אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אל תגידו google... וזה צריך ליהיות תמונות עתיקות כאלו כלומר אל תביאו לוחם חלל אלא אבירים,נו הבנתם...(תחשבו warcraft ימי הביניים...) אמרו לי שgrey meter הוא האיש שאני מחפש אבל זה מופנה לכולם,ותודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי דרמל ואני יודע שחותכים עם הדיסקיות החומות אבל קשה לחתוך איתן צורה מורכבת עם הרבה עיקולים ופינות רבות ומרובות קטנות ועיגולים קטנים ... אז עם איזה ראש או איך בכלל אני יכול לחתוך את הצורה המורכבת שאני רוצה עם דרמל ...???? אם זה אפשרי רק עם הדיסקיות החומות תגידו ...
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קיבלתי ספק כוח של sunshine comma לא תקין החברה היא של ספקים ג'נריים אבל באחד הזה רואים שהוא בנוי בפנים באיכות גבוהה בהרבה מספקים ג'נריים. מבחינתי הספק הזה הוא לא ג'נרי הספק של 600 W היה אם פיוז F8A שרוף. אין בתוך הספק חלקים אחרים שרואים בהם נזק ויזואלי החלפתי ל F5A וחיברתי לחשמל פלאש בשקע ונופל המאמת L16A בארון חשמל. הפיוז בתוך הספק נשאר שלם חיברתי את הספק לחשמל שוב בטור אם מנורה של 100 ואט. המנורה פשוט עובדת קבוע (ללא רעידה של 50 HZ) בעוצמה מלאה כלומר הספק פשוט מקצר. (אם מחברים לחשמל ספק תקין בטור אם מנורה היא נדלקת בשניה הראשונה כשהקבל בכניסה נטען ואז לא נדלקת יותר כשהספק בעומסים נמוכים) איזה רכיב בספק יכול להיות דפוק ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רשום עליו Model: MPT-300 איזה ספק זה? זה ג'נרי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום אז ככה , פירקתי היום צג LCD ממכשיר שהיה מתחבר לטלפון שהבאנו מארה"ב לפני איזה 4 שנים , המסך הוא בעל בקר כפי שניתן לראות ובעל 20 פינים . השאלה שלי היא איך אני מחבר אותו כי אני לא ממש בטוח שהוא יעבוד לי . הוא שחור לבן נראה לי (כמעט בטוח). מאחורה רשום עליוHD44102CH ו HD44105H [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום המלצה לרב מודד [US$16.99 47% OFF]MUSTOOL MT99PRO Dual Mode Voltage Detection Intelligent True RMS Multimeter Voltage Detect Indicator Fully Auto-Range with Ultra-large EBTN LCD Screen מכשירי מדידה וניתוח from כלים on banggood.com https://banggood.app.link/SwHQWgsI67 או [US$52.99 38% OFF]MUSTOOL MT8206 2 in 1 Intelligent Digital Oscilloscope Multimeter with Analog Bar Graph מכשירי מדידה וניתוח from כלים on banggood.com https://banggood.app.link/hA2v45xI67 אם יש המלצה אחרת אשמח כיצד אני מחליף את הקבל האלו . אתי שיש קבל שנתן להוציא בסיבוב . האם זה המקרה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני עושה מוד VGA למסך של PSONE עפ"י מדריך של אחד ממשתמשי הפורום: http://inquisitive2007.googlepages.com/psonelcdvgamode עשיתי הכל, אני נותן לו מתח ומחר אותו באמצעות מתאם DVI2VGA ביציאה השניה של ה 4870 שלי ואין שום תגובה! המחשב לא מזהה אותו, אני מנסה בוינדוס לאפשר מסך שני הוא לא מאפשר לי אותו (כי הוא לא מזהה) מה עשויה להיות הבעיה? עריכה: שכחתי לציין כי התאורה האחורית עובדת והבהירות ניתנת לכיוון, הצג פשוט שחור והכרטיס מסך לא מזהה חיבור
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחתוך חלון במארז שלי...... איך אני עושה את זה? עם איזה כילים? למישהו יש מדריך???
