אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי עוד 11 יום מתכונת באלקטרוניקה אני מתכוון לשאלון אלקטרוניקה ומחשבים ג' זה שעושים בכיתה י'א. אני צריך את הפתרונות של הבגרויות משנת 2003 עד 2006(האחרונה). לדוגמא השאלון של קיץ 2006 http://meyda.education.gov.il/sheeloney%5Fbagrut/2006/6/HEB/815201.PDF אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה יש את הפתרונות עם דרך. זה ממש יעזור לי להתכונן טוב לבחינה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לחופש הגדול פרויקט מודינג חדש - מחשב פרספקט תיכננתי כבר בקטנה איך הוא יראה אבל זה לא סגור ועד שאני לא אקבל את החלקים ואת הפרספקט אני לא אדע 100% איך הוא יראה. המחשב יהיה 2 קומות. בקומה הראשונה מתוכנן לוח אם,קטודה וHD בקומה השניה CDROM וספק הבעיה העיקרית שלי בנושא התכנון הוא שהמחשב שאני אשים אולי יהיה מחשב ישן יחסית והכבלים של הספק שלו לא כ"כ ארוכים כדי להגיע לHD,לוח אם. אחרי כל הדיבורים, הנה הסרטוט: כפי שאתם רואים קטודה מונחת בצד הלוח אם. שני כפתורי הדלקה ומסך LCD למעלה מאוורר 80 מכניס (אני לא יכול לשים 120 כי זה גבוה ותהיה לי את הבעיה של הספק שציינתי) למעלה יש את הCD והספק ומה שאתם רואים שם זה גם שרוול אוויר שאולי יתלבש עליו גם מאוורר זאת הדלת …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר של מעבד סוקט 478 עם שלושה חוטים: ירוק, צהוב ושחור, אני יודע שהשחור זה אדמה והצהוב זה ה12V (אלה שנותנים את החשמל), אבל מה הירוק עושה ? זה החיישן או מה ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה במהלך חיפושיבגולל אחר משהו נתקלתי בדבר הזה: http://raysbeambots.solarbotics.net/walker.htm ונדלקתי עליו, אז אני רוצה לבנות אחד דומה אבל אני צריך למצוא מנוע קטן (שניים לייתר דיוק- אחד קדמי והשני אחורי). מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? ד"א בלינק שהבאתי יש גם סירטונים מגניסים על איך שהוא הולך... ועוד משהו, אל תגידו לי להסתכל בפורייקט פיניקס כי הוא לא עזר לי (הוא ענק מדי..)
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ואווו כמה זמן לא כתבתי בפורום אני מקווה שמישו יכול לעזור לי.. אני רוצה לבנות מעגל אשר מכיר מספר עמודות של +- 7 לדים אשר ידלקו לפי עוצמת האות בתחום תדרים מסויים. הכוונה הינה לבנות מעגל בו ישנם נגיד 7 עמודות של 10 לדים אשר כל עמודה "אחראית" על תחום אחר של תדרים והלדים ידלקו לפי העוצמה של הסאונד באותו תחום.. ככל שהעוצמה יותר גדולה יותר לדים ידלקו (הלדים יהיו בצבעים שונים) ממש כמו הצגים של מערכות סטריאו שרואים עמודות קופצות לפי המוסיקה. הכוונה היא שהמעגל יתחבר ליציאת האודיו מכרטיס הקול ולא ממקרופון או משו... וכמובן יקבל מתח של 5 או 12 וולט... אם למישו יש מושג איך אני יכול לבנות דבר כזה אני אשמח לקצת עזרה צרפתי תמונה של מה שאני מנסה לעשות מ-WMP כדי לעזור להמחיש.... מ…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תראו תתמונה הלדים דולקים אבל לא מהבהבים למה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הלכה לי ההגברה והרכיב STK מת , איפה ניתן להשיגו? מצאתי עמוד המסביר על STK בגוגל: http://ip565bfb2a.direct-adsl.nl/datasheets/ic-power/sanyo-stk086/pg_stk086.htm תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המודר המפורסם BenHeck ? http://www.benheck.com
