוב לדלת...... איך יצא?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע מארז ATX ל-P3, אני מעוניין לצמק אותו, שיהיה כמה שיותר קטן, ללא חלונות/תאורה וכו' והקירור לא ממש חשוב, מאחר והמחשב הולך לשבת ה-בחווה של 012, יש למישהו מדריך מפורט איך אני מסדר מחדש את המארז, או אפילו בניית מארז חדש? הלוח אם יחסית קטן (למחשב בן 5 שנים) כשאני אמצע מטר אני אתן את המידות שלו.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצורך פרוייקט, אני רוצה לשלוט על מאפייני התצוגה של המסך באמצעות הרצת פקודות הDCC/IC בממשק I2C. לצורך העניין נגיד שאשתמש בADUC841. ניסיתי למצוא ברשת שליטה כזו, אבל בינתיים מה שמצאתי הוא מבוסס תוכנה. כעיקרון, הרעיון שלי הוא לחבר את הפינים הרלוונטיים בVGA ישירות למיקרו בקר על מנת לקבל הגדרות שיקונפגו בעזרתו. מישהו יכול לסייע?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1.אז ככה אני צריך לחבר ריליי לארדואינו-כדי להפעיל את הריליי אני חייב לתת לו 3.5 וולט ... הבעיה עכשיו היא,כשאני מחבר אותו דרך הארדואינו(דרך 5 וולט-מה שהבקר נותן) (ללא טרנזיזטורים ודברים אחרים) המתח שהוא מקבל הוא פחות מ 3.5 וולט... יש למישהו פתרון לבעיה שלי -איך אני מעלה המתח לריליי בכדי שיעבוד? 2.שאלה נוספת-אם אני מחבר 6 וולט ,0.5 אמפר לבקר ארדואינו-הוא יעבוד לי?או שהבקר שלי יישרף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם..!! מלפני ארבה זמן צץ לי רעיון לעשות על הקיר ציור של פנטר שחור ומהעניים שלו לעשות לו לדים כחולים או לעשות ציור של מכונית ולעשות לה בפנסים אורות ואני צריך עוד רעיונות יותר יפים ויש לי שאלה איך אני עושה מעגל חשמלי בשביל זה (שירטות)..? תודה לעוזרים...! NiMrOd
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://img212.imageshack.us/img212/4973/imgp0536yq4.gif ככה זה הולך להיראות במקום החלון בנתים יש שם רשת עם פילטר שאני רוצה להעיף ולשים פרספק במקום + 2 קודות כחולות והמאורר האחורי יוחלף במאורר 120 BLue UV זה יכול להיות ניראה כבר אה ובאדום סימנתי איפה יש לי מאוררים מה דעתכם
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לגרום לארדואינו לעבוד עם צ'יפ זכרון 93LC66. זהו צ'יפ זכרון של 4K, די ישן ובמקרה יש לי אותו. למי שמעוניין, זה ה datasheet שלו: http://ww1.microchip.com/downloads/en/devicedoc/21712b.pdf חיפשתי ברשת ובאופן לא מפתיע, עוד לא ניסו לבצע את החיבור הנ"ל לארדואינו, אך ישנן דוגמאות לשימוש בבקרים אחרים: 1. http://www.jimfranklin.info/microchipdatasheets/00560.pdf 2. http://www.eetasia.com/ARTICLES/2002MAR/2002MAR01_MEM_PL_AN.PDF?SOURCES=DOWNLOAD הקוד שלי טכנית זהה לקוד שלהם. עברתי על ה datasheet והוא ברור למדי. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לקרוא מידע מהצ'יפ. כל החיבורים שלי נכונים, ואין לי בעיה בהגדרת הפרוטוקול (זה בעצם SPI, רק שאני לא משתמש בספריה של הארדואינו). את הרגל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! זה הנושא הראשון שלי בפורום, אז סתם בתור התחלה באתי להודות לכם, משתמשי האתר (והמנהלים...) על ההשקעה! תודה על הכל! ובכן, ניגש לעניין, רציתי לשאול האם זה אפשרי בכלל להפו ראוטר אלחוטי WIFI למשדר רדיו AM/FM. ואם כן, איך בדיוק? (חשבתי אולי אפשר לשנות את התדר שהראוטר עובד עליו, אולי זה אפשרי) אשמח לקבל כל תגובה, הצעה, ואם לא דייקתי מספיק בשאלה תעירו לי! תודה, מאור
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לבנות מסנן פולסים שיאפשר רק לפולסים באורך מסויים לעבור דרכו... זאת כדי להשתמש בדלגלג מסוג T כמתג (אני מתכוון.. אחרי לחיצה אחת על המתג יגיע לדלגלג '1' והוא יסגור מעגל ובליחיצה הבאה שגם בה המתג יעביר לדלגלג '1' הוא יפתח את אותו מעגל...) תודה..
