אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חיפוש קצר באתר ולא מצאתי מענה לשאלה שלי, טוב. אני בונה מארז מ-א' ועד-ת' !!!. השאלה שלי האם לבנות מחומר מוליך חום או לא?,ומאיזה חומר? (לא פרספקט).
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה כאן יש את הנושא שבו אני חורט על הפרספקס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314627.0 את המארז חתחתי בסוף עם מסור ידני ולא עם דרמל. הוספתי 10 לדים UB מבפנים. וחיברתי את החלון עם ברגים. תראו את התוצאה[br]פורסם בתאריך: 23.01.2008 בשעה 23:08:48 :[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עניין אותי מה דעתכם, איזה מכשיר יותר טוב לביצוע מודינג, דרמל או ג'קסון כי לי עצמי אין שום מושג אבל בלי קשר סתם רציתי לדעת...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכי זול שמצאתי http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10174&makat=300JA&cat_id=531&cat_id0=531&cat_level=2 254שקל לעומת 299 באתרי מכירות , וגם משלוח יותר זול בכ20שקל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את המודינג הראשון שלי על מקלדת שתראה בסופו של דבר כך: (למי שרוצה לראות את כל התמונה שיעשה העתק לקישור הנ"ל: http://www.garylang.ca/monument/Picture%2034.jpg והדבק בחלון הדפדפן) אבל אני לא מצליח , קודם כל לכל מקלדת יש חוטים בצבעים שונים דוגמה למקלדת א': חום צהוב אדום לבן (אפור כזה) דוגמה למקלדת ב': ירוק כתום לבן כחול ככה שאני לא יודע איך לחבר את הלד חשבתי לעבור ולראות איך הלד מחובר אבל יש מין גוש כזה שחור שמסתיר וכל החיבורים הולכים לשם אז חשבתי לעבור בין החוטים ולחבר מנוע ומה יגרום לו לעבוד זה החוטים אבל שחיברתי את החוטים הראשונים בפעם הראשונה שמעתי ביפ של המחשב שנוצר תקלה וממש לא בראש שלי להרוס את המחשב שלי וגם האפקט התאורה עצמו איך ל…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפי הכותרת אפשר להבין שמדובר במארז של קולרמסטר 690 מחר כנראה אני ילך לקנות אותו ונתחיל במוד המוד יכלול: 1. cable management 2. צביעת השלדה כנראה לשחור אם אתה חושבים שצבע אחר יתאים תגידו 3.צביעת הפאנל העליון 4.חיתוך כל הגרילים 5.התקנת ראד 120MM 6.הרכבה של משאבה ומיכל 7.חיתוך חלון 8.חיבור פנצטיומטר בגג של המארז שאחראי על המאוורר של הראד 9.חיבור תאורה של לדים 10.יכול להיות שנעשה גם מעמד בפרספס מואר וזהו בנתיים עוד אין לי מארז כנראה מחר אני יקנה אותו וגם דרמל צריך לקנות אז אולי יקח כמה ימים עד שתהיה התקדמות אם יש רעיונות לחיתוך של החלון צביעה וכו' אני פתוח להצעות
-
- 46 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש באיביי מעגל הגברה לסאב-וופר 12" שנהרסה לי האלקטרוניקה שלו. מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Active-subwoofer-pure-bass-Power-Amplifier-board-400W-30HZ-200HZ-/131318510224?hash=item1e93317290 מה דעתכם? לא ברור לי האם ניתן לחבר אליו ישירות 220V AC מהקיר?