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעשות עם לדים הרבה דברים אבל לא הבנתי האם אפשר לחבר רגל אחת של לד לחוט ואת השנייה לעוד חוט ולחבר אותם למולקס (אחד לשחור ואחד לאדום) האם זה אפשרי? ועוד שאלה אם אני יחליף את הלד האדום של העכבר בלד כחול זה יהיה מדוייק כמו פעם? שאלה אחרונה אם אני יחבר לד לסוללות אז כמה סוללות AA יידרשו כדי להפעיל אותו? תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רכשתי מאריהב משדר רדיו פשוט fm להרכבה עצמית הרכבתי על פי ההוראות ואת החלקים שקיבלתי , בצורה הטובה ביותר , חיברתי וציפיתי שהכל יעבוד כמצופה. אמנם , כשניסתי את המכשיר לראשונה הדבר היחיד שהצלחתי לעשות הוא "להשתיק את הרדיו" כל עוד המשדר דלוק , וכשאני מכבה הוא חוזר להרעיש. בנוסף הנגד המשתנה c7 שאמור לשנות את תדר השידור משתנה ללא הפסקה , הכוונה מסתובב בציר ללא גבולות , אני יכול לסובב אותו כמה שאני רוצה , ומשנה תדרים ללא רצף מסויים... מוזר או נורמלי? הוספתי תמונות אפשר לשים לב שחלק מהנגדים מחוברים הפוך מבשרטוט של אריהב , אמנם אינני בטוח אם יש לכך משמעות אשמח לשמוע סיבות אפשרייות לבעיה. תודה מראש אסף. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות שהכבל של הפלאפון גם יטעין אותו, אני צריך בשביל זה נגד ודיודה? מה אני צריך? איך אני עושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי לא מעט חיפושים בגוגל לפני שפתחתי את הנושא ובעיקר יצאתי מבולבל. אני מבין שחוטי חשמל(ללא הבידוד) מגיעים בגדלים שונים. לפני כמה ימים שאלו אותי בחנות אם אני רוצה כבל מעריך עם חוטים של 2.5 או 4, האם מדובר בקוטר, בשטח החתך או בתקינה? מהחיפושים שהרצתי הבנתי שבארצות הברית יש תקינה, AWG שרצה מ-000(הכי גדול) וככל שהמספרים עולים ככה העובי יורד. האם יש תקיהנ ארופאית(שהיא גם הישראלית?) שרצה במקביל? מעבר לזה, ברגע שאבין איך "מסמנים:" כל חוט חשמלי, הייתי רוצה לדעת מה הזרם שניתן להעביר דרכו. בתודה מראש לעונים.
-
- 17 תגובות
- 151k צפיות
-
-
כמצורף. מתחי ההזנה מוצגים כפרמטר, איך אני מחשב ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק ממוד גדול יותר לפאלפון שלי אני מתכנן לשנות את הפורט של הכרטיס זיכרון, חיפשתי את הפינים של MMC ושל MINI/MICRO SD וזה נראה אפשרי. http://www.planetmobile.it/jumpjack/adattatore/pinout-eng.html מצאתי את כל הפינים פה,ל mini SD נראה שיש 3 פינים של מידע לעומת 1 של MMC. יש הצעות למישהו? דרך אגב אני יעלה פה אשכול של המוד המלא שלי בקרוב,זה משהו ייחודי והפלאפון שלי זה Nokia 6680 או שנגיד N95 : למי שהבין את הרמז למוד. סרטוט ראשוני וכמה שאלות מקרא: שחור-DAT3 כחול-CMD אדום-VDD ירוק-CLK אפור-VSS צהוב-DAT0 ולקטע של השאלות, בשניהם חיברתי את DAT0 ביחד,האם צריך לחבר את DAT1 או DAT2 במקום? לגבי ה VSS,לMMC יש 2 ,האם זה אפשרי לחבר בין שניהם כי זה במילא Ground? והאם א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לפרויקטים המפלצתיים שלי, מתהווה עכשיו פרויקט חדש, בערך שנה אחרי הפרויקט הקודם. הפרויקט הזה הוא לא 100% מאפס, אלא לכיוון השדרוג של המערכת הנוכחים + שינויים (כולל שינויים קוסמטיים). המטרה - סיום הפרויקט במהלך ינואר/פברואר 2012. רכיבים כללים: מארז - MountainMod Ascension (עם שינויים) מאווררים - 9xUltra Kaze 3000RPM + 5xScythe Gentle Typhoon 1850RPM ספקי כוח - Corsair AX1200 + Enermax 1250W ניהול מאווררים - Lamptron FC-2 מערכת קירור: רדיאטורים ראשיים - 3xHWLabs GXT360 בלוקים לכרטיסי מסך - EK Fullcover בלוק למעבד - soon בלוק ללוח אם - soon מאגר - soon רדיאטורים משניים - soon מנתקים מהירים - 6xkoolance QDC רכיבי מערכת: …
-
- 37 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
