אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי מערכת עם מספר סולונואידים שאני מעוניין לתת להם פיקוד דרך המחשב כמובן בעזרת ממסרים. הסולונואידים צריכים לקבל 24V. אשמח אם תוכלו לעזור לי ב: 1. איזה סוג של ממסרים, רכיבים, והאם יש מעגל כזה באינטרנט מוכן? 2. האם אפשרי לעשות זאת באמצעות יציאת תקשורת (COM) או יציאת המדפסת (LPT). 3. את התוכנה שתנהל את העסק אני אבנה ב-VB.NET, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה, ידע בתכנות. אם אתם זקוקים לעוד מידע רק תבקשו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי.. אני בימים הקרובים מתחיל לשדרג את המארז ואני צריך עזרה אם חלק אחד. עם החלק של התמונה. אני רוצה לצבוע את המארז ולצייר עם שבלונה תמונה של גולגולת או משהוא יפה כזה. עכשיו הבעיה שלא מוכרים דברים כאלה . ואני לא יודע מאיפה להשיג. קניתי נייר קרטון למדפסת אני אוכל להדפיס תמונה שאני אמצא.. מה שאני צריך ממכם זה : אם אתה מכירים אתרים שיש שם כאלה ציורים במיוחד לשבלונות. כול אתר יתקבל ואני צריך לדעת אם איזה כלים אני צריך לעבוד כדי לעשות 2 שני חורים של 80 MM לחלון של המארז . [או של 120 MM] תודה רבה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לעשות מארז שייראה כאילו הוא מעץ? לוקחים את הפלסטיק שדומה לעך, כמו שיש בדלתות\ארונות ומדביקים. זה בטוח ייצא יפה אבל העיה היא איך ייצא הפאנל כשאני יצבא אותו בחום, יפה או כאילו חירבנו עליו?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
וואי, מזמן לא ביקרתי בפורום הזה (מודינג).. איזה חודש.. : מעניין מה השתנה.. בכל מקרה, אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב, ואני עובד עם SKETCHUP 6 PRO. אני יודע שהמידות של הלוח שלי הם 240mm על 300mm אז לקחתי צד אחד (לצורך העניין אורך) שיהיה 60 ס"מ. גובה יהיה 35 ס"מ (ביחס ל240). עכשיו אני צריך לדעת מה יהיה נפח המחשב בזכות הרוחב, אז אני רוצה לדעת מהו הרוחב של כרטיס מסך ממוצע ומה הרוחב של מחשב ממוצע, לפי זה אני אבנה את השאר. שאלות בסיכום: 1. 60 ס"מ אורך זה לא מוגזם קצת? 2. 35 ס"מ גובה זה לא מעט מדי? 3. מהי המידה (רוחב) הסטנדרטית של כרטיס מסך - ניקח לדוגמא את הX1950 PRO? ומה של מחשב? מ, תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בארץ היפה שלנו את העט עם דיו מוליך חשמל??? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15395 אני רוצה לקצר בין שני נקודות על הלוח אם במקום ג'אמפר... (המוד של ה BADAXE)
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר קרוב מדריך נוח להכנת מאוורר מואר בלדים ממאוורר רגיל. זה חשוב לי מאוד היות והאיש עצמו יקר לי מאוד ועשה בשבילי לא מעט, ואם אני יכול אני אשמח לעזור לו גם. המדריך צריך להיות באנגלית (או כמובן מדריך עם תמונות מובנות) בגלל שהאיש הנכבד, דובר אנגלית בלבד. כמו כן אינו מומחה, ולכן כמה שהדרך פשוטה יותר כך טוב יותר. תודה לכולם, ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
האח המפגר שלי השתמש במלחם ו"ציפה" אותו באיזה חומר שחור ולא מוכר... החומר הזה מונע מהמלחם להתחמם :s05: אני צריך עצות ודרכים איך לנקות את המלחם מהחומר הזה
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך ניתן לראות כמה מתח מגיע לגשר הצפוני וכמה לדרומי? בEVEREST זה לא מראה (אלא אם כן זה ה 3.3V) אני יודע רק דבר אחד שהגשר הצפוני דורש 1.5V. תודה לעונים. -נחום.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום,מצאתי פה באיזה אשכול שבלונות להדפסה של 80MM ושל 120MM. מאיפה אני יכול להשיג שבלונה של 92MM? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לילה טוב חברה תראו מצאתי מסך שאני רוצה לחבר למחשב המסך היה שייך לאיזה שעון כזה שמראה את הטמפרטורה, את התאריך ואת הזמן . אבל לאורך! עכשיו שימו לב לחיבורים שלו זה לא רגיל מי שלא רואה את התמונות בבקשה http://www.2send.us/picture.php?file=8316db3f83.JPG http://www.2send.us/picture.php?file=8492a9d243.JPG http://www.2send.us/picture.php?file=1767af8193.JPG האם אפשר לחבר כזה מסך? אם ן איך ? תודה ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מה עניינים ? אז ככה, אני רוצה לדעת כמה אום אני צריך שיהיה לי בנגד משתנה שאני יוכל להוריד את המהירות ממקסימום (12V) למינימום (5V) בטנדרבליידים שלי, 3 טנדרבליידים במארז זה כבר לא צחוק ולא שקט כל כך... אני יכול לשלוט עליהם דרך הSpeedfan אבל אני מעדיף עם אמצעי חיצוני ופאן באס קנוי לא בא בחשבון אצלי, אני מוכן להשקיע יותר על אחד שאני ירכיב לבד. ואני מקווה שהבנתם את הרעיון ואני מקווה שלא תגידו לי לקנות מפסקים 2 מצבים ל12,5... אני מאוד מודה לעוזרים, מתן
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://yourpsychogirlfriend.com/beav/ אני חושב שזה הפרויקט מודינג היחיד שגרם לי לצחוק ככה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עלה לי היום רעיון די מוזר אבל גאוני לדעתי שמערב אותי, מארז מסכן ומאוורר 250 מ"מ הבעיה היא שאני אצטרך להכין משהו מקרבון או פייבר צורה די מורכבת ולכן אני שואל איך עובדים איתם?
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הוספתי 2 מאוררים למחשב ישן,שניהם 12V ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים. אז אמרתי נחבר אותם למולקס הם יעבדו בטוח אז את האדום צריך לחבר לצהוב,ואת השחור לשחור שליד הצהוב? (במקרה של 2 פינים) במקרה של 3 פינים,מה לעשות עם הRPM?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי שני מארזים כאלה, מה אתם מציעים לי לעשות איתם? אני מודר מתחת למתחיל ועל המארזים האלו אני יעשה ניסיים ואימונים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למישהו יש מדריך או יודע איך אני בונה שנאי מ 220 AC ל 12v Dc - 5A? אני רוצה משהו קטן לבנות כמו מטען לפלאפון אפילו עם טרייאק . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים ראיתי כאן מספר מדריכים לחבר שלט של סוני למחשב עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר עוד מקלדת של מחשב באיזה דרך שהיא תיהיה כמו שלט, הכוונה רק למשחקים ודברים כאלה? ישמח לעזרה אין לי בעיה לגזור/לחתוך/ את הכבלים של המקלדת .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסרטוט זה המעגל שיש לי הכשיו , זה 4 מעגלים חשמליים נפרדים ודיודות שגורמות למעגלים לא לידלק אם הפלוס או המינוס לא מהמעגל שלהם. יש דרך ליצור את זה עם רכיב כלשהו ולא עם 4 מקורות מתח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מה זה החיבור הזה, ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום בניתי את המקלט IR של המודינג בשעה וחיברתי אתו למחשב התקנתי את התוכנה UICE וכשאני מגיע למצב שאני צריך ללמד את התוכנה את האות של השלט התוכנה לא קולטת או שלפעמים המחשב נתקע וזה לא מחש חלש שאמור להתקע (amd atlon 3000+64bit 768 ddr) בבקשה תעזרו לי תודה מראש sa_ka
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר אמר לי שאפשר להכין מעגל מודפס בבית, זה אפשרי? איך אפשר לעשות את זה? כמה עולה בכלל להזמין מעגל מודפס?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש את המארז הזה: http://www.pclabs.gen.tr/reviews/kasa/tt/sviking/image002.jpg חמוד ביותר אני רוצה לשים לו כל מיני אורות יפים קטודות וכו... (לא מאוררים) ולעשות אותו בכללי הרבה יותר יפה. כמו שאמרתי יש לי 200 שקל להוציא על זה עם חריגות. עם זה לא המקום אז בבקשה להעביר. תודה =]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! פעם ראיתי אתר שיש בו אפשרות לשים את הצבעים של הנגד ואז הא אומר לי את מספר האוהמים שלו ואת השם שלו מישהוא מכיר את האתר?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-