עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום , בזמן האחרון השקעתי קצת במחשב שלי , אבל כהרגל לנועה , הם תמיד עומדים ביני לבין המחשב הגמור.... מכיוון שאני הולך להיכנס יתם לעניינים משפטיים וכדומה , נשאיר את זה בצד , אז הינה המיני פרוייקט שלי: מה יש במיני פרוייקט? -הוספת מאורר לכרטיס מסך [לא ממש מועיל אבל זה נחמד] -סידור הכבלים -הוספת קטודות -החלפת מאורר ה120 השחור והמשעמם כמו שכולנו יודעים , מילים זה החלק המשעמם בדיונים האלו , ככה שאני ינסה לכתוב כמה שפחות ולהראות כמה שיותר **התמונות באיכות דיי טובה אבל הצילום עצמו מהתחת , קוללתי בידיים רועדות.... מצטער מראש!** בואו נתחיל: זהו מארז Raid max Sirius Silver קצת תמונות של המארז: זה המארז דיי בכלליות , רק שתבינו על מה מדובר :-* קיבלתי אותו דיי מבולגן…

• 88 תגובות
    • 8k צפיות
  2. Started by Asaf.Y,

מכיוון שכל הדברים שיש לי הקשורים ללוגיטק , בצבע שחור , אז מעכשיו גם המצלמת אינטרנט שלי... פריימר + 2 שכבות צבע שחור הביאו לתוצאה בתמונות.. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MalGano,

שלום, שאלות נובים - יש לי כמה מאווררים ג'נריים וכל אחד מהם בעל זרם אחר 0.12, 0.14, 0.18 אמפר וכו. אני מודע לכך שככול שהזרם גדול יותר כך המאוורר הוא עצמתי יותר אבל האם ישנה איזו הגבלה או איזה סטנדרט מקובל? תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by Crash5,

שלום רב, ברשותי מארז Chieftec Dragon DX-01BLD Tower וכמו שתוכלו מיד לראות בתמונות המצורפות הוא מאוד לא מסודר מבחינת חוטים. ניסיתי כבר מספר פעמים לסדר את כל החוטים בצורה כזו שהם לא ייראו לעין ושזרימת האוויר בתוך המארז תיהיה טובה, אבל לצערי לא הצלחתי. אני סקרן לדעה מה בעצם הסוד בסידור נכון ויעיל של המארז? אשמח לשמוע עצות וטיפים בנוגע לסידור של המארז. בכל מקרה, אם יש מישהו מאיזור ראשל"צ שיהיה מוכן להירתם ולעזור לי בסידור המארז אני אודה לו מאוד! תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by omrishalev,

בעקרון אני רוצה לפתוח חלון במארז, עכשיו חשבתי על דבר כזה: אל תשימו לב לציור, אלא למאוררים הצהוב זה הדופן, הלבן זה החלון שאני יפתח מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  6. אהלן חבר'ה. קיבלתי את המאוורר הזה ואני מעוניין לחבר אותו לדופן המארז. חיתוך ריתוך והגנות זאת לא הבעיה. הבעיה היא שהוא צורך 12 וולט DC. לאן אני מחבר אותו בדיוק והאם יכולה להיות בעיה במידה וספק הכח ישן (בן 4). הנה 2 תמונות שימחישו קצת ויתנו קצת פרטים. תודה תודה! עוד שאלה קטנה, אם אני רוצה להוסיף נורות לד, אני צריך לחבר אותן במקביל או בטור?

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Chura,

שלום, אני מעוניין לארגן כבל מאריך של כ20 מטר עבור מסך (VGA) ומקדלת בלבד. א. האם זה יעבוד מכזה מרחק ? ב. האם אני יכול לקחת כבל עם מספר גידים השווה ל2 הכבלים ביחד (כלומר 16+6) כלומר עם 22 גידים, ולעשות ממנו את 2 המחברים בכל צד ? האם זה עלול לעבוד ? ג. היכן משיגים דברים כאלה אם בכלל ? ד. במידה ואין אפשרות, היכן ניתן להשיג מאריכים באורכים כאלו ? תודה מראש, חן

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by Aviko,

לאחרונה שמתי לב לריבוי הפוסטים על ראשים לדרמל. פוסט אחד שעניין אותי במיוחד, חבר בפורום, קנה המון ראשים לדרמל, ועלה לו הון תועפות. עכשיו ברצוני להאיר את עיניכים, תוכלו לקנות הרבה ראשי, במחירים אטרקטיבים... בזמן טיול קטן באתר של לדיקו (http://www.ledico.co.il), מצאתי ערכות מאוד מעניינות, כמובן מקוריות של החברה DREMEL, במחירים מאוד מפתיעים לאחר בירור עם החנות (אני בדקתי לגבי ירושלים[טובול חומרי בניין], אבל זוהי רשת חנויות, סביר להניח שהמחיר לא ישתנה כ"כ). הערכות: חיתוך וגילוף: הסט שכנראה "הכיטוב" למודרים, חיתוך וגילוף, כך הוא נקרא, מכיל: - כולל 30 יחידות - 192, 194, 196, כרסמים מהירים - 409 דיסקיות חיתוך - 426 דיסקיות חיתוך - 107 כרסם קטן - 953 אבן ציר אלומיניו…