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום איפה נמצא ה-Source של Class Serial? הקלאס שאנחנו משתמשים בו כדי לעשות למשל Serial.println("hi"); תודה card
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשים קטודה UV במחשב ולשים סליבים וכו' והבנתי שלשים גם קטודה כחולה יסתיר את כל האפקט של ה UV כי היא חזקה מדיי. השאלה היא אם מאוורר לדים עושה מספיק אור כדי להאיר קצת את המארז אבל לא יותר מדיי כדי שיראו היטב את ה UV. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד , התמונות מדברות בעד עצמן. ובקרוב יעלה מדריך ב פי סי ארינה.
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הכל התחיל שהחלטתי למדמד את המארז שלי, ואז גם חברי הטוב יוליאן רצה, אמרתי למה לא, חשבנו כשבועיים על נושא מעניין והתחלנו לעבוד. בפרויקט אנו מתכוונים לחתוך חלון בצורת כדור אש, ולשים לידו 2 מאוררים עם גרילים בצורת כדור אש. כנראה שנעה גם גג למעלה, תאורת לדים כמובן, פאנבס כנראה ועוד הרבה דברים שיציוצו בהמשך... אז ככה: שירטוט הכדור אש על ידי ידיו הנאמנות של יולי. לאחר מכן צילמנו את יונתן שבא לנו לעזור לנו קצת, מתפאר בכדור האש האימתני שיולי צייר שם. ואז אני ויולי הצגנו את עצמנו, כמובן אני ה"גדולצ'יק" בחולצה הלבנה ויוליאן לידי. בהתחלה זה היה סיוט, ניסינו לקדוח את העיגול של הצורה עם מקדח מתכת, אך ללא הצלחה, אך סבא שלי נתן עצה נכבדת שאמר לנו שהמקדח אינו מושחז ושכדאי לנו…
-
- 101 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
תגיבו תגידו עם יפה לא יפה הצעות שיפור וכו... [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בקרוב עם המארז הזה , ANTEC P180 ששמעתי שמצויין , עכשיו אני צריך לדעת אבל איזה סירקולציה קיימת בו כמו שהוא מגיע מהמפעל ואיפה מומלץ להוסיף מאווררים , כמובן גם איפה לעשות חוריי איוורור וכאלה , איפה לעשות חורים למאווררים (תניחו שיש לי הרבה ) וכו' , תהיו יצירתיים קצת SPICE : המחשב הולך לעבור אוברקלוק , בזכותכם אולי אני אשבור שיאים על קרור אוויר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(קרדיט לAlmog Design על עיצוב הלוגו לפרוייקט!) לאחר זמן לא מועט, התעורר בי החשק ליצור פרוייקט חדש. כפי שנגזר משם הפרוייקט - יש לנו כאן צמד מעבדי XEON. אני אעשה את זה סטנדרטי (כל אחד והסטנדרטים שלו - כן? ), הכל יהיה מקורר מים, עם נגיעות קטנות שלי בדיוק כמו שאני אוהב. מקרא: [ ] - עדיין לא הוזמן [~] - הוזמן [V] - אצלי הרשימה תתעדכן מעת לעת, מהסיבה שישנם גורמים שתלויים בתקציב שלי, והבחירות עלולות להשתנות כתוצאה ישירה מקצב התקדמות הפרוייקט. רשימת החומרה: [V] צמד מעבדי XEON 5620 [~] לוח EVGA SR-2 A V צמד קיטים של DOMMINATOR 1600 MHZ V צמד ספקים HX1000 V בקר PERC5I V צמד ראפטורים 74 GB [ ] שמיניית קשיחים 2TB לאכסון (F3 / WD GREEN ) [ ] רביעיית SSD VERTEX 2 60 …
-
- 272 תגובות
- 79.6k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שבודקת את הספק הכוח שלי כי לפי EVEREST יש לי קצת חוסר בחשמל ??? יש לי ספק כוח גנרי בסיסי ביותר של 400
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות אבל איפה אני מוצא לוח אקרילי כזה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://i14.tinypic.com/2m7yljm.jpg http://i13.tinypic.com/3z7juz7.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש עם ספק מחשב ישן כמטען או כמפעיל דברים שונים כגון מנועים ועוד שטויות. כולם יודעים שבספק של פנטיום אין כפתור חיצוני כמו בספקים הישנים מאוד. בקיצור אני מבקש עזרה בבירור הפינים של החיבור 20 פין על מנת לבנות כפתור
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-