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ביציאה עצמה יש 25.. אבל בתוך יש 19 :-X מה אני עושה? אני צריך להחזיר 0 ב18-25, פשוט לא לשים כלום? (עוד לא סיימתי לבדוק תפינים כי אין לי מולטיטסטר, אבל עוד לא נתקלתי ב19-25..)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני בתהליכי דיבור עם חברה אחת לגבי משלוח של מסכים לארץ מה שאני כרגע מתעניין בו זה מסכים גרפיים 240*64 עם בקר T6963C כרגע יש 3 אופציות צבע: יש גם מסכים רגילים אבל ההפרשי מחיר לא מצדיקים לקנות מסך רגיל כשיש גרפי למרות זה אם יש בקשות אני אבדוק את זה אם מישהו רוצה שישלח לי מייל (iakovl@gmail.com) או יגיב פה אני כרגע לא יודע מה יהיו המחירים במיוחד שכנראה המכס לא יעזוב אותי עם זה אבל.... אני מעריך שהמסכים יעלו לבסוף בסביבות ה150~200 ש"ח ( רגיל הכי זול, כחול הכי יקר)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם מה המצב.. הרבה זמן לא היתי פה.. בגלל הגיוס שלי.. אני רוצה לחבר לד אולטרה בריט לפאלפון שלי Nokia 6085 אני לא רוצה לפתוח את הפאלפון על תיבהלו חח יש לי כבל חתוך כזה של אוזניות ודיבורית וכל זה.. יש לו 9 חוטים, אני רק רוצה לדעת כמה וולט זה ואיזה מהחוטים הם פלוס ומינוס... תודה לכל העוזארים מראש...
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מאורר 120 עם לדים זוהרים UV , וגריל מעניין כזה ויפה!!! [אשמח אם תיתנו לי יותר מכמה אפשרויות] אין לי מסגרת תקציב , ככה שאני מחפש משהו איכותי שקט וטוב!! חרשתי את זאפ ,נועה וסקי פיסי לא מצאתי דברים מעניינים....
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפסק המחובר לPC באמצעות חיבור PARALLEL או SERIAL ומהצד השני שולט על מכשיר חשמלי (on/off) כאשר ההדלקה או כיבוי באמצעות תוכנה, ע"י מקשי קיצור (מתאים לwindows XP) (אם אפשר ליצור עבור 3 מכשירים והתוכנה תוכל לשלוט על כל מפסק בנפרד, זה יהיה יותר טוב) העזרה שאני צריך (בערך הכל): 1. שרטוט המעגל ורשימת רכיבים 2. תכנות התוכנה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יצא יופי. הטמפ ירדו בכ 3 עד 4 מעלות וזה לקח לי 10 דקות להכין. ראו תמונה. לקחתי פוליגל וחתחתי לפי הגודל המתאים ועשיתי עוד אחד וצרפתי אותם כדי שיהיה חזק. וזה יצא חזק מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי אוזניות בבית שבאות ללא הנגד המשתנה הקובע את הווליום לכן במחשב השני שלי כשאני מחבר אותן אני שומע רעשי רקע מעצבנים למדי עכשיו אני מחפש סירטוט למעגל שבעצם יהיה לי מצד אחד חיבור נקבה לחבר אליו את האוזניות וחיבור זכר לחבר למחשב עכשיו אני מחפש מינימום של פגיעה באיכות.. אז פחות או יותר איזה נגד אני צריך וכאלה ואם הורדת המתח באמת תעזור להפגת רעשי הרקע אם מישהו מכיר משהו קנוי לקחת השראה זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רציתי פעם לקנות מארז כזה אבל עכשיו חשבתי שאפשר לבנות לבד רק את הדלת, אז אני צריך מאוורר 25-20CM בשביל זה (כמובן שייתחבר למולקס מהספק) מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג מאוורר כזה ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נגד 100 אום ואני רוצה לחבר אותו ללד עכשיו לאיזה צד לחבר את הנגד,ה+ לצד שמתחיל הסגול או הצד שמתחיל בזהב? אני מחבר את הנגד לברזל הארוך ולאיזה כיוון לשים את הנגד?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי לדים UB 3V... ואני לא ממש מבין באלקטרוניקה.... יש לי בבית נגדים 470 אום ורציתי לדעת אם שני המעגלים הבאים זהים... ואם לא אז למה?.... פשוט יש לי בניה שאני צריך לעשות ואני לא יכול יכול לבנות אז זה שעל כל לד יהיה נגד ואני לא יכול לבנות מעגל בטור. אני צריך להגיע למצב כזה.... אם זה אפשרי....
