אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי שריטות ממש עדינות על הפרספקס ואני רוצה לנקות אותם יש דרך להוריד אותם?
-
- 21 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
ראיתי כמה תמונות של כרטיסי מסך שצבעו אם טוש. זה נראה יפה כי זה זוהר אם יש תאורת לדים. עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפגוע בכרטיס מסך עם סוג מסויים של צבע או שצביע בכללי יוכלה לפגוע. וזה יוכל לפגוע לי באחריות?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן... קניתי לא מזמן סט של עכבר ומקלדת חדשים אז החלטתי למדמד את הישן שלי.. הנה התמונות..... (לא צילמתי את מהלך העבודה... Sorry... ): Comments Please!..... עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מחברים אותו הרי אין לו רגליים...?יכול להיות שמלחימים את החוטים לשם? והאם יש לו פלוס ומינוס? http://www.huntersystems.co.uk/acatalog/mylarL.jpg
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מתאם אינפרא שמתחבר ישירות ללוח אם כמו זה: http://www.irxon.com/english/210.htm
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר ההצלחה שהייתה לי עם חריטת High Couple (עם כמה פ**** פה ושם),אמרתי לעצמי שהגיע הזמן גם לעשות משהו מקורי לעצמי... המחשבה הייתה שאני אעשה פד מפרספקס 5 מ"מ , עם תאורה של לדים UB,וחריטה אוריגינלית של tribal או משהו דומה. הציור הראשון שאמרתי שאני רוצה לחרוט הוא זה : ,מה גם שהלדים שחיברתי מתאימים בול לחריטה. אבל אז ראיתי את זה : ואת זה: שאלה לי אליכם - מה אתם ממליצים לי לחרוט? בינתיים,הלחמתי היום 8 לדים (ארבעה כחולים וארבעה לבנים) UB לכבל USB - [/url
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עשיתי מוד קטן לטרנסורמר בקדימה במקום הקטודה הירוקה שמתי 5 לדים כחולים 3mm וזה יצא דיי נחמד ורק לקח לי 5 דקות: הנה הלדים והכל לאחר הרכבה: והנה הם דלוקים במארז: (בחושך כמובן)
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הרבה זמן רציתי להתחיל את זה אבל בגלל סיבות שונות לא יצא לי. החלטתי שהפעם בין בגרות לבגרות אני אעבוד על זה טיפה. למי שלא יודע Konoha זה כבר נינג'ות באנימה Naruto. אני מתכנון: חלון בצד סידור הכבלים חריטה על החלון (הסמל של Konoha - http://www.dreamanimeclub.com.br/Loja/images/Imagem-007-site.jpg) אני מתכנן לעשות משהו עם קדמת המארז, עוד לא החלטתי. היום התחלתי לעבוד המארז, חתכתי חור ובערב אבא שלי צריך להביא לי את הפרספקט. זה המחשב שלי: (מישהו יודע למה הרמקול למטה? ???) זה הצד שחתכתי: אחרי חתיכה ושיוף קל (המשייף של הסקיל לא משהו): שאבא שלי יחזור אני אנסה לחרוט על הפרספקט נראה איך ייצא, למישהו יש טיפים?
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה בפרויקט גמר באלקטרוניקה בו אני עושה שימוש בתקשורת בין 2 מיקרו בקרים מסוג PIC18f452. התקשורת הינה תקשורת RF ואני עושה שימוש במנגנון ה-USART. הבעיה שלי היא שהמידע המתקבל ברכיב הקולט לא זהה למידע המשודר מהרכיב שמשדר,כלומר כל פעם מקבלים מידע שהסיביות בו מוזזות.כמובן שה-boud rate וה-SPBRG זהה ברכיב המשדר והקולט.כמו כן ניסיתי לתת השהיות בין שידור אחד למשנהו, אך עדיין קיבלתי מידע שגוי במקלט.עלי להוסיף ש- BRGH=1. אשמח לכל עזרה בנושא כיון שאני ממש עובד עצות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בזה והתאהבתי,אחלה מאוורר לקדימה של מארז עם טקסט,אנימאציות,תמונות הניתנות להצגה עליו (בכחול כמובן). מישהו שמע על זה ובמקרה יודע היכן אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ככה אני זקוק ללוח פרספקט שקוף איפה אני משיג? מאורר שקוף יש חיה כזאת נכון? איפה משיגים אני רוצה מאורר חזק. מקום שאפשר לעשות ניסור וחריטה על לוח פרספקט לבנתיים זה הכל.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היום הרכבתי את המעגל של הלדים המהבהבים... הלדים הורכבו בחלק התחתון איפה שהלבן שנראה כמו פה. יש גם מתג לשליטה על המצבים של המעגל (דולק קבוע, כבוי, לפי מוזיקה) והנה התוצאה: http://rapidshare.com/files/36742497/12-06-07_2026.mp4
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז עם מחשב דיי ישן ועד המחשב החדש אני רוצה לעשות עליו ניסויים לראות איך ילך פעם ראשונה... איך זה בתור התחלה לעשות רק בצד ריבוע שיהיה שקוף..זה דיי קל נכון? אז יש לי דיסק שאני קצת מפחד להשתמש בו אז אני רוצה להתחיל עם מספרי פח...איך אני עושה חור באמצע המארז שאני יוכל להתחיל לחתוך ממנו... אני יכול להתחיל לחתוך מהצד אבל הרעיון שיהיה ריבוע באמצע תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג את התושבות של הזלמן cnps7000b-alcu בשביל סוקט 462???
