אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
האם ראש חריטה של דרמל יתאים למקדחה? אם כן מאיפה לקנות וכמה עולה? יש אפשרות לחבר את הממיר והhtpc ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הספק של המחשב מספק מתח כל שהוא כאשר המחשב כבוי??? תודה ויום ירושלים שמח! ניר
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן עכשיו משהו דיי פרוע למחשב שלי...אני לא אגלה לכם יותר מדי...רק שיהיה מעורב בו ליזר ירוק 50MW 8) . אני קראתי בפורומים בחול שבטריות איכותיות וחזקות יכולות לתת הבדל של שמים וארץ בליזרים... ולכן אני מחפש המלצה לבטריות נטענות איכתויות בתקציב של עד 100 שח ללא מטען ! אני זקוק רק לזוג בטריות אבל גם 4 יכול להיות נחמד ! נ.ב אני קראתי בפורומים בחול שה- Energizer e2 Lithium הם בטריות מעולות ! מה אתם אמורים עליהם ?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חיברתי את המאורר AC 120ממ למולקס...במקורי הוא בא עם חיבור ללוח אם ולא למולקס אז הלחמתי את הכבל האדום לצהוב במולקס ואת השחור לשחור במולקס...חיברתי נכון?כי משום מה המאורר דיי רועש...שזה מאוד מוזר כי יש לךי עוד מאורר בדיוק כזה שמחובר ללוח ולא למולקס והוא שקט... השאלה האם הייתי צריך לחבר את הכבל האדום של המאורר לאדום של המולקס במקום הצהוב??
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כבר פעמיים לשלוח מוד שהכנתי לגלריית מודינג ולא מעלים אותו לאתר !!!!!!!! אני מפרסם פה ע"מ שיעבירו את זה גלריית מודינג מחשב HTPC WOOD MOD חשבתי לעצב מארז שוכב דקורטיבי מעץ לקחתי מידות חתכתי את כל החורים הדרושים ללוח האם וספק כוח ועיצבתי מארז מעץ המחשב הוא מיועד לצפייה בסדרות וסרטים עם רזולוציה רגילה!!! המחשב מתחבר לטלוויזיה LCD 32 אינץ מה שמיוחד במחשב שהוא ללא DVD או CD ROM בחריץ הקידמי יש כניסת 2.0 USB ששם אני מחבר DISK ON KEY וצופה בכל תכני המדיה כל המדיה זורמת חלק ללא קירטועים מפרט המחשב פנטיום 3 800 לוח אם זיכרון 256 דיסק 80 כ.קול כ.מסך ספק כח מאוור קטן אחורי עכבר אופטי רגיל זהו מקווה שתהנו ביי יש תמונות מצורפות!!!!!!!!! בקובץ ראר [attachment deleted …
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום שמי יאיר. אני מחפש תמונות של חריטה בפרספקס והארה של זה עם נורית לד מהצד כך שזה מדגיש את החריטה באור יפה. אני יודע שקיימים המון דוגמאות ועבודות מדהימות שאנשים עשו וזה נראה מעולה, אני סך הכל מחפש אתר כל שהוא שיש לו איזו שהיא גלריה אם תמונות של עבודות מסוג זה על מנת להראות את זה ולהציג מה ניתן לעשות באופן כללי ע"י שימוש בשיטה זו. בתודה מראש יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תהייתי האם אפשר ליצור מתח של 15V ממסילות 12V ו 3.3V הקיימים במחשב מה יהיה אופן החיבור בכדיי ליצור 15V? והאם קיים סיכון כולשהו לשאר רכיבי המחשב ע"י כך?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הנדסאי בכיתה יד ואני צריך חומר לימוד(קבצים לקריאה)באלקטרוניקה תקבילית ובעיקר על הנושא "ראי זרם" אני צריך את זה דחוף-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר פורומים רציניים לאלקטרוניקה? שיהיה באנגלית מצידי, רק משהו על רמה, פרוייקטים והכל (שלא תבינו לא נכון, הפורום זהז אחלה, סתם בשביל לגוון) תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שיהיה יותר אויר במארז אבל שלא יתן להרבה אבק להיכנס... זה אפשרי ואם כדי?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
טוב התכנון שלי הוא לבנות בתוך אמפליפייר ישן שיש לי בבית מחשב htpc חלש לסרטים ומוזיקה. לקחתי מדידות של הרכיבים אותם אני צריך ושל האמפליפייר הישן וסרטטתי בgoogle sketchup את התכנון הראשוני. התכנון שלי הוא שבתוך המארז יוכנס: ספק כוח atx סטנדרטי לוח אם Matx כרטיס מסך חלש (אבל לא מובנה) חשוב שיהיה לא ארוך מדי. הרד דיסק אחד כרטיס טלוויזיה בעתיד אולי dvd בעתיד (כרגע אני בונה על חיבור לרשת ככל הנראה אל חוטית). vfd/lcd שיוכנס מאחורי תצוגת הרדיו (רדיו אנאלוגי ישן). יש לי תכנון להתקין פוטנציומטרים על חלק מהידיות בקדמת המארז. ולהשתמש בכפתורים המקוריים לכיבוי הדלקה וכו'. יש לי תכנון לחבר את הכניסה לאוזניות ללוח אם (או לכרטיס מסך יותר מתקדם בעתיד). ולחתוך מקומות לusb בקדמת המארז. בנוס…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 20X4 שמתחבר ל LPT יש דריבר port95nt.exe כדי שה LCD יעבוד אבל כל פעם שמדליקים את המחשב (WINDOWS XP) יש הודעות שגיעה והוא לא נטען יש למישהו דריבר למסכים האלו ל XP
