עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. טוב אז יש לי אורות עם חיבור שאין לי מושג מהו.. http://img24.imageshack.us/img24/3491/picture001huo.jpg http://img24.imageshack.us/img24/1987/picture002qhu.jpg איך בדיוק אני יכול לחבר 4 כאלו למחשב? קניתי את זה בזמנו והיה להם מן מתאם כזה...לכל אחד...לא ממש נוח, שלא נדבר על זה שאני לא מוצא את המתאמים אז למישהו יש מושג איך אני אמור לחבר אותם? או איפה קונים מתאם מתאים לזה? ועוד שאלה בקשר למארז..יש איזה חנות שמוכרת רק דלתות(חלונות..) למארז THERMALTAKE SOPRANO פשוט דלת נקייה שחורה...שתתאים והכל, כדי שיהיה אפשר לעשות איזה מודינג חמוד

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  2. אני מחפש משהו כזה, שיאפשר להציג ספרה כו כמה ספרות, בלי הצורך לבזבז הרבה רגליים של מיקרו-בקר.. תודה card

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by re5pect,

מצאתי היום משהו בארגז (הדברים המסומנים באדום) שרשום עליו דרמל זה יכול לעזור לי במודינג למישהו יש כזה?(הדרמל לא מוזר הוא "מיוחד") (נרגילה אם צריך להעביר את זה אז תמחוק את זה כי רציתי לדעת אם אפשר לעשות אם זה משהו למטרות מודינג..)

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  4. אני מתכנן פרוייקט של מחשב קטן מבוסס לוח MINI-ITX בעזרתו הרבה של urielka מצאתי חנות שמוכרת לוחות ואת כול שאר הציוד הדרוש למחשב כזה ושולחת לארץ. את הלוח אני יקנה בערך חודש מהיום ואתמול גיליתי משהו שיחסוך לי הרבה כסף אבל ידרוש קצת עבודה. הנייד של אבא שלי התקלקל לא מזמן(הלוח כולו החליד וקיבל קורוזיה או משהו) אבל לפי מה שאבא שלי אומר ההרדיסק הDVD והמסך בסדר גמור ועובדים כמו חדשים. חשבתי לקחת את הנייד לפרק ממנו את החלקים האלה וככה לקבל ההרדיסק קטן DVD קטן ומסך, מהאתר שאני יקנה את הלוח אני גם יקנה מתאמים של כונני נייד לחיבורי IDE רגילים. רציתי לשאול אם אמורה להיות בעיה בפירוק של החלקים האלה או דברים0 שאני אמור לשים לב או להזהר ואם לאכסן אותם בקופסה או בארון לא יפגע בהם(בייחוד בה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Anonymics,

שלום אני חדש.. אז ככה קראתי כמה מדריכים וחשבתי על זה.. נכון אומרים שחום עולה למעלה?אז למה לא לשים את המאוורר בחלק הלמעלה של המארז? חשבתי לשים מאוורר אחד שמכניס אוויר בצד ושיעשה אוויר על הלוח אם. והאוויר החם עולה למעלה ולמעלה יש מאוורר שמוציא אוויר. זה בסדר? תודה.!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך להשיג גליל חלול שקוף עדיף פרספקס אפשר זכוכית או כל דבר אחר אבל שיהיה כמה שיותר זול אני צריך איזה 4 או 8 כאלו. גובה בערך של 10 סנטימטרים ובקוטר של 4 סנטימטר יש למישהוא הצעות איפה אפשר למצוא באיזור נתניה או איך אפשר להכין? אני רוצה ליצור משהוא כזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by CyberBot,

אני מחפש משהו שיפעיל פין מסויםם למשך זמן מסויים לדגומא אני רוצה להפעיל נורה למשך 8 שעות ביום או בכללי בשעות מסוימות לפעיל תוכנית מסויימת

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אהלן חברה קניתי טעלות של איסוף חוטים של הספק ובבקשה תגידי לי איך זה זה טוב? יפה? דרך אגם זה זוהר באולטרה ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by feffer,

בזמן האחרון אני מתעניין בנושא.. הבנתי שמערכות ליצור חשמל נמדדות בKWP בעוד חשבון החשמל שלנו נמדד בקוט"ש, האם בעצם מדובר באותן יחידות או שצריך להכפיל את הKWP ביחידת זמן, בעצם איך אפשר להשוות בינהן? מישהו מתעסק עם זה ויודע האם זה באמת משתלם להתקין מערכת כזאת ולהגיע למצב שבעצם אין תלות יותר בחברת חשמל ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by bg1987,