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תמודינג הראשון שלי... אבל אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וכו'... אתם יכולים להציע איזה מוד פשוט ונחמד להתחלה ..שלא ממש יהרוס את המחשב אם משו ישתבש ... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה פעם כתבה על עטים זוהרים באולטרה סגול שאפשר לכתוב איתם על הPCB'S חיפשתי בחיפוש אך לא מצאתי. אם מישהו יוכל לעזור לי איפה ניתן להשיג צבעים כאלו אני יודה לו מאוד
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שיש מחסור גדול בחלקי מודינג בנעה ופנדה (חנויות הקרובות אליי) וגם בגלל שההורים שלי בסוף השבוע טסים לארה"ב החלטתי להזמין את החלקים שאני צריך מחו"ל אבל החנות היחידה שאני מכיר היא NEWEGG אז אם מישהו יכול להמליץ לי על חנויות טובות (זולות ואמינות) אני אודה לו
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, למנהלים באמת לא ידעתי איזה כותרת לשים כי זה שאלות לא קשורות זו לזו 1. אני רוצה לעשות בקדמת המארז שקעים usb וגם שקעי אוזניות ומיקרופון ולשקע אוזניות אני רוצה ווליום . השאלה שלי זה כמה ohm צריך להיות הנגד משתנה ואיפה אני יכול לקנות נגד משתנה גם גלילה הצידה כמו של ווליום של ווקמן ולא גלילה בצורה מעגלית.יש באריהב? 2.יש מאווררים למחשב שהם 12 v ויש 7v ואיך בונים פאן שיתאים לשני הסוגים?או שפשוט המאוורר שואב כמה וולטים שהוא צריך מהחיבור 4 pin? 3.אני רוצה לעשות שהלדים במאווררים יהיה ניתן לכבות אותם ולהדליק ע"י כפתור וראיתי שאין להם חוט שם אלא מין הלחמה כזאת,איך אני בכל זאת עושה כפתור כזה. 4.שמעתי מאנשים שנשרף להם לוחות אם בעת חיבור שגוי כנראה בגלל שלא פרקו חשמל סטטי האם יש …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, היום קיבלתי טלפון ממכר שלי,שאמר כי ברשותו המארז הנ"ל,וביקש רעיון מטורף למוד. אני אשמח לשמוע ממכם מה אתם מציעים... תעלו את כל ההצעות שבראש שלכם,יש לבחור תקציב של עד 4000 ש"ח שהוא מוכן להשקיע במארז... הוא רוצה קירור מים,שיקרר לו לפחות מעבד+כרטיס מסך... ייתכן בהמשך קירור של שני HDD... כל רעיון עיצובי/מוד שיש לכם... הצעתי לו רעיון שביצעתי פה בפורום (לבחור שכתב לכם על פרוייקט THOR),והוא אמר שלא מקורי מספיק...
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם יציאת IR שאפשר באמצעותה להעביר מידע בין מחשב למחשב.(אני לא מדבר על מקלט IR כמו שיש במדריכים שאפשר באמצעותו לשלוט על תוכנות במחשב). ויש לי מכונית קטנה על שלט רחוק שמבוסס על IR. רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת איזה סיגנל השלט של המכונית הזאת מפיק ולחקות את אותו סיגנל באמצעות תוכנה מתוך היציאת IR שיש לי על המחשב. וכך דרך המחשב לשלוט באותה המכונית. אני מדבר על IR בלבד. השאלה הזאת כמו שאתם רואים מיועדת לאנשים עם הבנה מעמיקה באלקטרוניקה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לעשות פרוייקט מסויים שדורש קבלים ומגברים (ג'וקים) מסויימים. באתר של אריהב לא מצאתי את הרכיבים האלה (בכלל לא מצאתי את הקטלוג של הקבלים ושאר רכיבים אלקטרוניים ). אני צריך קישור לאיזה חנות זולה עם רכיבים איכותיים שאפשר להזמין ממנה את החלקים תודה
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כל חוטי ה-Molex אצלי קצרים אני רוצה לסדר ולהצמיד אותם לפח ולצדדים של המארז עם איזולירבנד אבל הם קצרים מידי איפה אפשר להשיג ארוכים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זהו המשך לטופיק ארוך כעיקרון אני אסכם לכם את התגלגלות העניינים: עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אח…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עושה פרויקט שבו אני משתמש בחיישן טמפ'(דגם LM35) והבעיה היא שהוא לא יציב והוא כול הזמן קופץ לי ומשום מה הוא לא מגיעה לחום של 37 כנדרש(אשר אני נוגע בו) אז אני מחפש רכיב יותר מדויק ושאני יוכל למדוד בו בצורה טובה את חום הגוף של בן אדם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-