אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות מעגל שיהיו מספר מפסקים, שמספיק ללחוץ על אחד בשביל שיעבור זרם. אפשרי? תודה!
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאורר אחרון במארז. המארז thermaltake sviking תמונה: http://www.cymhardware.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/92ceba941aa812f27df07d9093aaa772.jpg עם תסתקלו בתמונה תראו שיש שם חלון. אבל החלון הוא לא זכוכית אלה פלסטיק דמוי זכוכית...זה אומר שיותר קל לחתוך את זה. (כי לחתוך זכוכית זה כבר מקצוע. אני חושב) אז אני שואל עם כדי לשים בצד ימין למעלה (עם מסתקלים על המארז מהחלון) לשים שם מאורר 120 מ"מ ועם זה אפשרי בכלל.... כי חבל לי סתם להרוס את המארז... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אז ככה היום התקנתי את שתי הקתודות שלי ומאורר כתום חמוד =] תמונות אני שניה מעלה...... http://img228.imageshack.us/img228/3281/img1465fm2.jpg http://img162.imageshack.us/img162/530/img1461gn3.jpg http://img162.imageshack.us/img162/2236/img1470mr1.jpg אני לא יתן עוד תמונות תראו שהכל יהיה מוכן =] אבל יש לי שאלה כרגע יש לי 3 מאוררים.... ואני רוצה להוסיף עוד אחד בחלון הצדדי. עכשיו מהספק אין לי עוד כבלים של 4 פינים לחבר.... יש איזה דרך לפצל כבל אחד לשניים? או שיש עוד חיבור? תודה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שכתוב לי על הקבל 104 כמה הוא שווה? ואיך מחשבים ערך של קבלים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מקלדת רגילה לחלוטין אני רוצה לשים בפנים לדים כדי שהמקשים יהיו מוארים בלילה (די מעצבן לא לראות מה אתה כותב בלילה) עכשיו בגלל שהמקשים הם "רגילים" הם כמובן לבנים ולא שקופים אז האור לא יעבור דרכם (כמו בסלולר) אלא פשוט יאיר את המרווחים בין המקשים יש למישהו רעיון איך לעשות? תודה לעוזרים
-
- 45 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
עם אני רוצה נגיד לשים מאורר בלמעלה של המארז..... איך אני עושה את זה... כאילו עם איזה מכשירים אני משתמש וכו.... תסבירו לי קצת על זה.. תודה לעוזרים =]
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת באיזה פוטנציומטר להשתמש כדי לשלוט על עוצמת המוזיקה כמובן שלסטריאו אני ישתמש בפוטנציומטר כפול וגם אני ראיתי פעם באתר שמישהו נתן מדריך לבנית לדים שמהבהבים לפי יציאת 3.5 מ"מ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי בחוברת הסבר כזה ציור: עכשיו אני רוצה לדעת מה פירוש כל צירוף אותיות אני מניח ש-VCC זה החיובי (או אם למישהו יש ידע ויכול להגיד לי אפילו איזה צבע זה זה יעזור לי מאוד כי יש לי מקלט IR עם 5 כניסות בדיוק עם הצבעים לבן, אדום,ירוק ,צהוב ושחור (הארקה אני מניח)). אני מעוניין לבנות בלאסטר לשלט רחוק תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום עשיתי חור לספק הכוח כדי להוסיף מאוורר ועכשיו אני לא יודע איך מיישרים את החור. עשיתי את זה עם מקדח היות ואין לי דרמל או מקדח כוס. איך מיישרים? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהעברתי אותו מארז והוא לא נדלק רציתי לדעת האם הבעיה בספק או בלוח אם. רציתי לדעת האם יש דרך להפעיל את הספק שהמאורר ידלוק ואז אני אדע שהבעיה היא לא בו (ד.א דוד שלי בדק הכל והכל מבודד ותקין)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שם שתי קתודות במחשב אחד אולטרא סגול (uv) והשני קטודה כחולה ואני מחליף את שני המאוררים שיש לי עכשיו בעוד שתיים שאני צריך להחליט איזה.... הדילמה שלי היא איזה צבעים ישתלבו הכי טוב עם הקטודות שלי.... אני צריך מאורר אחד של 120mm ואחד של 80mm תנו לי הצאות על סמך האתר הבאה: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בעבר זה היה כיסויי מארז ווידאו ישן ובקרוב פלטה לקירור ניידים... עדכונים בקרוב...
