אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש את החלקים הבאים: אני צריך מישהו שיסביר לי איך לעשות כבל איכותי. -=| עריכה |=- בבת-ים.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום חסר לי דיסק מסויים בערכה של המולטיטול שלי ובדקתי באייס ובהום סנטר ויש להם שם רק ערכות גדולות ויקרות ואין מכירת פריט בודד או קיט קטן (מספר פריטים קטן). האם יש עוד מקומות שאפשר לנסות חוץ מה 2 האלה והאם קיים בכלל מכירה של חלקים כאלה בבודדים? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי אני מחפש איפה אפשר לקנות פילטר לאבק בדלת של המארז שלי יש מאוורר 25' שמכניס פנימה המון אבק ואני רוצה לשים אליו פילטר אבק מבחוץ כדי למנוע את זה אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז בסביבות 350 שקל מאקסימום למודינג ? מארז שממש אפשר לעבוד עליו חזק =] תודה ..
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
שלום... אני רוצה להתחיל פרוייקט חדש HTPC אני אשמח אם תביאו לי מדריך או מוד קודם שיש בו תמונות. האם אפשר לעשות את זה מפרספקס? ומעבד celron הוא טוב בשביל זה? על המחשב אני מריץ יריחו בלי בעיה... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הזה: http://hwzone.co.il/guides/fanbus/ אני רוצה לעשות את אותו הדבר רק לדיסקים קשיחים (כל אחד ביבת דיסק משלו) קראתי שם עמוד שלם על בחירת נגדים, איך אני יודע איזה נגד לבחור לדיסק קשיח? למה זה כל כך חשוב? ובסוף איך אני מחבר את ההדיסקים קשיחים למערכת? איזה חלקים צריכים להתחבר?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי על הלוח חיבור רק למאוורר מארז אחד.. אך אני מעוניין לחבר לפחות עוד אחד איך אני עושה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל יש לי עכבר אופטי והמחשב שלי דלוק 24/7 והלד של העכבר מפריע לי לישון בגלל שהציפוי העליון של העכבר התקלף.... הצבע שאני רוצה לצבוע את שניהם הוא שחור. אבל יש לי שאלה קטנה, הצבע לא ימרח לי על היד (מהעכבר כמובן) ? איזה צבע אני צריך? (ספריי אני מניח אבל איזה?) המארז שלי נמצא אצלי כבר 7 שנים ואני רוצה לצבוע גם אותו. יש לי כמה שאלות לגביו, אני רוצה להחזיק את HDים שלי עם גומיות (כמו שיש למארז P150), איזה גומיות אני צריך? הHDים שלי מגיעים ל50 מעלות אז אני צריך גומיות שעמידות בטמפ' כאלה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כל המעגלים המגניבים האלה של סורק טביעות אצבעות או אישונים, כמה הם עולים ומאיפה ניתן להשיג אותם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה? תודה מראש עומרי
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי זול ורציתי לחבר לו 2 לדים UB אפשר בבקשה תרשים איך עושים את זה? זה בכלל אפשרי מבחינת מתח? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הבגרות בגאוגרפיה היום מאוד שעמם לי, ואחי הגדול חזר לפני שבועיים מגרמניה עם מאורר עם אור כחול ותג של החייל מהמשחק CS+CZ. בכל מקרה לקחתי את הצד של המארז, הצד הימיני - בכוונה בשביל לאורר גם את ההארד דיסק שלי. אז חשבתם שזה פשוט נכון? עם כל הכלים שהיו לי (והיו הרבה תראו בתמונות את המקדחה) דיי התענתי כי לא היה את המקדח כוס כי הוא נשבר באמצע החתיכה של החור. אז הנה התמונות לפי תהליך העבודה. תהנו! שלב א', מסרטטים על הדופן: חשוב מאוד לסרטט ולא לעשות סתם ככה. שלב ב', קדיחת החורים לברגים, אל תעשו עם מקדח יותר מדי גדול כי אז הכל יהיה רופף ומעצבן: שלב ג', עשיית חורים לברגים וכמה חורים באמצע בשביל מקום להכנסת הג'קסון לחתיכת עיגול מדויק (נשבר לי המקדח כוס באמצע): שלב…