• 13 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. לפני עשר דקות החלטתי להתחיל לבנות פאנל שליטה למאוררים - כיבוי - הדלקה, שליטה על המהירות. השאלה היא כזו, איזה כפתור אני צריך בשביל לשלוט על המהירות? אחרי שאני קונה את הכפתור הזה, אני פשוט מחבר אותו באחד מהחוטים של המאורר? או ב - + או ב -?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  10. קניתי מאוורר חדש וחיברתי אותו לספק באמצעות מולוקס ושמתי אותו בדלת והרעש פשוט נוראי משהו בסיגנון מקדחה של רופא שיניים זה מאוורר זלמן 90 וחיברתי באמצעות מולוקס שהאדום במאוורר הולך לצהוב במולוקס והשחור לשחור מישהו יודע איך להפחית את הרעש? תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. נראה לי שאני הולך לקחת מהמחסן מקרר ישן בערך בגודל full tower. ואתה כל המחשב אני אשים בתוכו, אני אוציא את המאוורים ואכוון את המקרר לאיזזה 10 מעלות. כי אני רוצה שקט וגם יהיה נחמד להתלהב עם זה חחח וגישה נוחה כי פשוט פותחים דלת.. נראה לי אחלה רעיון מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קיצר , היום חזרתי הבייתה מעבודה , הסתכלתי על האוטו שלי , הסתכלתי על הג'יפ שעמד לידו , הסתכלתי על לאדה בצבע בורדו שעמדה ליד האוטו בצד השני ... ואמרתי לעצמי ... חדדדדדדדלללללללללללללללללללללללל !!!!! אינך מכונית רגילה , כי הנך אוטואי ! את האוטו שלי !!! לכן תיהי שונהה בתכלית וכל מיני כאלה , אני לא אלאה אותכם במוך שלי , קיצר , החלטתי לעשות קצת מודינג למכונית שלי . בתור התחלה , איישר לה את המכות בדלתות למטה , ואתחיל במלאכת המהפך שלה . אלווה את התראד בתמונות , עדכונים וכל מיני כאלה . הצעות מעניינות וסתם פידבקים יתקבלו בשמחה .

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by liornet,

כי המדריך בפורום לא ממש מפרט איזה פין זה VSS,VDD,RST וכו... תודה לעוזרים וזה מסך Dot Matrix עם תאורה אחורית כחולה וטקסט לבן 128x64. כל המידע שיש לי עליו: תודה לכול העוזרים. ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shirNoshe,

עבדתי עם הכלי הזה שקיבלתי,והחלקים ממש זוועה. השאלה האם שווה להשקיע בחלקים מקוריים?האם זה יתאים?והאם התוצאה תהיה שונה? כלומר,מה חשוב יותר-החלקים או הכלי עצמו?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  15. אני רוצה לעשות מודינג של לדים במארז שלי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו אבל כמובן לעשות להם אפשרות של הדלקה וכיבוי אבל עם ה- "סליל משתנה. זהו סליל אשר אנו יכולים לשנות את עוצמת השדה המגנטי שלו ידנית ועל ידי כך אנו יכולים לשנות את ההשראות שלו." איך אני יכול בעצם לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו? מישהו יכול לסרטט לי משהו בסגנון?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכולם, המון זמן לא ביקרתי כאן באתר, זאת בגלל הגיוס שלי לצה"ל... אני רוצה להכין מטען לפאלפון שלי (נוקיה 6085) עם בטרייה 9V זאת אומרת שאני רוצה שבעזרת בטרייה 9 וואלט לספק לפאלפון 5 וואלט יציב. לפחות כך כתוב על המטען של הפאלפון: input: AC 100 - 240V 50 - 60 Hz 60, mA output: DC 5.0V 350mA משומה כתוב על הבטרייה של הפאלפון 3.7V אז אני מחפש את החלק הזה שמוריד לי את המתח (המיצב המתח הזה) אני צריך פרטים מדויקים כדי שאני יהיה יכול להזמין את החלק מהאינטרנט ואת המעגל כדי לבנות את המעגל לאחר שיהיה לי את כל החלקים השמח מאוד אם תעזרו לי..