היי, יש לי בפרויקט שאני עובד עליו הפרדת אדמות - אדמת RF (אנלוגית) ואדמה דיגיטלית. עכשיו, בעקבות העובדה שהאדמה האנלוגית רועשת מן הסתם יש לחבר את האדמות בעזרת סלילים - שיחסמו את ה- RF ולא "ילכלכו" את האדמה הדיגיטלית. השאלה שלי היא איך אני בוחר את ערכי הסלילים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הייי אחים שלי שמעו לא מזמן רציתי לבנות ועכשיו אני רציני ורוצה לבנות מין סירנה שתעשה סירנה כמו למשטרה או עם מיקרופון קטן ואז ישמעו חזק... כמו למשטרה!!! 8) עכשיו כל האלו שישר מחפשים חנויות כדי לקנות ,לא , לא צריך אני רוצה לבנות לבד!!! אז מי שמבין טוב באלקטרוניקה ואנגלית אז תחפשו מדריכים בשבילי או משהו פליייייייייייז.......... עכשיו מה כל פריט חוץ מכמה דברים אני לא יודע מה זה מה... תודה מראש לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי מין רשת כזאת שחסמה את כול האוויר שהיה יוצא מהמאוורר (120MM) לכן החלטתי שאני מוריד אותה אבל ביגלל שאין לי דרמל אז חתכתי את זה אם קטר זה לא יוצא הכי חלק אבל עושה את העבודה לתמונות : באמצע הדרך : ככה זה ניראה בסוף : את הקצבות משכתי החוצה : עם המאוורר : עוד משהו שעשיתי הוא ששמתי מול הכרטיס מסך מאוורר (80MM) בישביל שיקרר לי אותו במישחקים, חיברתי למאוורר הזה מפסק כדי שאני יפעיל אותו רק בשעת הצורך. המפסק : הוא יושב שם כמו שצריך חח סתם תמונה של המארז : תמונות מאוורסט : שהמאוורר לא פועל שהוא פועל : שימו לב שהטמפ' יורדת ( אולי כמה מעלות אבל ביגלל שהכרטיס שלי הוא פסיבי במאמץ יהיה את ההבדל הגדול ) וגם נוסף עוד מאוורר שמה זהו לבנתיים …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, מישהו יודע איזה חברות מייצרות את מכשירי הקשר של המשטרה? =] ד"א לפני שמיהו יגיד שזה לא חוקי - אני לא מעוניין להאזין להם אלה רק לבדוק עם איזה חברות הם עובדים =]
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שכתוב לי על הקבל 104 כמה הוא שווה? ואיך מחשבים ערך של קבלים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים (מתוך 4 במארז לא כולל זה של המעבד) שאני רוצה לעשות להם מתג כך שאני אוכל לשלוט על הפעולה שלהם בלי לפתוח את המארז וכאלה... השאלה שלי היא מה דעתכם על הרעיון של לקחת 2 חיבורי מולקס כמו של מאוורר (כשיש אחד זכר ואחד נקבה) ולחבר את הזכר למתג ומהנקבה למשוך את החשמל למאוורר הראשון ומהמאוורר הראשון למשוך לשני... ? או שיש לכם דרך אחרת יותר טובה לחיבור מתג יחיד לשני מאווררים ? נ.ב זה מתג עם נורה בפנים ככה שאני לא צריך לד ונגד וכל מיני שטויות פשוט חיבור ישיר...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<הערה: הת'ראד הוא שילוב של מספר ת'ראדים שפשוט נפתחו בהפרשי זמן גדולים, ואוחדו לצורך המעבר לפורום החדש... תהנו > שלום! סופסוף יש לי זמן לעשות משהו שרציתי לעשות הרבה זמן: להתעלל במחשב שלי. הקורבן: גג המארז התוכנית: חיתוך חלון בצורת מטוס או כוכב וחריטה בפרספקס של הפרטים+ תוספת מאורר 120מ"מ המצב של הגג היום: (אני יודע שאני לא פיקאסו) השטחים הצהובים מציינים את הספק, הכוננים וידית אחיזה (ה"צהוב" שבאמצע התמונה של הגג...), שנמצאים מתחת לחלון ומפריעים למעבר אוויר... החורים נקדחו במסגרת המאבק שלי נגד החום. קוטר כל חור הוא 10מ"מ ויש בערך 23 מהם... השאלות: יש שתי תמונות שאני מתלבט ביניהן: הראשונה זה חיתוך חלון בצורת כוכב וחריטה על הפרספקס של קווים מהמרכז אל 5 הקצוות של…
-
- 125 תגובות
- 25.3k צפיות
-
-
בגילי המופלג (24) וכעת שעברתי לדירה משלי, אני מפרגן לעצמי לעסוק קצת במודינג ויצירה עצמית. כלי עבודה חובה שאין לי, ומעולם לא השתמשתי בו, הוא הדרמל המסורתי. בשלב זה ברצוני לרכוש את המכשיר בעיקר לטובת מודים עדינים במארז של נטבוק, אך ברצוני בכל זאת לקנות את המכשיר גם לשימושים עתידיים. לכן אני צריך המלצה - איזה גוף לקנות, ואיזה ראשים. בשני המקרים האם להשקיע בדרמל מקורי, או לא. אני צריך גם לדעת היכן ניתן לקנות (איביי \ די אקס אלו אפשרויות ריאליות לחלוטין. השאלה היא אם יש הצדקה). כמו כן, אני רוצה לקנות מסך TFT קטן במיוחד למודינג - בגודל של בערך 2-4 ס"מ על 1-2 ס"מ.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר/להעתיק את כניסות הUSB מהחלק האחורי לקדמי.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי Gamepad ישן של microsoft sidewinder עם חיבור MIDI כמו שהיה בכרטיסי קול הישנים ושהחלפתי מחשב אין לי יותר את היציאה הזאת.. האם יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך לחתוך את הכבל ולהרכיב שם כבל USB במקום.. נראה לי שזה אפשרי ואפילו לא ממש מסובך.. מצאתי תמונה של הגיים פד+החיובר MIDI הישן הנה תודה מראש לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-