אני מארגן לחבר מתנה שתכיל בתוכה חלקי מחשב (לא מחשב, רק חלקים בתפזורת), עלה הרעיון של הוספת מאורר (שפשוט ישכב שם ויסתובב). בגלל שזה לא באמת מחובר מתח חשמלי, רציתי לדעת, אם אני קונה מאורר למחשב (נגיד 92ממ, עם לד אפילו יותר קטן). איזה סוללה אני צריך לחבר בשביל להפעיל את המאורר הזה? (אני מתכוון לחתוך את הכבל שמתחבר למחשב בד"כ, ולהדביק לקצוות של הסוללה, או לחבר לבית סוללה אם אני אמצא אחד).

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. רציתי לדעת אם מישהוא יכול לתת לי הסבר מפורט על איך ליצור מוטות עגולים כאלה כי אני רוצה ליצור מוטות פרספקס עגולים במו בפרוייקט ספיידי של alianyn: תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. טוב, התחלתי לעשות מודינג למחשב שלי.. 8) המפרט שלי הוא: amd 2400+ Athlon GigaByte-7N400V PRO Asus Geforce Ti 4200 128mb 512mb DDR 333Mhz WD 40GB (2mb cache) WD 40GB (8mb cache) אוקיי, בהתחלה סידרתי את הקבלים של הספק כוח.. אבל זה לא יצא כל כך יפה, אחת מהסיבות היא בגלל שלא מצאתי חומרים טובים.. ראיתי מאמר נורא מעניין בו הסבירו על סידור כבלי ספק הכוח, והמליצו להשתמש בכבל שזור ולתוכו להכניס את החוטים, נראה ממש יפה.. הבעיה היא איפה אני יכול למצוא כבל שזור ריק(לא ACE ולא Home Center)? ומאיפה אני יכול לקנות (חנות פיזית, לא באינטרנט) כבל IDE מעוגל? כי עיגלתי בעצמי, וראיתי איך נראה קנוי, ואין מה להשוות, בלתי אפשרי כמעט להגיע לתוצעות כאלו בלי לפרק את הכבל(ולחבר..חחח) עכשיו, התחל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Moty_p,

אני מחפש מפסק שברגע שלוחצים עליו הוא לא מעביר זרם ומתח וברגע שעוזבים אותו אז הפוך אשמח לשם של מפסק כזה או קישור תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני בונה איז משהו שמדליק הרבה לדים בעוצמה גבוהה בתדירות 0-20kוההספק הכולל של המערכת יהיה בערך 2-3 וואט... אני חושב שה555 IC עומד בקריטריון אבל בגבוליות... בויקיפדיה כתוב ככה Supply voltage (VCC) 4.5 to 15 V Supply current (VCC = +5 V) 3 to 6 mA Supply current (VCC = +15 V) 10 to 15 mA Output current (maximum) 200 mA Power dissipation 600 mW Operating temperature 0 to 70 °C לפי IV=W יצא לי הספק של 3 וואט כמו שחיפשתי אבל כתוב שהצ'יפ עצמו גוזל 600 מיליואט... אז נשאר רק 2.4 ואט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ToMeRv32,

היי, יש לי את הערכה הבאה: http://www.thermaltakeusa.com/ttWWW/Product.aspx?C=1336&ID=1693 (זכיתי בה בתחרות שהייתה עם TMS) אפשר לעשות איתה משהו בכלל (סתם להתנסות/לכיף/טיפה שימושי)? למה כל גודל של סליב טוב? (איזה סוג כבל? מה טוב לSata למשל?) לאיזה גודל השרינקים מתכווצים? (אין עליהם נתון של יחס, רק מה הקוטר שלהם עכשיו..)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אפשר להפעיל עליו תוכנות VB פשוטות? אפשר לקמבן לו מערכת הפעלה אחרת? אפשר לחבר לו יציאה למסך TV צבעוני? כל מה שמצאתי בגוגל זה מוד עלוב שמרחיב אותו ל8 מגה זיכרון... הייתי עושה את זה אם היה לי כרטיס 8 מגה ומברג כוכב מתאים... או סיבה לעשות את זה =\ מישהו יכול בבקשה לעזור לי לחפש מידע על המכשיר?... תודה... אפילו שימוש במסך המגע יכול להיות נחמד... העיקר לעשות איתו משהו.. הוא ישב אצלי בארון מלא מלא מלא שנים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי את המאוורר הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 של טרמלטק והוא 70 מ"מ ורציתי לדעת אם קיים גריל יפה שמתאים לו?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by card,