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מדובר בקונקטור דומה לשל טלפון, עם הבדל קטן שבמקום 4 יש 6 מגעים מאוכלסים (הבית של הקונקטור יודע לקבל עד 6). הקונקטור הזה גם נקרא "RJ12". אני צריך כמה כאלה למיני פרויקט שאני עושה.. התקשרתי לטלסיס, היבואנים של מולקס ולצערי אין להם במלאי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ חליפי באיכות גבוהה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, קבלתי את משלוח הקתודות שלי מצרפת, עם כמובן הרבה הרבה אולטרא סגול ! אציג בהודעה זו את ה Sleeving המגיב ל-UV, ואת צביעת המולקסים להגבה ל-UV. בין התמונות האחרונות - המאווררים וחלק ה-UV לפרוייקט הבא.... ולבסוף הזלמן שמשתלב די יפה במארז מהספק יוצאים שלשה נתיבים. אחד ללוח (בחיבור ATX), השני לדיסק הקשיח, עם חיבור מולקס אחד, ולבסוף יציאה שלישית שלא אמורי לראות את המשכה - שמזינה את כל מערכות הפאן באס, התאורה, קירור המים והשאר. אשמח לתגובות, אבנר
-
- 31 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
ניסיתי להכין תרשים שמתאר בקר מאווררים - 5 מאוורים, העיגול זה יענו מאוורר, המתח זה 12V. האם זה נכון ? אמרו לי שאת הלד ומהאוורר צריך לחבר במקביל לנגד, יענו חיבור במקביל בתוך חיבור במקביל... אז עשיתי נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14962 אני חושב שיש לו קונקטור של מאוורר של מחשב , יש דרך לחבר את זה למתאם כלשהו ואז לחשמל ביתי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה אני יכול לקנות נגדי הספק 25 אוהם 50 ווט? נא לשלוח לי תגובה אם אפשר למייל שלי liorkat@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעוניין לפתח מערכת שתשלוט על תריסים חשמליים, בצורה ממוחשבת, למשל אפשרות מעקב של שלבי התריס אחרי תנוכעת השמש על מנת לקבל מקסימום אור ללא חדירת שמש, או אפשרות שליטה ישירות ממחשב על תריס מסויים, הן מבחינת סבסוב התריס או העלאה וירידה צריך אפשרות לשלו על כ 100 תריסים ואולי יותר , זקוק למעין מיני בקרים , שכל אחד ישלוט על מספר תריסים וכולם יהיו ברשת כך שניתן לשלוט על כולם דרך מחשב אחד האם הארדואינו מתאים לזה ואיזה מהם ?? , כמובן שהבקר יפעיל ממסרים שדרכם יופעלו התריסים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מאורר 40 mm שאני לא צריך אז החלטתי לעשות ממנו פאנבס נ.ב. זה לא מוד של אגד
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הצעתי היא להכין כרטיס PCI שיהיה חלומו של כל מודר. - שליטה על מתחים של וינטילטורים ע"י תוכנה ולא ע"י פאנל. - מסך תצוגה של מידע על סיבובי מאוורר וטמפרטורות ( מתאים לאנשים שאין להם יציאות LPT ו COM כמוני ) - Wave Meter ועוד מלא דברים שעולים על דעתכם שכל זה יהיה מרוכז בכרטיס PCI וכמובן תוכנה מותאמת. * מה שצריך לפרוייקט כזה הוא רעיונות נוספים לפעולות הכרטיס. * תכנון הכרטיס ( יש לי את כל המשאבים הדרושים להכנת כרטיסים קרי צריבה של צ'יפים ורכיבים ). * אנשים בעלי ידע בכתיבת דרייברים שמתקשרים בין הכרטיס לתוכנה. כל מי שיש לו ידע בנושא ורוצה לתרום לפרוייקט מוזמן לשלוח אליי מידע. ICQ: 76682075 לרשום: בקשר לפרוייקט.