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, יש לי בקר של מזגן שאני לא צריך. וחשבתי לעצמי, אם אני יכול לחבר לבקר של המזגן, חישן תנועות(המנורה האדומה שמישהו זז), ולחבר אליו גם צפצפה חזקה, יהיה לי מערכת אזעקה בבית. העלתי תמונה, של הבקר+מקלט+שלט רחוק, חיישן תנועות,וכבלים. אז אני צריך את עזרתכם, איך לחבר בדיוק הכל לבקר ושהמעכרת בכלל תעבוד. לא יודע איפה לשים כל כבל בבקר, תסבירו לי בבקשה על ידי התמונות. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי מאוורר ממש טוב השם הוא :Smart Case Fan Blue LED אז אני לא משתמש בפונקציה של האוטומטי לפי החום אז יש לי חיישן מיותר מה אפשר לעשות איתו? דרך אגב ניסיתי את המאוורר SF2 לעומת מה שיש לי עכשיו הם לא שונים במהירויות אבל ברעש שונים ובנוחות גם מה שיש לי עכשיו יותר טוב מבחינת אסטתיקה וגם רעש שונה וזה באמת וגם נוחות הוא מתחבר לספק וגם לSYS FAN אפשר
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1208056 עריכה: (אם לא הכי מטורף)
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שמח לדעת איך לפרק את השני לדים שנמצאים בקדמת המארז(ואולי גם את השניים מאחור) כי הם מאירים לי את החדר ובגדול מעצבנים אותי, מה שגורם לי לשים חולצה שחורה על קדמת המארז ובכך אני פוגם בזרימת האוויר. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסבר קצר מה אני רוצה ולמה. אני מחפש תרשים של איך להרכיב מפסק אינפרא אדום. אני רוצה לכוון פרוג'קטור לחנייה.. בין הפרוג'קטור לרשת החשמל לשים מפסק שעובד על אינפרא שבעצם ברגע שאני מגיע לחנייה אני יכול להדליק את האור בלחיצת כפתור. וכמובן שאני יוצא ממנה לכבות אותו שוב בלחיצת כפתור מהרכב... לא צריך הסברים מיוחדים.. רק את התדפיס של המעגל החשמלי. תודה לכל מי שיענה.. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר למדוד אמפר במכשיר מדידת מתח. סוג המכשיר : חברה - skl סוג- m-832
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
היי כאן אני אראה לכם איך אפשר לאלתר קתודה מתוך סורק ישן מה אנחנו צריכים: 1) סורק ישן 2) קולפן חוטים (או שיניים תודה למור שובל על התמונה שגנבתי ממנו ;D) 3) חיבור molex זכר (אני אישית אלתרתי אחד מכבל SATA שהיה לי) 4) מברג שטוח או לדרמן 8) 5) היט שרינקס או איזולירבנד יאללה נתחיל? דבר ראשון נפתח את הסורק שלנו, אצלי הוא היה סגור עם קליפסים: אחרי שפתחנו את הסורק נוציא את הקתודה והבקר שלה: עכשיו נקח את המולקס ונחשוף את החוטים: נחתוך את החיבור חשמל מהבקר ונחשוף: נחבר את החוט האדום מהבקר לחוט הצהוב במולקס ואת השחור לשחור ואז נעטוף באיזולירבנד / היט שרינק: נחבר למחשב לבדיקה: עכשיו רק נשאר למקם במחשב, תהנו
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030774264&postcount=127
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המפתח של הרכב (שכחתי את השם של המנגנון) עובד על שיטה פשוטה של סגירת מעגל בין 2 חוטים? כמה לדעתכם עולה מנגנון כזה והאם אפשר להשיג אותו בחנויות של מפתחות? (איפה שמשכפלים וכו') ולענין אחר: פירקתי לוח אם וכעת יש לי מבחר של 2 מעבדי פנטיום 2 (לא במצב טוב אני מודה, אתם לא מאמינים איזה קשה זה לפרק אותם, אבל למדתי את השיטה רק לאחר שפירקתי 2, פשוט שימו מעל הגז לכמה שניות ארוכות וזה פשוט יצא בקלות) 2 צ'יפים של אינטל, כמה ג'וקים, ומלא זכרונות הוספתי את המעבד השני למפתחות, את הראשון יש לי כבר די הרבה זמן, אני לא בטוח ש2 יהיה נוח אז אני רוצה להוציא אותו שמתי בינתיים ג'וק ארוך בריץ' רץ' של הקלמר וזה די מגניב, ואת הצ'יפ הקטן שמתי בארנק. אבל יש לי עוד צלעות קירור קטנות וצי'פ גדול ו…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מצאתי בבית מפסק 3 מצבים .. כרגע אני משתמש בו לשני מצבים OFF - ON חיברתי אותו למאוורר . מה השימושים של מפסק כזה ? ואפשר לקבל רעיונות מה לעשות איתו ? (ניצול שלושת המצבים ) .. יש לי בבית שלט ישן איכותי (האלה של פעם אבל מהאיכותיים .. כל הכפורים נילחצים (מהמילה לחיצה ) בצורה יותר טובה משלט של טלויזיה חדשה\מערכת סטיריאו .. מה אני אוכל לעשות ע םהשלט הזה שקשור במחשב ?? אפשר להדליק או לפתוח איתו את המחשב ? לפתוח סי-די- רום ? אני מחכה להצעותיכם ורעיונותיכם בתודה מראש . אייל .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-