שלום במשך שנים הייתה לי בחדר נורת ליבון רגילה, של 100W. לפני כמה שנים עברתי לנורת PL 18W, עם אותו בית מנורה והכל, והתחילה תופעה קצת מעצבנת: אם אני מכבה את המתג ואני לא עושה את זה בצורה מספיק מהירה, אז שומעים ניצוץ בתוך המתג.. אני מניח שזה קורה בגלל שלנורת PL יש Starter, בניגוד לנורות הישנות שהן פשוט כמו נגד ולא יותר מזה. האם יש איזה רכיב שאני יכול להוסיף בטור/במקביל לסיפור, כדי שהניצוץ המעצבן יפסיק? תודה

19. טוב, הכל כתוב בכותרת: "איפה אפשר לקנות טוש מיוחד וזוהר שאפשר לצייר איתו על המארז בלי שהוא ירד?" וכשאני אומר יזהר אני לא מתכוון באור UV או משהו כזה, אני רוצה לעשות מסגרת ללהבות על המארז.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by king of the kings,

שאלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני מנסה לעשות חור במארז, המקדח כוס תופס את המארז ומסובב אותו איתו.. חחחח רק שאלה ליתר בטחון, כאשר עשיתם חור בגג המארז יצאו גיצים? ועוד משהו, האם יש איזה דרך לתפוס את המארז בשביל שהוא לא יעוף..?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  21. אנשים היום סוף סוף אחרי הרבה בירורים רציתי לעשות כמה מודים למחשבים שיש לי בבית ... אז סידרתי את החוטים עם אזיקונים ועטפתי אותם עם צינור מזגן שכתחתי בספירל ... ואז הגעתי לקטע של הדרמל ועשיתי גריל למאוורר 80 מ"מ אבל מפלסטיק שקוף , אבל החיתוך עם הדיסקית החומה היה ממש לא נקי והחתכים לא ניראו טוב וזה גם היה דיי קשה לעשות כל מיני צורות ממש קטנות , וגם כל פעם כשחתכתי קו ישר יתאסף לי מעל החתך גושים של פלסטיק שאת חלקם לא הצלחתי להוריד אחר כך ידנית .. אז מישהו יכול להביא לי כמהה טיפים לחיתוך נקי עם דרמל ?????????????????

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by J0n1,

שלום. פירקתי מכשיר מסוים של מוטורולה ונתקלתי במסך שנראה דווקא עם סיכוי לחיבור למחשב. הדגם הוא WD-G0903Q חיפשתי את הדגם בגוגל ומצאתי רק אנשים ששואלים, ואתר האתרים הבאים http://forum.modlabs.net/topic1978.html http://rifer.narod.ru/i2cldc.html הבעיה שהם ברוסית, והמסך לא נראה כמו בתמונות. הנה תמונות של המסך יש תקווה? *התסכלתי בנעוץ, אבל לא הבנתי אם הדגם שכתוב על המסך הוא הדגם של המסך או הבקר, ואני מקווה שיש עליו בקר, בנוסף אנשים מצאתי משהו! http://sandiding.tripod.com/m3x88.html הבעיה ששם כתוב REV C ואצלי זה A זה משנה? ואיך אפשר להלחים לכזה דבר קטן?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי שאלה לגבי חיתוך חלון במארז קראתי את המדריך שלכם והכל אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא גומיות??? חיפשתי בהום סנטר אייס פנדס ועוד כל מיני ולא מצאתי כלום (אין מצב אני עושה עם סילקון או אפקסוי זה יוצא :-X ) אם מישהו יכול לעזור לי כי אני חדש בתחוםה (בן 12) לול תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by ben672,

שלום,ברצוני לקנות מטען USB לרכב (לטעינת האייפון ומכשירים אחרים)האם כל מטען USB יתאים או שיכול להיות בעיות של מתחים? וגם אותה שאלה לגבי מטען קיר. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.