-
- 107 תגובות
- 15k צפיות
-
-
שלום, האם זה מסובכך להעביר את כפתורי הכיבוי\הדלקה והריסט במארז CM690 מהחלק התחתון הימני ללמעלה איפה שה- USB הרמקולים וכל השאר? ואם פתחתי כבר נושא אחד אז: יש לי חיישן מגנטי רגיל ופשוט שאני רוצה לחבר לדלת וכל פעם שהדלת נפתחת (החיישן מנותק - מוציא 0) ובזמן שאני יגדיר מראש, אני אקבל הודעה על המחשב + שזה ישמר בזיכרון המחשב. בקטע זה יש לי בעיה עם החיבורים, מבחינת תוכנה אין לי בעיה לעבוד באסבלי או ב- C רצוי כמה שיותר פשוט, הקטע זה שאני לא יודע לקורא מהפורטים של המחשב ואיך בכלל לחבר ולאן (מזכיר שוב חיישן מאוד פשוט שמורכב מ- 2 רגליים ומגנט נפרד).. בנוסף אני רוצה שכל פעם שהדלת נפתחת שלד פשוט יהבהב עד שאני לא ינטרל אותו מהמחשב... האם זה אפשרי בכלל? אין לי בעיה לקנות חלקים שאין לי, ה…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהשאלה שלי לא ממש קשורה לפורום זה אבל בכל זאת אולי מישהו יכול לעזור. שמי אלפרד אני סטודנט שנה שלישית בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה . בפרויקט גמר שלי אני צריך חישן שיוכל לעבוד במהירויות גבוהות. החישן צריך להיות מותקן על השמשה האחורית של האוטו מבחוץ ותפקידו לזהות אוטו מתקרב ממרחק מסוים ולהעביר את המידע לנהג. ברצוני לשאול באיזה חישן אני יכול להשתמש כך ש המידע שתועבר לנהג תהיה מהירה מעוד, לכן צריך שהחישן יהיה בעל תכונה לתגובה מהירה מעוד כי הרכבים נוסעים במהירויות גבוהות . וגם שהמראות של הרכב כגון פנסים חלונות לא יפריעו לחישן. תודה מראש על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי זול ורציתי לחבר לו 2 לדים UB אפשר בבקשה תרשים איך עושים את זה? זה בכלל אפשרי מבחינת מתח? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסיבות והתנאים לביצוע הפרויקט לאחר שלוח המחשב המשני בן ה-7 שבק חיים ובנוסף הנייד הסלוני בקושי מעלה Ynet, החלטתי לקחת את רכיבי המחשב שנותרו לבניית HTPC חזק מספיק למשחקים, אלגנטי (קריטי) שיעבור את אישור האישה למיקום בסלון וכמובן שיהיה מתוכנן נכון מבחינת קירור ומינימום תחזוקה מונעת למחשב שעובד 24/7. בחירת מארז לאחר שסקרתי וראיתי את רוב המארזים הקיימים בשוק בכל הגדלים הגעתי למסקנה שמארזי low profile מתמזגים יפה יותר עם המכשירים הנמצאים בסלון כגון מגבר, ממירים, מזנון ועוד. ...ועל מנת שהמארז יתאים לדרישותיי הגבוהות אאלץ להוציא מהמחסן את ציוד הבטיחות, דיסק צד, מקדחה/ים, מקדח משחזת, מקדח כוס 115, שופין וכו'. קניתי מארז (LP) נמוך עם שלט IPPON Q4 בעל נוכחות אלגנטית. מינימום תחזו…
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה... אילתרתי מאוורר לפי המדריך הזה: http://www.pctip.co.il/guides/casefan.php ויש לי מספר שאלות... 1. החיבר של הספק כוח לכונן דיסקטים הוא בצבע לבן והוא לא נראה כמו חיבור של מאוורר רגיל.. האם זה בסדר? 2. בכבל שמחבר מהספק לכונן ישנם 4 חוטים... אדום, שחור, שחוא וצהוב לפי הסדר שאמרתי... לפי המדריך צריך להשאיר רק את האדום והשחור אז השארתי את השחור שיותר קרוב לאדום האם זה בסדר? 3. נגיד ועד עכשיו הכל טוב וכבר חיברתי הכל... לאיפה אני יכול לחבר את המאוור יש לי לוח Rocklake D865Perl והאם יש סיכוי שזה ישרוף לי חלק כלשהו במחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הקורא הבא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120991735794&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 הייתי רוצה לחבר אותו דרך ה-USB ל-ארדואינו ולקרוא ממנו תוכן כרטיסי הזכרון, SD או SIM. האם יש למישהו רעיון מאיפה להתחיל. אני יחסית חדש עם ארדואינו אך מתמצא באלקטקרוניקה. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר נגד לפלוס ולמינוס של החשמל כדי שכל החשמל יפול על הנגד והוא יהיה חם אש האם זה אפשרי מבלי שיהיה לי קצר מסוים במערכת? אם לא אז איך אני ידע כמה יהיה האוהם של נגד מסוים שהמתח בסופו של דבר יפול על הלד אבל הנגד יהיה רותח אש? נגיד 12 -> 3 והנגד יהיה אש אבל לא ישרף והלדים המוברים עליו גם הם לא ישרפו...?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-