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם כדאי לצבוע את המאווררים בצבע מטאלי כדי שיחזירו אור מלד? האם זה לא יאט אותם? האם זה לא יגרום להם לעשות יותר רעש?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בוקר טוב! אם אני חוצה להאריך כבל של טלפון, ואני חותך אותו, מאריך אותו ומלחים. האם זה יגרום לי להפרעות בקו (טלפון / אינטרנט)? כמו כן, אני רוצה להעביר כבל לטלפון בין 2 חדרים ועוד כבל בשביל האינטרנט (מהראוטר למחשב השני). אם אני קונה כבל עם 4 מוליכים אני יכול לשים להם 2 תקעים בכל צד כדי שיתאים לי למצב. השאלה שלי היא: האם תיהיה הנחתה כלשהיא על כבל של 5 מטר? האם יהיו הפרעות כלשהם בין 2 הקוי המידע (טלפון ואינטרנט)? תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע אותו. עכשיו איזה צבע צריך? ספריי כלשהו / צבע רגיל? שלא יהיה בעיות אח"כ...
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אתר HWzone מחפש כתבים לכתיבת מדריכים וזוהי ההזדמנות שלך להצטרף לצוות אתר המחשבים הגדול ביותר בישראל! אם הינך בעל: - כישורי כתיבה טובים ומעלה. - ידע בחומרת מחשבים ו\או אלקטרוניקה. - ידע במודינג או בכל תחום אחר, הקשור במחשבים, עליו הינך מעוניין לכתוב. - מצלמה דיגיטלית (יתרון). ומעוניין להצטרף לצוות האתר שלח אימייל ל: guides@hwzone.co.il בצירוף התחום עליו הינך מעוניין לכתוב מדריך. ניתן גם לשלוח הצעות למדריכים אשר הינך מעוניין לראות (אנא לא לשלוח בקשות בסגנון איך להתקין חלונות וכדומה). למען הסר ספק, התפקיד בהתנדבות וללא תשלום (נכון לעכשיו).
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני מאוד מפחד מהקטע של ה"קצר הסטטי" שעלול להיגרם כשאר מרכיבים ומנתקים חלקים במחשב , במיוחד בלוח אם שמעתי שישנו דבר כזה "צמיד אנטי סטטי" שמוריד את החשמל סטטי מהגוף רציתי לדעת אם ניתן להכין איזה משהו דומה , או שיש מקום שאפשר לקנות את הצמיד הזה....
-
- 13 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
אין לי ממש בעיה עם ההלחמות הראשונות, הבעיה היא שזה לא מחזיק (חוט נחושת רגיל, יש כמה חוטים מלופפים ביחד) וזה נקרע 1. איך להלחים את זה? 2. יש כמה חוטים שנקרעו והבדיל נשאר על החיבור.. איך אני מוציא את זה? זה 70 שקל, לא רכיב של 2 שקל..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה האורך המקסימלי שאני יכול להאריך אותו?!
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
פרספקס באיזור חיפה: אוקריפלסט בע"מ שד' ההסתדרות 84 מפרץ חיפה http://www.okriplast.ybay.co.il/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי מאוורר למארז שהוא די רועש בקיצור, רציתי להשתיק אותו קצת ע"י מוד ל-7V האם המוד הזה יכול לגרום נזק למחשב (לא אכפת לי אם המאוורר ימות כתוצאה מהמוד)?? יש סיכון נוסף ממוד שכזה? אולי חוסר יציבות בספק? תודה אנשים...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כזאת אפשרות יש לי כמה מסכים שיושבים בצד ואני רוצה לעשות איתם משהו האים יש אפשרות לחבר אותם לממרים שלYES או משהו בסיגנון
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=10 ואם לא יש בכלל כזה דבר לד כתום אולטרה?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מכונה קומפקטית וזולה שתנביט לי אוטומטית זרעונים יש לי קישור למכונה אמיתית שכרגע הולכת בשוק אך מחירה מאוד גבוה ורציתי לבנות מכשיר כזה שיעשה לי את העבודה הינה המכשיר http://www.newhorizon.co.il/sprouter_buyers_guide.php?language=he האם אני יכול לבנות משהו בסיגנון והאם מישהו יכול לעזור לי בתיכנון מעגל ורכיבים תודה ויום טוב לכם
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-