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dory,

תגידו יש אולי איזה תוכנה או איזה דרך לעלות את מהירות הסיבובים של המאורר? וגם יש דרך לשים מאוור בדרך ביתית על כ.מ ג'י פורס 5300 של ניוודיה? (להדביק או משהו)

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. יש לי את העכבר הלבן הרגיל הזה שיש לכולם שפירקתי את הגלשני גומי אז ראיתי שיש 2 ברגים ו2 קליפסים איך אני מפרק את הקליפסים מבלי שהם ישברו לי< תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  19. תמונה של הלוח אם שרואים גם תמאוורר http://img242.imageshack.us/my.php?image=dsc01048fb7.jpg בקר שליטה http://img505.imageshack.us/my.php?image=dsc01049zf1.jpg המחשב מבחוץ http://img505.imageshack.us/my.php?image=dsc01051sn1.jpg ועכשיו לשאלה http://img505.imageshack.us/my.php?image=dsc01046tp6.jpg הכבל הזה יש לי תמונה שאני צריך לחבר אותך לאיזה משתח על הלוח ולשתי פינים במאוורר שיש לי לא יודע מזה אבל לאן אני מחבר את זה לא הבנתי נראה לי זה משהו שקשור לטמפרטורה תודה לעוזרים והצעות להוסיף עוד כמה דברים למחשב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by robicon,

יש לי מאוורר שאני מעוניין לחבר לספק ולא מצאתי מתאם ואין לי מקום על הלוח אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחבר אותו בצורה אחרת לספק (ליברטי 400) תודה!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  21. דיפדפתי לי ביומני הפרויקטים של האתר וניתקלתי בפרויקט הזה http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpad http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246211.0. התהאבתי ורציתי, עכשיו יש לי כמה שאלות: - איפה אני יכול להשיג לוח פרספקס 250X250 בצפון איזור קריית שמונה? - לא ממש הבנתי בתור מה הם השתמשו במשטח לעכבר (המדבקה) ואיפה אפשר להשיג אותה? - האם אפשר לעשות את החריטה עם מכשיר אחר דוגמא סכין יפנית? - עד כמה זה יפריע לפעולת העכבר (לייזר) אם אני יחרוט במדבקה עצמה(יצייר עלייה). תודה רבה לכול מי שיגיב ויעזור.

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  22. אוקיי, מהרגע הראשון שהגיע המחשב, ידעתי שחייבים לעשות משהו עם הCOMPUCASE המכוער הזה. עכשיו, לאחר שנה, עלה לי רעיון מה לעשות עם המארז, מוד של קבוצת הכדורגל ברצלונה. מתכונן להיחתך חלון צד עם הסמל של ברצלונה, צביעת המארז בצבע תכלת כהה זוהר כזה, ולהעביר על הדלת 2 פסים בצבע בורדו. מתוכננת תאורת קטודות בצבע אדום וכחול, ומאווררים באותם צבעים. עכשיו אני רוצה רעיונות מה עוד אפשר לעשות עם המארז כדי להכניס בו יותר "ברצלונה". חשבתי לעשות משו עם הפאנל הקדמי, להעיף אותו ולבנות אחד מאלומיניום\פרספקס ולחבר אותו עם ברגים, השאלה שלי היא אם אפשר להעיף את כל הפאנל הקדמי, מי שיש לו קומפוקייס 6A19, סתכלו על הגג של המארז, זה נראה כאילו הפאנל הקדמי מופרד משאר המארז, אבל לא הצלחתי להוציא אות…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by sollito,

-יש לי תאורה של 2 קתודות ירוקות. אם אני ישים גם UV אז יהיה אפקט זה זוהר? -יש למישהו רעיון אין אני יחבר את המאוררים מקדימה? יש לי פלטה שטוחה מבונדו עם שני חורים גדולים למאוררים אני לא ממש רוצה להדביק אותם עם סיליקון אבל אם לא תיהיה לי ברירה בסוף זה מה שאני יעשה - קניתי ספק LIBERTY 500W וכמו שאתם יודעים יש לו המון כבלים השאלה שלי אם אני יכול להכין לו כבל אחד שילך ל- 2הרד דיסקים 2 צורבים פלופי פאנבאס שמתחבר ל4 מאוררים ואולי אפילו לקתודות... אם כן אני צריך לחבר אותו לחיבור אחד בספק או לעשות את זה שיתחבר ליותר מאחד אני רוצה שזה יהיה ככה ספק---מולקס---מולקס---מולקס----מולקס-----FDD----SATA-----SATA---מולקס כל זה מיציאה אחת של הספק אפשרי? ואם אני יחבר ל2 ככה ספק/ >מולקס…

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by MightYaad,

איפה נמצאים החיישנים שבודקים את הטמפרטורה של הרכיבים ואם אין אז אין אני יכול לדעת מה הטמפ' של המעבד למשל מבלי להשתמש בתוכנות חיצוניות. בקיצור איפה נמצא המידע לגבי הטמפרטורה באותו רגע? איך אני מגיע לשם?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

השאלה הזאת לא מכוונת למודינג, היא ממכוונת יותר לקניית דראמל, וכיוון שאני יודע שרבים מעושי המודינג משתמשים באחד כזה, מצאתי לנכון לשאול פה. אני מחפש דראמל לקניה, צריך הצעות לקניה באזור חיפה.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים