אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני גאה להציג רשמית את הפרוייקט השני שלי ;D קודם כל אני אקדים ואומר שהפרוייקט הזה הוא שיפור ביצועים מבחינת קירור - ולא יופי (כמה נגיעות קלות ביותר- לא יותר מזה) הפרוייקט יתבצע על מארז הTT שברשותי (המחשב הראשי) קודם כל נפרט מה הציוד הארדקאנו- אאוט, במקומו הבאתי היום את הקומנדר 7 (שיותר מתאים לי מההארדקונו 13 , מכיוון שיש לו 7 ערוצים!, מסך די גדול וכו'..) דבר שני- קיט של TT שעולה 150, וכולל 2 מאווררי 80MM +2 מאווררי 120MM, + פנל 3.5" לשליטה 3 מאווררי VANTEC UV 80 MM 1 TT SC 92MM 1 TT SF2 80 MM 3 TT 80 MM (שבאו עם המארז..) עד כאן לקירור האוויר בעוד כחודש חל יום הולדתי = $$$, בעזרתו- אני אקנה מערכת קירור מים! אז, הקומנדר 7 יפקח על הסירקולציה הכללית (אה,…
-
- 374 תגובות
- 60.8k צפיות
-
-
היי. אומנם זה קשור לאלקטרוניקה, אבל כצאת שונה. יש לי טלפון אלחוטי ישן שאני רוצה להפעיל אותו, הספק נשבר. כתוב עליו 12V 500mA זה אומר שעם אני יחבר אליו ספק 12V עם 1A או נגיד 890mA אז זה ישרוף אותו??. עם אני יחבר ספק עם נגיד 300mA ו12V זה ישרוף את הספק?. חיברתי לו לו מזמן מטען 10V 700mA 7AV והיה כזה זמזום. האם שרפתי את הטלפון? תודה רבה לעונים. מנהלים עם הכותרת לא תקנית או לא קשור, תעבירו/או תעירו לי כתוב בתמצית פורום שזה גם פורום אלקטרוניקה אז בגלל זה רשמתי את זה פה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בלוח אם יציאה שרשום עליה ir connector אני הבנתי שאמורים לחבר אליהה איזה כבל שבקצה השני שלו יש עינית אינפרה..... השאלה שלי היא עם משהו יודע איפה קונים איזה פאנל או אפילו קיט לבנייה של העינית הזאת (בבקשה לא לשלוח לי את המדריך להכנת מקלט אינפרה שמתחבר ליציאה שמאחורי המחשב..) תודה לכול מי שמגיב!!!
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישם פנטיום 4 בן 4 שנים ואני רוצה להסב אותו למחשב בסלון שישמש בעיקר להלקלטה של תוכניות מה הדרישות לכך ומה צריך לקנות חוץ מהרד דיסק נוסףכי יש לי רק 80 גיגה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אני יושב וחושב איך יהיה לי יותר נוח לעבוד עם המחשב שמיקומו בסלון.הגעתי לרעיון מדהים, לשנות את צורתו לצורה של שלט רגיל עם ג'ויסטיק שמזיז את הסמן,שאר הכפתורים ימוקמו באזורים נוחים לגישה וכמובן שיהיה אלחוטי. אני חושב לרשום פטנט על זה. איך הרעיון?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
נגיד שחברה שסיימה לייצר פלאפון חדש איך היא עושה שבערמת המתכת הזאת תהיה תוכנה איך שיצרו אותו ואיך למשל בצעצועים של ילדים נגיד יש רובוט שמדליק אורות כל כה זמן איך קובעים את זה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לתכנן מערכת שמקבלת בכניסה שלה שני מספרים בייצוג בינארי ברוחב 4 סיביות כל אחד,ומוציאה את הערך המקסימלי מביניהם. לצורך כך, אני אמור להשתמש במשווה(compartor) של 4 סיביות ומרבבים 2:1... אני ישמח להסבר כלשהו ...תרשים... לא יודע לא מבין את התרגיל...
-
- 8 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
היי חברה. אני חדש פה ומקווה להשתלב קיצר אני עושה מוד למארז ובנתיים שמתי מאורר על המארז שיקרר קצת אני כרגע עובד על החלד הצדדי אני חותך את הצורה כמו של דיוק ניוקם משהו חייתי אחרי זה אני ישים קצת תאורה ואולי עוד כמה דברים. עכשיו מה שאני מבקש בבקשה תגידו לי מקומות טובים לקנות תאורה באזור תל אביב חולון רשל"צ והנה תמונות של תחילת המודינג: http://personal.zahav.net.il/personalsite/k4/k4113r/Photo001.jpg http://personal.zahav.net.il/personalsite/k4/k4113r/Photo1001.jpg אני מצטער על האיכות אבל זה מה יש בהמשך אני כבר יקח מצלמה טובה מחבר אני יעדכן בהמשך או מקסימום יפתח נושא חדש עדכון: מפרט; P-4 1.60 intel 35 GB G-Force 4 MX 400 64 MB 2x 64, 1 128=256 SDRAM mini ba…
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לפי הדרישה של התרגיל באיזה דלגלג אני אמור בידיוק להשתמש ? ואיך אני אמור לדעת את זה ??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני התחלתי להתעניין ככה במודינג והכל אבל לא הבנתי איפה קיבינימיני אני מחבר את המאוורים/לדים יעני למקור החשמל... האם זה אותו מקום? מישהו יכול לצרף תמונה?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי מה מיוחד ב UV ומה הוא עושה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איפה אני משיג לוח תצוגה כזה?? http://casemodblog.com/gallery/showphoto.php?photo=33&cat=545
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
האתר שלהם: http://www.chenghome.com.tw/web/about_chenghome/company_profile/companyprofile.htm אני רוצה לדעת על כמה מהירות המאווררים האלה מסתובבים מאוורר מס'1:CHA8012CB DC 12V 0.17A מאוורר מס'2:EH921CS DC 12V 0.22A מאוורר מס'3:CHA9212CSCS DC 12V 0.19A הם טובים??
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי אוזניות שנקרעו עכשיו אני ניסיתי לחבר את שני החוטים (החזקתי אותם מחוברים ביחד) אבל לא שומעים כלום אפילו לא רעש הכי קטן מה עושים איך מחברים את זה?? התמונות יסבירו יותר טוב ממני(אים לא רואים טוב בתמונות יש שם שתי צבעים אחד כחול והשני נחושת) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי אהרד דיסק ישן שעושה המון רעש והרעש מעצבן אותי רצח אז רציתי לדעת איך אני יכול להשתיק את הרעש הזה? כי אם לפתוח את האהרד דיסק א זהוא ידפק? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו אם הרעש?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אתמול קניתי את המקרר לזכרונות ...סתם הייתי בקיי אס פי וראיתי צעצוע..לצערי קניתי את הגרסה עם הלדים ושוב לצערי לא אהבתי כל כך את התאורה... זה מעצבן!!! בכל מקרה אם למישהו יש איזה רעיון למוד או איך אני יכול להשאיר את הלדים הכחולים רק או משהו כזה שיעזור בבקשה!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז זאת השאלה שלי העם אני יכול להכין לבד כפתורים כאלו? ועם כן יש איזה אתר שמסביר את זה? או מישהו יכול להסביר לי?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב הפעם הבעיה היא עם המסך שלי שאני עובד איתו - הלכתי רגע להכין קפה חזרתי וחשכו עיניי - המסך מראה תצוגה צבעונית מוזרה . החלפתי חיבורים כבלים וכ'ו ועדיין אותו הדבר - גם בזמן שהמסך לא מחובר יש הודעה של NO SIGNAL וזה גם בצבעים מוזרים . פרקתי אותו ולמראית עין הכל נראה תקין - כבלים לא נפוחים ולא כלום . אשמח לשמוע לעצתכם מה כדאי לבדוק . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט לחיבור הדוד חשמל למחשב ולצורך כך אני זקוק לממסר (Relay) עם פיוז של מעל 10 אמפר והפעלה של 5 וולט, אבל מתקשה להשיג כזה.. לא באיביי ולא בחנויות בארץ, אשמח לעזרה (לינק לאיביי יהיה נהדר).
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי רסיבר Sherwood RX4109 שקיבלתי. כשחיברתי אותו לחשמל הוא עובד אבל התחיל לעשות ריח שרוף. מיד הוצאתי אותו מהחשמל. כתוב מאחורה: 230v 50hz 330w זה אומר שהוא אמור לעבוד בחשמל הישראלי לא? יש למישהו מושג למה זה קורה ומה מהפיתרון? ככה זה נראה מבפנים:
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה: יש לי מאוורר אנרמקס 120מ"מ שבא עם פונציומטר. אבל גם על עוצמה מינימלית הוא עדיין רועש לי מדי. ניתן לעשות לו את טריק ה 7V או שזה מסכן את המאוורר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי ציור יפה על המארז ואני רוצה לחתוך אותו יש לי גקסו אבל אני ידוע שזה יצא לי ממש מעפן אז אני רוצה ללכת לאיזה מישהו מקצועי שעושה את זה לאן אני צריך ללכת?..... מסגריה, נגר, פחח??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות בחנות בארץ(עדיף במרכז) 100% Teflon בעובי של 0.5mm. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-