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש במקלט עם בתוכנה uice האם הוא יתאים ? תמונות למטה: המקלט נראה דומה למקלט בתראד המדריכים רק בלי מיצב מתח
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצבוע מחשב נייד מדגם thinkpad של IBM, הכיוון שלי הוא לבן מבריק (סגנון מקינטושים) מי שמכיר את הלפטופים של IBM יודע כי הגימור של החלק האחורי של המסך (הכיסוי עצמו) הוא לא בדיוק חלק ולא בדיוק מרגיש כמו פלסטיק ולכן אין לי מושג באיזה סוג צבע הכי כדאי להשתמש ובאיזה טכניקה. אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מכין עבודה ללימודים ואני צריך חומר רצוי בעברית בנושאים הבאים: - הבדלים בין CISC לבין RISC - TDM - PCI - SDRAM תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה מתח וזרם צורך סופר לד כחול בערך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1)אני יוכל להגיע ממארז לבן שיש לי למארז שחור כמו בתמונה ע"י צביעה? 2)מוכרים בהום סנטר גומי בצורת U [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך בונים מסך קטן בשביל לראות טמפ' של כרטיס מסך מעבד ולוח אם?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לקחתי מהפנטיום 1 הישן שלי את המסך LCD הזה שיש בפאנל הקידמי ואמור להציג את הMHZ או משו ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי ולהציג את הטמפ' של המעבד נגיד... המסך הזה יכול להציג 2 ספרות והוא מורכב על איזה PCB קטן כזה שעליו יש כמה נגדים, טנזיסטורים והרבה פינים של ג'אמפרים וכמה ג'אמפרים שמורכבים עליהם, בעע איזה הסבר צולע :-\ ועל המסך הזה כתוב PARA LIGHT A-402G BL כנראה שזה הדגם של הרכיב... מקווה שיש מישהו שיודע איך לחבר את זה למחשב ;D עריכה: ערכתי את הכותרת.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מעגל נצנץ ללד יחיד .... אני רוצה שהלד יהבהב ככה *-*-*-*-* אני רוצה ניצנוץ כמו של אזעקה... *= היבהוב -=עצירה שזה יוצא * היבהוב - עצירה וכך הלאה .... יש כאלה מעגלים ? תודה לכולם ...
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים, איך אני יכול לקרר את המים ללא רדיאטור? תציעו רעיונות.[br]פורסם בתאריך: 18.04.2007 בשעה 18:48:20 מה אתם אומרים? אני ישים אקווריום קטן, מלא במים, ובתכו תהיה משאבת מים ומעליו יהיו 2 מאווררים של 120 סנטימטר ובצד תאורת UB. ככה החום של המעבד לא ישפיעה כלל על הטמפ של המים ביחס לכמות, וגם ומאווררים יקררו את המים.אגב שתיתי קפה חם ונשפתי עליו כדי לקרר אותו מה שנתן לי את הרעיון. האקווריום יהיה כמובן מחוץ למארז ודי רחוק ממנו ככה שגם בזמן שהמים עוברים בצינורות הם יתקררו. אני יודע שעדיף רדיאטור, אבל מה לעשות? אין.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הניסיון הכושל הקודם שלי... מצאתי סרטוט אחר... Part Total Qty. Description R1 1 39K 1/4 Watt Resistor C1,C2 2 10uf 25V Electrolytic Capacitor C3 1 100uf 25V Electrolytic Capacitor C4 1 47uf 25V Electrolytic Capacitor C5 1 0.1uf 25V Ceramic Capacitor C6 1 2200uf 25V Electrolytic Capacitor U1 1 TDA1554 Two Channel Audio Amp Chip MISC 1 Heatsink For U1, Binding Posts (For Output), RCA Jacks (For Input), Wire, Board אני צריך לדעת אם אפשר להחליף את הנגד הזה בנגד משתנה בשביל לשנות את הווליום
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצות ורעיונות. לבנתיים אני עובד על הבלוק קירור למעבד. זה מה שיש לי- http://img186.imageshack.us/my.php?image=imgp1273xz3.jpg צלעות קירור מהקירור הקודם של המעבד שלי, וצינורות של גז שניסרתי עם דיסק לאורך המתאים. התיכנון הוא "לחפור" בצלעות קירור כדי לעשות מסילות לשני הצינורות. מה לדעתכם הדרך הכי מומלצת לחבר את שני הצינורות אחד לשני? תודה, בז'נגלו
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנה הוא: אני יודע שהוא מעפן אבל זה מה יש :\.. ואני חיררתי אותו כי רציתי לשים שם מאוורר ובסוף לא יצא אז מה אפשר לעשות איתו שיעיף את החורים המעפנים משם? אני מתכנן מודינג לכל המארז ועשיתי סקיצות להכל וגם לגג(אפשר לראות)אבל משום מה לא באלי עליו עכשיו..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-