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לוח למאוורים כזה אז אולי מישהו יכול להגיד לי את החלקים ואיך הם מחוברים בכזה: scythe kama panel http://www.scythe-usa.com/product/acc/015/images/conpane4-300fancon2.jpg
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את הגג של המארז כדי לקדוח למאוורר, והבנתי שצריך לקדוח את הניטים ואז זה יוצא. עכשיו רציתי לדעת האם אני צריך להוציא את הHD בזמן שאני עושה את זה כדי למנוע ויברציות מיותרות, והאם צריך לכסות את הלוח אם כי עפים שבבים
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אני ממש חדש במודינג הידע היחידי שלי הוא מקריאת פרויקטים וכמה מדריכים. יש לי מחשב סבבה. אני רוצה לעשות מודינג יחסית פשוט.: פתיחת חלון אני לא החלתתי אם רגיל או קצת יותר מסובך. תאורת לדים. ולסדר את הרעש של המאורר הוא נשמע לפעמים כמו טרקטור! יש לי דארמל. ואת שאר הציוד לדים וכו אני לא ממש יודע איך לבנות. אני השמח להצעות בקשר לחלון. וגם לאלקטרוניקה. ראיתי ת'מדריך של הלדים הבסיסי ויש כמה דברים שלא הבנתי. כגון להן מחברים ת'לדים ומאיםה לוקחים ת'חשמל. אני ישמח לעזרה ויעוץ. תודה אייל.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני לא רואה צורך להשקיע כ500 ש"ח במארז, וגם אין לי כרגע את הזמן לבצע מוד מקיף וארוך. אני בתהליכי הרכבת מחשב חדש, שנכון לעכשיו יתלבש על שילדת המארז הבאה, שחתכתי ממחשב קודם: http://hwzone.co.il/newspics/RnGKay/CIMG0124.jpg אני מנסה לחשוב כיצד אפשר לאטום את המארז בצורה היעילה ביותר והזולה ביותר. כרגע אני לוקח בחשבון - קרטון או פרספקס, אבל אשמח לשמוע רעיונות מקוריים אחרים. היתרון בקרטון - קל וזמין. החסרון - מכוער וחלש. היתרון בפרספקס - חזק ואלגנטי. החסרון - קצת פחות זמין, אך בעיקר ידרוש מודינג מקיף שאין לי זמן אליו.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפו יש חנות שאפשר להשיג דברים למדינג ניאונים וכזה באזור הקריות
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גרסה חינמית לEWB? נגיד "גרסת סטודנטים " או משהו בסגנון? ואם כן מאיפה ניתן להוריד? תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות מטען USB לנגן שיעבוד על סוללה של 9V ואין לי מושג איך לבנות אותו. האם מעגל עם נגד 1 יספיק? אם כן מה ההתנגדות שלו אמורה להיות? אם אפשר לקבל גם משהו קל לבניה עזרה בבקשה! מצאתי לינק אבל אני לא מבין מה הרכיבים שצריך http://www.instructables.com/id/E1BUJ53JXNEP286ZX3/ בתודה מראש, Deyv
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-